Minden ami kriptopénz > Általános kriptopénz témák

Segitség

(1/2) > >>

willow:
Ha valakinek általános témában segitség kell, az ide is irhat. Én lennék az első. A porntube beépült a rendszerembe, és nem tudok megszabadulni tőle, pedig rettenetesen idegesit a felugró ablakaival. Valaki adhatna tanácsot, hogyan tudok megszabadulni tőle.

Turcy086:
Format C-vel jobban jársz. Az a biztos. Tovább  tart takaritgatni, mint feltenni a rendszertÉn pl fél évente újra húzom a gépemet, ha baja van, ha nincs.

willow:

--- Idézetet írta: Turcy086 - április 05, 2019, 03:31:06 pm ---Format C-vel jobban jársz. Az a biztos. Tovább  tart takaritgatni, mint feltenni a rendszertÉn pl fél évente újra húzom a gépemet, ha baja van, ha nincs.

--- Idézet vége ---


Köszi, csak túl sok mindent kellene újraraknom. Igy megpróbálkoznék a tisztitással, ha valaki segitene, hogy ezt a progit hogyan lehetne kigyomlálni.

Deybacsi:
Avast-nak van "rendszerbetöltéskori vizsgálat" funkciója. Nem biztos, hogy pont ez a neve, csak emlékezetből írom :D De ez már sokszor segített, rengeteg szart kipurgál. Mielőtt elindul a windows, szépen átnéz minden file-t. Egy pár órán át eltart, cserébe alapos...

willow:

--- Idézetet írta: Deybacsi - április 14, 2019, 11:54:15 pm ---Avast-nak van "rendszerbetöltéskori vizsgálat" funkciója. Nem biztos, hogy pont ez a neve, csak emlékezetből írom :D De ez már sokszor segített, rengeteg szart kipurgál. Mielőtt elindul a windows, szépen átnéz minden file-t. Egy pár órán át eltart, cserébe alapos...

--- Idézet vége ---


Köszi az ötletet. Kasperskyt használok. De az sem segit. :'(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése