Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Slrbányász

#1
Pontosan mire gondolsz?
#2
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy van egy Asrock h81 Pro btc alaplapom van benne 5. egyforma 980tI mellé akarok rakni egy 6. 970Gtx de nem látja az alaplap ez mitől lehet?

#3
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy vegyes rigem 4db rx 570 és 2db 970 gtx a gondom az hogy 9.8 Claymore alatt az rx mennek szépen viszon az nvidia kártyák csak 1 vagy 2 mega hessen mi lehet ennek az oka válaszotokat elöre is köszönöm
#4
FAQ és Tutoriálok / Re:TÁPEGYSÉGEK (WATTOK és AMPEREK)
augusztus 07, 2017, 10:24:52 DÉLELŐTT
Nekem egy teljesen más kérdésem lenne azt tudom hogy egy 1070 kártyán 8 pines csatlakozó van de mekkora Amper erőséget vesz fel.

Illetve adott egy ilyan táp http://www.chieftec.eu/en/psus/ps-2/new-a-135-series/aps-1000cb.html

Aminek a max amper erösége 42 Amper ami elég gyenge viszont nagyon jó árban van hány ilyen kártyát birna el papíron

A válaszokat előre is köszönöm
#5
Kriptopénz Bányászás / Re:LGA 775 alaplapok bányászatra
július 28, 2017, 02:53:33 DÉLUTÁN
Nekem van egy XFX 790 ULTRA sli lapom én ezzel keztem a bányászatott 4 kártyával sajna vannak a lapnak bányászatnál hátul ütői mivel ez a lap út törő volt az sli ben sajna sok mindent nem enged és mivel manapság nem lehet egyforma kártyákat venni mert ugye azt veszzük ami van nem lehet kihasználni mind a 5 slot-ot ami rajta van.

Mivel ebbe még cpu megy nem apu így muszály 1 kártya hogy legyen a fő slotban hogy képet adjon viszont ha több kártyát teszel bele rögtön másként vezérli és a fő slotból 4 slot lesz.

Ha van egyforma kártyád akkor rögtön kéri, hogy az azonos típusuakat az sli miatt egymás után következő slotokba tegyed és mivel a fő lostban mindig lennie kell kártyának a mellete lévőt kitakarja a kártya.

Amúgy nagyon szeretem a lapot régen tervezésre és játékra használtam de most tökéletesen megfelel erre a célre is nagyon sok oldalú lap
#6
Kriptopénz Bányászás / Re:Dual mining
június 28, 2017, 01:01:58 DÉLUTÁN
Sziasztok

Lehet butaságot fogok kérdeni még egyenlőre nagyon kezdő vagyok kb 1 hete bányászom egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet e  Zcash illetve  Decred bányászni egyszere?

illetve ha lehet milyen bányász progit ajánlanátok hozzá

Köszönöm a segítséget előre is