Minden ami kriptopénz > Gépház

MEGVOLT A FÓRUM KÖLTÖZTETÉS! szekelyvegan.info ---> www.kriptopenz.info

(1/7) > >>

Székely Vegán:
*Ez a topic át lesz majd helyezve a Gépház-ba, de most ide teszem hogy minél többen lássák mert itt a legnagyobb a forgalom*

Szép jó napot fórumtársak  ;D

Nagyon megnőtt a forgalom az utóbbi időben!
Amikor tavaly novemberben beindítottam a fórumot nem gondoltam hogy ilyen nagy érdeklődés lesz kritópénzek és főleg bányászás iránt, ezért gondoltam hogy elég egy al-kategória erre. De közben kiderült hogy leginkább erre van igény az egyéb témákról úgyis leginkább a youtube-on beszélünk. Ezért amint láthattátok a napokban teljesen átalakítottam a fórumot és mostantól csak a kriptopénztől szól.

Az utóbbi hónapok kripto-robbanása nyomán havi fél millió fórum-oldal megtekintést értünk el:
http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?action=stats
Ezért egy ideje már tűnődök rajta hogy jó lenne a kripto cuccot külön választani és egy dedikált domain-re helyezni.

Az új domain név www.kriptopenz.info , .hu nevet szerettem volna de túl bonyodalmas volt és talán igy még jobb is mert legalább nincs MO hatósága alatt, ha netalán majd valamit kötekednének.

Az új honlap kicsit átfogóbb lesz. Bányászáson kívűl még lesznek mindenféle kripto hírek, befektetési infók, chart-ok, linkek, stb., jöhetnek az ötletek! A hírek és legtöbb infó blog formájában lesz, de információs videókat is készíthetünk majd. Csinálok majd egy új, hivatalos youtube csatornát is a honlapnak ahová csak profibb videók kerülnek (ruhát viselek és szépen beszélek majd) és nem csak tőlem.
Az is lehet hogy majd webshop-ot is csinálunk és importálunk mindenféle báynász cuccot Kínából és Amerikából. De ahhoz kell jogi keret és tőke úgyhogy majd látjuk lesz-e igény, akarat és befektetők.

Ez nagy csapatmunka lesz, nem tudom és nem is akarom egyedül csinálni!!
Szükségünk lesz cikk írókra, fordítókra, programozókra, honlap fejlesztőkre, graphic designer-ekre, stb. Tudom hogy közületek sokan értenek ilyesmihez, és még bevonhatunk másokat is, láttam még 1-2 magyar fórumon vannak érdeklődők.

Még nincs minden technikai részlet kidolgozva a költözést illetően, de nem kell majd úrja regisztrálni és nem fognak elveszni az eddigi topic-ok és post-ok. Egy az egyben lesz áthelyezve a fórum.

Jöhetnek alább az ötletek, vélemények és közremüködési jelentkezések!
Na csákány!  8)

UI: A fórum nem fog szünetelni, lehet nyugotan használni, majd talán költözéskor lesz egy kis kiesés, de majd lesz értesítés előtte.

Székely Vegán:
Senkinek nincs hozzáfűzni valója, vagy csak nem meritek leírni?  ;D
Nyugodtan meg lehet írni a véleményeket, nem fogom senki fejét leharapni.

Egy másik topikban valaki említette hogy reméli nem lesz az új honlap majd teleszórva reklámokkal.
Megnyugtatok előre mindenkit hogy NEM LESZ. Egyáltalán nem lesz reklám az új honlapon, csak a fórum Vásárhely részlegen lehet hirdetni.

Muszáj különválasszam a dolgokat, mert a szekelyvegan.info -val más terveim vannak.
Tehát a fórumnak költöznie kell, mese nincs.

kidface:

--- Idézetet írta: Székely Vegán - június 12, 2017, 05:56:05 pm ---Senkinek nincs hozzáfűzni valója, vagy csak nem meritek leírni?  ;D
Nyugodtan meg lehet írni a véleményeket, nem fogom senki fejét leharapni.

Egy másik topikban valaki említette hogy reméli nem lesz az új honlap majd teleszórva reklámokkal.
Megnyugtatok előre mindenkit hogy NEM LESZ. Egyáltalán nem lesz reklám az új honlapon, csak a fórum Vásárhely részlegen lehet hirdetni.

Muszáj különválasszam a dolgokat, mert a szekelyvegan.info -val más terveim vannak.
Tehát a fórumnak költöznie kell, mese nincs.

--- Idézet vége ---
Most hogy itt az esős évszak és be vagy zárva a házba lesz időd ilyesmivel foglalkozni

spikes:
Én is segítek amiben tudok:)

Coinhunter:
Sziasztok.

Szívesen segítek, főleg a kereskedési (tözsdei) részben. Főleg részvény, és Forex kereskedéssel foglalkoztam, és úgy látom a Kryptopiac sokkal kiszámíthatóbb, (jobban bejönnek a technikai elemzések) és erős emelkedés, fellendülés várható közép és hosszútávon egyaránt.
Szívesen készítek technikai elemzést, ha kell írok is róla pl.:milyen szemmel nézd a piacot, hogy keress magadnak beszállót mikor érdemes pozíciót nyitni, hogy menedzseld a pénzed, milyen kockázatot szabad vállalni...
Ha szükség van rá minden nap egy-két Coinpár előrejelzését megpróbálom megcsinálni... stb.

"a bányász azt mondja a csákány legyen veletek, a tözsdei kereskedő azt, hogy a bika legyen veletek"

:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése