Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Coin-ok / Re: Magyar hátterű kripto platform
« Last post by Karsaly on April 04, 2020, 04:37:34 PM »
Csak lehetőség, van benne ráció, ha már átlátod. :)
Most indult el a P2PB2B tőzsdén a menekülő valutájuk.
2
Általános kriptopénz témák / Re: NO deposit poker bonus ₿0.0015 FREE
« Last post by kasima on April 04, 2020, 02:00:10 AM »
kösz :o
3
Coin-ok / Re: Magyar hátterű kripto platform
« Last post by kasima on April 04, 2020, 01:56:58 AM »
Hmmm szint úgy ::)  :D
4
Kriptopénz Bányászás / Re: InitiativeQ welcome to the future of payments!
« Last post by kasima on April 04, 2020, 01:53:07 AM »
 ::)
5
3. hete pozitív a történet!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.04.03!

BTC,  órás idősíkon eltudunk veszni a részletekben, ami a jelen helyzetben rossz is, meg nem is! Abból a szempontból rossz, hogy rengeteg lényegtelen információt figyelünk, de az hogy mi lényeges és mi nem, csak utólag derül ki, kivéve ha elvégeztük a jósképzőt...
A mögöttünk hagyott hétközi mozgás, lényegében ugyanaz mint a mostanit megelőző héten, tehát egy aljponton nyitottunk hétfőn, majd kedd-szerda magasságában elértünk egy középső állapotot. A mostani hét zárás eltér a múlt hetitől, ugyanis amíg múlt héten, már keddtől beállt egy oldalazás, ami kitartott a pénteki zárásig, a mostani kedd és szerda egy csökkenő csatorna kialakításán tevékenykedett, ennek végeredménye egy zászló lehetőség, ezzel a lehetőséggel tegnap éltünk, de a hét még nincs lezárva!
A hét zárás történhet egy kisebb oldalazással, ennek az lehet a veszélye, mint múlt héten, tehát hogy zárás után kezdődik egy zuhanás, de az sem kizárható mint két héttel ezelőtt, ahol a mostanihoz hasonló intenzitással kialakítottunk egy határozott csúcsot és a zárásig, a határozott korrekció is megtörtént, tehát a hétvégébe belépve zárástól-nyitásig lényegében oldalaztunk.
A jelenlegi mozgásnál azt látjuk, hogy a zászló elvárásainak megfelelően megérkeztünk a célszintre, illetve azon túl is szaladtunk, de ez a túlszaladás most inkább árt, mint használ! A zászló célba érkezését követően, narancs színű nyíllal felvázoltam egy lehetséges pozitív kiutat, ezt a nyilat a rózsaszín ellenállás fölé is rajzolhattam volna, lényege akkor is ugyanaz, tehát hogy lássunk egy irányitól független vissza-tesztet, amiből nagyjából következtethetünk a folytatásra. Tehát nem is a túlszaladás a probléma. hanem hogy a visszafelé úton is túlszaladtunk, így most nincs semmiféle pozitív kapaszkodó!
A korrekciós visszalépés utáni mozgás beszűkülést mutat, ebből sajnos arra kell gondoljunk, nagy eséllyel csökkenő irányú folytatás következik, azt még nem tudjuk milyen céllal, de szerencsére van néhány támasz lehetőség, amelyeket remélhetőleg sikerül hasznunkra fordítani.
4 órás idősíkon letisztultabb és nagyobb időtávban tudunk a történetekre koncentrálni, ahol mindjárt láthatóvá is válik, hogy az órás túlszaladásnak lényegében semmi jelentősége, tehát egy a lényeg, a zászló célt ért, illetve hogy a rózsaszín emelkedő háromszög ellenállása mégiscsak megfogta az árat. Ha továbbra is az emelkedő háromszög a fő alakzat, akkor a hétvégétől elvárás lenne egy a jellegi szinthez képesti 400$-os visszalépés, tehát a fibo 0.5 vissza-tesztelése, de ebben a magasságban húzódik az 50-es mozgóátlag, illetve a zászló csatornájának felső szintjei is kaphatnak egy vissza-tesztet, de mindezek csak akkor érnek valamit, ha a hétfői nyitást követően pozitív irányú mozgással hasznunkra is tudjuk váltani őket!

Bitcoin Futures chart: még egy hajszál és a 4 héttel ezelőtt felvázolt, 3 héttel ezelőtti időpontra várt minta 7,570$-os célszintjére érünk, illetve talán fogalmazhatunk úgy is, érhettünk volna, mivel a tegnap esti 7,345$-os szintre történő felszúrás, a 2 hetes oldalazásból történő sokadik kitörési kísérlet is kudarcba fulladni látszik!
Az imént említett 2 hetes oldalazás, csak nagy vonalakban fedi a valóságot, ugyanis mint látjuk, a kék támasz egy emelkedést mutat, illetve a felső szintnek kijelölt rózsaszín ellenállás is sok sebből vérzik, tehát szerintem megérett a történet néni változtatásra! Ez a változtatás viszont arra is rámutat, hogy a poloniex charton lehetőségként felvázolt és az emelkedő háromszög által vizionált 1,200$-os kiugrási lehetőség gyenge lábakon áll vagy ezt a lábat még egy támaszra visszanézéssel meg kell erősíteni.
A múlt hétvégén keletkezett 700$-os rést sikerült bezárni, ha választani lehet, most hétvégén se bánkódnánk egy negatív rés miatt, viszont ha túlzásba visszük, azzal a csatornában maradást is veszélyeztethetjük. A tegnapi csatornából kiszúrással, tulajdonképpen megerősítettük a március közepén indított long trendet, de sajnos ez csak egy gyenge lábakon álló órás long trend, ha áttekintünk napos idősíkra, mindjárt láthatóvá válik, hogy egy erős csökkenő trendből próbálunk visszakapaszkodni.
Amennyiben sikeres lesz a visszakapaszkodás, még az sem kizárt, hogy a május 12.-ei felezés időpontjára 10k magasságában nagyjából egyenesbe hozható a történet! Viszont ha már március közepe óta próbálkozunk valami pozitív végkifejletbe belefutni, akkor vázoljunk fel egy Elliott lehetőséget! Ennek a lehetőségnek célszintjéül, tökéletesen megfelel a 12k-s még tavaly augusztusban nyitva hagyott rés felső szintje.
Rögös és hosszú az út, amit a kék Elliott hullának meg kellene tennie, de a kezdés egyelőre tökéletesnek látszik a március végén kialakított korrekciós mozgásnak köszönhetően. A 3. hullám kicsit kacifántosabb, ugyanis itt egy alhullámnak is ki kell alakulnia és mint látjuk ezt az alhullámot várnám a május 12.-ei időpontra, majd ha mindenki feldolgozza az esetleges sikereket és a korrekciós elvárásoknak is eleget teszünk, jöhet az impulzust lezáró végjáték. Illetve itt a végén azt is említsük meg, ha az impulzus nagyjából ebben a formában megvalósul, annak várhatóan lesz egy ABC korrekciós utóhatása és hát bárhogy nézzük, csűrjük-csavarjuk, 7-8k környékére is visszaléphetünk!
Ha elnyújtjuk az ABC korrekciós mozgást, tehát július-augusztus magasságában nem kezdünk bele a tovább építkezésbe és szeptemberig-októberig nem lesznek egyértelműek a szándékok, akkor az idei év végét is a bizonytalanság fogja uralni!


Napos: a szellemgyertyák versenyében, mintha a zöld állna nyerésre. de mivel sok az apró gyertya könnyebb is a megbotlás! A megbotlási lehetőséget segítheti a piros csatorna, pontosabban az a fordított zászló lehetőség, ami  rövid határidőn belül gyászos végjátékot eredményezhet!
Ha a zöld utat követjük, a csatornából csökkenő irányba akkor is ki kell lépjünk, viszont ha ez a kilépés oldalazással történik, abból megvan az esélyünk egy újabb kiugrása és ha jól végeztük a munkát, akkor egy 8k környéki kisebb, majd 9k környéki nagyobb pihenőt követően, jöhetne a végjáték! Tulajdonképpen ugyanazt vázoltam fel, mint a Futures napos idősík Elliott hullám elképzeléseivel, azzal a különbséggel, hogy itt számolok csökkenő irányú lehetőséggel is, tehát bármennyire is azt szeretnénk, a történet nem feltétlenül pozitív.
A volume oszlopok nagysága és piros emelkedő csatornában látható mozgás között van némi divergencia, ami a jelen helyzetben negatív előjelnek tekintendő, tehát vagy összekapják magukat a vevők és feltolják 8k környékére az árat vagy hipp-hopp 5k környékén találjuk magunkat.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a 20k-s szintet megtámadó légicsapásra, még csak figyelmeztetnek a szirének, azonban az oldalazással történő előkészítés elég egyértelműnek látszik. Ez a légicsapást, akár már a hétvégén bevethető, tehát ha arra gyúrunk hogy a hétvége ismét negatív rés kerüljön a Futures chartra, akkor jó irányba haladunk és ha nem vigyázunk, ez negatív nyomatékot is kaphat, tehát megérkezünk arra a szintre, ahonnan várhatnánk egy a januárihoz hasonló fordulás előkészítést!
Shorts oldali történésekben semmi meglepő nincs, éltek a pumpálási lehetőséggel, majd ahogy kell, szépen kiejtőernyőztek a megfelelő haszonnal, most pedig ismételten arra várnak, hogy tisztázódjanak a szándékok. Kevés elemzőnél látok kitérést erre a két chartra, pedig néhány nagy kérdésre, pontosabban manipulációs előredolgozásra rámutatnak! Nekem most a shorts chart abból a szempontból beszédes, hogy az ejtőernyőzés, a vevői oldalnak felkínálja a lehetőséget, az ár minél magasabbra tornázására, tehát arra, hogy a felezés megelőző időszakot, minél pozitívabban sikerüljön kihasználni. Csak hát itt van a longs oldali csökkenés, ami láthatóan még nem érte el az alját, tehát a long építkezést sem lehet megkezdeni, max egy kamu pumpálással, aminek ahogy a tavaly decemberi, illetve az idén februári példa is mutatja, csúnyán negatív is lehet a végeredménye.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/2BZwpLue/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/DM0ao5Mz/


Hetes idősík: végül a hetes gyertyára is egy gyors kitérő, itt sem ért minket meglepetés, viszont az a veszélyes előjel, amit a zöld csökkenő irányba forduló nyíllal is mutatok, az még mindig elég súlyos fenyegetés és hát a jelenlegi méretét tekintve nem kicsi, de még mindig nem elég nagy maci gyertya, a világoskék támasz alatti zárási lehetőséggel, elég jól elősegítené a lefordulást. Ezen a héten még nem valószínű, de ha maradunk a pozitív úton, akkor jövő héten biztosan elcsípjük ezt a kék támaszt, annak azonban elég kicsi a valószínűsége, hogy egy újabb 1k-s gyertyát rajzolunk a chartra, az én tippem egy bizonytalan 7,3-7,4k környékén záró gyertya, ami egyelőre egy erősen bizonytalan előjel, remélhetőleg jön némi konkrétum a tisztánlátáshoz! A hétvégén ezen sokat javítani már nem tudunk, rontani annál könnyebb, ebből kifolyólag reménykedjünk abban hogy a megoldást átcsúsztatjuk a jövő hétre!
Hónapos gyertya a 3,8k-s szintre történő leszarást követően, a tavaly decemberi mélyponton zárt, ez nem túl pozitív látvány, de ha szerencsénk van, akkor a leszúrással minden negatív igény kielégítésre került. A világgazdasági mutatókat megnézve, a pozitív várakozásokat nyugodtan besorolhatjuk a merész elképzelések kategóriájába, én ennél óvatosabb leszek és egyáltalán nem veszem kudarcnak, ha egy bizonytalan április következik, amivel sokra nem megyünk, de legalább érkezne egy olyan jelzés, ami a további egyértelmű zuhanás ellen szólna!Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mN0YoCts/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/7Sy4toz6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/byUoMFCV/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/sVwc85cL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/MP7jjjnr/
https://www.tradingview.com/x/WfaMzNr7/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/C5aeqHt1/
https://www.tradingview.com/x/tVS8NmhG/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
6
Még mindig nincsenek egyértelmű válaszok!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.30!

BTC, szépen megvártuk a péntek esti zárást, majd néhány órával később egy 9%-os kezdő lökést követően, a vasárnap esti nyitásra 11% mínuszt sikerült összemuzsikálni!
Onnan indult a történet, hogy volt egy közel 3 hetes, lapos emelkedő trendben mozgás, ezt ha órás nézetben követjük, akkor egy ék forma rajzolódik ki, ebből már a D pontnál kiléphettünk volna, nem tettük, helyette vissza-teszteltük a C érintési pont magasságában kialakított ellenállást. Tehát nem történt semmi különös, két lehetőségünk volt vagy az E pontból lefordulni vagy a D pontot követően egy kisebb vissza-tesztből szintén lefordulunk. Azzal viszont nem számoltunk, hogy egy durván 3 napos oldalazás előzi meg az ékből kilépést, de mint látjuk, ezt követően sincs egyértelmű határozottság a csökkenő mozgásban.
A 750$-os hétvégi csökkenő irányú araszolás, csak arra jó, hogy a folytatásban se lássunk tisztán, viszont ha megnézzük lényegében a kilépés, majd az azt követő oldalazgatással fűszerezett csökkenés, hasonlít a piros szellemgyertyákkal, már a mostaniit megelőző hétvége előtt is várt mozgásra. Csak hát a hétvégi hangulatot megalapozó 500$-os kezdőrántás semmilyen pánikot nem váltott ki, tehát belesimultunk az utóbbi hetek  határozatlan mozgásában, ráadásul a hétfői nyitás utáni zónán megtámaszkodás, továbbra is biztosíthatja az oldalazó mozgás folytatását.
A hétfői nyitás óta, már vissza is dolgoztunk 6%-ot, ennek egyelőre így még semmi jelentősége, viszont lesz egy ellenállási zónánk a 6,5k-s szint alatt, ha ezen áttudnánk szaladni, majd a péntekig zárószint magasságából ezt a zónát vissza-tesztelni, akkor ismét elővehetnénk néhány óvatos pozitív gondolatot.

Bitcoin Futures chart: lényegében ugyanazt látjuk csak kevesebb információt firkáltam a chartra, a lényeg különben is a hétvégi csökkenő irányú mozgás által kialakított rés! Tehát egy közel 700$-os rést sikerült összehozni, viszont lehetett volna rosszabb is, például ha a múlt heti mozgást meghatározó oldalazás, a szürke zónában történik, majd a hétvégi mínusszal kipottyanunk és a rés bezárása érdekében vissza-teszteljük a zónát, tehát szabad jelzést adunk az 5k alá történő folytatásnak. Ha beszeretnénk zárni a hétvégén kinyitott rest, akkor vissza kell teszteljük a múlt heti oldalazást, remélhetőleg ennél többet tudunk összehozni, de először is hagyjuk el a szürke zónát, ugyanis ameddig ebben gondolkodunk, addig lefelé áll a zászló és a 4,8k alatti támasz zóna vonzó hatása az erősebb! A piros színnel behúzott órás emelkedő trendvonalat, mint látjuk már a vissza-tesztet is megkapta péntek hajnalban, ezért sem csodálkozhatunk a hétvégi történéseken, viszont ha a rést még most melegében bezárjuk, esetleg a kék támaszra tolunk egy gyors vissza-tesztet, akkor hacsak nem jönnek újabb külső piaci tényezők általi negatív ingerek, talán ezt a chartot figyelve is elővehetünk néhány merészebb pozitív gondolatot!


Napos: abban a tekintetben még mindig nem tudunk semmit, hogy a fekete ABCD mintának van e valami értelme, tehát hogy durván egy hónapos határidőn belül, hova is várhatjuk, a felezés időpontjára az árat. Piros színnel egy egészen más, konkrétan egy emelkedő csatorna került a chartra, ha ennek támaszát a gyertyazárásokhoz igazítjuk, akkor a jelenlegi erősödés 6,5k-s magasságban tolhat egy vissza-tesztet, viszont ha tartjuk a csatorna formát és a támaszt a 13.-ai leszúrás aljához igazítjuk, akkor még nem biztos a csatornából kilépés, sőt ha a mai gyertya betakarja a tegnapit, még 7k környékére is visszahozható a történet, csak hát ugyebár a múlt héten is erősnek bizonyult ez a szint!
Tehát a fekete, még egyáltalán meg nem erősített ABCD minta alapján, lenne egy 2k környékére visszanéző várakozás, ezt most megfejelheti a piros csatorna és ahogy a kék nyilak is mutatják, zászlóval gondolkodva, 2k és 3k környékére is kap egy célszint lehetőséget, de talán idevehetjük 3,8k-s 13.-ai leszúrás alját, a dupla alj lehetőséget!
A block felezést megelőző másfél hónaptól, ha nem volnának a kvírus okozta világot megrengető probléma, talán várhatnánk egy beárazó időszakot, de a jelen zűrös helyzetben, már azzal is nagyon szerencsések leszünk, ha itt 6k magasságában oldalazgatunk tovább és nem a 2-3k-s  lehetőségeket erősítjük hétről-hétre.
Összefoglalva: lehetnek pozitív-negatív várakozások, ettől függetlenül biztosak csak abban lehetünk, amin már túl vagyunk! Én egyelőre egyik irányban sem vagyok biztos, főleg így, hogy a piros csatornából ki is léphetünk, meg nem is! Negatív segítség lenne, ha az ABCD minta C csúcsa közelebb lenne a 0,61-es szinthez, esetleg ezen szint felett várakoznánk, így a negatív várakozások tekintetében, nem lenne akkora igény 2-3k környékére, tehát 4-5k környékével megúszható a nagyobb zűrzavar.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: longs chartot nézve a tervek szerint haladunk, tehát lassan, de biztosan araszolunk a 20k alatti zóna irányába, a vevői szándékok egyelőre még a fasorban sincsenek! Talán ha a 30k alatti zóna vissza-tesztelése helyett, felszaladunk a 200-as mozgóátlagra, ez lehetett volna egy alternatíva, csak hát a kvírus okozta fejetlenség sajnos mindenhol eluralkodott. Átkukkantva hetes chartra https://www.tradingview.com/x/4hXlJq9E/ ott látszik igazán mekkora is a probléma, a vevői oldalon, ahol talán a február eleji pozitív fellendülést követően, a kezdeti lépéseknél talán még mindenki azzal számolt, hogy a kvírus egy kínai probléma, de sajnos február végére már nem egészen így alakult, most pedig pénzt önteni egy lyukas vödörbe, egyenlőre senkinek sem érdeke!
Shorts oldalt hetes nézetből indítva, azt látjuk https://www.tradingview.com/x/m4MHYGja/ hogy a 20k-s felszúrás után vissza-tesztet toltunk az alsó zónába, ha ez egy előrejelzés, akkor egy következő lendületes megindulással (amihez kellenének egyértelmű árcsökkenésre irányuló jelzések), ha az eladók kicsit jobban ráfekszenek a sell gombra, akkor egyértelműen az történne, amit a helyzet megkíván.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/QVwG5kQk//
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/iZzQtZmO/


Hetes idősík: a múlt heti gyertyával, választ vártunk arra, hogy a zuhanás után fordulatban van e érő, tehát visszakapaszkodunk 8k környékére és a felezést megelőző időszakot pozitív irányba fordítjuk. Nem kaptunk megerősítést, sőt kaptunk egy óriási bizonytalan gyertyát. A mostani gyertya már igyekszik is kihasználni a lehetőséget, viszont azt még nem tudjuk, hogy ez csak a feszültséget névelő lépés, esetleg ahogy a zöld leforduló nyíllal is felvállaltam, a világoskék támaszt vissza-tesztelő lépéssorozat és még csak ezt követően jön, a következő pozitív fordulatot megalapozó végjáték, ami remélhetőleg 5k és nem 3k környéket jelenti!
Ide a végére, talán még beszúrhatunk egy hónapos kitérőt is, amely kitérő chartja https://www.tradingview.com/x/gMJoef8S/  egy elég letisztult képet mutat. Ahol nagyon a jövőbe szaladva, felvázoltam két Elliott hullám kezdeményt, a Futures rések felső szintjét, illetve egy világoskék támaszt, amit a márciusi gyertyának elég konkrétan sikerült vissza-tesztelni, de azt is látjuk, ha a márciusi gyertyánk a jelenlegi szinten zár, akkor a decemberi alj alá kerülünk és így még az áprilisi-májusi 6k alatti mozgásnak is megvan a lehetősége! Tehát még azzal is számolhatunk, hogy a világoskék támasz, nemcsak leszúrással, hanem a nyár derekán konkrét rajta zárással is meglátogatható!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cPOBWBS8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ILsQZPE2/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/45TEQw8x/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/cKvH4ATD/
https://www.tradingview.com/x/qqjCaCpX/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/87gq6Xth/
https://www.tradingview.com/x/tCtvPTml/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
7
Coin-ok / Re: Magyar hátterű kripto platform
« Last post by Gyaloggalopp on March 29, 2020, 08:36:32 AM »
8
Coin-ok / Re: Magyar hátterű kripto platform
« Last post by Karsaly on March 28, 2020, 07:11:53 PM »
9
A hétközi szélcsend, hétvégi viharra is utalhat!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.27!

BTC, ha a 4. zöld körrel megjelölt mozgás ugyanúgy működött volna, mint az előző 3, akkor kedd-szerda magasságában elértük volna a fekete ék ellenállását, de mivel nem ugyanúgy mozog az ár, mint egy héttel ezelőtt, ami ugyebár még ha nehezen is, de a 3,8k-s mennyiségből, közel 1 hét alatt sikerül felkapaszkodni 7k közelébe.
Jelenlegi mozgással arra keressük a választ, van esélyünk felkapaszkodni az ék ellenállására, esetleg a rózsaszín 6,9k magasságában húzódó ellenállás idáig sikertelen átszakítása, már egy figyelmeztetés, hogy ideje felkészülni az ékből kilépésre és remélhetőleg max 5k-ig történő visszakorrigálásra.
Rózsaszín ellenállás, az ék támaszával kialakított egy emelkedő háromszög lehetőséget, ez lehetőséget biztosíthat az ék ellenállására történő felkapaszkodásra, viszont ha továbbra is számolunk az ékkel, akkor így is, úgy is 5k-ra kell felkészüljünk.
Február 10. környékén voltunk hasonló szituációban, ahol nekem volt egy a január közepén nyitott, long hullámot minél jobban kihasználó pozícióm, ezen pozíció tekintetében, a február 10.-ei zuhanás után jöttek az első, olyan jelzések amelyek arra utaltak, ennek a long trendben mozgásnak itt lehet a teteje. Egy nappal később visszarántották 10k fölé az árat, felcsillantak újra a reménysugarak, ezt a napos gyertya is megerősítette, sőt ha az órás mozgás nézzük, a 10.-ei zuhanást megelőzően kialakított ellenállást, az egy nappal későbbi kiugrás átugrotta, majd felülről egy vissza-tesztet is kapott, ennek ellenére egy olyan kis mozgásos csatornában kapaszkodtunk felfelé, ahol 10,150$-os árnál kiszálltam.
2 napig úgy tűnt rossz döntés volt kiszállni, mivel a csatornában felkapaszkodtunk 10,500$-os szintre, de végül mégsem ért meglepetés, 10.-én bezuhantunk 10k-ra, majd visszaszúrtunk ismét 10,500$-ra, ez volt a long trend végső szúrása, a történet vége pedig a március 13.-ai 3,8k-s gyászos szint.
Ebből a mélységből, gyorsan sikerül visszakapaszkodni 6k-ra, majd pár nap alatt kialakítani egy háromszöget, ami nem hozott kirobbanó sikert, sőt a 4,5k-ra történő ismételt visszanézéssel sokakat kiüthetett az elsietett long pozícióból. A kitartóbak talán meg most is hasonlóan gondolkodnak mint február 10.-e magasságában, tehát várnak egy utolsó long irányú lökésre, majd kiszállnak és szépen megvárják míg az ár visszakorrigál  5k környékére! Én is ebben gondolkodok és a 6,3k környékén nyitott pozíció nullába húzott stop szintjével adok még egy esélyt a 7,7k környéki szintre történő felszaladásnak, ha nem jön össze így jártunk, próbálkozzunk újra 5k környékén.
Tehát a fekete éken belüli mozgási lehetőségen kívül, van itt egy emelkedő háromszög lehetőség, illetve a kék színnel felvázolt árbócszerűség, ezekben bízva kellene várjunk még valami pluszt, de az utóbbi 3 napban látható, rózsaszín ellenállás alatti oldalazás, egyre jobban erősíti azt te gondoltad, hogy ezt a történetet el kellene engedni!
Az utóbbi két hét pénteki napjai, rendre felvillantották a reménysugarat, majd szépen le is hűtötték a kedélyeket, hétvégére pedig kialakult a chill hangulat. A jelenlegi pénteki mozgás, egyelőre rejtegeti azokat a bizonyos reménysugarakat, sőt a chill hangulatra már kedden ráhangolódtunk, talán ez is egy arra utaló jelzés, hogy a hétvégén most kicsit máshogy is alakulhatnak a dolgok. Tehát long beszállón csak a nagyon bátrak gondolkozzanak, aki még kivár annak sok szerencsét, de érdemes résen lenni...

Bitcoin Futures chart: értelemszerűen sok különbség nincs a poloniexes charton látható a mozgáshoz képest, viszont nem is szeretnénk annyira elveszni a részletekben, de arra választ kaphatnánk, hogy a narancs minta 7,6k-s kifutási lehetősége megkapja e az utolsó esélyt vagy ez a történet már 7k magasságában kifulladt.
Ami ennél fontosabb, az a résekhez képesti jelenlegi pozíciónk! Ha nagyon keresünk akkor 3,560$-os szint környékén találunk még egy utolsó negatív rést, de ha a statisztikákat nézzük, akkor ez lehet az a 0,01% ami soha nem kerül bezárásra, viszont a jelenlegi viharos időkben ez sem olyan biztos. Tehát inkább koncentráljunk felfelé, ahol az első rés 9,170$-os magasságban várakozik, majd a következő 10,475$-os szinten és talán szerencsénkre 12k-s magasságban is várakozik egy rés, ezért is lenne jó ha a 3,560$-os alsó résünk kitöltené a 0,01%-os statisztikai rést és koncentrálhatnánk felfelé!


Napos: zöld és piros szellemgyertyákkal felvázoltam két lehetséges utat, de a végeredmény lehet hogy egy 3. kettő közötti oldalazással fog megvalósulni.
A múlt hét vasárnapi gyertya, mivel a szürke zónát se érte el, lehetőséget bizonyított a piros irányban történő határozottabb lépések megtételére, de jött a hétfői gyertya, ami talán szerencsénkre leszúrt a zónába, majd betakarta a vasárnapi gyertyát és ennek kedden adtunk is egy kisebb nyomatékot. Szerdát és csütörtököt a bizonytalanság uralta, sőt még a mai napot is ez uralja, tehát egyelőre rejtély, hogy leszünk minimum olyan pozitívak, mint a múlt pénteken vagy az ezt megelőző pénteki napon!
Mivel a tőzsdei mutatók, a kvírus okozta problémák ellenére 15%-os pozitivitást mutatnak és ezt a Bitcoinnak is hasonlóan sikerült követni, ebből kifolyólag a péntek délutáni nyitásnak kellene eldönteni, van-e még esély az órás idősíkon boncolgatott éken belüli pozitív várakozásoknak vagy el kell engedni ezt a történetet és bízni a következő heti pozitív folytatásban!
A szerdai bizony gyertyával még nem is lett volna probléma, de ez a hangulat csütörtökre is átragadt , illetve egyelőre úgy néz ki péntekre is! Ezzel a pénteki bizonytalansággal még várjunk zárásig és ha nem is sikerül 7,7k környéki szintet elérni, de egy 7,1k környéki zárással olyan gyertya kerül a chartra, ami a hétvégén okozhat egy kis meglepetést.
Ahogy már írtam, a fekete ABCD minta C hulláma 7,9k-ig is nyújtózkodhat, viszont ha a mintának megfelelően folytatjuk, tehát a long pozícióból 7,7k környékén sikerült kiszállni, akkor egy nagyon gyászos szintre visszanéző short pozícióval is bepróbálkozhatnánk, de nem tesszük, mivel hacsak nem muszáj, nem szeretném kipróbálni, mi történik ha az ár tényleg visszanéz 2k alá. Sokan várnak erre a 2k környéki szintre, talán pont ez hozza meg a várt kirobbanó pozitív elmozdulást, viszont ha ez meg is történik és elkapjuk az aljat, maradva a mintánál, illetve a folytatásában várható korrekciós emelkedést 5k-ra várjuk, akkor is max egy 4k-ra történő ismételt korrekció után lehetne pozitívan gondolkodni, de mint már említettem hacsak nem muszáj, nem szeretném kipróbálni a történet ezen részét.
Összefoglalva: ha a mai gyertya benéz a keddi gyertya 6,464$-os nyitószintje alá, akkor már hétvégétől negatív irányú mozgás várnék, ha a keddi nyitószint alá benézés a hétvégén történik, az még annyira nem problémás, problémás lehet ha a hétfői nyitás után továbbra is elmaradnak a pozitív próbálkozások!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a longs charton látható mozgásnak, úgy néz ki az múlt hét szerdai-csütörtöki zóna vissza-tesztelése, betette a long irányú kaput, de ezt is vártuk, főként a kvírus okozta káosz okán. Tehát ahogy a piros rakétákkal már egy hetel ezelőtt is jeleztem, nagy valószínűséggel visszatérünk 20k alá, majd ha úgy alakulnak a dolgok, megkezdődnek a pozitív irányú munkálatok, aminek elsőszámú célja a 30k alatt húzódó zóna átlépése, illetve annak vissza-tesztelése!
Shorts oldal valamitől tart, habár mint látjuk, a szintén múlt héten felvázolt lufi kipukkanás, illetve az abból történő 8k alá visszaereszkedés tökéletesen megvalósulni látszik, ennek ellenére a piaci hangulat ennyire mégsem rózsás, tehát ez vagy egy beetető időszak vagy a Bitcoin tényleg szembemegy minden piaci előrejelzéssel, de ennek a legkisebb valószínűsége.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/Sj69CmKh/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/RyTIre3I/


Hetes idősík: a mostani hét feladata, válaszolni a múlt heti gyertyára, ez a válasz lehet pozitív, tehát 8k magasságában betakarjuk a két héttel ezelőtti gyertyát, lehet negatív, ez esetben a múlt heti gyertya nyitószintje alatt zárunk, de lehet semleges is a válasz, ami a 200-as mozgóátlagra, tehát 5,600$ környékére történő visszanézést jelenti.
A mögöttünk hagyott 4 napos mozgásból, mindháromnak van esélye, százalékos arányban 20% lehetőséget látok a negatív válaszra, 50% esélyt a pozitív válaszra, de nem kizárt hogy ez csak egy szerény 7k környéki  pozitív válasz lesz, illetve 30% esélyt a semleges hétzárasnak is adok!
Viszont lényegében mindegy, hogy a két héttel ezelőtti pozitív fordulatnak 7k, 8k akár 9k magasságában érjük el a csúcsát, ha hosszabb távon gondolkodunk, ebből még nem fog kinőni akkora hullám, mint a  2019-es 14k-ra felszaladó, ennek oka nagy valószínűséggel a kvírus okozta problémák, illetve hogy egy nagyobb hullámot meg is kell alapozni! Tehát nem elég a csökkenő trendben mozgást megállítani és megfordítani, az új hullámot meg is kell alapozni, hasonlóképpen minta azt a kék nyilakkal, a korábbi mozgásoknál meg is jelöltem, itt csak mellékes információ, hogy a fordulat valóban sikeres volt vagy csak próbálkoztunk.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uk7oQMdE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0HjkVmDP/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/nVxEkmj0/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/E7A9SC4c/
https://www.tradingview.com/x/5Whc95xY/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/87gq6Xth/
https://www.tradingview.com/x/tCtvPTml/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
10
Szélcsend!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.23!

BTC, jó lett volna, ha a hétvége, még ha minimálisan is, de ad valami kapaszkodót, nem adott... Kapaszkodó lehetett volna, egy iránytól független határozott elmozdulás vagy alkalmazkodás pl. a fibo 0.61 szinthez, de lett volna mondanivalója egy a napos idősíkon behúzott 5,5k környéki zónában zárásnak is.
Még a múlt hétvégi mozgásnál kialakult egy piros háromszög, ennek a támasza/ellenállása meghosszabbításra került, azzal a céllal, ha a hétközi mozgás hasonlót produkál mint amit péntek magasságában sikerült is összehozni, majd  az ellenállás vissza-tesztelésre kerül, akkor a rózsaszín harmonikus minta 8,5k-s kifutására komoly esélyeink lehetnek. Lényegében össze is jött a vissza-teszt, csak hát kifutottunk az időből, a hétvégétől pedig egy közel 2,5k-s emelkedésnek nekifutni, még gondolat szintjén is túlzás.
Ahogy a piros szellemgyertyákkal felvázoltam, hétvégén a péntek délután megkezdett csökkenő mozgás folytatásával számoltam, de mint látjuk ezt is ügyesen kihagytuk, viszont ez a lehetőség még mindig fennáll, sőt az időhúzással egyre jobban erősödik!
A péntek esti zárás előtt, illetve a vasárnap esti nyitás után, a barna háromszög ellenállásán pihentünk meg, ezt kellene vissza-tesztkén kezeljük, csak hát kezdünk átesni a ló túloldalára és háromszöget nyugodtan elfelejthetjük, marad egy 5,9k-s támaszunk, amin már most is nagy a nyomás, ezért ha nem jön valami gyors pozitív segítség, akkor hipp-hopp 5k környékén találjuk magunkat. A szellemgyertyákkal felvázolt 5k fölötti mozgást, nyugodtan behelyettesíthetjük, a hétvégén mögöttünk hagyott mozgással, ebben az esetben még durvábban a kép és a múlt hét csütörtök példáját figyelve, egy 4k-s tippel se esnénk túlzásba.

Bitcoin Futures chart: nagyjából száz dollárral nyitottunk feljebb a pénteki zárószinthez képest, ezt az azonnali csökkenő mozgással be is zártuk, tehát semmi jelentősége a hétvégi mozgásnak. Mivel a péntek délutáni mozgás feladta a küzdelmet, sajnos narancsszínű mintánk 7,550$-os célszintjét nem sikerült elérni, ami abból a szempontból lett volna fontos, hogy a mintának megfelelő korrekciós mozgás, vissza-tesztel felérő mozgást hajthatott volna végre a napos szintén jelentőséggel bíró szürke zónában.
Viszont ha átlépünk napos nézetbe, ott már láthatjuk is miért lett volna fontos a péntek délutáni pozitív irányú folytatás, pl. mert azonnali jelzést adhatott volna egy 7,5-8k környéki folytatásra, illetve ha ez első nekifutásra túlzó elvárás, akkor az előttünk álló héten, a jelenlegi szürke zóna esetleg vissza-tesztelésével egy sokkal pozitívabb lehetőségre is. Sajnos a pénteki bizonytalan gyertyával, újra komoly lehetőségek mutatkoznak, a 13.-ai 4,210$-os szintre történő visszanézésnek, ami csak első ránézésre tűnik egy katasztrofális húzásnak, ugyanis ha a kék támasz zónát vissza-teszteljük és ez a teszt kiállja a próbát, tehát egy ebben a zónában történő gyertyazárás után határozottan visszafordul az ár, akkor hacsak a vírus okán nem súlyosbodik a helyzet, akkor a poloniex napos chartján vizionált 2k-s elképzelések, újra visszakerülnek a fiók mélyére!


Napos: a múlt hét csütörtökén megkoronázott zuhanás, elég nagy káoszt okozott, de mint tudjuk nem a Bitcoin hibája, hanem az egész világé, tehát még ha azt is várnánk, hogy a Bitcoin ellentétes irányba mozogjon, ebben a helyzetben a virtuális előny csak minimális biztonság. A hosszabb távú mozgás, egyik, illetve másik lehetőségét itt is felvázoltam, de május 12.-ei felezés időpontjánál messzebbre egyelőre fölösleges terveket szőni, sőt még odáig sem egyszerű!
Napos tekintetben, az 5,5k magasságában húzódó zóna vissza-tesztelését vártam, ez azért lett volna hasznos, hogy az előre felvázolt zöld elképzelésnek megadja a lehetőséget. Ez a pozitív lehetőség, az 5,826$-os szinten zárással nem nagyon került megerősítésre, de például a vasárnapi gyertya mai betakarásával, még ez is adhat egy kis rövidtávú pozitív segítséget. Ha a hétvégén átszaladunk a zónán, ott már nehéz lett volna pozitív gondolatokat megfogalmazni, most se egyszerű, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára...
Fekete ABCD minta! Ez egy durva 2k-s szintet megcélzó elképzelés, nem kizárt hogy nincs realitása, viszont én szeretek a lehetőségekkel előre számolni, tehát amíg nem jön ezt egyértelműen megcáfolni tudó történetsorozat, addig követni fogjuk. Ennek a mintának, egyelőre csak az A hulláma biztos, B hullám a fibo 0.46-os erősödésével még kétséges, 0.61;0.78 szintekre kellene felkapaszkodni, majd ha ott konkrét visszafordulási lehetőségek mutatkoznak, akkor kellene a 2k-s célszinttel komolyabban számolni! Tehát a minta B hulláma abban segíthet, hogy a zöld előre felvázolt elképzelésnek megfelelően, ne csak a csökkenési lehetőségnek adjon esélyt, hanem annak is hogy a 8,3k; 9,3k környéki zónák esetleges átlépésével, majd azokba történő vissza-teszteléssel, május 12. magasságában viszonylag egyenesbe jőve történjen meg a felezés.
Eddig tartott a charton történő lehetőségek boncolgatása, de ha visszatérünk a valóságba és a Kvírus okozta világgazdasági problémákra, akkor egyelőre az tűnik reális gondolkodásnak, ha rosszabbal számolunk mint amit most látunk. Nekem az a gyanúm, hogy ez igazi problémák nem most fognak bekövetkezni és a Kvírus, remélhetőleg minél hamarabbi megfékezését követően történhet egy fellélegzés, viszont a gazdaságok újbóli beindítása, napvilágra fog  hozni olyan súlyos problémákat, amelyek vélhetően súlyos világgazdasági válsághoz fognak vezetni, ne legyen így, de sajnos súlyosabbakhoz mint például a 2008-as és ezt így már nevezhetjük a világgazdaság csődjének!
Napos szinten, azt várnám az előttünk álló héten, ha a pozitív lehetőséget meg akarjuk tartani, akkor először is a zónában kellene zárni, lehetőség szerint próbálkozni kiugrással, negatív feltételeknek a Kvírus okozta problémák miatt sokkal könnyebb megfelelni, tehát ha beesünk a zóna alá és egy visszarántással nem tudunk rögtön válaszolni, akkor a fekete ABCD mintának áll a zászló!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: semmi váratlan, toltunk egy vissza-tesztet a zónába, tehát a feltétele adott, a három piros rakétával jelzett 20k állati zónába történő folytatásnak. Ha áttekintünk hetes idősíkra, a múlt heti gyertya minden tekintetben bizonytalanságot mutat, tehát ami napos tekintetben egyértelműen a 20k alatti zóna irányába mutat, az okozhat egy olyan szituációt, mint amivel január 20. magasságában is számoltam és a zóna elérése előtt, 22-23k magasságában pozitív fordulatot vesz a történet. Ezzel viszont ugyanaz lehet a probléma, mint a február közepéig tartó megbízáspumpával, ha idő előtt, tehát most a semmiből a vírus probléma közepén kezdődne a pumpálás, annak a végeredménye is csak egy ideiglenesen szárnyra-kapás. Tehát ha normális munkát szeretnének végezni, akkor ezt a longs oldali mozgást visszaengedik 20k alá és remélhetőleg időközben a Kvírus probléma is megoldódik!
Shorts oldalnál szintén érdekes a hetes gyertya, mert ha komolyak a short oldali bedöntési szándékok, akkor a hetet, a zónában zárjuk. Napos szinten benne zártunk a zónában, pontosan úgy ahogy ezzel számoltam, viszont ez még nem jelenti azt hogy a 8k állati szintekre is visszazuhanunk, erre valószínű egy kisebb, nagyjából  14k-s magasságba történő visszakapaszkodás után van lehetőség, de az sem kizárt hogy vissza-teszteljük a 20k-s zónát, erre azért is nagyobb az esély, mert a Kvírus problémára nem valószínű, hogy napokon belül megoldást találnak, talán heteken belül, ez viszont már a 30k-s zónára is lehetőség, tehát az ár 3k alá szorítására.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/WmRViE3U/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/rdJmUcq4/


Hetes idősík: az elmúlt hét gyertyája, kicsit segíthetett volna tisztábban látni, de sajnos nem tette!
Segíthetett volna azzal, hogy betakarja az előző heti gyertyát, habár erre nagyon kicsi esély volt, arra annál nagyobb, hogy vagy egy 5,5k környékén záró Doji gyertyával, rámutat az eladói szándékok gyengeségre, esetleg egy a múlt heti gyertya nyitó szintje alatti 5k-s zárással, hetes tekintetben felvillant egy a Kvírus miatt gyenge lábakon álló, de mégis MorningStar gyertyakombinációs lehetőséget.
Ahogy az RSI csíkra felvázolt piros/kék mozgási lehetőséggel is jelzem, ebben a vírussal felturbózott helyzetben, a gyors megoldási lehetőségeknek kicsi az esélye, talán ha olyan hírek kezdenének felröppenni, hogy nincsenek újabb fertőzések vagy megvan a gyógymód, akkor lehetne gyors megoldásokra irányuló elképzelésekkel előrukkolni, ezeknek hiányában, marad az elhúzódó megoldásban gondolkodás. Tehát egy április végi, májusi fellendülési időszak, azt jelentené, hogy a május 12.-ei felezés időpontjában, azokon az alsó szinteken kellene mozogjunk, ahova a jelenlegi szintekről kellene megérkezünk és ahonnan már további zuhanásnak nincs realitása! Ha a 2 héttel ezelőtti gyertyára ránézzük, az egy Kvírus nélküli szituációban, minden feltételét kielégítené, egy short trendet lezáró gyertya elvárásainak, tehát a múlt heti gyertya, még ha nem is tökéletes, illetve se pozitív, se negatív előjele nincs, arra mégis alkalmas, hogy egy 5-6k közötti oldalazással, hasonló szituáció kialakításában segédkezzen, mint azt a 2018 év végi, 2019 év eleji hónapokban láthattuk.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KWEeG3PU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Jwrm60xQ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/2jLMLs9K/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/ypcZ3HpJ/
https://www.tradingview.com/x/ugfOi0RY/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/pp3wPjqc/
https://www.tradingview.com/x/xGaTEyLd/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10