Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Témák - ZsZolee

Oldalak: [1]
1
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Trezor
« Dátum: április 04, 2017, 04:10:28 pm »
Ma megjött a saját Trezor-om (www.trezor.io). Elképesztően jól és ötletesen van kitalálva a kütyü. Végre nyugalomban tarthatom a Bitcoinjaimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, főleg hogy egy opcionálisan vásárolt OTG kábellel a telefonomhoz is hozzá tudom kötni! Javaslom, aki sok BTC, Dash, ETH, Zcasht raktároz, az vagy ezt vagy egy Nano-s vásároljon (utóbbi olcsóbb, de én a Trezorban jobban bízom).

2
Kriptopénz Bányászás / USB Riser
« Dátum: január 05, 2017, 09:17:16 pm »
Sziasztok! Gondoltam még ilyen topik nincs, ezért nyitok. Van számottevő különbség a 004-006 közötti USB riserek között? Van esetleg valakinek 12-15db eladó USB riserje? :)

3
Off topic / Vlog kamera
« Dátum: január 03, 2017, 08:32:55 pm »
Sziasztok! Utálok szerepelni, de sajnos az emberek olvasni mégjobban utalnák, így egy magán projekten belül Vlogolni fogok. (ha úgy alakul itt is megosztom a csatornát)

Milyen kamerát javasoltok? Mindenképp a jó hangminőség miatt fontos hogy external mic csatlakozó legyen rajta.

4
Kriptopénz Bányászás / HDMI Dummy
« Dátum: január 03, 2017, 11:23:50 am »
Sziasztok! Tudtok esetleg egy nagyon gyors forrást, ahonnan lehetne HDMI Dummy-t venni? Esetleg van nektek eladó?

5
Kriptopénz Bányászás / Virtualbox / vmware bányászás
« Dátum: december 17, 2016, 12:10:28 pm »
Szerintetek van jelentős teljesítménycsökkenés, ha virtualbox / vmware-en keresztül bányászok? Ezt azért kérdem, mert most is megfagyott a windows (Claymore monero bánya progi indítás után) és nem tudom újraindítani, mert senki sincs a gépek közelében. Na szóval ha a virtual winf@s fagyna meg, azt simán a host gépen keresztül újra tudnám indítani. Mi a véleményetek erről? Próbálta valaki?

Oldalak: [1]