Minden ami kriptopénz > Coin-ok

..... ÉRTEM ÉN, DE MÉGIS MI MOZGATJA .....

(1/2) > >>

Uhura:
Kedves mindenki! de legfőképpen kedves kezdő bányászok!


Szeretném 4-5 mondtaban a bányászati karrier kezdetén pár dologra felhívni a figyelmét mindne kezdő vagy induló bányásznak, hogy ne azt érezze , hogy a közösség szemét, geci, nem törödöm vagy csak beleszarik a tagjai problémáiba:
Mindenkitől elnézést ha kicsit sarkos / karcos / egyszerü megfogalmazása lesz a való világ - érsd. crypto bányászat flusztráló de izgalmas világának - .

0. A crypto kemény, gyors és flusztráló világ .. semmit nem adnak ingyé ... ezért aki még nem rakott össze egy gépet vagy nem telepített fel önállóan egy Windows 7,8,10-et akkor jól gondolja meg, hogy magában elindul-e az úton. by Dpeter / Brinyo / Sankoran
1. Nem vagy egyedül / de ez nem azt jelenti, hogy ha valaki fél egy évet harcolt és tanult - a crypto világban - akkor majd megmond mindent - a szájadba rágja mint a madár mama a fióka szájába - és drága idejét a te kiművelésedre fogja fordítani!
2. Az idő drága / ezért ha kérdezel akkor előtte probáld meg megkeresni az interneten ... google.hu a második legjobb barátod vagy nem ... de ez egyéni szociál probléma. És ha elakadtál akkor kérdezd de ha lehet értelmesen, és a problémát megfelelően leírva.
Mert ez nagyban segíti a megoldás megtalálását! (érsd: mit bányászól, mivel kárty / program bányászol, milyen poolon, milyen walletre.... milyen beállításokkal .)
3. A tudás megfizethetetlen / ezért mások is megdolgoztak érte te se gondold , hogy munka és tapasztalat nélkül .. és persze könyek / vér nélkül majd megszerzed. Nem adják ingyé senkinek, van aki pénzel van aki idővel fizet érte.
4. A józan paraszti ész elengethetettlen!
5. A közösség nem azért van , hogy téged kiszolgáljon hanme azért , hogy közössen oldják meg a problémákat ... de ez nem azt jelenti, hogy te mindent készen kapsz.
6. Kezd az elején , kicsiben és lépésről lépésre haladjál ...
7. Aki nem ért hozz, nem akar tanulni az fizesse meg a szakértelmet.
8. Ez nem a Harry Potter ... nincs mindenre egzakt megoldás vagy egy jó varázsige ....  de van egy csomó tapasztalat.
9. Mindenkinek elszakad a céra, amikor nem úgy mennek a dolgok de iylenkor számolj el 1 satosinként 10 -ig , az megoldja.
10. Oszd meg a tudást és ne csak kérj , adj is másoknak.
11. A bányászat az információ bányászattal kezdődik! by Sankoran
12. Ha van riged attól még nem vagy bányász .. már bocs. Nem azért mert a bányász valami über mencs állat aki minden tud vagy lát , hanem azt jelenti, hogy be is tudja kapcsolni vagy meg is tudja javítani a rigjét általában. Talán még érti is mit és miért csinál.  by Turcy után szabdon
13. Keresd a hasonszörűt, mert nem biztos a legöregebb tudd a legfiatalabnak segíteni / mert a problémáddal ő már nem találkozik mert alapból elkerül azt amibe te akaratlanul is belelépsz. De a veled kezdők akik előbre járnak vagy közelebb vannak hozzád, jobban tudják mert frisseb az emlék.
14. Kérdez bátran, de gondolkozz előtte. Minden ember alapvetőleg segítő kész csak nem mindegy, hogy mit és hogyan kérdezel .....  amúgy meg minden le van írva a fórumban, ami nincs az nincs is ... :D by Til
15. A bányászat nem cél hanem eszköz vagyis csak olyan eszközzel bánnyász ami rentábilis ...
16. Előre tisztázd le mi a célod a bányászattal, meggazdagoni meg lehet belöle, de csak sok riggel és sok idővel.... 1 kártyával nem lesz belöled milliomos 2 nap alatt.
17. Ha valaki valamit jobban tudd nálad az nem azt jelenti te hülye vagy hanem azt, hogy ő már találkozott a problémával is megoldotta.

Bla bla , majd még bővítem.

kasima:
Uhura ISTEN VAGY!!  8)  +100000000000000

Uhura:

--- Quote from: kasima on November 28, 2017, 12:40:20 PM ---Uhura ISTEN VAGY!!  8)  +100000000000000

--- End quote ---


Az nem vagyok. Csak flusztrál ha mások másokat bántanak igazságtalanul. És mindenkinek jobb ha tisztázzuk ez DIY ... még a gyári asic-ok is .... Lego játék az összes max jobb volt  a Lego masterük.

Turcy086:
Nagyon jól összefoglaltad a dolgokat! Egy dologgal kiegészteném:
-Ha nem értesz a géphez (= összerakott riget nem tudod bekapcsolni mert az nincs számítógépházba) ne a másikat okold mert nem írja le részletesen...

u.i.: pukkant a pezsgő nálatok is 10k miatt?! :) (reflektálva a másik Uhura posztra)

Uhura:
Ma eset van szülinapja az asszonynak , megerndeletem Jihantól , hogy tolja vazze mert 28.-án nem lesz 10k a BTC , bepippanok és szétfúrum a bitmaint :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version