Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 16 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Kezdésnek jó, de tegyünk még rá egy lapáttal!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.19!

BTC, végre láthatunk valami felfelé történő mozgást is, ilyet utoljára a 14.-ei ék alakzatból való kilépés után láthattunk. Tehát ahogy látjuk nagyjából 370$-os emelkedést vártunk a háromszögből kilépés után,  ami végül egy kerek 300$-os kiugrást jelentett.
Viszont az ilyen kiugrások hátulütője, hogy nagy eséllyel számíthatunk nagyobb vissza korrigálásra, ami jelenleg úgy néz ki nem is valósulhat, mivel abból a kisebb piros csökkenő sávból kilépés után nem sikerült tovább emelkedni, hanem helyette egy szűk oldalazó mozgással haladunk a fibo 0.38 szint fölött.
Az emelkedés megkezdése ideális esetben a fibo 0.38 szint átlépése után kell hogy megtörténjen ha ez nem sikerül, akkor ezt Max fibo 0.61 elérése után kellene lássuk.  Viszont talált érdemesebb a mozgóátlagok keresztezéséhez kötni ezt a fordulót, mivel ahogy látjuk ez a találkozol nemsokára összejöhet.
Tehát ennek megfelelően és abból kiindulva hogy  esetleg egy nagyobb zászló alakzat is kialakulhat, behúztam az ellenállást lemásolva egy támaszt és X-el jelöltem azt a bizonyos találkozást 6,580$ környékén a fibo 0.61 szint magasságában. Erről a támaszról kellene visszapattanni az árnak és megindul felfelé, majd ha kilép ebből a kék csökkenő sárból, akkor a zászlónak megfelelő nagyjából 390$-os emelkedő mozgást lehet várni, amellyel elérésre kerülhet lila ellenállás,  illetve közelébe kerülünk annak a fibo 0.61 szintnek, ami a 10.-én indult 1,600$-os csökkenő hullám elég fontos korrekciós szintje!

Napos, a hétfő elég jól sikerült, ennek köszönhetően át is léptünk az A csúcs magasságát, tehát a C hullám aktív innentől fogva a feladat ezzel a C hullámmal eljutni legalább a 7,770$-os ellenállásig. Ennek az első lépése kellene legyen az órás idősíkon részletesebben látható lila ellenállás átlépése, ami az itt látható nagyobb csökkenő sávból való kilépést jelentené. Ebből kiindulva a 7,770$-os ABC hullám zárás nem is nevezhető olyan jelentősnek, tehát ha nagyon jól alakulnak a dolgok, akkor ez a kisebb rózsaszín ABC hullám egy következő nagyobb Elliott hullám 1. hullámának is megfelelhet, majd impulzus zárásaként pedig 11,700$-os ellenállásban is lehetne gondolkodni.

"Hetes idősíkon 6,700$ környéki zárást vártunk, annak az érdekében hogy egy Morning Star kialakuljon. Igaz ezzel még csak az alakzat 2/3 része alakult volna ki, mivel ehhez csatlakozni kell még egy nagyobb bika gyertyának, amelynek ideális zárási az alakzat első gyertyájának nyitási szintjének magassága, tehát nagyjából 7,757$.
Tehát ezért várom a 7,770$-os ellenállásra a mostani hét zárását, mivel így kialakul az a Morning Star alakzat és vissza jönnénk az 50-es mozgóátlagra, amelynek az átlépése feltétlenül fontos lenne.
A hetes fordulat lehetőségét, még a volume oszlopokhoz is lehet kötni, mivel ahogy látjuk csökkenő irányú mozgás a múlt heti zárásnál már a trendvonal fölé nézett, tehát ez lehet jelzés, arra ha ezen a héten megvalósul az 1,300$-os emelkedés, akkor ehhez tartozik egy viszonylag nagyobb zöld oszlop, amellyel megkezdődhet az a bizonyos régóta várt emelkedő mozgás.
RSI csík pedig ennek megfelelően válthat ugyancsak emelkedő irányúra, ami a tavaly decemberi csúcs óta, kivéve az áprilisi próbálkozást a 20-as szint alatt mozog, ehhez a 20-as szint átlépéshez, azonban még ez a 7,770$ sem elegendő, majd valahol 9,000$ környékén mutatkozhat."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/Cs6Qv48q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nv4UFI0a/
https://www.tradingview.com/x/mJF79i5n/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/H92Wawty/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ha árbóc alakzat részeként nézzük a piros háromszöget, amelyből sikerült kilépni, akkor még csak féltávnál sőt inkább kicsivel még alatta is vagyunk,  tehát van még itt lehetőség ha árboc alakzatban gondolkodunk. Ezt a gondolkodást segítheti a Bitcoin charton esedékes következő majdnem 400$-os emelkedés, amely segítségével ha sikerült a tegnapi nagyjából 30$-os emelkedést összehozni, akkor 550$ környékére nagy eséllyel eljuthatunk, plusz ha ehhez még valami saját erőt is sikerül hozzárakni, azzal még az árboc által várt 563$-os szint is elérésre kerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RILIzffr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yOsPtNzJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, mondhatni szinte hajszálpontosan megcsíptük a 205$-os ellenállást,  köszönhetően a Bitcoin hasonló mozgásának. Ennek a mozgásnak megfelelően most a korrekció is hasonlóképpen zajlik, ami már tegnap este megpihent a 200-as mozgóátlagon és azóta is fölötte van és nagy valószínűséggel ott is fog maradni, abban az esetben ha Bitcoin semmi hirtelen csökkenő mozgást nem produkál. Tehát mint látjuk továbbra is a Bitcoint kezében a mozgás, ennek megfelelni önálló terveket nincs is értelme dédelgetni, ezért ha hasonló mozgással folytatjuk mint tegnap, akkor emelkedés esetén a 205$-os ellenállás már nem kellene hogy akadályt jelentsen, napi elérendő cél pedig a 219$-os kisebb ellenállás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ffOiwoCs/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UyZX3u2h/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, sikertelen zöld támaszom történő átlépés után, köszönhetően a Bitcoinnak itt is sikerült ideiglenesen megmenekülni, tehát a folytatásban feltétlenül szükséges a további hasonló mozgás, amivel úgymond kezdhetünk kimászni a gödörből. Ennek a gödörnek pereme 282$-os ellenállás, ennek az elérésében a piros ellenállás az 1. lépcsőfok és remélhetőleg az utolsó is ha sikerül megismételni a tegnapi emelkedő mozgást!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YUL7Qvki/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a zöld támaszról harmadszor is visszapattant az ár és ezzel ki is lépett a világoskék ellenállással határolt háromszögből, ennek a háromszögnek a magasságát figyelembe véve várhatnánk 9$-os emelkedést, tehát nagyjából a 106$-os ellenállásra kapunk egy jelzést. Ezzel tehát átlépjük a piros ellenállást, illetve ezzel együtt kilépnénk egy oldalazósávból is, amelynek tetejére a 106$-os ellenállásról kellene egy vissza teszt és ha ebből tovább tudod emelkedni az ár, akkor kellene egy olyan emelkedésnek következni, amellyel érdemi elmozdulást láthatnánk, erről a jelenlegi gyászos 100$ környékéről.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/1VOyr17E/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/QY01CtkR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tegnapi kiugrásnak köszönhetően a piros nyíllal jelzett 0.43$-os támaszra érkezés veszélye elhárult, tehát ahogy látjuk a kék zászló lehetőség után a pirosnak sem sikerült visszavinni az árat a 0.43$-os támaszra. Berajzoltam egy zöld hasonló emelkedő sávot, ami még csak egy durva elképzelés, de a lehetősége fennáll ha emelkedés esetén nem sikerül a 0.57$-os ellenállást átlépni. Azonban egy szerencsém van, hogy ez itt már zászlóként nem működhet,  esetleg egy ék kialakulhat belőle, majd az ellenállásról történő visszafordulás után ebből is léphet,  viszont mivel ékről beszélünk semmi komoly visszaesést nem kell lássunk, csak egy kisebb 0.54$ környékén záródót. Tehát mindenképp emelkedést várnánk, ami hamar el is felejtethetteti velünk az emelkedő sáv és az ék gondolatát, ehhez csak arra van szükség, hogy tegnapi kiugráshoz hasonló emelkedéssel átlépjünk az ellenálláson.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/X6locc4j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP
, ha az a 14.-ei kiugrás kicsit szerényebb és csak a fibo 0.5 szintig történő emelkedést látunk, akkor most egy fej-váll alakzatnak nevezhető tökéletes emelkedést várhatnánk 39$ környéki célba érkezéssel.  Helyette van egy eléggé megdőlt alakzatunk, amelynek a váll vonalát elég magasan 37$-os szint magasságában élhetjük el,  ami ezáltal kicsit bizonytalanná is teszi az ebben való gondolkodást. Viszont ha sikerült a tegnapihoz hasonló mértékű emelkedést összehozni, akkor ez a 37$-os szint elérése is kerül, de ettől függetlenül a sikerhez vezető utat nem a fej-váll alapján várom, hanem a fibo 0.61 szint átlépésre által felkínált lehetőségtől.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Wrc95vN2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, tegnapi elemzésben a felfelé elmozdulás esélyét tartottam erősebbnek, kiindulva a 200-as mozgóátlag és a nagy piros volume oszlop gyertyák általi reakciójának elmaradása okán.  Viszont azt se felejtsük el, hogy ez a Bitcoinnak köszönhető, de legalább itt is kialakultak olyan jelek, amelyek ezt elősegítették, például az elég hosszan tartó csökkenő piros ellenállásra tapadás. Jellegi emelkedés átlépte a tegnap kialakult 15.47$-os csúcsot, tehát ebből azt kell feltételezzük további emelkedés is várható, legalább a 16$-os szint magasságába és ehhez kellene még csatlakozzon a Bitcoin, amellyel a 16,5$-os ellenállás is elérhető, nagyobb fellendülés esetleg még a 17,62$-os kisebb ellenállás is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/q3UVwmeB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, oké ahogy látjuk az odáig tökéletesen sikerült, hogy a piros ellenállásra visszajött az ár, köszönhetően a tegnapi kiugrásnak. Tehát ha minden igaz, akkor várjuk azt a 21$-os emelkedést, amellyel a 150$-os ellenállásra tudnánk eljutni, ezzel az elég hosszan elnyúló zászló lehetőséggel. Emelkedést várhatunk még abban az esetben is ha sikerül az oldalazó sávból kilépni az ellenállás magasságában, majd erre egy sikeres vissza teszt után jöhetne ugyancsak a 150$ környéki ellenállásra egy emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/C8rOJsOa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, mondhatni itt is legjobb helyen történt ez a kiugrás, amellyel sikerült a piros háromszögből kilépni,  viszont egyenlőre még messze vagyunk, ennek a kiugrásnak a céljától, ami a 0.1278$-os ellenállás lenne. Ehhez szükségem lesz ismét a Bitcoin segítségére, azonban mint látjuk egy kisebb zászló itt is kezd kialakulni, ami az emelkedésnek alapot biztosíthat, független a Bitcoin emelkedő lehetőségétől, tehát nem muszáj mindent a Bitcoinra fogi, de az alap segítség mindenképp onnan érkezik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4TTJ27Tr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, itt is háromszögből való kilépésről beszélhetünk, annak ellenére hogy a támasz nincs berajzolva, mivel ennek azt a fibo 0.38 szint jelenti. Viszont ahogy látjuk ez a kiugrás, ebben az esetben is csak a várható célszint feléig vitte el az árat, tehát egy hasonló mértékű kiugrásra vagy egy lassabb emelkedésre továbbra is szükség van.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LTTAYUVv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az ékből való kilépés, túl is lett teljesítve, viszont sok mindent még nem értünk el vele, azonban mivel átlépte a 200-as mozgóátlagon és látszólag elég jól érzi magát fölötte, így joggal várhatunk további emelkedést, amely lehetőséget biztosíthat a  csökkenő lila trendvonal átlépésére. Ennek a trendvonalnak a jelentősége főleg napos idősíkon látszik és egy elég komoly emelkedést is hozhat magával ha ennek átlépése után megindul a kék elég széles sáv ellenállása irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/248HOsug/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TUWlWVto/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a háromszögnek eléggé az aljáról kellett visszajönni az árnak, ezért kilépés után se látszik jelentősnek az előrelépés, viszont ahogy látjuk elég konkrétan fennakadt a 200-as mozgóátlagon és jelenleg beszorult az ellenállás és a mozgóátlag közé. Ez a beszorulás tökéletes zászló alakzatot  állíthat elő, majd ha ebből is sikerül kilépni, azzal elég jól megközelíthetővé válik a 44$-os ellenállás.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/Z2z1FApn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Napos bizonytalanság!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.20!

BTC, arra vártunk, hogy a korrekció letisztázza a szándékaim, majd miután megtalálta az alját további lendületes emelkedéssel legalább a lila ellenállást elérjük. Ennek megfelelően a korrekció után meg is próbálkozott az emelkedéssel, azonban ezzel már nem tudott sok mindent elérni csak egy felszúrásra futotta, majd ezt később megismételte csökkenő irányban, de fordulatot ezzel sem sikerült elérni.
A most látható a Fibonacci skála, amellyel a korrekció alját keresgéljük és remélhetőleg meg is találtuk, már nem az amit tegnap láthattunk, mivel azt a kiugrásra húztam fel, de mivel az abból történő tovább emelkedés sikertelen volt, így most az egész utolsó emelkedő hullámot veszem figyelembe.
Tehát ennek az emelkedő hullámnak, ahogy látjuk elég konkrétan leszúrt egy gyertya a fibo 0.61 szintjére, ugyanitt érintettük a 200-as mozgóátlagot is, majd az utolsó lezáródott gyertyát megnézve mintha mutatkozna a fordulat jele. Ebbe a visszaesésbe nagyon a bikák sem szóltak bele, hagyták kibontakozni a macikat, ezt mutatja a volume oszlop. RSI mozgásában is láthatunk jeleket a fordulóra, mivel ha hihetünk annak amit látunk, akkor a kialakul dupla alj szerű hullámzás folytatásaként emelkedéssel kell folytatni, amihez ha megfelelő erővel csatlakoznak a bikák, akkor a lila ellenállás elérése megvalósulhat 6,880$ környékén.

Napos, ha a gyertyákból indulunk ki, akkor a mai nap végeredménye tekintetében még rosszul is elsülhet,  mivel ahogy látjuk a tegnapi gyertya illetve az azt megelőző folytatásaként egy 6,458$ környékén záródó mai gyertya, akár még azt is eredményezheti, hogy visszaeszünk remélhetőleg csak a 13.-ai 6,123$-os szintre. Ennek az elkerülése okán kellene mindenképp az ellenállást elérő emelkedést összehozni a mai nap folyamán vagy ha ez nem sikerül, akkor a tegnapihoz hasonló kisebb gyertyával, úgymond nyerni egy napot.

"Hetes idősíkon 6,700$ környéki zárást vártunk, annak az érdekében hogy egy Morning Star kialakuljon. Igaz ezzel még csak az alakzat 2/3 része alakult volna ki, mivel ehhez csatlakozni kell még egy nagyobb bika gyertyának, amelynek ideális zárási az alakzat első gyertyájának nyitási szintjének magassága, tehát nagyjából 7,757$.
Tehát ezért várom a 7,770$-os ellenállásra a mostani hét zárását, mivel így kialakul az a Morning Star alakzat és vissza jönnénk az 50-es mozgóátlagra, amelynek az átlépése feltétlenül fontos lenne.
A hetes fordulat lehetőségét, még a volume oszlopokhoz is lehet kötni, mivel ahogy látjuk csökkenő irányú mozgás a múlt heti zárásnál már a trendvonal fölé nézett, tehát ez lehet jelzés, arra ha ezen a héten megvalósul az 1,300$-os emelkedés, akkor ehhez tartozik egy viszonylag nagyobb zöld oszlop, amellyel megkezdődhet az a bizonyos régóta várt emelkedő mozgás.
RSI csík pedig ennek megfelelően válthat ugyancsak emelkedő irányúra, ami a tavaly decemberi csúcs óta, kivéve az áprilisi próbálkozást a 20-as szint alatt mozog, ehhez a 20-as szint átlépéshez, azonban még ez a 7,770$ sem elegendő, majd valahol 9,000$ környékén mutatkozhat."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/LlS8EsO2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zopgW8qF/
https://www.tradingview.com/x/7EU36aE0/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Kp8sUZma/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ami a Bitcoinnál a 200-as mozgóátlag az itt az 50-es, azzal a különbséggel hogy Fibonacci szintek tekintetében még csak a 0.5 szintnél vagyunk. Tehát mint látjuk, továbbra is együtt mozgunk a Bitcoinnal, ennek megfelelően a folytatásban kijöhetünk jól és rosszul is dologból. Jól abban az esetben ha a Bitcoin valóban megtalálta az alját a fibo 0.61 szinten, ennek megfelelően itt is emelkedéssel folytatjuk és elérhetjük az árbóc által jelölt célszintet, illetve nagyobb kiugrás esetén még az 591$-os következő kisebb ellenállásban is lehet gondolkodni. Rosszul pedig akkor jöhetünk ki a dologból ha a Bitcoin napos idősíkon jelzett maci gyertyával zárunk, amelynek a végeredménye itt akár még a 454$-os támaszt is jelenthetné.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TnwQX6tv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ie8YcWor/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szintén a Fibonacci szintek által jelzett információkba tudunk elsősorban kapaszkodni. Követve a Bitcoin csökkenő mozgását, megérkeztünk a fibo 0.61 szintre, ahol jelenleg tömörülnek a gyertyák és ennél a pontnál ahogy látjuk a mozgóátlag keresztezés is megvalósult, tehát ez lehet egy segítség a fordulat szempontjából, illetve az RSI csíkon is erre utaló jelek mutatkoznak. Tehát a folytatásban ha minden jól alakul, akkor felfelé mozogva a 205$-os ellenállás környékén köthetünk ki, lendületes mozgás esetén ezen még át is léphetünk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NldYLxk4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/A29vNNlv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, végül mégiscsak visszaérkeztünk a zöld támaszra, erre kevés esélyt adtam volna tegnap, mikor az 50-es és 200-as mozgóátlagok fölött úgy nézett ki mintha megtudná kapaszkodni a mozgás.  Fibonacci szinteket itt nem tudom nézegetni, ezért marad az oldalazáson belüli mozgás, ami mint látjuk az utolsó E pontnál jár, tehát ha minden igaz, innen újra felfelé kell mozogjunk és át is kell lépjen a piros támaszon, ami az oldalazás tetejét is jelzi. Bitcoin esetén a lila ellenállás környékén kell legyünk abban a pillanatban, amikor itt a piros ellenálláshoz érkezésünk, tehát folytatom ezt a fordított gondolatmenetet ha itt kilépünk felfelé az oldalazásból ez azt jelentené hogy a Bitcoin is átlép a lila ellenálláson!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jBNClmgP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ebben az esetben több dologra is lehet figyelni! Van egy oldalazó mozgás a zöld és piros vízszintes vonalak között, ezen belül egyenlőre még nagyon határozatlan a mozgás.  Ezen kívül piros színnel egy háromszög is kirajzolódik, ennek az ellenállása egyben az oldalazó sáv felső szintje és ha ebből felfelé sikerülne kilépni az nagyjából 12$-os emelkedést hozhatna magával. Ennek következtében sikerülne kilépni az itt is látható lila csökkenő ékből, de ennek a jelentősége főleg napos idősíkon látszik, ami végeredmény tekintetében a 137$-os ellenállás környékére hozhatná vissza az árat.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/PUEOHmVr/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/Q94Rs45s/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tegnap hasonló zöld emelkedő sávban gondolkodtam, ezen most egy kicsit kellett csak változtatni, mivel kialakult egy konkrét támaszt, ami lemásolva mint ellenállás passzol a felső csúcsokhoz, de ez az ellenállást még konkretizálni kell, azzal hogy most a támaszról emelkedést követően, jelek szerint a 0.57$-os ellenállás környékén elérésre kerülhet. Tehát egyenlőre ugyanaz a szituáció alakulhat ki, mint az ezt megelőző piros és kék emelkedő sávok esetén, viszont a piros sáv után már elég gyenge szándék volt csökkenő irányba, ezért talán most a sávval ellenkező irányba, tehát felfelé sikerül elmozdulást elérni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/y4G5NATn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, kezd egy borzalmas látványt kialakítani a fej-váll lehetőség, viszont ha eléri a 41$-os ellenállást, akkor mindegy hogy milyen látványt nyújt. Van egy piros emelkedő támaszunk, ebből kell elsősorban kiindulni, ami egyben emelkedő trendvonalként is megállja a helyét, mivel tegnapi a 36.67$-os csúccsal átléptük a 14.-én kialakult 35.17$-os csúcsot. Ezt a piros támaszt lemásolva és 14.-ei csúcshoz igazítva, kapnánk egy emelkedő sávot, amelyen belül emelkedés esetén az ellenállás érintés elég közel kerülhet a 41$-os ellenálláshoz, ennek az indokán húztam a fej-váll alakzat általam várt célszintjét ehhez a találkozási ponthoz, ami dátum szerint 24.-én 12:00 órakor történhet meg.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jLxfUBJB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ahogy látjuk a tegnapi kisebb kék emelkedő háromszöggel nagy emelkedést nem sikerült elérni. Mivel itt is követtük a Bitcoin mozgását és hasonlóan az ETH korrekciójához itt is a fibo 0.5 szint környékén mutatkoznak a fordulás jelei. A kialakult csúcsok összekötésével kialakult egy zászló alakzatnak tökéletes csökkenő sáv, tehát ennek megfelelően kellene most átlépni az ellenállást és ha zászlónak megfelelő emelkedést sikerül összehozni, azzal 2$-os emelkedő hullám is kialakulhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Eq2vnml8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, izgalom a köbön, mivel újra az oldalazó sáv aljánál vagyunk, ami elég könnyen elkerülhető lett volna ha tegnap kihasználjuk a lehetőséget és legalább a sáv tetejéig sikerült visszaerősödni.  Tehát a folytatásban is a Bitcoinra bízzuk magunkat, amelytől azt várjuk hogy a 135$-os ellenállás környékére segítse az árat, ezáltal megadva annak az esélyét, hogy az oldalazó sávból felfelé kiszabaduljunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8ALxJnaF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, nem sikerült az elmozdulás a 0.1278$-os ellenállás irányába, viszont egy kisebb próbálkozás volt, de ahogy a Bitcoin is megkívánta korrekció szempontjából itt is megindultunk csökkenő irányba, ami figyelmen kívül hagyott minden mozgóátlagot és korrekciós fibo szintet.  Tehát itt most mindenféle elképzelés nélkül várjuk a folytatást,  ami remélhetőleg Bitcoint segítségével felfelé fog megvalósulni.  Viszont azt nem tudom 22.-ét miért jelöltem szaggatott függőleges vonallal, de ha ezzel a bizonytalan le-fel mozgással folytatjuk, akkor talán itt fog bekövetkezni a mozgóátlagok keresztezése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZyesMDTj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, betévedtünk az emelkedő lila támasz alá, ami remélhetőleg valóban csak eltévedés és hamarosan, ahogy már most is mutatkozik fölé kerül a mozgás. Viszont mivel itt és ugyanazt a mozgás követjük, mint a Bitcoin ezáltal csodálkozni sem kell csak sajnálni, hogy tegnap nem sikerült kicsivel feljebb jutni és akkor most nem itt a támasz alatt, hanem a mozgóátlagok környékén várhatnánk a folytatást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/l0OGBS63/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, végre sikert is elkönyvelhetünk, ami a lila trendvonal elérését jelenti és így még az utána következő csökkenés is megbocsájtható. Bitcoin korrekció következtében a  trendvonal érintése után itt és csökkenő irányba mozogtunk, amelynek az alján egyenlőre a fibo 0.61 szinten  találtuk meg. Ennél a pontnál, ahogy látjuk a mozgóátlag keresztezés is megtörtént, tehát ha most kapnánk egy lökést, azzal megkezdődhetne ismét egy talán intenzív felfelé történő mozgás,  amellyel a tegnap kialakult 227$-os csúcs fölé is tudnánk emelkedni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oSwcDpS3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yxneDkYu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a világoskék emelkedő támasznak már nem kellene, hogy szerepe legyen, viszont azzal hogy tegnap nem sikerült nagyobb emelkedést összehozni a 200-as mozgóátlag fölött, ezért most ennek a következtében a Bitcoint korrekcióval sokkal jobban visszaesett az ár mint kellett volna. Az ezt megelőző piros háromszög támasza, mint látjuk még nem kapott szerepet, erre most lehetőség nyílik ha nem történik valami változás. Tehát egyenlőre mindenféle konkrét elképzelés nélkül várjuk a folytatást és rábízzuk magunkat a Bitcoinra!

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/SXipvjwx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Megfontolt apró lépésekkel is eshetünk pofára, tehát óvatosan!


Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.21!

BTC, egyenlőre még nem értük el a lila ellenállást,  de szerencsére elég határozottan sikerült visszajönni, azonban csak addig a 6,799$-os szintig, ahova a piros ellenállás és behúzásra került. Tehát itt 6,800$ környékén egy elég erős ellenállást talált magának az ár, amit mindenképpen át kell lépni ha eredményt szeretnénk elérni és a kitűzött hetes 7,770$-os ellenállást el szeretnénk érni. A tegnapi csökkenés után a lassú emelkedő mozgás a kiugrás előtt csökkenő irányú zászló lehetőséggel fenyegetőzött, azonban a kiugrás következtében ez a veszély elhárult. Ennek a tegnapi mozgásnak köszönhetően talán egy emelkedő támasz is kialakult, ehhez azonban még szükséges egy érintési pont, amit most egy kisebb 100$-os csökkenéssel alakíthatnak ki a mozgás. Majd ha ebből újra emelkedésnek tud indulni, akkor a jelzett 244$-os emelkedés következhet, ezzel már sikerülne átlépni a lila ellenállást is, tehát egy elég fontos lépést tudnánk előre tenni.

Napos, a tegnapi gyertyát nyugodtan nevezhetjük semmitmondónak és ahogy látjuk annak ellenére hogy kiugrás volt mindkét irányba,  végül egy teszt nélküli gyertyával sikerült zárni a napot.  Ennek egy haszna volt elkerültük a nagyobb maci gyertya által kialakulható csökkenő irányú mozgás lehetőségét, viszont mivel tegnap nem sikerült egy bika gyertyával jelezni azt, hogy ennek a fordulatnak a veszély elhárult, ezáltal még a mai napnak is ez a feladata, amit szintén a lila ellenállás fölött záródó bika gyertyával jelezhet a mozgás. Tehát 4 nap maradt arra, hogy a szaggatott vonallal jelzett hét zárás előtt a 7,770$-os ellenállást elérjük, de az már most jól látszik, ehhez valamelyik nap egy nagyobb kiugrást kellene végrehajtani. Világoskék támaszon láthatunk egy sötétkék X-et, abban az esetben ha nem sikerülnek ezek az emelkedési tervek, nagyjából erre a pontra eshetünk vissza, ahol még lehetőség nyílik arra, hogy egy dupla alj kialakuljon, ami által újra az emelkedést várhatjuk.

"Hetes idősíkon 6,700$ környéki zárást vártunk, annak az érdekében hogy egy Morning Star kialakuljon. Igaz ezzel még csak az alakzat 2/3 része alakult volna ki, mivel ehhez csatlakozni kell még egy nagyobb bika gyertyának, amelynek ideális zárási az alakzat első gyertyájának nyitási szintjének magassága, tehát nagyjából 7,757$.
Tehát ezért várom a 7,770$-os ellenállásra a mostani hét zárását, mivel így kialakul az a Morning Star alakzat és vissza jönnénk az 50-es mozgóátlagra, amelynek az átlépése feltétlenül fontos lenne.
A hetes fordulat lehetőségét, még a volume oszlopokhoz is lehet kötni, mivel ahogy látjuk csökkenő irányú mozgás a múlt heti zárásnál már a trendvonal fölé nézett, tehát ez lehet jelzés, arra ha ezen a héten megvalósul az 1,300$-os emelkedés, akkor ehhez tartozik egy viszonylag nagyobb zöld oszlop, amellyel megkezdődhet az a bizonyos régóta várt emelkedő mozgás.
RSI csík pedig ennek megfelelően válthat ugyancsak emelkedő irányúra, ami a tavaly decemberi csúcs óta, kivéve az áprilisi próbálkozást a 20-as szint alatt mozog, ehhez a 20-as szint átlépéshez, azonban még ez a 7,770$ sem elegendő, majd valahol 9,000$ környékén mutatkozhat."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/XfFk8Ivf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4kYFyO4U/
https://www.tradingview.com/x/MTRd1VFk/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/0fxkTSdM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, szépen visszajöttünk az 540$-os kisebb ellenállásra, majd ezen jelenleg már át is léptünk,  viszont még nem alakult ki az a felfelé mutató háromszög, amit a Bitcoin esetén már elég konkrétan láthatunk. Ennek a háromszögnek a támasz szintje már viszonylag biztos, tehát ha a Bitcoint azt a csökkenő irányú 100$-os mozgást végrehajtja, akkor annak itt is lesz egy támassza ahova megérkezhet. Azonban ennek a háromszögnek az ellenállásában még nem vagyok biztos, mivel az már lehet a jelenlegi utolsó kisebb csúcs magasságában is, de az sem kizárt hogy a 19.-én elért 548$-os csúcs magassága jelenti ezt az ellenállást. Tehát ha sikerül kialakítani ezt az emelkedő háromszöget, akkor attól függően az ellenállás hova kerül behúzásra, várhatjuk az árat nagyjából 575-580$ környékére, illetve itt már az 591$-os következő kisebb ellenállás is benyújthatja az igényét esetleg egy felszúrás általi érintésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6DrKLXpE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QuOxXVVO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, abban az esetben ha a Bitcoin is felfelé mozog a lehetséges háromszögből,  elérhetővé válik a 205$-os ellenállás. Viszont jelenleg ugyanaz a gondom mint az előző charton, tehát hogy az ellenállás hova kerüljön behúzásra, de az is lehet hogy ez tök lényegtelen, mivel két-három dollár eltérésekről beszélünk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fjP2Wfjn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4eABQp9R/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, továbbra is a zöld és piros vonalak közötti sávban mozog az ár, mondhatni szerencsére sikerült a támaszról elég lendületes emelkedéssel visszajönni a piros ellenállás közelébe. Láthatunk egy nagyobb piros volume oszlopot ez azt a gyertyát előzte meg, amelyikkel a mozgóátlagokat sikerült átlépni, tehát a macik nagyon nem szerették volna ezt az emelkedést, de végül megadták magukat. Ez lendületes emelkedés is nagyban köszönhető a Bitcoin emelkedő mozgásának és ha sikerül folytatni ezt a továbbiakban is, akkor azzal a 244$-os Bitcoin emelkedő lehetőséggel elég konkrétan meg közelíthetjük itt a 282$-os ellenállást. Sőt még át is léphetünk rajta, ami abból a szempontból lenne tökéletes, hogy ezt a 282$-os szintet támaszként is tudná használni továbbiakban a mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HEpvA3OT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, továbbra is több dolgot követünk egyszerre, viszont a lényeg hogy itt is viszonylag kihasználtuk a Bitcoin emelkedő mozgását és elértük a lila, napos idősíkon fontos csökkenő ék ellenállását.  Itt óráson azonban ami lényeges az a zöld és piros vonalakkal határolt oldalazó mozgás. Ezen belül egyenlőre az látszik, hogy a lila ellenállást átlépve megérkezhetünk a sáv tetejét jelző piros ellenállásra. A Bitcoin várható mozgásából kiindulva egyenlőre gondolkodhatunk felfelé, ami attól függően mekkora mértékű lesz, érhetjük el a sáv tetejét, esetleg a felette húzódó 106$-os ellenállást, amelyről egy vissza teszt a sáv tetejére, nagyon jó alapot biztosítana a további emelkedő mozgásnak.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/W1pGAzn5/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/XIAVcRGO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ettől a zöld emelkedő sávban látható támasz fölötti mozgástól, egyenlőre jobb félni, mint utólag megijedni, tehát ebben ugyanúgy benne van a csökkenő irányú mozgás, mint az emelkedés az ellenállások irányába. Azonban talán, ami a mentőövet nyújtja az a Bitcoin lehetséges emelkedő mozgása, amellyel nem kétséges hogy a sárga esetleg a zöld ellenállás elérése kerülhet. A zöld emelkedő sáv ellenállásának elérése, azért lenne tökéletes, mivel azzal a sárga 0.57$-os ellenálláson is átlépnénk, majd ezt vissza teszt esetén támaszként használhatná a mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/anVLtliQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a fej-váll alakzattal egyenlőre ne foglalkozzunk, ott van ahol. Viszont ami jelenleg a legfontosabb, hogy a kék színnel behúzott ellenállás 36.45$-os szint magasságában átfogja e engedni az árat. Ez a kérdés nagyon könnyen eldőlhet ha a Bitcoin megindul emelkedő irányba,  viszont ha azt a 100$-os visszaesést behúzza, akkor azzal itt a piros ellenállásra nem valószínű hogy visszaesik az ár, de 1$-os csökkenés benne lehet a mozgásban, majd ezek után kezdheti meg újra a kék ellenállás megtámadását a mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3MIdb0xP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, egyenlőre nem kellene megijedni ettől a csökkenő mozgástól, habár a zászló alakzatból történő emelkedés igényelne egy az 50-es mozgóátlag környékéig történet korrekciót. Viszont ami a 16.50$-os támaszról visszalökheti az árat az a Bitcoin lehetséges 244$-os emelkedése, tehát most dönthetünk jól is meg rosszul is. Jól akkor ha korrekció indokán zárjuk a pozíciót, illetve ha a Bitcoin magával húzza az árat, rosszul pedig akkor ha korrekcióval visszaesünk remélhetőleg max 16$ környékére és ezt a kisebb hasznot bennhagyjuk. Mivel én a támaszokon vásárlós stratégiát alkalmazom, így a pozíciókat még nem szeretném zárni, legalábbis addig nem, amíg a Bitcoin a 7,770$-os heti ellenállásra érkezést le nem tisztázza.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QtSnhcC0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, folytatódott a semmivel egyenlő mozgás, mivel ahogy a többiek esetén láthattuk a Bitcoin tegnapi emelkedését, ennél sokkal jobban is kilehetett volna használni, például egy minimális a mozgóátlagokon történő átlépés, jót tett volna a folytatásnak. Ezzel egyenlőre sikerül a veszélyes zónában tartani magát a mozgásnak, ami lehet egy nagyobb kiugrásnak is az előjele, de ez csak meglepetésszerűen érkezhet, tehát erre várni felesleges. Ami azonban bizakodásra adhat okot, hogy a Bitcoin emelkedő lehetősége még ha kis mértékben is, de átsegítheti az itteni árat a mozgóátlagokon,  ennél nagyobb mozgást már itt kell hozzátenni ha van szándék a 135$-os ellenállás megközelítésére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bQnu6dVY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, minimálisan de beletudott kapaszkodni a tegnapi Bitcoin emelkedő mozgásba, ennek következtében sikerült is a 200-as mozgóátlag magasságáig visszajönni. Ezzel azonban el is fogyott a tudomány és ennek következtében a mozgóátlagok keresztezése sem valósult meg, ezzel megint meg kell várjuk a mai Bitcoin emelkedő mozgását. Tehát ha megvalósul a Bitcoin segítségével történelmi emelkedés, akkor elérhetünk vele a háromszög ellenállására, ahol még nem tudjuk mit szeretne kezdeni a mozgás, de a 0.1278$-os ellenállás irányába kellene megindulni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lmBL4KKA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, tökéletes lett volna a szituáció ha a tegnapi Bitcoin emelkedés segítségével eljutunk a 0.24$-os ellenállásra. Az utolsó gyertya nem azt mutatja, hogy a piros ellenállás irányába tartunk,  viszont ennek lehet magyarázat az a bizonyos Bitcoin 100$-os csökkenő mozgás, ennek az alját a lila emelkedő támaszom kellene megtalálja, majd erről újra felfelé kellene meginduljon az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uJXrqCj8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, kisebb gubancot okozhat egy fej-váll lehetőség, ami a lila emelkedő támaszra tolhatná vissza az árat,  viszont abban az esetben elkerülhetjük ezt a visszaesést ha Bitcoin csak azt a 100$-os visszaesést mutatja, ami lehetőséget biztosít a 200-as mozgóátlagról történő visszafordulásra.  Ezen kívül van egy csökkenő ugyancsak lila trendvonal, amelynek az átlépésével jelenleg is küzd a mozgás, ebben is nagy segítség lehet Bitcoin mozgása, ami a 244$-os emelkedéssel ezt a trendvonalat is áttörheti és még a zöld ellenállás magasságában is visszahozhatja az árat, megadva az esélyt a további emelkedésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FyFo2mrG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VpgcyX0t/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, jelenleg minden lehetőséget ki kell használni az itteni mozgásnak, sajnos tegnap kicsit jobban is kihasználta volna és a mozgóátlagok fölött kicsit biztosabban várhatnánk a folytatást. Igazodva a jelenlegi mozgáshoz, berajzoltam egy elég hosszan elnyúló háromszöget, amelyen belüli mozgás még nyúlhat mint a rétes.  Viszont ha sikerülne kihasználni a következő Bitcoin emelkedő lehetőségét, azzal újra az ellenállásra jöhetne vissza az ár, ami a D érintésnél már megadja az esélyt arra, hogy háromszögből meginduljunk a 44$-os ellenállás irányába.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/2EShmeaZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ismét padlót fogtunk, vajon ránk is számolnak?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.22!

BTC, jó sokáig elhúzta a mézesmadzagot a háromszögben való mozgás, és amikor már azt hittük talán mégis sikerülhet felfelé megindulni, akkor jött egy hirtelen maci gyertya, majd ezt néhány óra múlva követte a jelenleg is látható a csökkenő mozgás. Tehát annak a 6,800$ környéki többszöri visszafordulásnak ez lett a végeredménye, ezzel most sok mindent kezdeni nem tudunk meg kell várni amíg megtalálja az alját és kialakít valami kapaszkodót.

Napos, a most látható gyertyához hasonlót szeretnénk napok óta elkerülni,  ezzel egyenlőre még nincs baj feltéve hogy a nap végére visszahúzódik 6,666$ környékére,  ellenkező esetben akár még azt az X-el jelzett világoskék támaszt néhány napon belül el is érhetjük. De elkiabálni nem kell semmit, várjuk meg a nap végét, mivel elég könnyen kisülhet a 20.-ai gyertyához hasonló hosszú leszúrás, végül pedig egy test nélküli gyertya.

"Hetes idősíkon 6,700$ környéki zárást vártunk, annak az érdekében hogy egy Morning Star kialakuljon. Igaz ezzel még csak az alakzat 2/3 része alakult volna ki, mivel ehhez csatlakozni kell még egy nagyobb bika gyertyának, amelynek ideális zárási az alakzat első gyertyájának nyitási szintjének magassága, tehát nagyjából 7,757$.
Tehát ezért várom a 7,770$-os ellenállásra a mostani hét zárását, mivel így kialakul az a Morning Star alakzat és vissza jönnénk az 50-es mozgóátlagra, amelynek az átlépése feltétlenül fontos lenne.
A hetes fordulat lehetőségét, még a volume oszlopokhoz is lehet kötni, mivel ahogy látjuk csökkenő irányú mozgás a múlt heti zárásnál már a trendvonal fölé nézett, tehát ez lehet jelzés, arra ha ezen a héten megvalósul az 1,300$-os emelkedés, akkor ehhez tartozik egy viszonylag nagyobb zöld oszlop, amellyel megkezdődhet az a bizonyos régóta várt emelkedő mozgás.
RSI csík pedig ennek megfelelően válthat ugyancsak emelkedő irányúra, ami a tavaly decemberi csúcs óta, kivéve az áprilisi próbálkozást a 20-as szint alatt mozog, ehhez a 20-as szint átlépéshez, azonban még ez a 7,770$ sem elegendő, majd valahol 9,000$ környékén mutatkozhat."

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/WLmo4m8k/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aJO9LBfO/
https://www.tradingview.com/x/Hgzijme7/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/yxuNuSne/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, köszönjük Bitcoin megyünk utána tűzön vízen át, viszont jó lenne ezt nem csökkenő, hanem emelkedő irányba tenni, amire egyenlőre megint várnunk kell. Következő nagyobb támaszt, ami megfoghatja a csökkenő mozgást, feltéve ha ez egybeesik a Bitcoin 6,000$ környéki támaszával az a  454$ környéki támasz és mivel itt már 13.-án és járt az ár dupla alj is kialakulhat, de ennek nagyobb idősíkon van jelentősége. Fibonacci 0 61 szintre néhány nappal ezelőtt már felszúrt az ár, ezt próbálta tegnap is megközelíteni, viszont mivel ez nem sikerült, ennek következtében meg is indult csökkenő irányba.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9mVmbvSk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/szozD4NY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, egyértelmű hogy csökkenő irányba haladunk, mivel a piros támasz feletti lehetőséget nem használtuk ki, de főként a Bitcoin nem használta ki az ott adódó lehetőséget. Néhány nappal ezelőtt a 174$-os szintre volt egy leszúrás, ami fordulatot is eredményezett, most újra ebbe az irányba tartunk, viszont ha a Bitcoin nagyon visszaesést tervez, akkor ez a 174$-os szint kevésnek fog bizonyulni. Tehát egyenlőre itt is csak várni tudunk, amíg a Bitcoin letisztázza szándékait.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/H37bFM6h/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DkXrkpHX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, abba a cikk-cakk-ba amit itt a mozgóátlagok kialakítottak, már egy kiscica is belekeveredett volna, de hasonlóan fogalmazhatunk az oldalazó mozgáson belül is. Tehát ez a mozgás nem fogható csak a Bitcoinra, mivel amikor lehetőség volt emelkedésre azt nem használta ki, csökkenő irányba pedig azonnal reagált az ár. Itt is keressük az alját a mozgásnak, ami lehet a 13.-án elért 239$-os szint vagy ha ez nem elegendő, akkor a 220$-os támasz, de a végső döntést a Bitcoint fogja meghozni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/rR25VCiD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a 13.-ai csúcs magasság elértük,  tehát erre már nem számíthatunk, hacsak nem most fordul vissza a Bitcoin és húzza magával az itteni árat. Viszont ha a Bitcoin megtámadja azt a világoskék támaszt, amit napos idősíkon láthatunk, akkor itt számíthatunk a 83$-os támasz elérésére is, ami lehetőséget biztosít a 3. vételi pozíció megnyitására is, tehát ennek a csökkenő irányú mozgásnak legalább lesz valami haszna is később.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/ypCunLMY/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/3aKGfxhi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, sajnálhatjuk ezt a csökkenő irányú mozgást, ami ismét kilépett egy emelkedő sávból, viszont az ezt megelőző 2 esetben zászló alakzat indokolta a csökkenő irányú kilépést, itt most ezt semmi nem indokolta csak a Bitcointól való függés. A 13.-ai negatív csúcsot már elértük egy leszúrással, aminek még nem tudjuk lesz e folytatása, de a leszúrás mindig magában rejti a fordulás lehetőségét, ezért egyenlőre bízzunk abban hogy hasonlóan folytatjuk és visszatérünk az 0.57$-os ellenállásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ym85QyyL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, kék ellenállás volt a kulcs pozíció, ami egy elég szél dupla tetőt alakított ki, tehát erre is foghatnánk a jelenlegi csökkenést, de mint tudjuk ez nem egészen így van, mivel a legnagyobb csökkenést okozó tényező az a Bitcoin mozgása. Tehát a csökkenés a Bitcoinra van bízva, ami ha még folytatódik, akkor a 31$-os támasz is elérhetővé válik, de erre a 31$-os támaszra várhatjuk az árat, dupla tető alakzatból kiindulva is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WLoXITOM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, hasonló mozgásnak, mint amit tegnap estig láthattunk, bármelyik charton örültünk volna, tehát itt egy példa arra hogy ha Bitcointól függetlenül is lehet eredményes mozgást összehozni ha van rá akarat. Tehát az elért magassággal meglehetünk elégedve és a mostani csökkenést a Bitcoin mozgásától függetlenül a zászló általi emelkedés korrekciójaként is figyelhetjük, ami 16$ magasságában kellene hogy elérje az alját.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wqyTk9L6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ez a csökkenés semennyire sem hiányzott, mivel így is volt elég bajunk az oldalazó mozgással. Viszont ha visszarántanák az árat a 119$-os ellenállás fölé, tehát az oldalazó sávba és ha meg is tud kapaszkodni az ár ezen a szinten, akkor felfoghatnám ezt a kiugrást egy sikertelen vissza tesztnek is, de ez a Bitcoin segítsége nélkül nem fog menni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Osg1irq1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, néhány nappal ezelőtt is találgattam a 22.-ei függőleges szaggatott vonalat, miért húztam be ezt továbbra sem tudom, de mint látjuk ennek az átlépése után kezdődött meg a csökkenő mozgás.  Viszont ez a visszaesés mint tudjuk a Bitcoint csökkenő irányú mozgásának köszönhető, ami ellen az altok sok mindent nem tudnak tenni. A folytatásban mint minden hasonló esetben várjuk a csökkenő mozgás fordulóját, remélhetőleg még a mai nap folyamán ez a fordulat be is következik és 0.11$-os szint körül zárjuk a napot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AlPZ22Hg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, túl jól nézett volna ki ha a kialakult háromszögből sikerül felfelé kilépni és az sem kizárt hogy ez sikerült ha a Bitcoin nem szól bele. Egyenlőre sok-mindenhez nem tudjuk kötni a csökkenő mozgást és az alját is csak remélni tudjuk, hogy a 13.-ai csúcs magasságában lesz.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/z0kBFcLm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nagyjából 14.-e óta nyúlik ez a rétes, amelyből már egy-két nappal ezelőtt 1,000$ környéki szinteket kellett volna elérni, hasonló helyzetkihasználással mint amit az ETC charton is láthattunk. Jelenleg a 13.-ai negatív csúcs magasságában láthatjuk az árat, tehát egyenlőre sok mindent tenni itt sem tudunk, várjuk a Bitcoin fordulatot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fUNL2YvD/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EnXDyH2n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt is csak köszönetet tudunk mondani a Bitcoinnak ezért a csodálatos rombolásért... Kár érte, mivel egészen jó szituáció kezdett kialakulni, de ha megnézzük a Bitcoin csökkenő irány mozgásának idejét az-az itteni árat már a piros támasz alatt érte el, tehát nem csak a Bitcoinra kell fogni ezt a mostani helyzetet, mivel volt jó néhány óra. amit ki kellett volna használni emelkedésre, ezáltal a csökkenés a 41$-os ellenállás magasságában következett volna be és a mostani csökkenő hullámmal ennek következtében jelenleg a piros támasz magasságában várhatnánk az ideális fordulatot.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/5jxsELoa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Székely Vegán

#2524
Reggel nyitom a szemem s hát 20 milliárd ismét eltűnt.. úgy néz ki 2018 a medve éve lesz.


https://dailyhodl.com/2018/06/22/bitcoin-drops-as-global-crypto-leader-orders-exchanges-to-address-security-issues
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Til

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 22, 2018, 08:18:43 DÉLUTÁN
Reggel nyitom a szemem s hát 20 milliárd ismét eltűnt.. úgy néz ki 2018 a medve éve lesz.


https://dailyhodl.com/2018/06/22/bitcoin-drops-as-global-crypto-leader-orders-exchanges-to-address-security-issues
Nem hinném nem hinném. Biztos emlékszel még a tavalyi évre, mikor 20 dollár volt az ETH, a BTC -nél meg egy csomót gondolkodtam hogy vegyek e, majd mikor 1000 dollár lett , akkor csalódottan mondtam magamnak, hogy lekéstem a vételt, ennél több már talán soha nem lesz. Nem kellett hozzá pár hónap és az ETH 1400 , a BTC közel 20K lett.
C:\> del c:\command.com

netbit

Néztem a tőzsdei erőviszonyok átrendeződését, vannak érdekesek: https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/

Pl. az OKex engem meglep, most a második legnagyobb tőzsde hajszállal lemaradva a Binance mögött. Természetesen hallottam róla, nem mondom, hogy noname, de végülis csak egy Binance klón. HitBTC is eléggé feljött, de az legalább régi tőzsde, bár nekem elég gyanús, ha valaki használta már, láthatja, olyan mintha szinte csak botok kereskednének ott. Tudom, hogy mindenhol sok a bot, de az olyan furcsa hely ilyen szempontból.

És érdekes, hogy a Bittrex és Poloniex mennyire hátra sorolódott, sokáig toronymagasan ezek vezették a listát, most meg 20-30-ik helyen kullognak.

Kérdéses, hogy ezeknek a semmiből jött kínai-korei tőzsdéknek a volumen adatait mennyire lehet komolyan venni.

Karcsi papa

Hétvégét kihasználva, álljunk talpra!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.23!

BTC, jelenleg elég siralmasan néz ki a szituáció és ebben a helyzetben még a 6,180$-os támasz se segített. Jogos a kérdés, mit lehet ebben a szituációban csinálni?  Erre a válasz, ugyanezt mint eddig, viszont ezzel egyenlőre még nem megyünk sokra először ki kell másznunk ebből a gödörből, jobban mondva fel kell állnunk a padlóról, ahogy ezt Rocky is tette.
Tegnapi nap folyamán háromszor is azt hihettük, hogy ez a fordulat bekövetkezhet, viszont az utolsó, ami jelen esetben a fej-váll alakzatnak is a fej részét jelenti, felkínálja a lehetőséget a fordulóra.  Azonban a 6,180$-os szintnek, mint látjuk elég nagy szerepe lehet abban, hogy ebből a gödörből megkezdjük a kimászást. Tehát, mivel a fej-váll alakzat váll vonala nagy eséllyel a 6,180$-os ellenállás átlépése pillanatában lesz aktív, felkínálja a lehetőséget további 335$-os emelkedésre!

Napos, a tegnapi gyertyát megelőző 3 gyertya, tálcán kínálta fel a tegnap maci gyertyának a lehetőséget és mint látjuk elég határozottan élt is ezzel a lehetőséggel. Pont egy ilyen szituációban okán rajzoltam be azt az X-et a világoskék támaszra, igaz nem gondoltam, hogy az ilyen gyorsan befog következni. Tehát ahogy látjuk a tegnapi maci pont ezen a világoskék támaszom zárt, viszont ez így egymagában sok mindent még nem ér, de kitűnő alapja lehet egy  dupla alj kialakulásának, esetleg egy Morning Star alakzatnak ezt azonban gyengíti a 10 nappal ezelőtti visszafordulás. A 4950$-os következő támasz, mint látjuk a csökkenő lila sávon belüli mozgással is elérhető egy héten belül, viszont ezen a sávon belüli mozgást már sok minden nem indokolja.

Hetes idősík, ugyebár 7,770$-os ellenálláson zárást terveztünk vagyis szerettünk volna látni ezen a héten,  viszont ezzel a tegnapi csökkenő mozgással ez eléggé nehézkessé vált, sőt mondhatni lehetetlenné,  hacsak valaki nagyon bele nem csap abba a lecsóba. Itt még talán bedobhat egy mentőövet ha a nyitási szint környékén, tehát 6,444$ környékén zár, ezzel úgymond nyernék egy hetet és a következő hétre ugyanezt a 7,770$-os elvárást kellene minimum kifőzzük, mint elérendő cél.

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/6oBWDPjX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZlWu49BY/
https://www.tradingview.com/x/8aXoAhYf/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Dw2WInlS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, követve a Bitcoin mozgását, szépen vissza is estünk a 454$-os támaszra, illetve ezen a támaszom csak átszurkáltunk. A recept mondhatni ugyanaz mindent amit a Bitcoin charton felvázoltam,  azzal a különbséggel hogy itt a fibo szinteket tudjuk csak nézni, mivel a fej-váll alakzat itt nem alkalmazható, esetleg egy dupla alj lehetőség, ami fennállhat ha a 2 gyenge lábakon álló leszúrás vesszük ennek alapjául. Tehát jobb híján várjuk a fordulatot,  amelynek legalább az 513$-os ellenállásig vissza kellene hozni az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/l42hCXrw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dAdYqU5n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, nem tudom mennyire véletlen, de a lilla 05.15.-én  indult kisebb csökkenő trendvonalra estünk vissza és ha ezt napos idősíkon néznénk, akkor még vissza tesztként is felfogadnánk, de annak is elég brutálisnak néz ki ez a visszaesés. Ebben az esetben is behúztam a fibo skálát, ami azt mutatja 0.61 szint eléréséhez 183$ környékére kellene visszajönni. Viszont ha ugyanezt a korrekciós erősödést napos idősíkon nézzük,  akkor 300$-os szint környéke a minimum kitűzött cél, tehát ha kihasználjuk ezeket az alacsony szinteket később nagyon is megtérül a befektetés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/a7EVNYIk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kPcCVoqJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, amúgy is sokáig a lábadoztunk az oldalazó sávban, erre most ez a Bitcoin még jobban elintézte itt is az árat, amelyből szintén nehéz lesz kimászni Bitcoin segítség nélkül. Ez a segítség egyenlőre még várat magára, mivel a Bitcoin is keresi innen a kiutat,  de ha megtalálja azt érezni fogjuk. Itt is behúztam a fibo skálát a csökkenésre, azonban ezzel sok mindent nem érnénk el, mivel olyan kicsi a távolság, tehát ha eredményt akarunk látni, akkor vissza kell jönnie 0 szintre 270$ környékére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/C4zVXZCv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, sikeresen végrehajtva itt is a zuhanás, de ennek a sikeres zuhanás nem sokan örülnek, esetleg azok akik a 83$-os támaszra vártak. Fibonacci szintek itt is felhúzva, ami a lila ellenállás átlépését 0.61 magasságban teszi lehetővé ha úgy gondolja a mozgás. hogy felfelé folytatjuk. Tehát ez a lila ellenállás, napos idősíkon látható ék alakzatból történő kilépést jelentené, amelyből a minimális elvárás a 137$-os szintig történő visszaerősödés.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/mhkl7oS0/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/1ulD8btt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, legalábbis én nagyon nem lepődtem meg azon a folytatáson, amit itt a zöld emelkedő sávból kilépés után látunk. Viszont ennek a csökkenő mozgásnak az alját 0.50$ környékére tettem volna, kivéve ha ezt az emelkedő zöld sávban való mozgást egy a kék zászlónál is látható jelentősebb csökkenés előzi meg. Ezt azonban most kiegészítette a Bitcoin csökkenő mozgása és máris ugyanazt az eredményt értük el. Ebben az esetben kihagyom az utolsó csökkenő hullámra rajzolt Fibonacci behúzását, mivel elég ha a mozgóátlagokat nézzük és ott is főleg a barna 200-as mozgóátlag elérése a lényeges, mielőtt bármi eredményt is hozó emelkedésben gondolkodnánk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WU3eA4HX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, piros emelkedő ékből történő kilépés, max a 32$-os szintig történő visszaesést igényelte volna,  azonban ezt kiegészítette a Bitcoin és végül egészen 29.25$-ig estünk vissza. Ez van, ezzel kell megbarátkozni mint a teve a púpjában, amelynek a lefaragásához vissza kell erősödni legalább fibo 0.61, tehát a 200-as mozgóátlag magasságáig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/96n02N2w/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, aki megelégedett az előző emelkedő hullámban a 17.62$-os ellenállás elérésével és zárta a pozíciót az most nyugodtan hátradőlve figyelheti az eseményeket és örülhet bármilyen alsó szint elérésének, főleg ha újra a 13$-os támaszra esik vissza az ár, akkora szinte kockázatmentesen megismételheti a vásárlást. Viszont ha jelenleg elért 14.13$-os szintnél jobban nem esik vissza az ár és megkezdődik a korrekció, akkor mindenképp a 16.50$-os szint elérése van szükség, mivel ha ez csak a fibo 0.5 szintig történik meg, akkor egy csökkenő fej-váll alakzat is kialakulhat,  azzal viszont már 13$-os szint alá is visszaeshetünk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fimcnkPo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, oldalazó illetve a csökkenő piros sávnak már nagy szerepe nincs a folytatásban, sőt a csökkenéshez is csak annyi köze volt, hogy nem tett semmit az elkerülése érdekében.  Fibonacci skála felhúzva, ami jól mutatja hogy a 0.61 szint elérése itt kevés lesz a 119$-os ellenállásra van szükség ahhoz, hogy valami pozitívabb folytatásban gondolkozhassunk. Viszont hogy ezt az emelkedést a Bitcoin mennyire segíti elő azt még nem tudjuk, de reménykedni szabad.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kBbQxidW/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ha az utolsó nagyobb háromszöget az előtte látható csökkenő hullámmal együtt árboc alakzatként kezeljük, akkor jogosan várhatjuk az árát a 0.085$-os támaszra. Viszont azt tudjuk hogy ezt a visszaesést, inkább köszönhetően a Bitcoin csökkenő mozgásának, mint az előbb említett alakzatnak. A folytatásban ennek megfelelően várjuk, már a jelenlegi szintek környékéről is a visszafordulást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MTOJf1Ci/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ebben az esetben is lehetne hasonló árboc alakzattal megmagyarázni ezt a csökkenést, mint az előző charton, de mint tudjuk ennek ebben az esetben sem ez a fő oka. Fő ok a Bitcoin, de ezt már papagáj módjára kell ismételgetni. Tehát árboc alapján kellene a 0.15$-os szinte visszaesni,  de remélhetőleg ez a terv a jelenleg látható szintek környékén meghiúsul és néhány órán belül megindulunk legalább a 200-as mozgóátlag magasságáig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MYB9MBlC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ha az előző kettő charton árboc alakzattal is megmagyarázható a csökkenés,  akkor erre itt lehetne magyarázat egy zászló alakzat. Vagy lehet magyarázat a trendvonalról történő visszapattanás,  de az igazságot itt is inkább a Bitcoin csökkenés rejtegetni magában.  Viszont ha visszatérünk a zászló alakzatra és ez alapján nézzük meg hol köthet ki az ár, akkor elég brutális 500$ környékén kellene keresgéljünk. Ebben a csökkenésben 2 ellenállás is útját állhatja a csökkenésnek, illetve van egy 3. maga a Bitcoin, ami emelkedés esetén alakíthat ki egy tetszés szerinti támasz szintet. Tehát a folytatásban mindenképp emelkedést kell lássunk, amelynek legalább a lila csökkenő trendvonalat el kellene érni, jobb esetben ezen átlépni és akkor a 857$-os ellenállásról, még egy vissza teszt is beleférne a továbblépés előtt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UpsvPhmM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qRTv16E5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, sokkal szebb napokat is megért már az ár, még akkor is mikor a Bitcoin hasonló csökkenő mozgást hajtott végre. Viszont most semmi olyan, még védekező mozgást sem láthatunk, amellyel egy viszonylag jónak nevezhető szinten tudná  tartani magát. A jelenlegi csökkenő mozgás a 32$-os szinten találta meg az alját, innen kellene ha a Bitcoin is úgy gondolja visszajönni legalább a 200-as mozgóátlag elérését jelentő 37$-os szint környékére.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/8gO3yyhu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

willow

Már egy régebbi elemzésnél irtam, hogy ha az ár esni akar, akkor esik is. Ilyenkor a technikai elemzés nem sok támpontot ad. Most finoman fogalmaztam, mert a múltkor nehezményezte valaki a hozzászólásomat.  :D

netbit

Nem kell becsinálni, ha nagyon lemegy, utána nagyon fel...

Dolce

#2530
Idézetet írta: netbit Dátum június 24, 2018, 10:39:32 DÉLELŐTT
Nem kell becsinálni, ha nagyon lemegy, utána nagyon fel...
viszont aki eladja és később alacsonyan 1-2-3 ezren visszaveszi az szép dellát csinált, csinálhat

aki -90%-ban van azért szívhatja a fogát, semmi garancia, hogy a coinoknak akár 10%-a visszamegy ath-ra (pl nano 32 dollárról lassan 2, erről tudom konkrétan, hogy sokan dollárszázezres bukóban vannak jelenleg) én már hónapok óta negatív vagyok de még így is szépet buktam korai visszaszállás miatt, mi van azzal aki folyamatos rózsaszínfelhőben van és semmit se adott el bikafuttatás idején? az nem realizált semmi hasznot az évszázad storyjából:( pl az utrustot eladtam valami 80 centért a 6 centes ico után, 15-ös átlagon visszavettem de lassan 5 cent. mondjuk ebben bízom,  de durva, hogy 2 hónap alatt a tizenötszörös haszon nem volt elég emereknek. bízni kell, de nem szabad telhetetlennek lenni szerintem annak aki nem játékpénzzel játszik.

az emberek többsége csak a jó híreket veszi észre, és még az sem érdekelte őket, hogy 40 dollár volt 1 btc utalás... a youtubeos megmondóemberek azt harsogták, hogy kit érdekel a bitcoinnal úgyis csak értéket tárolunk:))

a következő futásnál legyen mindenki megfontoltabb szerintem. és apránként adjon el ha minden rózsaszín. a hulló kést meg nem lehet elkapni:(

szóval becsinálni nem kell, de a tanulságokat le kell vonnia mindenkinek magában és felhúzni egy kicsit jobb stratégiát a mindenáron holdnál

Robag

Egyetértek. Jó tanácsokra mindig szükség van. Ha fent van a BTC ára, ha lent van. Most várjuk az hogy föl menjen az ár, aztán ...... idejében eladni. Mindjárt jön Karcsi papa! Hátha hoz valami jó hírt! ;D

netbit

Igazad van a legtöbb dologban. Egyrészt a kriptózás nagyjából olyan, mint a póker. Nyilván minél tapasztaltabb, rutinosabb valaki, annál jobban fog játszani, de egyre inkább nem befektetésként, hanem szerencsejátékként tekintek rá, és tény, hogy már betoltam annyi pénzt, aminek az elvesztése már fájna, de nem tenne padlóra. Kb. az össz pénzem 1/4-e van coinokban. Ez tényleg csak annak való, aki képes gép módon cselekedni, teljesen kizárni az érzelmeket, nem fomozni, nem pánikeladni, nem beszopni a sok kamuhírt, nem várunk a 100x-re, hanem pl. 2x-nél eladjuk a felét és nem vesszük vissza, ha 10x-nél jár, stb.

Persze ezt könnyű mondani, én is elbasztam sokmindent, de ezt a tanulás részének tekintem.

Én is nézek sok youtubeos "kriptoszakértőt", kezdetben meg is vezettek, de már kb. 1 éve egyáltalán nem veszem komolyan egyiket sem. Talán még a datadash aki értéket képvisel, a többi csak asszisztál a shitcoinok pump&dumpjához.

Szerintem nem lehet olyan coint komolyan venni, amit 1-2 ember fejlesztget, ha már a nano-t említetted:
https://github.com/nanocurrency/raiblocks/graphs/contributors

Nem kell programozónak lenni ahhoz, hogy némi fundamentális elemzést elvégezzen az ember, de szinte senki nem teszi meg, csak követi a megmondóembereket. Ez nagy hiba.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lesz megpumpálva a nano akár 1000x-re, de én nem vettem és nem is fogok.

Én egyre inkább igyekszem kiszállni a full shitcoinokból, de még mindig tartogatok/trédelek kb. 15 félét és inkább megyek a legalább 3 éves nagy volumenű coinokra, amik mögött nem 1-2 fejlesztő van. De egy coinba sem teszek túl sokat, még bitcoinba sem. Shitcoinokat csak úgy veszek már, hogy ha lement all time low szint közelébe és akkor is csak apránként veszek belőle keveset felkészülve arra az esetre is, hogy a béka segge alatti szintről is sokat eshet és ezekből is inkább azokra fókuszálok, amik már legalább 2 éve futnak, azok valamelyes kiszámíthatóbbak.

Til

Idézetet írta: Dolce Dátum június 24, 2018, 10:47:06 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum június 24, 2018, 10:39:32 DÉLELŐTT
Nem kell becsinálni, ha nagyon lemegy, utána nagyon fel...
viszont aki eladja és később alacsonyan 1-2-3 ezren visszaveszi az szép dellát csinált, csinálhat

aki -90%-ban van azért szívhatja a fogát, semmi garancia, hogy a coinoknak akár 10%-a visszamegy ath-ra (pl nano 32 dollárról lassan 2, erről tudom konkrétan, hogy sokan dollárszázezres bukóban vannak jelenleg) én már hónapok óta negatív vagyok de még így is szépet buktam korai visszaszállás miatt, mi van azzal aki folyamatos rózsaszínfelhőben van és semmit se adott el bikafuttatás idején? az nem realizált semmi hasznot az évszázad storyjából:( pl az utrustot eladtam valami 80 centért a 6 centes ico után, 15-ös átlagon visszavettem de lassan 5 cent. mondjuk ebben bízom,  de durva, hogy 2 hónap alatt a tizenötszörös haszon nem volt elég emereknek. bízni kell, de nem szabad telhetetlennek lenni szerintem annak aki nem játékpénzzel játszik.

az emberek többsége csak a jó híreket veszi észre, és még az sem érdekelte őket, hogy 40 dollár volt 1 btc utalás... a youtubeos megmondóemberek azt harsogták, hogy kit érdekel a bitcoinnal úgyis csak értéket tárolunk:))

a következő futásnál legyen mindenki megfontoltabb szerintem. és apránként adjon el ha minden rózsaszín. a hulló kést meg nem lehet elkapni:(

szóval becsinálni nem kell, de a tanulságokat le kell vonnia mindenkinek magában és felhúzni egy kicsit jobb stratégiát a mindenáron holdnál
Az a baj, hogyha az ember nagyot akar szakítani, ezt most 10 millió fölé teszem, akkor kicsit körülményes a ki és betétel.Ha tegyük fel van 20 millió forintnak megfelelő crypto-m és az árfolyam az egekben van, akkor mit tegyen az ember?Úgy van megcsinálva ez az egész , hogy visszaút ne nagyon legyen FIAT-ba, kb. mint egy fekete lyuk.Vagy átváltja az ember Tether-be és vár mondjuk 6-10-12 hónapot , teszi mindezt egy tőzsdén, ahol ülteti a sok pénzt az ingatag lábakon álló Tether társaságában és olyan helyen , ahol napi gyakorisággal fordulnak elő rablások.Én biztos befonnám a hajam míg újra átváltanám crypto-ba , amit vissza mozgatnék a biztonságos walletbe.Vagy marad a banki kiutalás, itt már az ugyancsak ingatag crypto kártyák megint csak nem játszanak, mert olyanok mint a mesében, hol vannak hol nem voltak. Meg ugye a napi limit miatt amire leszedné az ember az automatából.... ;
a banki kiutalásra visszatérve ott a SEPA, ahol kiküldjük a magyar bankhoz a pénzt. Milyen szép kis összeg virítana ott, egy pl 25 millás tranzakció keretében. Senki nem kérdezné gondolom, hogy mi ez a pénz. Apropó SEPA vajon enged ekkora kiutalást?Biztos van pár nagyobb tőzsde , ahol ezt lehet nem engedi.Aztán ott a BTC automata, sok hírt hallottam, hogy ki akart venni pár száz ezres tételt , azt kiírta, hogy nincs annyi pénz a tárolóban.Akkor kérdezem, hogyan is várjuk el míg a nagy halak csatlakoznak és fellendítenek mindent, ha ilyen alap biztonsági dolgok nincsenek kiaknázva? ÉS most a nagy halakat nem a 20 millás befektetőkre értem, hanem ennél sokkal több pénzekre.Ha ekkora tételeknél is ilyen bonyodalmas az egész , akkor ez nagyobb pénzeknél hatványozottan igaz.Értem azt is , hogy ez azért van így mert egy fekete lyuk , de akkor működjön ez a galaxis is. Legyen minél több elfogadóhely, minél több webhely , működő kártyák, stabilabb árfolyam és sorolhatnám.



C:\> del c:\command.com

Karcsi papa

Még mindig a padlón!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.24!

BTC, megpróbáltuk a talpra állást, azonban ez nem sikerült,  mivel erre szándékuk sem volt a bikáknak, legalábbis a sok apró gyertyából álló 10 órás semmittevés erre utal. Ennek a szöszmötölésnek a végén jött egy kiugrás, ahol el is lőtték az összes puskaport, majd ennek hírére akcióba lendült a macik.
Tehát jelenleg egy elég intenzív csökkenő hullámban vagyunk,  amelyen belül csak az RSI csíkon látható fordulási igény okán gondolhatunk arra, hogy ennek a csökkenő hullámnak lassan elérjük az alját.
A folytatásban mindig azt várjuk, hogy jöjjön a forduló nem tesszük ezt másképp most se, ezért a jelenlegi csökkenő hullámra felhúzott fibo alapján 6,070$-os szintig kellene visszajönni ahhoz, hogy ne csak egy ideiglenes emelkedő hullámot lássunk. A mostani csökken a hullámmal, alá is mentünk a két nappal ezelőtti csúcsnak, ezzel egy csökkenő támaszt tudunk behúzni, ehhez csatlakozik egy ugyancsak csökkenő ellenállás, ebből az ékből ha tovább nem esik az ár, akkor mindenképp a 6,180$-os ellenállásra vissza kellene jönni.

Napos, a tegnapi kisebb bika gyertya fogjuk rá hogy elfogadható, habár szépséghibája hogy csökkenő irányba semekkora kanóc nem rajzolódott ki, talán ennek az okát is folytatjuk már ma is elég jelentősnek levezető maci gyertyával, de ettől egyenlőre még nem kell megijedni, nap végére  még az ellenkezője is kialakulhat. Viszont ha ez a fordulat mégse következik be, akkor a lila csökkenő sávon belül erősödik annak az igénye, hogy visszaesünk a 4,950$-os következő támaszra. Ezzel a megoldással mint látjuk a csökkenő Eliott hullámot is újra kell gondolni, igazodva a csúcsokhoz.

Hetes idősík, mint tudjuk a remény hal meg utoljára, viszont az itteni hal jelenleg 99%-ban döglött és ez a 1% esély, amellyel még a 7,770$-os támaszra eljuthatunk az jelenleg egy szélmalomharc. Viszont ha már ennyire szét lett verve az itteni jónak látszó lehetőség a fordulóra, mentendő a hazát kellene 6,180$-os szint környékén zárni ezt a hetet, amellyel még életben tarthatjuk a felfelé elmozdulás esélyét, de erre egy újabb hetet kell várjunk, ami alatt ismét számos meglepetéssel találkozhatunk.

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/Hj8S1x92/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MJwtpDXP/
https://www.tradingview.com/x/vj658dFZ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/VflAAlzL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, hasonló lefordulást a kép bal oldalán látható ugyancsak kék háromszögből láthattunk már, ahol ugyanígy az 50-es mozgóátlagról estünk vissza, tehát ha most is ugyanaz a forgatókönyv, akkor a 408$-os támaszra kell megérkezünk, ami így már a Bitcoin tekintetében is hasonló mozgást kellene jelentsen.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hrUYT2Zx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VqVeHwp7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, mint látjuk esély sem volt arra hogy eltérjünk a Bitcoint mozgásáról, ezért is a nap nagy részét oldalazással töltöttük.  Tehát elég látványos az 50-es mozgóátlag érintése előtt visszafordult az ár és jelenleg még a csökkenő trendvonal fölött tartózkodik, aminek sok információ jellege még nincs, de ha erről ismét visszafordul és eléri ennek a csökkenő hullámnak a 170$ környéki kiindulópontját, akkor ott majd ismét keresgélhetünk valami kapaszkodott ha a Bitcoin is megengedi.
Ami viszont elég biztosnak látszik ez a piros háromszögből kiindulva egy árbóc alakzat, ami elég konkrétan a 133$-os támaszra mutat, azonban itt megint jön a Bitcoinban való gondolkodás, ahol épp ennek az ellenkezője látszik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Jj6GcpZ6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hEybSNSG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, jobb híján barátkozzunk meg a 220$-os támasszal és hogy ezzel a 3. vételi pozíciókat is megnyithatjuk. Fordulat jeleit lehet keresgélni, de egyenlőre ezzel sokra nem megyünk, viszont a váratlan kiugrás bárhol és bármikor benne van a mozgásban, amire jobb időben felkészülni, mint utólag kapkodva már annál a fázisnál beleugrani, amikor a korrekció bármelyik pillanatban megkezdődhet. Tehát visszatérve a számokra 1000$ volt az alaptőke, ebből 400$ van már pozícióban, illetve 600$ lehet ha elérjük a 220$-os támaszt. Ezeket a pozíciókat emelkedés esetén az ellenállásokon is lehet zárni, 200$-os pozíciók esetén 50$ körüli haszonnal, viszont ha az egész stratégiát átnézzük és abból indulok ki, hogy az első pozíciót 401$-os szinten nyitottuk, akkor a 600$-os szinten történő zárás esetén megduplázza az egész befektetést, nagyjából 670$ körüli haszonnal zárva!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tCa3R2q7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, nem mondhatjuk hogy a 83$-os támasz nem tett meg mindent, de végül ennek is be kellett adni a derekát és a Bitcoin igényének megfelelően tovább csökkenni. Ez a csökkenéssel egyenlőre megérkeztünk a napos idősíkon látható csökkenő ék támaszára, ahol jelenleg megtorpanni látszik a csökkenés, de hogy ez valóban így lesz e azt majd a Bitcoin ismét eldönti. Csökkenő piros háromszögből kiindulva, ennél nagyobb visszaesést nem kellene lássunk és ha ennek megfelelően visszafordulna az ár, akkor a 83$-os ellenállás környékén, akár még egy fej-váll lehetőség is kialakítható, amelynek köszönhetően még a lila ékből is kiléphetünk.
 
Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/DkNZFToR/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/efM54GXz/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, piros árbóc, ami a csökkenő támaszra mutat, tehát a  kék és piros biztosnak látszó a zászlókkal nem értünk el sikert, viszont ha a zöld emelkedő sávot megelőzte volna a mostanitól eltérő jelentősebb csökkenő hullám, akkor zászlóként kezelve értelmezhető lenne a jelenlegi csökkenő mozgás. Ebbe a csökkenő mozgásban a tegnapi nap folyamán látható bizonytalanság ki is alakított egy háromszöget, ami itt most árbóc alakzatként tökéletesen működik. Ezen a charton napos idősíkot hanyagoltam, most viszont érdemes erre is figyelni, ugyanis itt is kezd kirajzolódni egy csökkenő ék, amelynek meg érkezhetünk ismét a támaszára,  tehát ha ékről beszélünk, akkor innen emelkedésre kellene váltani a mozgásnak, legalább addig amíg újra el nem éri az ellenállást. Viszont ott ha nem él a lehetőséggel és nem lép ki az ékből,  akkor újra csökkenés következhet, ami ha elég sokáig elhúzódik, akkor még a 0.32$-os támasz környéke is jelenetheti, ahol újra az ék támaszáról kellene megkezdeni az emelkedést,  majd minimum 0.70$ környékére kellene  visszajönni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WU3eA4HX/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/VJI8sUIS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, itt is foghatjuk sok mindenre a csökkenés okát, de mint tudjuk a fő bűnös ebben is a Bitcoin mozgása. Ahogy látjuk rajzolódnak egymás után az ék alakzatok, tehát ha ennek megfelelően folytatódik a sorminta, akkor a napos idősíkon látható lila ék alakzat támaszáról kellene emelkedésre váltsunk és szintén kilépni a jelenlegi kék ékből.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/99Q7aYaq/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/k6WL17gV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, tehát ismét megérkezünk a 13$-os támasztva, illetve még nem biztos hogy elérjük, mivel a jelenleg berajzolt elég hegyes ékből megindulhatunk felfelé. Viszont ha ebből az ékből nem sikerül kilépni, akkor egy intenzív csökkenéssel a lila támaszra is visszaesett az ár. Napos idősíkon is rajzolgattam, ahol szintén egy ék támaszárral lesz lehetőség emelkedésre váltani,  illetve további csökkenés esetén újabb támaszokra megékezni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/V7rrGea9/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/224lTAIu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, itt még egyenlőre nem láthatunk semmilyen éket, legalábbis olyat nem amihez 2 csúcs is tartozik, viszont az ehhez szükséges támaszt most berajzoltam, de ehhez még csökkenni kellene az árnak. Piros támasz, ami egyenlőre biztosnak látszik ez akadályozhatja meg a lila ék kialakulását, majd ha sikerült felfelé kilépni az itt kialakult háromszögből, akkor 15$-os emelkedés is következhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DSvLuWBm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a tegnapi nap nagy részét ebben az esetben is oldalazással töltöttük, amelynek köszönhetően kialakult egy háromszög, illetve az ezt megelőző csökkenő hullámmal együtt már árbóc alakzat is kialakult,  ennek megfelelően kellene a 0.085$-os támaszra megérkezni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/umcMm2h6/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/CR3wvMbj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a berajzol piros háromszögből a jelenleginél látható kisebb visszaesésre kellett volna számítsunk, viszont ha ennek a támaszán egy kicsit változtatunk (barna támasz), akkor már árbócról beszélnénk és ennek a végeredménye már a 0.15$-os támasza érkezés. Tehát egyenlőre még nem tudjuk, ennek a csökkenésnek hol lesz az alja, viszont ha választani lehet, akkor most már arra szavaznék mindenképp érkezzünk meg a 0.15$-os támaszra, mivel ezzel az 5. vételi pozíció is elhelyezésre kerül.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8rANGqpo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, tegnap mivel kiléptünk az enyhén emelkedő sávból, ezáltal az azt megelőző csökkenő hullámmal együtt zászló alakzatnak megfelelően kijelöltünk egy 500$ környéki célszintet. Ennek az irányába lassan haladunk, lassúságot a tegnapi egész napos oldalazó mozgás jelenti, ami ebben az esetben is kialakított egy háromszöget, illetve az ezt megelőző csökkenő hullámmal együtt árbóc alakzatot, amelynek a célszintje az 597$-os támaszra mutat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tzjh72ur/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XP19AnbX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, 6 cent híján megérkeztünk a 30.54$-os támaszra, ennél jobban már nem is kellene visszaesni, sőt már ez is sokkal több, mint amit a piros színnel berajzolt ék igényelt volna. Tehát itt valami nem stimmel, méghozzá az ék ellenállása, ami nem is alakul ki ha nincs az a kisebb kiugrás, hanem csak a Barna színnel behúzott ellenállás, amely kialakít egy háromszöget ez pedig már az előtte látható csökkenő hullámmal együtt árbóc alakzatként tereli lefelé az árat, várhatóan egészen a lila színnel látható támaszig. Ezért ez a 30$-os támaszt hacsak a Bitcoin nem húzza magával felfelé az árát kevésnek fog bizonyulni.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/9L1UEsva/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mJPsHRD6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

Idézetet írta: Til Dátum június 24, 2018, 12:09:39 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum június 24, 2018, 10:47:06 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum június 24, 2018, 10:39:32 DÉLELŐTT
Nem kell becsinálni, ha nagyon lemegy, utána nagyon fel...
viszont aki eladja és később alacsonyan 1-2-3 ezren visszaveszi az szép dellát csinált, csinálhat

aki -90%-ban van azért szívhatja a fogát, semmi garancia, hogy a coinoknak akár 10%-a visszamegy ath-ra (pl nano 32 dollárról lassan 2, erről tudom konkrétan, hogy sokan dollárszázezres bukóban vannak jelenleg) én már hónapok óta negatív vagyok de még így is szépet buktam korai visszaszállás miatt, mi van azzal aki folyamatos rózsaszínfelhőben van és semmit se adott el bikafuttatás idején? az nem realizált semmi hasznot az évszázad storyjából:( pl az utrustot eladtam valami 80 centért a 6 centes ico után, 15-ös átlagon visszavettem de lassan 5 cent. mondjuk ebben bízom,  de durva, hogy 2 hónap alatt a tizenötszörös haszon nem volt elég emereknek. bízni kell, de nem szabad telhetetlennek lenni szerintem annak aki nem játékpénzzel játszik.

az emberek többsége csak a jó híreket veszi észre, és még az sem érdekelte őket, hogy 40 dollár volt 1 btc utalás... a youtubeos megmondóemberek azt harsogták, hogy kit érdekel a bitcoinnal úgyis csak értéket tárolunk:))

a következő futásnál legyen mindenki megfontoltabb szerintem. és apránként adjon el ha minden rózsaszín. a hulló kést meg nem lehet elkapni:(

szóval becsinálni nem kell, de a tanulságokat le kell vonnia mindenkinek magában és felhúzni egy kicsit jobb stratégiát a mindenáron holdnál
Az a baj, hogyha az ember nagyot akar szakítani, ezt most 10 millió fölé teszem, akkor kicsit körülményes a ki és betétel.Ha tegyük fel van 20 millió forintnak megfelelő crypto-m és az árfolyam az egekben van, akkor mit tegyen az ember?Úgy van megcsinálva ez az egész , hogy visszaút ne nagyon legyen FIAT-ba, kb. mint egy fekete lyuk.Vagy átváltja az ember Tether-be és vár mondjuk 6-10-12 hónapot , teszi mindezt egy tőzsdén, ahol ülteti a sok pénzt az ingatag lábakon álló Tether társaságában és olyan helyen , ahol napi gyakorisággal fordulnak elő rablások.Én biztos befonnám a hajam míg újra átváltanám crypto-ba , amit vissza mozgatnék a biztonságos walletbe.Vagy marad a banki kiutalás, itt már az ugyancsak ingatag crypto kártyák megint csak nem játszanak, mert olyanok mint a mesében, hol vannak hol nem voltak. Meg ugye a napi limit miatt amire leszedné az ember az automatából.... ;
a banki kiutalásra visszatérve ott a SEPA, ahol kiküldjük a magyar bankhoz a pénzt. Milyen szép kis összeg virítana ott, egy pl 25 millás tranzakció keretében. Senki nem kérdezné gondolom, hogy mi ez a pénz. Apropó SEPA vajon enged ekkora kiutalást?Biztos van pár nagyobb tőzsde , ahol ezt lehet nem engedi.Aztán ott a BTC automata, sok hírt hallottam, hogy ki akart venni pár száz ezres tételt , azt kiírta, hogy nincs annyi pénz a tárolóban.Akkor kérdezem, hogyan is várjuk el míg a nagy halak csatlakoznak és fellendítenek mindent, ha ilyen alap biztonsági dolgok nincsenek kiaknázva? ÉS most a nagy halakat nem a 20 millás befektetőkre értem, hanem ennél sokkal több pénzekre.Ha ekkora tételeknél is ilyen bonyodalmas az egész , akkor ez nagyobb pénzeknél hatványozottan igaz.Értem azt is , hogy ez azért van így mert egy fekete lyuk , de akkor működjön ez a galaxis is. Legyen minél több elfogadóhely, minél több webhely , működő kártyák, stabilabb árfolyam és sorolhatnám.

hát igen 14 ezernél tenx-el ki akartam szedni a nagyját erre nem behalt a kártyájuk? jobb híjján maradt a tether, de bármikor bedőlhetett volna és ezért is szálltam vissza túl korán. illetve ha túl sok féle kriptója van az embernek akkor nem tud elég gyorsan reagálni a piac változására cold walletből. így most redukálni fogok négy-ötre. Még sokat kell fejlődnie a coinoknak, piacnak, köré épült szolgáltatásoknak.

MoranTom

Szerintetek lesz még ebből az egészből valami, vagy jobb ha kivesszük a pénzünket?

Til

Idézetet írta: MoranTom Dátum június 24, 2018, 02:26:27 DÉLUTÁN
Szerintetek lesz még ebből az egészből valami, vagy jobb ha kivesszük a pénzünket?
Azt szerintem csak sejteni lehet, előre nem hiszem , hogy sokan tudnak biztosat mondani.Egy biztos, hogy vannak mögötte valós értékek és vállalkozások és az emberek szeretik az új dolgokat.(Semmi sem indul könnyen, ép nemrég néztem a mcdonalds -ról a dokumentum filmet, az elején azt sem tudták, hogyan kell használni a mcdrive-ot, fel voltak háborodva, úgy gondolták, hogy butaság. Vagy mikor bejöttek a telefonfülkék , sokan nem is tudták kezelni. Volt hozzá tantusz stb. Mikor bejöttek a mobiltelefonok , sokszor eljátszottuk , hogy hívást fogadunk, persze nem hívott senki nem voltunk "üzletemberek", de menő volt. Pár éve a csomagautomatához rendelt első csomagomat úgy vettem át mint egy ősember. Mindennek kezdetben voltak-vannak gyerekbetegségei, de szép lassan felnövünk hozzájuk és úgy érezzük hogy vannak és könnyebb az életünk a használatukkal. Valahova ide rakom ezt az egész blokklánc technikát.)
C:\> del c:\command.com

traktoros

Idézetet írta: MoranTom Dátum június 24, 2018, 02:26:27 DÉLUTÁN
Szerintetek lesz még ebből az egészből valami, vagy jobb ha kivesszük a pénzünket?


Több hírt olvastam az elmúlt időszakban, ahol a rengeteg újításokról, tervekről van szó és pozitívak. Rengetegen ölik a pénzük valamennyi részét kriptoba. Ha nem lenne jövője, akkor nem ölnének bele ennyi pénzt és időt az emberek, illetve ha valamibe ennyit ölnek, akkor abból kell lennie valaminek.
Itt arra megy a játék szvsz, hogy ennek a "vagyonnak" a nagy részét a az élen álló kampós orrúak és a többi birtokolja. A sok hodl-t kiugrasszák a lyukból.
Ez a jövő, nem kérdés. 2018- elé eleve úgy álltunk, hogy ez egy háborús év lesz és az is.
Ha minden igaz hamarosan válság lesz ismét, szóval akkor fog szerintem vizsgázni az egész először.


2018-ban már szerintem nem lesz semmi, esetleg 15000 dollárig visszamegyünk, de annál feljebb tuti nem, de ez is csak magánvélemény.


Én raktározok jelenleg, próbálok jól kijönni a sok hülyeségből. Szerintem 2020 előtt nem lesz belőle Lambo, vagy még később.
Továbbá a sok kis szutyok kripto nemigen éli túl, az első 10-20 helyezettel érdemes foglalkozni hosszabb távon ha biztosra akar valaki menni.

ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Karcsi papa

A padlóról négykézlábra emelkedtünk!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 06.25!

BTC, délután 6:00 órakor valaki nagyon belecsapott a lecsóba,  ugyanis ahogy látjuk egy gyertyával sikerült visszajönni a 6,180$-os ellenállásra. Majd azóta teljesen döntésképtelenné vált a mozgás és úgy néz ki mintha ezt az ellenállást át is szeretnél lépni, de valami ebben egyenlőre megakadályozza.  Viszont ha ez nem sikerül, akkor jobb esetben csak az ék alakzat ellenállására látunk egy korrekciót. Tehát az ékből való kilépést 2 fekete nyíllal is jelöltem, viszont a jelenleg elég magasságnál feljebb nem is számítottam, hogy eljutunk, további emelkedést most kellene kialakítani a mozgásnak, ennek viszont nem a legjobb alapja egy ilyen semmitérő gyertyákból álló oldalazás. Viszont egy kisebb korrekció, nagyjából 5,950$ környékére nagyon is jót tenne a folytatás tekintetében, mivel ezzel kialakul egy fej-váll alakzat és ez lehetőséget biztosítana arra hogy visszaerősödjön az ár 6,700$ környékére.

Napos, a reggeli órákban még látható óriásinak indult maci gyertyát sikerült visszarántani a 6,180$-os ellenállásra, úgymond megmentve ideiglenesen a hazát. Ez nagyszerű hír, viszont nem ér semmit ha ezt a mai nap folyamán nem folytatjuk jelentős emelkedéssel. Legjobb az lenne ha a 22.-ei maci gyertya nyitási szintje magasságába 6,719$ környékére erősödne vissza az ár. Tehát ezzel a tegnapi csúccsal 5,760$-os szinten lezárhatnánk a kék impulzust és újra gondolkodhatnunk felfelé, ennek a felfelé gondolkodásnak rövidtávú célszintje a világoskék színnel látható ék alakzat ellenállása  a 7,770$-os ellenállás magasságában.

Hetes idősík, a bekarikázott utolsó 3 gyertya dolga ugyanaz lett volna, mint amit az előző 3  bekarikázott Morning Star alakzat is mutat, igaz ezek közül csak a 3. ért el minimális sikert. Viszont ahogy látjuk a Vasárnap esti kiugrás ideiglenesen megmentette a hazát. Folytatásban a jelenleg még nem látható utolsó gyertyának lenne ismét a dolga, hogy a 7,770$-os ellenállásra vagy ennek közelében visszahozza az árát, kialakítva egy olyan lehetőséget, amelybe belekapaszkodva lehetne várni további jelentősebb emelkedést.

Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/qAsQqkzx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tzjtTfEq/
https://www.tradingview.com/x/LhY68IRh/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/QCrbOEje/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, valami miatt mindig lehet elégedetlenkedni, ebben az esetben például hogy a 408$-os kitűnő vásárlási lehetőséget biztosító támasz nem került elérésre. Jó hír azonban, hogy a 454$-os ellenállásra sikerült a  tegnapi határozott Bitcoin kiugrás következtében visszajönni. Ezt a visszajövetelt elég konkrétan az 50-es mozgóátlag állította meg, majd ezt később 3-4 gyertya is megpróbálta átlépni, de ezek a próbálkozások sikertelenek voltak. A folytatásban ismét a Bitcoin segítség juthatnánk feljebb, majd ha ez még jó párszor megtörténik, akkor már talán meglesz itt is a bizalom és némi saját erőt is hozzátud tenni a mozgás. Tehát abban az esetben ha valami a tegnapihoz hasonló kiugrással folytatjuk vagy lassabb de hasonló mértékű emelkedéssel folytatjuk, akkor a 200-as mozgóátlagra jobb esetben még az 513$-os ellenállásra is visszaerősödhet az ár, talán már a holnapi jellemzés pillanatáig is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sGF7JxXt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Dv535ZLa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, itt is megköszönhetjük a tegnapi kiugrásnak, hogy valami életet vitt az mozgásban. A csökkenő lila trendvonal és a kék ellenállás közösen rajzoltak ki egy ék alakzatot, ennek is nagyon jót tett ez a kiugrás, ami annyira jól sikerült, hogy még az 50-es mozgóátlagot is sikerült átlépni. Egyenlőre ez a mozgóátlag tartja az árat, viszont itt is további emelkedése lenne szükség ahhoz, hogy a tegnapi emelkedésnek haszna is legyen. Tehát a fibo szintek is azt mutatják, hogy nagyjából a 200-as mozgóátlag, 180$ környéki érintéséhez kellene visszajönni az árnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HWnZbX5q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8eXlrF4L/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a fő alakzat ebben az esetben is egy ék, ebből szintén sikerült kilépni és ugyanúgy ahogy a többiek esetén is az 50-es mozgóátlag játssza egyelőre a főszerepet.  Tehát ennek kellene ugródeszkaként biztosítani a továbblépést  legalább a következő 200-as mozgóátlagra. Pontosabban egyenlőre Bitcoin mozgását követve tudna tovább erősödni az ár és majd idővel ha megvan a kellő bizalom saját erőt is hozzátud tenni a mozgás, de addig is támaszkodjunk a Bitcoin mozgására.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MrcpSoh2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a tegnapi csökkenés kialakított egy olyan alsó szintet, ami lehetővé tett egy támasz behúzását és ezzel egy kisebb ék alakzat és kialakult. Ebből az ékből való kilépés segítheti elő a napos idősíkon látható ellenállásra történő eljutás ha tartja a jelenlegi tempót akkor 89$ környékén. Viszont ha elérjük a lila ellenállást, akkor napos idősíkon is egy ékből való kilépésre nyílik lehetőség, ami lehetőséget kínál az 137$-os jelentősebb ellenállásig történő visszaerősödésre.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/s2Iyz0tX/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/iEe1wMj7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, piros háromszög illetve az azt megelőző csökkenő hullám árbóc alakzatot alakított ki, ennek volt egy célszintje a lila és sárga támaszok környéke.  Viszont ahogy látjuk a tegnapi kiugrás egyik elérését sem tette lehetővé, amit akár még bánhatunk is ha pontosan a támaszra állítottunk be vételi megbízást. Azonban valami élet is kerülte a mozgásba és itt is sikerült visszaerősödni az 50-es mozgóátlagra, ami egyenlőre magához vonzza a gyertyákat mint egy mágnes, viszont jó lenne ha sikerülne elmozdulni legalább a következő 0.51$ környéki 200-as mozgóátlag érintéshez.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tbCf3TY0/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/m9FVQGWb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, egyenlőre mindenhol úgy néz ki egy ék, ami a főszerepet játssza ez történik ebben az esetben is. Tehát a tegnap rajzolt kék ékből sikerült kilépni, habár ennek a támasza eléggé billegős, viszont ez utólag már nem lényeges,  ami most lényeg hogy az 50-es mozgóátlagot ugródeszkaként tudjuk használni, majd ennek végeredményéül eljussunk a lila ellenállásra. Lila ellenállás szintén  egy ék alakzatot jelent napos idősíkon, tehát elég fontos lépés tehetünk előre ha sikerül elérni, esetleg át is lépni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qClc6VbS/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/XXqmbYgR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, kék ég vagy kék ék jelen esetben mindkettő jót jelent, mivel ha mindenki és a Bitcoin is úgy akarja, akkor szépen és lassan újra kisüthet a nap.  Jelenleg azonban még napfelkelténél vagyunk és a két mozgóátlag között próbáljuk nyitva tartani a szemünket. Tehát ez egy kitűnő lehetőség arra hogy napfényes reggelre ébredhessünk a lila és sárga ellenállások magasságában.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pf8VB9YV/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/ComIWQnH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ha minden alakzatból kilépés ilyen kirobbanó sikerrel végződne, akkor  még azok sem fanyarognának akik a 6.000$ környéki ár miatt vannak kiakadva. Köszönhetően a tegnap délutáni gyors emelkedésnek a lila támasz érintés elég hamar megtörtént,  ezzel együtt elértük a D érintési pontot is, ahol mindenképp esély volt arra, hogy kiléphet az ár a piros támasszal jelölt háromszögből. Ekkora kiugrás hátránya hogy nagyobb eséllyel számíthatunk jelentősebb korrekcióra, tehát feltétlenül fontos lenne hogy a Bitcoin mutasson egy kiugrás vagy határozott emelkedést,  amivel magával hozza felfelé az árat.  Viszont ha ez nem történik meg, akkor szépen és lassan remélhetőleg csak a 119$-os támaszig korrigál vissza az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3mxBABhZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ezen a charton is nagyon kevés kellett volna ahhoz a következő támasz szintet elérjük, de mint látjuk a tegnapi kiugrás itt is adott egy lökést a mozgásnak, amellyel elég közel került napos idősíkon látható lila ék alakzat ellenállása. Tehát ha minden jól alakul a folytatásban, akkor a lila ellenállás elérése előtt nem kellene hogy korrekciót lássunk,  pontosabban az ellenállásra sem szükséges a korrekció, amit remélhetőleg a Bitcoin segítségével sikerül is átugrani.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hHzqG5fO/
Pillanat kép napos:  https://www.tradingview.com/x/8dYCzdkI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR,  ebből a szituációból még egy fej-váll alakzat is készülhet, ehhez azonban mint látjuk a váll  vonalig kellene most vissza erősödjön az ár, ami már nincs is olyan messze. Tehát nagyjából 0.1970$ magasságába kellene eljutni ahhoz, hogy a 12%-os emelkedést az alakzatnak megfelelően összehozza mozgás. Ezzel mint látjuk megérkeznénk a 200-as mozgóátlagra, ami további emelkedés lehetőségét is magában rejtegetheti.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4cj7t4RZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a tegnapi emelkedő mozgást megelőzően, mint látjuk 2 csúcs is szinte egy magasságban zárt,  tehát ezek közösen dupla aljként is működhetnek. Viszont ez a kiugrás és az ezzel elért  737$-os szint, lehetőséget biztosít egy fej-váll alakzat kialakulására,  ehhez itt is vissza kell jönni a váll vonalra 770$-ra, majd ennek az átlépése után jöhetne alakzat által jelzett 15%-os további emelkedés. Tehát ez az emelkedés, több szempontból is jót jelentene, főleg hogy a lila 0.5-0.6.-án indult csökkenő trendvonalat áttudná lépni, illetve visszajönnék a 857$-os ellenállásra. Ezzel akár már hasznot is realizálhatnánk, feltéve hogy a 686$-os támaszon is vásároltunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2oYk4R0w/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KybzfAe5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, köszönjük Emese vagy Bitcoin vagy bárki más, aki/ami ezt a tegnapi kiugrást eredményezte! Kivételesen az 50-es mozgóátlag nem értük el,  viszont korrekció tekintetében nem panaszkodhatunk feltéve hogy ez a 30$-os támaszról történő visszafordulás eredménnyel is jár. Eredményes folytatást a lila ellenállásra történő emelkedés jelentené, amely által a napos idősíkon látható elég nagy ék alakzatból léphetne ki az ár. Ez mindenképp a 44-47$ környéki ellenállásokra történő visszaerősödést jelentené, de ha az alakzatnak megfelelően történik az emelkedés, akkor az 56$-os ellenállásra is meg kellene érkezzünk.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/zVp9vWZR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mUpkMDVo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!