Minden ami kriptopénz > Coin-ok

Zdash

<< < (6/7) > >>

Artthur:
Azt el tudnád mondani melyik portot kell/érdemes használni Coinmine.pl-en?
PORT (VARDIFF):   2007
HIGH DIFF PORT (VARDIFF):   2077
STATIC PORT (DIFF20):   2008
STATIC PORT (DIFF500):   2088

vagy mit jelentenek, nem nagyon értek hozzá?  esetleg nyitottak 2007-2077-ig mindenre :) ?

drizzt_do_urden:
vardiff a normal hashrate -es rigekre vonatkozik. high vardiff nagy farmokra. a static kisebb hashrate rigekre. de amugy mindegy mert mindegyik ugyis az szerint kapja a kifizetest amennyi sharel bedolgozottannal a blokknal. szoval ha nagyobb hashratetd van akkor nagyobb difficultyn leszel de tobbet keresel! supernovan a statisztikaba a ROUND alatt lathato hogy ki mennyi sharel jarult hozza az adott blockhoz.

Artthur:

--- Idézetet írta: drizzt_do_urden - december 05, 2016, 09:40:46 pm ---vardiff a normal hashrate -es rigekre vonatkozik. high vardiff nagy farmokra. a static kisebb hashrate rigekre. de amugy mindegy mert mindegyik ugyis az szerint kapja a kifizetest amennyi sharel bedolgozottannal a blokknal. szoval ha nagyobb hashratetd van akkor nagyobb difficultyn leszel de tobbet keresel! supernovan a statisztikaba a ROUND alatt lathato hogy ki mennyi sharel jarult hozza az adott blockhoz.

--- Idézet vége ---

Köszönöm szépen az infót, ma is tanultam valamit :)
Ezek szerint a  8211-es blokkhoz 30439 sharrel járultam hozzá amiért megkapom a 12,5 Zdash 3,8 százalékát ami pontosan 0,47548...
És összesen 800208 share kellet hozzá amit végül egy névtelen bányász talált meg, hmm tetszik :)

drizzt_do_urden:
helyes a kerdes/valasz ;) amugy a supernovan es a coinmine -on is erdemes nezegetni a statisztikakat. erdekes szamok vannak. szorakoztato :))

Artthur:
Ilyen nincs coinmineon csalnak :)
Éppen hogy átálltam coinmine-ra kb 1 perce és én találtam meg a blokkot,  ez valami behúzó játék.. aki újként érkezik annak adják tutira :) mézesmadzag...  tudom hogy keveset kapok belőle de akkoris...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése