BITCOIN CASH FORK NOV. 15 ÉLŐ ADÁS INDUL ESTE 5:30 KÖRÜL!

Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Vásárhely / Re:Kínál
« Utolsó üzenet: írta Master91 Dátum Ma - 11:56:24 am »
Az eros.
Iranyar persze
2
Ismét érik egy nagyobb elmozdulás!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 12.13!

BTC, tulajdonképpen szót sem érdemel a tegnapi mozgást, annyira ingerszegény teljesítményt sikerült ismét produkálni, de ennyivel mégsem léphetünk tovább.
Az 50-es mozgóátlag fölötti jobb teljesítményben bíztunk, ezt a lehetőséget szerény körülmények között délutánig sikerült tartani, majd az esti és az éjjeli mozgás már nem volt ilyen barátságos, vissza is estünk a mozgóátlag alá. Ennek az utóbbi 2-3 napos oldalazásnak, de az azt megelőző piros csökkenő csatorna ellenállásán végigfutó mozgásnak köszönhetően, a 200-as mozgóátlag elérésének lehetősége egyre lejjebb került, ez szintén arra utal, hogy a bizonytalanság felütötte a fejét. 
Viszont ha már a mozgóátlagok és gyertyák is azon dolgoznak, hogy előkészítsenek egy nagyobb elmozdulást, akkor ha megnézzük a volume oszlopok eléggé ellaposodott egymást követő kirajzolódását, az is lehet előjele egy nagyobb elmozdulásnak! Ez a bizonyos nagyobb elmozdulás, nem hiszem hogy az ezer dolláros méretet elérje, de ha végre megérkeznénk abba a kék 2855$-3225$ közötti 370$ vastag támasz zónába, akkor végre egy olyan mozgás láthatnánk, aminek értelme is lenne. Az elmozdulás történhet felfelé is, ahol kellene az a bizonyos ezer dolláros elmozdulás, megérkezve a chart tetején húzódó ellenállási zónába, viszont az ehhez szükséges erő a jelek szerint hiányzik, de ha egy akkora elmozdulást sikerül megvalósítani mint csökkenő irányba, akkor a zöld színnel behúzott 3 ellenállás magasságába egy 400$-os elmozdulással megtudnánk érkezni!
 
Napos: ez a mozgás, amit már lassan két hete láthatunk, kezdeti lépéseiben eléggé hasonlít a fekete színnel bekarikázott két hónapos oldalazó időhúzásra. Ezzel tehát értelmet nyerhet az a gondolat, ami szintén két héttel ezelőtt, a fekete kör berajzolását is indokoltam, amelynek irányítója az időhúzás egészen a január 24. BAKKT indulásig!
Remélhetőleg ezzel a két hónapos időhúzással mégsem állunk szembe, ennek érdekében kellene egy határozott csökkenő mozgással a fordulat lehetőséget kialakítani, akár egy nagyobb leszúrással, esetleges egy barátságosabb felfelé mozgással, ennek minimum az 5k környéki ellenállási zónát kellene elérni, ez alatt ugyanis csak az időhúzást tudjuk megerősíteni.
Tegnapi gyertyánk egy említésre sem méltó bika gyertya, ami egyáltalán nem segíti az emelkedő mozgást, sőt inkább erősíti a csökkenés lehetőségét!
Elvárás tekintetében, most is pozitívan gondolkodunk, célunk ugyanaz mint tegnap, tehát a kék néhány nappal ezelőtt elhagyott oldalazó sávba visszakerülni, ezt tudná megvalósítani egy 400$-os felfelé történő elmozdulás!
 
BTCUSD Short/Long chartok: a tegnapi kívánságunk az volt, hogy legalább akkora előrehaladást tudjanak elérni a bikák, mint amilyen tempóban a macik hátrálnak. Nos ez a kérés teljesült, a további kívánsága az volt, hogy ezt napokon keresztül tudják tartani a macik, ezekből a napokból jöhet a 2., kíváncsian várjuk mit tudnak összehozni mára!
Tehát a long charton, a rózsaszín árbócnak megfelelően egyenlőre sikerül tartania a felfelé irányuló nyomást, ezt ma szépen meglehet erősíteni egy a tegnapihoz hasonló intenzitású mozgással.
Nem tudni hogy a macik mikor adják fel az alacsonyan tartott ár stratégiájukat, ennek szeretnénk a jeleit látni legalább itt a short charton! Egy ilyen jel a már említett, bikákkal szembeni ellentétes csökkenő mozgás, ami intenzitásától függően lehet egy nagyobb a 30 ezres szintet elérő hirtelen visszaesés vagy egy kisebb segítség, ehhez 1-2 ezres csökkenést kellene bemutatni.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/uHh9M38m/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/ejjxJSAo/

"Hetes idősík, sajnos nem sikerült a fordulathoz szükséges gyertyakombinációt kialakítani, tehát elég érdekes hét elé nézzünk, ami a jelek szerint csökkenéssel folytatódik. Azonban ha a volume oszlopokat nézzük, azok mérete az utóbbi 4 hétben jelentősen eltér az előtte látható 30 hét, tehát durván 7 hónap aktivitásától.  Az jól érzékelhető hogy valami változás történik az utóbbi hetekben, ennek a változásnak következtében kellene megtalálni azt a bizonyos alsó szintet, majd kialakítani a fordulatot és egy határozott emelkedéssel 7-8000$ magasságában megerősíteni egy emelkedő trendet! Tehát ha eredményes hetet szeretnénk zárni, akkor minimálisan elfogadható egy 5k feletti ár, de ha lennénk olyan szerencsések, hogy a hetet 5,700$ esetleg 6,500$ magasságában zárnánk, akkor nyerne értelmet az utóbbi hetekben látható felélénkült mozgás, amellyel viszonylag jó szinten tudnánk zárni az idei évet!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/W85HIoFo/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CtWHl8dm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UN7Vnck8/
https://www.tradingview.com/x/7Pu8JAXg/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/5HReinLr/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/Kqybzxtj/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
3
Vásárhely / Re:Kínál
« Utolsó üzenet: írta Balvanylajos Dátum Ma - 09:44:59 am »
50-ért alig mentek el tőlem, de persze te tudod milyen áron adod.

Sziasztok. Eladó MSI GeForce GTX 1060 3gb-os kártya. Van 3 db. belőle
https://hardverapro.hu/apro/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_3g_hasznalt/hsz_1-50.html

Illetve van 3 db. riserem is ha esetleg érdekel valakit

https://i.imgur.com/2kGZF1T.jpg
4
Vásárhely / Re:Kínál
« Utolsó üzenet: írta Master91 Dátum december 12, 2018, 07:27:37 pm »
Sziasztok. Eladó MSI GeForce GTX 1060 3gb-os kártya. Van 3 db. belőle
https://hardverapro.hu/apro/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_3g_hasznalt/hsz_1-50.html

Illetve van 3 db. riserem is ha esetleg érdekel valakit

https://i.imgur.com/2kGZF1T.jpg
5
POOL-ok / Re:Comining POOL
« Utolsó üzenet: írta tamagucsi Dátum december 12, 2018, 06:52:57 pm »
Új érme a poolon

TSF : https://teslafunds.io/

Idő : 90 sec
Ad : Fix 5 érme / blokk
6
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re:Kriptovaluta tőzsdei kereskedés
« Utolsó üzenet: írta Karcsi papa Dátum december 12, 2018, 10:04:23 am »
Az altokat nem felejtettük el, csak jelenleg annyi erejük van, mint a bikáknak!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!
 Picike Poloniex körkép 12.12!

BTC, amilyen mozgást tegnap óta láthattunk az tulajdonképpen egy nagy semmi, se a zászlót nem erősíti, se az annak ellentétes mozgást! 3 nappal ezelőtt kiléptünk a piros csökkenő csatornából, azóta a csatorna ellenállására tapadva csökken az ár. Ha ez a tapadás az ellenállás alatt alakult volna ki, akkor most nagy eséllyel várhatnánk annak átlépését, így viszont hogy felülről nyomjuk az ellenállást, ez csak a bizonytalanságot növeli.
Tehát annak ellenére, hogy semerre nem mozdul az ár, mégis a csökkenő irányú mozgás az erősebb, amit a kék zászló indokol. Érdekes információt adhat még a mozgóátlagok követése, amelyek közül ha az 50-es fölé sikerül kerülni, az erősítheti hogy a zászlónak megfelelő 3k-s szintre ne essen vissza az ár, majd ezt megerősítheti a 200-as átlépése, ahol remélhetőleg valami alakzat is jelzést ad további emelkedő mozgásra!
 
Napos: a tegnapi mozgás természetesen a napos idősíkon sem változtatott semmit, aminél még az is jobb lett volna, ha visszaesünk 3,000$-os szintre. A jelen mozgásból ha egy gyertyák által jelzett tökéletes fordulatra várnánk, ahhoz a zöld nyíllal is jelzett 2,400$-os szintre lenne szükség, de mint látjuk a határozottság ebből is hiányzik, gondolom nem véletlenül ha időhúzásra van szükség!
Ahogy a lila csökkenő trendvonal is mutatja, elég határozottan indultunk meg 1 hónappal ezelőtt a mélybe, ezzel sikeresen megfeleződött az árat. Ebben a csökkenő mozgásban November végén volt egy 5 napos pihenő, majd ezt követően folytatódott a csökkenés, viszont itt már nem látszik az elején látható határozottság, de még annak jelei sem látszódnak, hogy itt egy határozott fordulat alakulhatna ki. A csökkenő trendvonal azonban átléptük, az utóbbi napok oldalazó mozgásának köszönhetően, de mivel az átlépés nem egy határozott bika gyertyával történt, így jelzést sem kaptunk arra hogy irányt készül válthat a mozgás! 
Tehát annak érdekében hogy ez a 1 hónapos csökkenő trend megforduljon,  minimum a kék oldalazó sávban kell visszakerülni 3,655$-os szintet átlépve,  majd konkrét fordulatról akkor beszélhetünk, ha a kék oldalazó sáv fölött kialakult 4,452$-os csúcsot is átlépjük!
Napi elvárás egy nagyobb bika gyertya a 3,655$-os szint fölött zárva, ami ha nem sikerül az csak a feszültséget növeli és a további csökkenés esélyét erősíti, viszont ha ez a csökkenés folytatódik, akkor bízzunk egy minél nagyobb leszúrásban!
 
BTCUSD Short/Long chartok: az első lépést a siker érdekében megtették a macik , remélhetőleg a következő lépésnél nem botlanak meg és a 29 ezres szintet, a tegnapihoz hasonló határozottsággal sikerül átlépni! Tehát az árbóc akár még sikerre is vezetheti a bikákat, viszont ehhez még néhány dolgot le kell tenni az asztalra, illetve a legfontosabb hogy ezen mozgás ellen a maciknak se legyen kifogása!
Viszont ha megnézzük a macik tegnapi mozgását, ez rögtön a védekezés, ennek volt köszönhető hogy az ár egyhelyben mozgott! Jelenleg ismét a bikák látszanak aktívabbnak, de hasonló csapdákat idén már jó néhányszor láttunk a maciktól, viszont ha több ezres különbség kitudna alakulni, akkor lehetnénk bizakodóak, főleg ha ez több egymást követő napon sikerül megismételni!
Short chart: https://www.tradingview.com/x/IqdyWYW5/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/vt5zNAqT/

"Hetes idősík, sajnos nem sikerült a fordulathoz szükséges gyertyakombinációt kialakítani, tehát elég érdekes hét elé nézzünk, ami a jelek szerint csökkenéssel folytatódik. Azonban ha a volume oszlopokat nézzük, azok mérete az utóbbi 4 hétben jelentősen eltér az előtte látható 30 hét, tehát durván 7 hónap aktivitásától.  Az jól érzékelhető hogy valami változás történik az utóbbi hetekben, ennek a változásnak következtében kellene megtalálni azt a bizonyos alsó szintet, majd kialakítani a fordulatot és egy határozott emelkedéssel 7-8000$ magasságában megerősíteni egy emelkedő trendet! Tehát ha eredményes hetet szeretnénk zárni, akkor minimálisan elfogadható egy 5k feletti ár, de ha lennénk olyan szerencsések, hogy a hetet 5,700$ esetleg 6,500$ magasságában zárnánk, akkor nyerne értelmet az utóbbi hetekben látható felélénkült mozgás, amellyel viszonylag jó szinten tudnánk zárni az idei évet!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/27hlp43r/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dARj5Amx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PKq8gZBI/
https://www.tradingview.com/x/QyyyuZYh/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/K15NmOF5/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/RNisGChV/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
7
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re:Kriptovaluta tőzsdei kereskedés
« Utolsó üzenet: írta Karcsi papa Dátum december 11, 2018, 11:10:12 am »
Még mindig a bikák húzzák, a macik szekerét!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 12.11!

BTC, a tegnapi rózsaszín zászló lehetőséggel már nem sikerült feljebb lépni,  viszont még mindig abban a csatornában mozog az ár, amelyből vártuk volna a zászlónak megfelelő emelkedő mozgást!
Ahogy látjuk a kék vastagabb vonalakkal is arra utalok, hogy a csökkenő irányú mozgásnak van nagyobb esélye, de még ezt se tudjuk konkrétan kijelenteni, mivel abból a kék emelkedő csatornából, ami ezt a fordított zászló alakzatnak megfelelő mozgás megtudná erősíteni, de egyenlőre nem nagyon szeretne ebből csökkenő irányba kilépni.
Ezen emelkedő csatornán belül, még mindig megállja a helyét a fekete színnel néhány nappal ezelőtt felrajzolt, pozitív irányú elmozdulás lehetőségét jelző nyíl. Tehát ez a fekete nyíl, még egy utolsó lehetőséget a felfelé történő elmozdulásra, amit a kék emelkedő csatorna támaszáról történő fordulat esetén tudna megvalósítani és valahol 3,700$ magasságában érkezhetnek meg a csatorna felső szintjére, ahol ha  sikerülne felfelé kilépni, azzal talán elkerülhető a kék nyilakkal jelzett 3k-s szintre történő visszaesés.
 
4 órás idősík, egyenlőre a rózsaszín fej-váll lehetőségnek megfelelő mozgásban megtorpanás látszik, viszont ez a lehetőség meg is hiúsulhat, ha a kék színnel felrajzolt fordító zászló lehetőségnek megfelelően folytatjuk.
Maradva a kék zászlónál, jól látható, hogy az órás idősíkon felrajzolt rúd hosszúsága, 4 órás nézetben már kifogásolható! Tehát ez órás idősíkon zászló rúdjaként  behúzott durván 660$-os jelzés, igazából csak egy szerény barátságos fordított zászló, ami a zöld nyíllal most kiegészített 1,200$-os csökkenéssel mutat egy durvább végkifejletet!
 
Napos: a tegnapi maci gyertya, sajnos vissza-teszt sikerességére utal, viszont az egy pozitívum,  hogy nem zártunk az előző napi bika gyertya nyitási szintje alá!
Itt már csak fordító zászló lehetőség nyilai maradtak a charton, ennek oka a sok vonal és nyíl, viszont az érzékeltetése kedvéért muszáj fennhagyni őket! 
Tehát nem túl fényes a szituáció és erősen csökkenő irányba mutatnak a jelek, ezért felfele irányuló elvárásaink nem nagyon lehetnek, ennek ellenére mindig számolunk vele, mivel az a bizonyos fordulat, amire mindenki vár, az nem fogja előre bejelenteni hogy jövök, valószínű a meglepetés erejével fog berobbanni!
Napi elvárás, visszavágni a tegnapi gyertyának, tehát egy bika gyertyával a 3,549$-os nyitási szintje fölé zárni, és ha még kedvezni is akarta nekünk, akkor 3,700$ környéki/fölötti zárással visszaléphetne a kék oldalazó sávban.
 
BTCUSD Short/Long chartok: a medvetánc folytatódik vagy úgy is mondhatjuk a macik szekerét a bikák húzzák! Short charton ugyanaz a mozgás folytatódott, ami tegnap illetve az azt megelőző napot is jellemezte, tehát a macik miután mindent bedobtak az ár visszafogása, illetve mélyebbre nyomás érdekében, azt most hátradőlve ki is élvezik!
Sajnos ezt azért tehetik, mert ez ellen a bikák semmit sem tesznek, pedig ha a Long chartot megnézzük, ott volna egy árbóc lehetőség! Tehát ha a bikák kihasználnák, a macik részéről látható visszavonulást, azzal elkerülhető lenne további visszaesés. Ezért ha olyan határozottsággal kitudnák használni a helyzetet a bikák, mint ahogy a rózsaszínt árbóc nyila mutatja, akkor a macikat is újratervezésre tudnák kényszeríteni, tehát visszabújhatnának a barlangba téli álmot aludni, átadva a lehetőséget hogy a bikák végre kitudjanak bontakozni!
Short chart: https://www.tradingview.com/x/g83Ku9un/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/mwkNseP0/

"Hetes idősík, sajnos nem sikerült a fordulathoz szükséges gyertyakombinációt kialakítani, tehát elég érdekes hét elé nézzünk, ami a jelek szerint csökkenéssel folytatódik. Azonban ha a volume oszlopokat nézzük, azok mérete az utóbbi 4 hétben jelentősen eltér az előtte látható 30 hét, tehát durván 7 hónap aktivitásától.  Az jól érzékelhető hogy valami változás történik az utóbbi hetekben, ennek a változásnak következtében kellene megtalálni azt a bizonyos alsó szintet, majd kialakítani a fordulatot és egy határozott emelkedéssel 7-8000$ magasságában megerősíteni egy emelkedő trendet! Tehát ha eredményes hetet szeretnénk zárni, akkor minimálisan elfogadható egy 5k feletti ár, de ha lennénk olyan szerencsések, hogy a hetet 5,700$ esetleg 6,500$ magasságában zárnánk, akkor nyerne értelmet az utóbbi hetekben látható felélénkült mozgás, amellyel viszonylag jó szinten tudnánk zárni az idei évet!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hAfQ2Dup/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0f1q7Cw9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/1DCWzuwf/
https://www.tradingview.com/x/nu2Op7cs/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/YZLxG2rf/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/ft1yazer/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
8
Kriptopénz Bányászás / Re:Storj Sharing - Bevétel, kifizetés, tapasztalatok
« Utolsó üzenet: írta Gyaloggalopp Dátum december 11, 2018, 06:29:44 am »
Szia,

normáis, nem igazán van mozgás, ezért bevétel sincs nagyon belőle.

Üdv.


Na úgy né ki ,hogy rossz walletet állítottam be... Te hol regisztráltál mert akkor én is ott hátha jó lesz de 1 hónap alatt 500mb ment 1,5tbra most le állítottam addig míg nem találok egy jó walletet

nekem a bitrex re ment amíg fizetett.
azon belül a storj ra :)


Nekem is van bittrexem de ott nem találom a walleteket mit néztem be ?

Mindent.:  STORJ a neve
9
Kriptopénz Bányászás / Re:Storj Sharing - Bevétel, kifizetés, tapasztalatok
« Utolsó üzenet: írta Maarki Dátum december 10, 2018, 09:41:14 pm »
Szia,

normáis, nem igazán van mozgás, ezért bevétel sincs nagyon belőle.

Üdv.


Na úgy né ki ,hogy rossz walletet állítottam be... Te hol regisztráltál mert akkor én is ott hátha jó lesz de 1 hónap alatt 500mb ment 1,5tbra most le állítottam addig míg nem találok egy jó walletet

nekem a bitrex re ment amíg fizetett.
azon belül a storj ra :)


Nekem is van bittrexem de ott nem találom a walleteket mit néztem be ?

10
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re:Kriptovaluta tőzsdei kereskedés
« Utolsó üzenet: írta netbit Dátum december 10, 2018, 02:13:51 pm »
Annyira túltolták a shortolást, hogy már senki nem mer long pozícióban maradni.
igen, már a kriptoatyák is shortolnak, Richard Heart is 1000-ig akar:) egy szinten majd remélhetőleg jön egy nagy V shape vagy megette a fene az egészet évekig

Pedig ha sikerülne áttolni a 4k-n a BTC-t és utána kapna egy kis médiafigyelmet, nézzetek csak, megismétlődhet a tavaly év végi buli, akkor még akár happy end is lehet ennek az elcseszett évnek a vége :)

Nyilván ez egyelőre még álmodozás, de bejöhet.
Oldalak: [1] 2 3 4 5 6 ... 10