Minden ami kriptopénz > Általános kriptopénz témák

StartMiner

(1/5) > >>

willow:
Ez az oldal állitólag már 2 éve ontja az ingyen btc-t. Én kipróbáltam több btc-s regisztrációs cimmel, és mindegyikre ad. Frissitettem az első pénzesebb verzióra. Mivel a szabályzat szerint csak 0.005 btc-től lehet wisszautalni, ezért megvártam, mig el nem érte ezt az összeget, majd kezdeményeztem egy visszautalást. Ekkor kiirta, hogy vegyek még nagyobb csomagot, mert ekkor azonnal utal, vagy várjak 5+ napot. Hát most várok 5 napot, aztán meglátjuk mi lesz. Ha valaki kedvet érez a kipróbálásához, akkor a következő linken tegye ezt meg. Már persze csak akkor, ha ez nem okoz lelkiismereti válságot, hogy reflinken keresztül kell regelni.  :Dhttps://www.startminer.com/1931869

CoinMonk:
Majd írd már meg, hogy mi a tapasztalatod. 5+ nap után kiutalt-e?

willow:

--- Idézetet írta: CoinMonk - július 06, 2018, 04:20:09 pm ---Majd írd már meg, hogy mi a tapasztalatod. 5+ nap után kiutalt-e?

--- Idézet vége ---


Mindenképp visszajelzek.

willow:
Megnéztem az utalási statisztikát, és úgy látszik nem csak 0.005 btc-t enged kiutalni, hanem kevesebbet is. Mivel regisztráltam több cimmel is, és mindegyiken van már valamennyi btc, ezért megpróbálok kisebb összegeket is kiutalni. Majd meglátom hogy sikerül .

willow:
Valaki elárulhatná, hogy a fizetős verzió miért csak félsebességgel megy? A beigért napi 0.002 btc helyett csak napi 0.001-et hoz.


https://www.startminer.com/1931869

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése