Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - Newtnt

#1
Általános kriptopénz témák / Atomic Swap
december 14, 2017, 06:21:55 DÉLUTÁN
Sziasztok. Próbálkozott már valaki atomic swappel "otthoni" körülmények között? Tudom hogy elviekben működik, de kíváncsi vagyok hogy mennyire "atomfizika". Ha nem túlságosan az, akkor lehetne akár egy atomic swapen alapiló localbitcoins.com-ot is csinálni, akár tokenizált EUR, USD-vel.
#2
Kriptopénz Bányászás / zCash proof of stake?!?
szeptember 27, 2017, 09:49:20 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Felfigyeltem rá, hogy a zcash4win tárcában kapok kb napi rendszerességgel kisebb összegeket, pl 0,00017401 zec. Lehetséges hogy van 1 rejtett proof of stake a rendszerben? Összesen 0.01 is összejött, ami nem nagy összeg de érdekes (és kb 1 napi termelésme is :) )
#3
Általános kriptopénz témák / Említésre érdemes ICOk.
szeptember 07, 2017, 10:01:55 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Ebbe a totyikba tudnánk összeszedni a normális ICOkat. Nekem a presearch tetszik, de várom a további javaslatokat ;). Illetve most indult coinok is nyugodtan jöhetnek. (Corion nem kell :D)
#4
Sziasztok!
Szerintem (sajnos) a crypto developerek nagy lehetőséget látnak a Proof of Stake algoritmusban. Megoldaná az energiafogyasztás problémáját, és nem utolsósorban a premininggel a fejlesztők extra jövedelemre tehetnének szert hosszú távon is (ez is ösztönző erő). Az eth miatt a zec és a főbb pénzek difficutyja is durván meg fog nőni, tehát vagy kisebb profit vagy shitcoinok maradnak. Esetleg létre is lehetne hozni egy magyar PoS poolt, amihez sajnos nincs megfelelő tudásom, de ötletként felvetem. Milyen javaslatokat, esetleges alternatívákat tudtok? A tárhely alapú miningnak szerintem lesz jövője, mert erre (még) nincs alternatíva, és tárhely mindig fog kelleni.
#5
Coin-ok / Digibyte (DGB)
július 18, 2017, 02:52:27 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Ezt a topicot azért hoztam létre, mert a coin bányászata eléggé jól megy, és elég nagy árkitörésre lehet számítani, és nincs rá még topic. Jelenleg 2 db 1070 G1 GAMING kártyával 130 megahasht hoz Oc-val, anélkül 126, ami kártyák kímélésére szerintem nagyon jó. 70% fan speeddel 61-62 fokosak. Suprnova pool. Most 1-2 napig ezt bányászom, pár óra múlva írok (szerintem) pontosabb adatokat, hátha a pool is beáll addigra.