Minden ami kriptopénz > Általános kriptopénz témák

[DAPP] Ethereum alkalmazások

(1/2) > >>

janixwow:
Üdv,
nem nagyon találtam topicot a témába, szóval egyre több alkalmazás készül ETH Smart contractokra támaszkodva, ezzek között kezdetben sok volt a szerencsejáték és piramis játék(ezektől jobb távol maradni!).
De a Cryptokitties óta egyre komolyabb játékok készülnek a platformra. Akit érdekel a technológia érdemes megnézni 1-2 ilyen játékot, elég sok ingyenes van ahol csak Tx Fee-t kell fizetni.

DAPP Toplisták aki szerenté látni a kinálatott:
- https://dappradar.com/
- https://dapp100.org/

Til:
Ha otthon vagy a témában mesélnél egy picit bővebben ,hogyan működnek ezek a játékok?Gondolom fizetni is kell értük, hogy lehessen játszani ,de miként éri ezt el, hogy élvezhető legyen a játék stb.

janixwow:

--- Idézetet írta: Til - május 10, 2018, 08:29:37 am ---Ha otthon vagy a témában mesélnél egy picit bővebben ,hogyan működnek ezek a játékok?Gondolom fizetni is kell értük, hogy lehessen játszani ,de miként éri ezt el, hogy élvezhető legyen a játék stb.

--- Idézet vége ---

Első sorban kreativitással, nagyjából 2-10 perc 1 akció végrehajtása a játékokban, tehát FPS lövöldözős játékról szó se lehet ha szigoruan csak a DAPP-okat veszük. Inkább ilyen Stratégiai vagy karakter építős játékok vannak, illetve az játékosok álltal befizetett pénzek 80-90% általába vissza kerül a játékosokhoz tehát ha valaki komolyan játszik egy játékkal akkor elméletben lehet vele pénzt is keresni.
A másik megoldás, hogy az ETH network csak a mentéseidet tárolja és maga játékmenet sokkal pörgössebb viszont ilyenkor már nem teljes értékű DAPP-ról beszélünk.

Az tudom mondani, van 1-2 játék amit érdemes kiprobálni mert valóban tettek bele időt és energiát a fejlesztők akik azért most tapossák ki egy új iparág alapjait. Ahogy az ETH network és/vagy az EOS fejlődik jönnek majd a jobb és komolyabb DAPP-ok.

willow:
Pontosan melyik játékok jöhetnek számitásba?

janixwow:

--- Idézetet írta: willow - május 11, 2018, 01:46:55 pm ---Pontosan melyik játékok jöhetnek számitásba?

--- Idézet vége ---
Amivel én játszottam eddig:
- Ether Goo - Idle Game

- Rigwars.io
- Ether Online
(- PoWH 3D (ez piramis játék az elején száltam be akkor még tudtam keresni 15%-ot mostmár nem ajánlom semmiképpen!))

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése