Minden ami kriptopénz > Kripto Politika és Spekuláció

Bitcoin vs Bitcoin Cash

(1/3) > >>

Székely Vegán:

A trónfosztás beindult:
https://www.youtube.com/watch?v=7h9egytIEA4

Franky2Ster:
Szerintem két hét és megint csúcson lesz a BTC lesz vagy 6 millió Ft.Most jól bevásároltak a nagyok aztán mikor felmegy eladják megint.Ha át is veszi a Bitcoin Cash a helyét sok idő kell majd neki nem fog menni máról holnapra.

Mar2004:

--- Quote from: Franky2Ster on December 21, 2017, 05:33:42 PM ---Szerintem két hét és megint csúcson lesz a BTC lesz vagy 6 millió Ft.Most jól bevásároltak a nagyok aztán mikor felmegy eladják megint.Ha át is veszi a Bitcoin Cash a helyét sok idő kell majd neki nem fog menni máról holnapra.

--- End quote ---

Nem feltétlenül. Btc-t eddig az vitte fel, hogy tele volt vele a média és csak azt ismerték. Csak amikor az emberek szembesülnek vele, hogy nemhogy nem ingyenesek az átutalások, hanem jóval drágábbak a banki díjaknál, plusz több napig tarthat, akkor változni fog a véleményük. A mostani esés csak ráadás, aki 18e-nél vásárolt, már jókora mínuszban van.

Belassult btc közvetve az egész crypto piacra kihat, tekintve, hogy a legtöbb coin btc értékpárban kereskedhető. 2 napos átutalási idő teljesen abszurd a mostani árfolyam változásoknál, nem vélelenül jött fel a litecoin és a bcc, ahol gyorsak a tranzakciók.

Vagyis aki a btc core-t kézben tartja, az az egész piacra kihatással van. Ami egyetlen szabadpiacon sem "egészséges", a btc bedöntésével gyakorlatilag borítható az egész rendszer...

MoranTom:
A litecoin és eth ugyanazt műveli mint a btc.

Simi:
Szerintem megeshet:
Beindul jövőre a BCH, vele együtt a FUD is.
Aztán egyszer elkészül a lightning network BTC-re és vissza az egész. :D
A vissza az egész lehet enyhe kifejezés, lehet akkora vándorlás lesz az altokból BTC-be amilyet még nem láttunk.
Úgy gondolom a technológiai fejlődést nem a blockméretek emelgetése vagy egyéb félmegoldások/tüneti kezelések, mint pl. segwit / emergency difficulty adjustment fogják jelenteni, hanem inkább olyan kaliberű változások, mint a kazetta->cd, vagy a vinyo->ssd volt. Ez nem fog menni egyik pillanatról a másikra, viszont nagyot fog szólni.
Addig meg popcorntime.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version