Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 11 Vendégek van a témában

Dolce

#2760
Idézetet írta: Til Dátum szeptember 13, 2018, 01:34:53 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 13, 2018, 12:34:57 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum szeptember 13, 2018, 12:28:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 13, 2018, 12:09:00 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum szeptember 13, 2018, 12:06:59 DÉLUTÁN
Mi lenne, ha az összes ETH-m és BTC-m betenném a hamarosan induló ICO-ba, ami azért indul , hogy a Marshall-szigeteknek hivatalos crypto fizetőeszköze legyen (SOV)? :D
sírás. mondjuk 1,1-es odds eséllyel

(látom te is olvasod a kriptoakadémiát:))
Olvasom. :)  Természetesen , amint bekerül tőzsdére eladnám. A Petro hogyan szerepelt?Abba is szívesen fektettem volna ICO-ba.
Az úgy tűnik szimpla lopás volt állami szinten. sehol nem kereskedhető és a helyiek se használják. Abba én is beszálltam volna, szerencsére nem történt meg:) pumpndumpra jó lehet a sov (hírérték miatt), komoly befektetéshez komoly elemzés kéne, hogy milyen bevételei vannak ennek a kis államnak, hogyan viszonyul ez a coin tervezett market capjához. ha pl. az ico árát az év elejei moonhoz árazták be, akkor alapból felejtős. az is számít, hogy a nép félóra alatt elkapkodja majd a coinokat vagy hetek alatt fogy csak el.

szóval egyetértek, holdolásra venni nem szabad ico-t, pár hét-hónap és megkapjuk olcsóbban a tokent. tőzsdére kerülés utáni kiszórásnak én is látom értelmét
Véleményed szerint mi az a beárazott ár , ami elfogadható lenne?
nagyon max az éves teljes gdp 10-15%-a lenne rális market cap amiben benne lehetne a pump lehetősége szerintem. ez 18 millio usd. és mivel 24 millio coin lesz, ez 0,8 usd/1 coin árat jelent. de már ezt a 18 millió usd-s market capot is irtóan kevés ico tudja mostanában beszedni, tartani. ez még mindig hasraütés szintű elemzés:) de ha esetleg kijönnek ilyen elszállt 10 dolláros coin árral, akkor az előbbiből is le lehet vonni, hogy kerülendő. de legyünk jófejek és mondjuk azt, hogy az 1 usd-s ár még korrekt lenne.

ezzel kb 200 dollárnyi ingyen airdropot kapna egy szigeteki család. mivel ha jól olvasom a tokenek 10%-a őket illeti

Karcsi papa

Talán, talán, de minek az indokán, jönne pont most a fordulat?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.14!

BTC, apró lépésekkel, de viszonylag biztosan haladunk a fordított fej-váll által kitűzött és általam 6,666$-os szintre kerekített célszint irányába. Ettől az emelkedéstől azonban még nem kell örömtáncot ejteni, de kezdeti lépésnek tökéletesen megfelel. Lassú mozgással már a mai nap elérhető a 6,666$-os célszint, de hogy ez valóban így lesz e, az még a jövő zenéje.Ezt követően, legalábbis én arra várok, hogy az 50-es mozgóátlagra visszakorrigáljuk, ami nem lehet nagyobb mint 100-150$, majd ha valóban érdemi elmozdulás előtt állunk, akkor a folytatásban további emelkedésre számíthatunk!

Napos: a felvázolt Elliott hullámnak megfelelően egyelőre tökéletesek a kezdeti lépések, viszont örülnék egy kis határozottságnak és az 1. szint magasságában a 3. hullám aktiválásának. Sok munka lesz még ebben a 3. hullámban, de a trendforduló lehetőségében elég nagy szerepet játszhat, amihez 8,500$ magasságába kell elérni, majd ott tovább is haladni. Az órás idősíkon a 6,666$-os szint elérése itt az 50-es mozgóátlag elérését jelentheti, a továbblépés szempontjából ez elég fontos jelzés lehet, ha ezt egy határozat bika gyertyával sikerül átlépni, ami után joggal várhatnánk a 200-as mozgóátlagra való 7,600$ környéki megérkezést. Majd a 7,770$-os ellenállás közelsége, illetve a már aktív 3. hullám remélhetőleg kialakít egy olyan pozitív hangulatot, amelyet mindenki szép lassan átvesz és végre ismét felvillanhat egy reménysugár.

BTCUSD Short/Long chartok: a macik egyenlőre jól tartják magukat egy biztonságos magasságban, ezt egyenlőre nem tudjuk hova tenni, de látszólag ez a 40 ezres magasság, megegyezik ár szempontjából a 6,000$-os alsó szinttel. Tehát ennek megfelelően ha azt látjuk erősödik az eladó nyomás és kóstolhatják a 40 ezres szintet, akkor kezdhetünk izgulni. Azonban ennél az erősödésnél ha a bikának is legalább annyira észnél vannak, hogy 30 ezres szint környékén tartják a nyomást, azzal keresztbe húzhatják a macik számítását, tehát az ár tekintetében elég fontos információ lehet kik adják fel előbb a harcot
Short chart: https://www.tradingview.com/x/iSb4If8P/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/JwYBsO4T/

"Hetes idősík, sajnos a múlt hetet ismét egy nagyobb piros gyertyával zártuk,  viszont a sajnos szót csak azért emelem ki, mivel az előzőekben is látható hasonló gyertyák után 2-3 hetes csökkenés következett, ami az itt elég közel lévő 4,950$-os támaszt simán elérheti.
Volume oszlopok is jól visszahúzódtak, tartva magukat a 20-as átlag alatt, tehát egy esetleges emelkedő trend kezdeti lépését is jelezhetné ennek az átlépése.
RSI fenntartva a bizonytalanságot a sáv közepén mozog, igazán nem eldöntve melyik irányba mozduljon el. Viszont az esetleges 20-as szint csökkenő irányú átlépése elég súlyos következménnyel járna, ahol még a 3,000$-os szint sem lenne biztonságban. Ennek ellentéte ha a 80-as szintet lépünk át felfelé, ott kezdődhetne az igazi banzáj, tehát akik viszonylag biztos akarnak menni, azok várják meg ennek a szintnek az elérését, viszont itt már jócskán benne leszünk néhány ezer $-os emelkedésben, amit én nem igazán hagynák benne, még a jelenlegi kockázatok ellenére sem."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/OuZOqynF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/L6iCZ1pE/
https://www.tradingview.com/x/Mc8R5pIb/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/4cpBfZ6v/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a tegnap előtt elért 167$-os szint, majd látjuk egy elég szép fordulatot eredményezett és az abból történő emelkedés, annak ellenére hogy sok apró gyertyából áll komoly szándékra utal. Ezzel a viszonylag hirtelen emelkedéssel ha még kitárt a mozgás legalább a 234$-os szintig, ott egy esetleges váll vonal kialakulása eredményezhet egy korrekciós pihenőt, lehetővé téve a jobb oldali váll rész kialakulását, majd ennek végeredményéül ha minden tökéletes, akkor 300$ magasságában elérhetjük a fordított fej-váll alakzat által is jelzett célszintet.
Napos tekintetben egy elég jól kinéző Morning Star gyertyakombinációba helyezhetjük a bizalmunkat, ami ha megállja a helyét, akkor a 300$-os célszinttel nem lehet probléma és mivel elérnénk az 50-es mozgóátlagot, ez megadná a lehetőségét főleg a 200-as mozgóátlag irányába történő elmozdulásra,  illetve a zöld elég hosszan elnyúló ék tekintetében, az 513$-os ellenállás irányába történő emelkedés megkezdésére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gqz79sLx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KLgEkEZD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szintén lehetnek fej-váll alakzatos gondolataink,  amelynek tökéletes váll vonala  lehet a 133$-os ellenállás. Tehát ahogy látjuk a mozgások ismét összefügghetnek a Bitcoin mozgásával, ezért a 6,666$-os célszínt eléréséig, az itteni árnak is van lehetősége a még hátralévő 15$-os emelkedés tekintetében minél jobban teljesíteni. 
Napos tekintetben itt is jelen van a Morning Star gyertyakombináció, ami elég jó segítség lehet a 133$-os ellenállásra való eljutásban, de ha jól teszi a dolgát, akkor itt lehetnek magasabb szintű gondolataink, ami minimum az 50-es mozgóátlag 150$ környéki érintését, sőt a 205$-os ellenállás magasságában a 200-as mozgóátlag eléréséhez is vezethet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WYeyufZf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0de9d7cR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  szép lassan kialakult egy elég komoly piros háromszög, ebben elég nagy szerepe volt az utóbbi két nap emelkedő hullámának, ami mint utólag látjuk egy kisebb zászló segítségével érte el a háromszög ellenállását. Ez a háromszögön belüli mozgás még egy támasz érintést simán elbír, de reméljük erre már nem került sor és a jelenlegi csökkenő mozgás, már a mozgóátlagok környékéről visszafordul. Napos tekintetben ez a piros háromszög egy árbóc lehetőséget felkínálva ad jelzést a 282$-os ellenállás, illetve a 200-as mozgóátlag elérésére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GaNxpxkU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Ohfu6zxm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  az előző sikertelen fej-váll lehetőség, most lehetőséget kaphat a javításra, erre a tegnap előtti  negatív csúcs és az abból történő viszonylag hirtelen emelkedés ad lehetőséget. Ennek a váll vonala, majdnem pontosan megegyezik az előző fej-váll lehetőség váll vonalával, célszínt tekintetében pedig 64$ magasságába ad egy jelzést. Tehát ha itt most tovább emelkedik az ár, akkor a fej-váll lehetőséggel nem számolhatunk, viszont egy kisebb 3$-os korrekció utáni emelkedés, már megfelelne  az alakzat követelményeinek.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yBLDyFfR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kvZ93Idp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, nagyjából egy hetes csökkenő irányú mozgás végére tettünk pontot a piros támasz magasságában kialakult dupla alj formációval. Ez a dupla alj a kék csökkenő sáv  ellenállásának elérésében volt nagy segítség, az innen való továbblépés, már nagyban köszönhető a Bitcoin pozitív hangulatának.  Ennél a mozgásnál nem tudom mennyire van értelme fej-váll alakzatban gondolkodni, viszont ha sikerülne 0.305$ magasságában kialakítani egy váll vonalat, abból már lehetnének jó gondolataink, megfelelő korrekcióval történő jobb oldali váll rész kialakulását követően.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2ZzkIplr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yOgNPKFP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  az alap gondolod ebben az esetben is egy fej-váll lehetőség, amely még a váll vonaltól is messze van, de mivel mindenhol ez látszik jelenleg a legjobb megoldásnak, miért ne jelöljük be itt is.  A tegnap előtti negatív csúcsból szépen visszaerősödtünk a 14$-os ellenállásra, majd egy korrekciót láthattunk az 50-es mozgóátlagra, ahonnan küzdünk jelenleg ismét a 14$-os ellenállás áttörlésével, ami ha sikerül, akkor megérkezhetünk a várt váll vonalra vagy tovább megyünk a lila ellenállás irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5AeMnCpt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6KRosbJ2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szintén egy meghiúsult fej-váll alakzat tekintetében láthatunk pótvizsgát. Ebben a csökkenő lila ékből való kilépés utáni emelkedés lehet az első segítség, ami a váll vonalat konkretizálhatja 12.20$-os magasságban. Majd attól függően, hogy innen látunk e egy korrekciós visszalépést, ami kijelöli jobb oldali váll részt és lehet tovább gondolkodni helyzetet, de az sem kizárt ha most kapok egy újabb lehetőséget, azzal már a 13$-os ellenállásig is elszaladunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tehNJAzR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5SE6xqOT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, jelenleg egy határozott csökken irányú mozgás látunk, remélhetőleg ennek nem lesz semmi komoly fordulatot jelentő hatása. Itt is kezdhettem volna fej-váll lehetőség keresgélésével, ami a 119$-os ellenállás magasságában jelölt volna ki egy váll vonalat, majd ha arról történik ez a jelenlegi csökkenő irányú mozgás, akkor még örülhettünk is volna. Most azonban egyenlőre meg kell várjuk ennek a bizonytalan csökkenő mozgásnak mi lesz a végeredménye.
Napos tekintetben Elliott hullám lehetőség még mindig jól áll, de konkrétumról, majd csak 1. szint átlépése után beszélhetünk,  addig azonban még elég göröngyös lehet az út.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MFOCOvWN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/O6quZqL5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, szintén jó lehetőségek állhatnak elő a világoskék váll vonal elérését követően, amiben jelenleg akadályt jelent a Bitcoin által kiváltott visszaesés, de reméljük ennek a problémája hamarosan megoldódik és hasonló  hirtelen visszaesésről, majd csak ezt követően lehet beszámolni, ami segít kialakítani a jobb oldali váll részt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gXTJjOCO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ht3tcJk4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ennek a fej-váll lehetőségnek, a fej rész kialakulását követően láthatunk egy pumpálást, ezt nyugodtan kezelhetjük úgy mintha ott sem lenne. Világoskék színnel behúzhatunk egy vízszintes váll vonalat 0.2125$-os magasságban, ennek a tekintetében a jelenlegi csökkenő irányú mozgás a lehető legjobb helyen alakult ki. Ebből ha rövidesen sikerül emelkedő irányú mozgásra váltani, akkor a váll vonal átlépését követően további 14%-os emelkedésre nyílik lehetőség, ami főleg napos tekintetben, az 50-es mozgóátlag elérésében lehet nagy segítség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CPwQYJ0i/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CtI5WT5n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ha ugyanazzal a fej-váll  lehetőséggel szeretnénk itt is próbálkozni, akkor a váll vonalat nagyjából 525$-os magasságában kellene kijelölni, viszont ennek a lehetőségnek igyekszik a jelenlegi csökkenő irányú mozgás akadályt állítani. Elég konkrétan a 200-as mozgóátlagról fordult vissza az ár, reméljük hasonló fordulat történik az 50-es mozgóátlag elérését követően, majd megpróbálkozunk a váll vonal kialakításával.
Napos idősíkon kialakult kisebb Morning Star gyertyakombináció, ha csak kisebb segítség lesz, akkor is legalább az 597$-os ellenállásra fel kellene segítse az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lsxza9vb/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Kyb8SPv8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, fej-váll lehetőségre felkészülve itt is berajzoltam a váll vonalat és nagyjából a jobb oldali váll rész pozíciójának a helyét, a többi már nem ránk van bízva. A feladatok fő része a Bitcoinra van bízva, azon belül is a vevőkre, akik  most főleg az utolsó hullám tekintetében kellene a jelenlegi csökkenést megfordítsák. A két mozgóátlag közé van jelenleg beszorulva az ár, ahol most az 50-es mozgóátlagon a sor irányváltás tekintetében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oH08EfrZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zZwIwIBv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Látványosan húzzuk az időt, ezen belül az emelkedő fázisban lehetünk!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.15!

BTC, a tegnapi körkép vége előtt néhány perccel, beköszönte egy nagyobb maci gyertya, felborítva a Bitcoint és az utána szereplő néhány charton írt elképzelést. Jelen esetben az előzőleg kialakult zászló lehetőség, árbóc formájában kapott egy kis segítséget, amellyel 6,666$-os szintet terveztük elérni. Ezzel a visszaeséssel minkét lehetőség kiütésre került,  majd szinte az egész napot azzal töltöttük, hogy a kialakult emelkedő sávban figyeltük a mozgást, ami  egészen az  21:00 órás gyertyáig, csökkenő irányú zászló lehetőséggel fenyegetőzött. Viszont a 21:00 órakor kialakult méretes bika gyertyával történő kiugrás, már olyan magasságban vitte az árat korrekció tekintetében is, hogy ne kelljen tartsunk a zászlóval történő visszaeséstől. Zászló ellenére azonban a visszaesés kisebb formában elképzelhető, például a felvázolt zöld háromszög kialakulása esetén, ami adna most egy 50$-os rugalmas teret, ezt kihasználhatja a mozgás a támasz konkretizálására, célját tekintve 370$-os további emelkedésre kapnánk egy jelzést. Természetesen ennél kisebb háromszögre is van lehetőség, akár már most az 50-es mozgóátlag magasságában, ami még mindig segítséget nyújtani a 6,666$-os kerek cél elérésére!

Napos: a tegnapi mozgás egy 200$-os sávot járd be, azonban zárásként, ahogy a gyertya is mutatja igazságos döntetlen született.  Viszont ez még mindig  jobb, mint egy kisebb testtel záródó fordulat lehetőségét rejtegető gyertya. Ennek a folytatásaként joggal várható egy, az 50-es mozgóátlagot elérő 2-300$-os bika gyertyát, ami órás tekintetben elég jól fog mutatni, itt azonban csak egy apróság, amelyből még nagyon sok hasonlóra lesz szükség, ahhoz hogy érdemi elmozdulásról beszéljünk.

BTCUSD Short/Long chartok: mint látjuk a helyzet rontása érdekében nem tevékenykedtek a macik,  viszont akkora eszeveszett tempóban sem vonulnak hátrafelé, hogy csak úgy átadják a terepet a bikáknak. A vevői oldalon nagyjából az a kép uralkodott, amint a normál charton is láthattunk, tehát nem tudták eldönteni mit is szeretnének. Komoly szándékok esetén, az 50-es mozgóátlag elérését gondolnám egy jó pontnak 27,800 magasságában, természetesen ehhez kellene nagyobb iramú eladói meghátrálás, így ár tekintetében is érdemli elmozdulást láthatnánk.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/3SOtK1I7/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/18uDKWy8/

"Hetes idősík, sajnos a múlt hetet ismét egy nagyobb piros gyertyával zártuk,  viszont a sajnos szót csak azért emelem ki, mivel az előzőekben is látható hasonló gyertyák után 2-3 hetes csökkenés következett, ami az itt elég közel lévő 4,950$-os támaszt simán elérheti.
Volume oszlopok is jól visszahúzódtak, tartva magukat a 20-as átlag alatt, tehát egy esetleges emelkedő trend kezdeti lépését is jelezhetné ennek az átlépése.
RSI fenntartva a bizonytalanságot a sáv közepén mozog, igazán nem eldöntve melyik irányba mozduljon el. Viszont az esetleges 20-as szint csökkenő irányú átlépése elég súlyos következménnyel járna, ahol még a 3,000$-os szint sem lenne biztonságban. Ennek ellentéte ha a 80-as szintet lépünk át felfelé, ott kezdődhetne az igazi banzáj, tehát akik viszonylag biztos akarnak menni, azok várják meg ennek a szintnek az elérését, viszont itt már jócskán benne leszünk néhány ezer $-os emelkedésben, amit én nem igazán hagynák benne, még a jelenlegi kockázatok ellenére sem."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/vM6pXAUh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HBTdWNqQ/
https://www.tradingview.com/x/YY1W7VFc/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/AAj68tow/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a tegnapi mozgásának köszönhetően kialakult egy kisebb háromszög, ez ha megállja a helyét akkor a berajzolt árbóc lehetőségnek megfelelően 270$-oos magasságban repítheti az árat.  Rózsaszínnel tegnap behúztam egy vízszintes váll vonalat, ettől még elvagyunk maradva, azonban ha a jelenlegi háromszög legmagasabb pontja  a váll vonalat is kijelölte, akkor a 270$-os árbóc jelzés ki bővülhet további 30$-os fej-váll alakzatnak is megfelelő emelkedéssel.
Napos Morning Star kialakulását követően, egy nap pihenőt adhatunk a mozgásnak, de ennél többet már nem ha valóban keresgélni akarunk valamit az órás jelzés alapján 300$ környékén, illetve az itteni 4-500$-os szintek magasságában.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ma4xKx59/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TUAVYIdl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, úgy is mondhatnánk tornyosulnak a lehetőségek, ebben szerepet kaphat a kék árbóc 145$-os célszint jelzéssel, illetve a rózsaszín váll vonallal jelzett, fej-váll lehetőség 148$-os célszintjével. Tegnap még 133$-os ellenállás magasságában beszéltem váll vonalról, ami még mindig nem kizárt, viszont az sem zárható ki, hogy ennek a szerepét átvetted a jelenlegi kisebb jelzés és a további lehetőségeket, majd más alakzatok jelzése alapján várhatunk.
Napos Morning Star folytatásaként szintén várhatunk volna nagyobb lendületet, de mivel a nagyfőnök is pihenőnapot tartott így panaszra nem lehet okunk. Az órás idősíkon rajzolt árbóc lehetőség nyilait azért hagytam fenn, mivel ez jól mutatja azt a lehetőséget, amely a lila csökkenő ékből kiléptethetné az árat, átlépve a 133$-os ellenállást, majd megérkezve az 50-es mozgóátlagra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YLBCip6z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AmWfBOxR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  a piros háromszög tekintetében egyenlőre jó a mozgás, ennél jobb csak akkor lehetett volna ha eltértünk a többiek mozgásától, amire ugyebár sok indok nem volt. Ahogy látjuk a mozgóátlagokba kapaszkodunk jelenleg, ezekről kellene elrugaszkodni, majd a kék árbóc jelzése alapján elérni a 220$-os ellenállást és ha lehetőség van, a napos piros árbóc jelzésének megfelel további emelkedéssel folytatni 300$ irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1LqAfcb3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/a7dFT1h2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a világoskék  váll vonal átlépése megtörtént, tehát aktív az alakzat, ennek megfelelően várhatjuk a jelzésnek megfelelő 9$-os emelkedést. Az emelkedés elég határozottan meg is kezdődött, viszont a zöld ellenállásnál megtorpant, amin nagyon nem is kell csodálkozni, mivel ennek az átlépése komoly szándékok esetén, napos idősíkon egy határozott bika gyertyával kell megtörténjen, erre kerülhetne sor a mai napon. Ezen a ponton az előző chartokon látható árbóc lehetőséget nem nagyon lehet berajzolni, de ez még a következő órákban a zöld ellenállás alatt kialakulhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xs6DjxeH/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jnB1e0he/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, egy formás dupla aljból indultunk ki, majd most érkeztünk el ahhoz a ponthoz, ami a további emelkedéshez szükséges lehetőséget biztosíthatja. Ez a lehetőség egyenlőre egy árbóc, ami a 0.32$-os ellenállás megközelítésében lehet segítség, viszont attól függően hol tud kialakulni egy váll vonal, lehetnek nagyobb gondolataink is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XEMJoehC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0mN5kbtr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  egyenlőre a 14$-os ellenállást sem tudok átlépni, tehát 15$-os magasságában behúzott váll vonal tekintetében is jelentősen el vagyunk maradva. Ennek ellenére semmivel sem vagyunk elkésve, mivel egy apró Bitcoin segítség, ezt a váll vonalat elég könnyen megközelíthetővé tenné. Napos tekintetben, a lila csökkenő ék ellenállásának határozott bika gyertyával történő átlépésére várunk, viszont ehhez egy kb. 6$-os gyertyára lenne szükség, ami jelen körülmények között eléggé elképzelhetetlen.  Pumpálása lehetősége természetesen bárhol és bármikor benne van a levegőben, azonban a folytatás tekintetében ez kifullaszthatja a mozgást, tehát ha lehet kerüljük el.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/A1T67Lhj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UGzeGJ2P/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég hosszúra nyúlt ez a kék háromszög, ami a mozgóátlagok közé beszorult gyertyáknak köszönhetően alakult ki, viszont az előtte látható emelkedő hullámmal, árbócként szerepe lehet egy kisebb ugrásban, elérve a világoskék elképzelt váll vonalat. Fej-váll alakzatban gondolkodni ,még a váll vonal kialakulása előtt elég merész mutatvány, viszont mivel mindenhol ez a lehetőség jelentkezik, miért ne pont itt maradna ki alapon keresgéljük ennek a lehetőségét.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CrDpzMH5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MiqcOaGS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, megérkeztünk a 119$-os ellenállásra, ahova ugyebár tegnap egy váll vonalat gondolkodtam jó megoldásnak. Ennek megfelelően 10$-os csökkenéssel kellene folytassuk, erre azonban jelenleg főleg a Bitcoin mozgásából kiindulva nem nagyon számítanék. Ebben az esetben a váll vonalat a tegnapi csúcsokhoz kellene igazítani, tehát a kialakult fej-váll alakzatnak megfelelően várhatnánk nagyjából 20$-os emelkedést, amellyel megérkeznénk a 135$-os ellenállásara.  A 20$-os jelzés kicsit átszúr a 135$-os ellenálláson, ami napos tekintetben az Elliott hullámnak 1. szintjének elérését jelenthetné, tehát még a 3. hullám aktiválására is sor kerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kHEA5VOx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tO7uPliF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, szintén azzal a helyzettel állhatunk szemben, hogy a tegnap kijelölt vízszintes váll vonalat, szintén a tegnap kialakult felszúrás tetejéhez kell igazítsuk, ami egyben azt is jelentené hogy a jelenlegi visszaeséssel már a jobb oldali váll rész is kijelölésre került. Ennek a lehetőségnek megfelelően, várhatnánk a megérkezés 0.08$ magasságába, viszont még ne zárjuk ki a vízszintes váll vonal kialakulásának lehetőségét, ami a 0.085$-os ellenállás elérését is lehetővé tenné.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/p0ZhciHd/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EjXt4CGD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, jobb oldali váll rész kialakulására vártunk tegnap, ahogy látjuk ez szépen meg is történt, lezárva egy kitűnő leszúrással. Ebből kellett volna megközelíteni a világoskék váll vonalat, azonban jelenleg beszorultunk a mozgóátlagok közé. Tehát reméljük, ebből a szorult helyzetből megfelelő segítséggel, sikerről kitörni és jelzésnek megfelelően, valami jelentősebb elmozdulást összehozni, amelyben a legfontosabb hogy napos tekintetben az 50-es mozgóátlagot 0.22$ magasságában sikerüljön határozottan átlépni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/COKnCM9f/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/H4ck4uGu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, igazából semmi különös dolog nem történt, miután a Bitcoin visszaesés szépen ráijesztett mindenkire, ennek megfelelően igazán senki sem élt vásárlási szándékkal, ami legtöbb helyen kialakított egy kék háromszöget. Ezt láthatjuk itt is, kibővülve árbóc lehetőséget, ami abban a tekintetben lehet segítség, hogy az elképzelt világoskék váll vonalat konkretizálhatja 525$-os magasságában.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/w8id85NT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5boz1RtT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, fűszerezzük a chartot egy oldalazó sáv berajzolásával, ha már ennek megfelelően láthatjuk a mozgást. Ebben az esetben is egy intenzívebb, az elképzelt váll vonalat megközelítő mozgásra számítottam, erre azonban még várnunk kell és ennek a lehetősége, ezzel az oldalazó mozgással csak  bonyolultabbá vált. Bonyolultságot még az a tény is növeli, hogy  a jobb oldali váll rész kijelöléséhez, vissza kell korrigálni nagyjából a sáv tetejének magasságába.
Napos tekintetben számomra az a meglátás kezd erősödni, hogy hamarosan valami nagyobb kiugrásra kell számítsunk, viszont ebben is inkább legyen egy határozottság, mint egy hirtelen 12$-os nagyobb pumpálás, amely után napokig várhatnánk a korrekciós igények kielégítését.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cU0BUOqu/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/sUnQG0xK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Állunk, várunk, de mire játszunk?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.16!

BTC, volume oszlopokat megnézve ez a hirtelen ma reggeli leszúrás, hasonló mint amit két nappal ezelőtt is láthattunk, tehát ha ennek is az a szerepe, hogy visszatartson egy esetleges kiugrási szándékot, akkor pár napig még elleszünk ezen a 6,500$ környéki szinten. A berajzolt alakzatok végül sehova se vezettek, de a pozitív hangulat fenntartására tökéletesen megfeleltek. Kereken 6,375$ ennek a leszúrásnak az alja, ami épphogy elérte a 200-as mozgóátlagot, tehát ennek a leszúrásnak egy erre a szintre beállított nagyobb pozíció zárás is lehet a kiváltója, illetve egyben egy vételi pozíció aktiválódása, ami rögtön vissza is rántotta az árat. Tehát ha ez a meglátás helyes, akkor nagy baj nincs csak ügyesen kihasználtak egy lehetőséget, ami továbbra is fennáll a 10. napja látható időhúzás okán.

Napos: sok van még hátra a napból, tehát a helyzet még jócskán változhat, ezért se adjuk fel a 6,700$ környéki 50-es mozgóátlag érintésének lehetőségét. A tegnapi gyertyát megnézve azt mondhatjuk szinte semmi sem történt, ezen lehetne javítani a mai napon, de nagy reményei senkinek se legyenek, viszont lehet örülni ha a mozgóátlagon zárunk.

BTCUSD Short/Long chartok: kitartóan várakoznak az eladók, de mivel nem érkeznek támogatók, ennél nagyobb nyomást se tudnak kiváltani. Elképzelhető hogy ezek a támogatók 30 ezer körül segítenék tolni a macik szekerét, de a jelek szerint ez a 40 környéki szint már nekik is kockázatos.
Long charton a piros négyzetben látható le-fel mozgás, az a 10 nap, amit látványos időhúzásként jellemeztem, de mint látjuk van benne rendezettség. A piros sáv aljából visszajöttünk a 10 nappal ezelőtti szintre, ebből arra következtetek, döntő lehet a mai esetleg a holnapi nap. Tehát ha a bikák tartják ezt a lassú tempójú határozott emelkedést és a macik továbbra is kivárnak, akkor csak kisebb emelkedésre számíthatunk, viszont ha a bikák kitartanak, a macik pedig kezdenek háttérbe vonulni, annak lehetne nagyobb eredménye is.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/aTqAF9xF/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/0TTCBG1M/

"Hetes idősík, sajnos a múlt hetet ismét egy nagyobb piros gyertyával zártuk,  viszont a sajnos szót csak azért emelem ki, mivel az előzőekben is látható hasonló gyertyák után 2-3 hetes csökkenés következett, ami az itt elég közel lévő 4,950$-os támaszt simán elérheti.
Volume oszlopok is jól visszahúzódtak, tartva magukat a 20-as átlag alatt, tehát egy esetleges emelkedő trend kezdeti lépését is jelezhetné ennek az átlépése.
RSI fenntartva a bizonytalanságot a sáv közepén mozog, igazán nem eldöntve melyik irányba mozduljon el. Viszont az esetleges 20-as szint csökkenő irányú átlépése elég súlyos következménnyel járna, ahol még a 3,000$-os szint sem lenne biztonságban. Ennek ellentéte ha a 80-as szintet lépünk át felfelé, ott kezdődhetne az igazi banzáj, tehát akik viszonylag biztos akarnak menni, azok várják meg ennek a szintnek az elérését, viszont itt már jócskán benne leszünk néhány ezer $-os emelkedésben, amit én nem igazán hagynák benne, még a jelenlegi kockázatok ellenére sem."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/vM6pXAUh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jldDpAWu/
https://www.tradingview.com/x/RLoXaLNu/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/h6QqoV5b/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, tegnap estig az alakzatoknak megfelelő kisebb emelkedést láthattunk, de csak azért mert ezt mutatta a Bitcoin mozgása, viszont itt irányváltás következett, amit a ma reggeli leszúrás zárhatott. Tehát ha ez a leszúrás jelzés, akkor a nap további részét emelkedéssel fogjuk tölteni, feltéve hogy a Bitcoin is így értelmezi a helyzetet!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/t3R0d89b/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ODt5nBDs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a kék nyíllal még jelzett árbóc lehetőség, sajnos ezzel az utóbbi csökkenő irányú mozgással meghiúsult, pontosabban átalakult a most látható emelkedő irányú háromszögre. Ez a háromszög mint látjuk nagyjából 10$-os emelkedést jelez, amellyel megérkezhetünk a 133$-os ellenállásra. Másik még aktív lehetőség, ami 24$-os emelkedést jelez, az a rózsaszín fej-váll lehetőség, amelynek a váll vonala megegyezik a háromszög ellenállásával. Tehát ahogy látjuk, lehetőségek most is adódnak, már csak az a kérdés megfelelő Bitcoin segítséggel ki tudjuk e ezeket használni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gGTt0iQL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gJRXHMC1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  az árbóccal nem volt baj, csak a megvalósítással, ami gondolom világos hogy hol csúszott el. A piros háromszög még él és virul, ez egy nagyobb árbóc lehetőséget jelezz, napos idősíkon be is rajzoltam.  A jelenlegi mozgás alapján a háromszög támaszára még visszalátogathat a mozgás, az utolsó E érintési pont behúzása indokán, viszont onnan már csak felfelé irányuló mozgás következhet ha az árboc lehetőséget figyelembe veszi a mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1LqAfcb3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MHJZlAkv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  sajnos a fej-váll lehetőségnek megfelelő mozgás, megtorpant aminek a zöld ellenállás állta az útját, pontosabban a Bitcoint csökkenő irányú mozgása okán nem tudtunk jobb eredményt elérni. Ezt a csökkenő irányú mozgást is egy leszúrás zárhatja,  ami megint látjuk egy kisebb fordulatot már eredményezett, tehát ha mindenki úgy akarja, akkor az 55$-os támaszról megpróbálkozhatunk újra a fej-váll által jelzett 9$-os emelkedéssel.
 
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YaWX4ci3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Ccgo08Yq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, a kialakult oldalazó mozgás sajnálatos módon nem a 0.30$-os szint alatt alakult ki, amellyel egy tökéletes fej-váll lehetőségbe helyezhettük volna bizalmunkat. Tehát ezen a szinten látható oldalazás sok mindenre nem alkalmas, esetleg ha megfelelő vissza-teszt alakulnak ki a sáv fölött, az a 0.32$-os ellenállás elérését biztosíthatja. Egy árbóc lehetőség is felmerült tegnap, ehhez azonban ebből a sávból már az este ki kellett volna lépjünk, ahol egy a mostanihoz hasonló csökkenő irányú mozgás jótékony hatású lett volna.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ip2ak1Ui/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nvWQKGia/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  tegnap is megpróbálkozott a mozgás a 14$-os ellenállás átlépésével, majd ezt követően kialakulhatott volna egy váll vonal 15$ magasságában. Ezt a lehetőséget főleg a  Bitcoin csökkenő irányú mozgásának következtében sikerült megakadályozni. Újra meg kell próbálni, viszont hasonló sikertelenség esetén, tovább már nincs értelme várni, meg kell próbálni újabb lehetőségeket keresgélni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fuYDuhPK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XaP7HAQ3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ezen a charton is az lett volna a fő feladat, hogy a világoskék váll vonal kijelölésre kerüljön, de mint látjuk, ez ebben az esetben sem sikerült. Itt is lehet próbálkozni újra, remélhetőleg nagyobb sikerrel.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yQzA03g2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7yWwceqH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nagy a dilemma hol is van most pontosan a váll vonal. A tegnap berajzolt elképzelésem még nem változtatok, habár a tegnapi 22$-os csúcs jobban megfelelne a váll vonal szerepének, de várjuk meg mi lesz a mostani intenzívnek induló emelkedő mozgás végeredménye  és majd annak megfelelően ha kell változtatunk. Tehát az eredeti váll vonallal  alapján a 135$-os ellenállást tűztük ki célul, viszont egy esetleges módosítással a 150$-os ellenállás elérésének gondolata is felmerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/D4ZSJ590/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/eIUzVNJP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ezen a charton a váll vonallal nincs gondunk, azt konkrétan kijelölte a tegnap előtti megugrás,  viszont a tegnap arra számítottunk, hogy erre a váll vonalra sikerült visszaerősödni. Az erősödés semmilyen formáját sem láthattuk, inkább oldalazás amiről beszélhetünk. Meg kell próbálkozni a váll vonal újbóli elérésével, ami remélhetőleg az oldalazó sávból megfelelő kilépést követően nem okoz majd gondot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VSrUfMuJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BeQv3Cz3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, nem kellett volna sok a váll vonal újbóli eléréséhez, de ez a kevés is soknak bizonyult ahhoz, hogy ne sikerüljön egy jobban kinéző magasságban folytatni. A mozgóátlagokkal küzdünk, ezt tettük tegnap is, de sajnos a Bitcoin által irányított mozgásnak köszönhetően, mint madár toll a viharban próbálunk irányba állni. Napos tekintetben Augusztus 10. óta próbálja eldöntenie a mozgás, kell e neki a 0.15$-os támasz vagy határozott lépéseket tegyen e, a 0.29$-os ellenállás irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MgHwM4V2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XYzKiuaP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az ezt megelőző chartokon, kisebb lépések kellenének egy vízszintes váll vonal kijelöléséhez,  ebben az esetben  mint látjuk, ettől a lehetőségtől csak messzebb kerültünk. A 14.-ei  visszaesés okozta itt a fő problémát, ami ha nem következik be, akkor a mostani mozgással annak szurkolnánk, hogy a jobb oldali váll rész is kialakuljon. Tehát jelenleg a fő problémát mozgóátlagokon való átlépés jelenti, majd csak ezek után gondolkodhatunk el azon, hogy van e még lehetőség, a fej-váll alakzatban való gondolkodásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WQz207uU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5YdkQQyY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, 2$ távolságra vagyunk a vízszintes világoskék váll vonaltól, ennek az elérésének hiányát egy viszonylag hosszú oldalazó mozgással magyarázhatjuk, amelyből a reggeli visszaesés kis híján csökkenő irányba kilökte az árat, de még idejében sikerültek megkapaszkodni. A folytatásban abban reménykedünk, hogy ebből a sávból felfelé is lesz próbálkozás a kilépésre, ami egy vissza-tesztel fűszerezve, talán még a váll vonal elérésére is lehetőséget biztosít.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tdHSLOoQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vUypJIBj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Az időhúzás kifizetődő lehet?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.17!

BTC, az utóbbi 3 nap mozgása egy jól látható oldalazás, ami abban a tekintetben szerintem tökéletes, hogy egy az ezt megelőző emelkedő hullám felső felében húzódik. Erre az emelkedő hullámra felhúzott Fibonacci  0.5 szintjének magasságában találta meg az oldalazó mozgás az alsó szintjét, ezt is mondhatjuk tökéletesnek, ennél tökéletesebb már csak akkor lesz, ha felfelé lépünk ki ebből az oldalazásból. Azonban az utóbbi 10 nap mozgását is egy oldalazással foglalhatjuk össze,  ami egy a mostani 3 napos oldalazáshoz hasonló kisebb oldalazással indult, majd a folytatásban láthattunk néhány, semmit nem érő elmozdulást. Ennek a 10  napos mozgásnak ha a közepére húznánk egy függőleges vonalat, akkor kisebb szimmetria látható a két oldal között, amit egy esetleges rózsaszín ellenállást elérő 7,200$ magasságába történő hirtelen kiugrás zárhatna.

Napos: az órás idősíkon említett 7,200$-os ellenállás elérése, lehetőleg egy hirtelen emelkedéssel  történik, ami itt naposan először az 50-es mozgóátlag, majd ha két részletben történik, akkor a világoskék csökkenő ék ellenállását is egy határozat gyertyával törhetné át. Ez csak azért fontos, hogy lássuk van e határozottság az emelkedésben vagy csak egy szöszmötölés, ami bármikor a visszájára fordulhat.  Tehát ha vagyunk annyira szerencsések, hogy ezzel az emelkedéssel állunk szemben, akkor jöhetnek a további kívánságok a 3. hullám aktiválása 7,395$-os magasságban, majd a 200-as mozgóátlag elérése szintén a 3. hullám aktiválásának magasságában, ahol már csak egy köpés lesz a 7,770$-os ellenállás.

BTCUSD Short/Long chartok: az aktivitás mindkét oldalon megfigyelhető, ez a macik részéről a 37 ezres szint környékén tartásában kimerül, ezzel szemben a bikák 7. napja tartó apró lépésekkel tornászták fel magukat 27 ezres szint fölé. Az viszont jól érzékelhető, hogy a maciknak volt könnyebb dolga, a bikák egy vékony padlón egyensúlyoznak, amely bármelyik pillanatban megbillenhet.  Egyenlőre bízzunk a bikákban, mivel a macik nem úgy néz ki mintha feladnák, tehát a Long charton látható piros sáv aljától történő emelkedő hullám, három nagyobb zöld gyertyából tevődik össze, amit minden esetben követ legalább 1 napos pihenő fázis. Ilyen pihenő napot láthattunk tegnap is, tehát ha ezt a gondolatmenetet folytatjuk, akkor ma meg kellene ugranunk a 28 ezres szintet, ahol az 50-es mozgóátlag ingerlése kiválthat egy a 30 ezres szintet elérő vevői nyomást.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/8IjIjagw/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/tb6wh1f0/

Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni.


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/uQax50NU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/3dtCuIWA/
https://www.tradingview.com/x/mjs7Xspb/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/rWzMGwYz/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, lehetnék nagyon rövid és összefoglalhatnám annyival, hogy nem történt semmi, de mint látjuk ez fedné is a valóságot. Rátapadtunk az 50-es mozgóátlagra vagy mondhatnánk azt is beszorultunk a rózsaszín váll vonal alá, ezektől az információktól sem lettünk okosabbak. Viszont ennél egyszerűbben is összefoglalhatnánk, ami az utóbbi négy napban történt ha behúzunk egy emelkedő háromszöget, amelynek a felső szintje 224$-os magasságban jelez egy erősebb támaszt. Tehát a szituáció hasonló mint a Bitcoin esetén, ebben semmi meglepetést nincs, ezért reméljük a Bitcoin charton várt lehetőségekkel él a mozgás, ami az itteni ár tekintetében is meghozza a 300$ környékére várt sikert.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/c3A1fL4Z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xVzqBSdh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a háromszögből kilépés nem sikerült, de az ellenállás megközelítésével is voltak problémák. A jelenlegi utolsó gyertya, éppen a támasz kereteit feszegeti, aminek elég erősnek kell lenni, mivel a Bitcoin jelenlegi mozgása még nem arra utal itt az idő egy kiugrásra.  Végső megoldásként, ebből a háromszögből is lehet egy oldalazó sáv, ami időhúzás szempontjából lenne jó megoldás.
 
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xCjFpYgB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vtUXBhnM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  a piros háromszög lényegét igazán napos idősíkon láthatjuk, amit a kék árbóc lehetőség erősíthetett volna meg, ezt azonban a tegnapi csökkenés eléggé megtépázta. A piros háromszögből a 3 napos bizonytalanság ellenére határozottan sikerült kilépni, ezt a bizonytalanságot szintén napos idősíkon mutatják legjobban a gyertyák. Tehát ha nem ér minket nagy meglepetés és a Bitcoin is annak megfelelően emelkedő irányba tesz lépéseket, mint amit jelez, akkor a piros árbócnak megfelelő első lépés lehet a 220$-ros ellenállás, majd  várhatnánk a célba érkezést a 282$-os ellenálláson.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/IWXwhkbR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QtIVGVZb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  napos idősíkon fontos zöld ellenállás,  ebben az esetben is 3 napos pihenőt adott mozgásnak, tehát a fej-váll jelzésének megfelelő emelkedés ismét elmaradt. Az 55$-os támaszhoz  egyenlőre ragaszkodik a mozgás, reméljük a folytatásban is bízhatunk ebben a támaszban és addig tudja tartani az árat, amíg a Bitcoin megoldást nem keres a problémákra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TxArK4Wo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/U5nZNNwL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, meghosszabbítottam az oldalazó sávot, mivel továbbra is ennek a keretein belül mozog az ár.  Az oldalazásból mindig bizonytalan a kilépési irány, ennek ellenére azt a tényt, hogy egy viszonylag nagyobb emelkedés előzte meg ezt a mozgást, én felfelé várnák elmozdulást, illetve ehhez most még hozzávehetjük a Bitcoin lehetőségeket, amelyek szintén felfelé segíthetnék az elmozdulás, tehát a 0.32$-os ellenállás elérését.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Zq01kST8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xboboNoQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  kisebb biztatásként tegnap még úgy fogalmaztam megpróbálkozott az ára a 14$-os ellenállás átlépésével, most azonban azt kell mondjuk nem próbálkozott senki, semminek az elérésével, de talán jobb is, mivel Bitcoin nélkül csak egy kisebb fellángolást láthattunk volna. Jobb híján holnapra is a 14$-os ellenállást tűzzük ki célul és várjuk a megfelelő segítséget, amellyel további célok is képbe kerülhetnek.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fmeblQty/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GxKWQxJk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, oldalazunk, de jobban örültünk volna ha a most berajzolt oldalazó sávból történő tegnapi kilépés, sikeres vissza-tesztel zárul és a mostani elemzést a világoskék váll vonal magasságában tudnánk továbbgondolni. Fej-váll alakzatban történő gondolkodás, ebben az esetben egy elég reménytelen szélmalom harcnak tűnik, lehet hogy végül ez is lesz belőle,  viszont ameddig az oldalazó sáv keretein belül mozgunk vagy csökkenő irányba nem lépünk vissza a 10$-os támasz irányába, addig kitartunk mellette.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pATKv8lS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wNEHsGbF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a váll vonalon végül mégis módosítottam, viszont ezzel se jutottunk sokkal előbbre, csak az  esetleges célszintet tudjuk a 150$-os ellenállások környékére kitolni. A legfontosabb váll vonal elérés még mindig várat magára, ehhez a 119 ellenállást kellene átlépni, de amint látjuk adódhat egy kisebb zászló általi visszaesés, ami nem segítené a probléma megoldását.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VZ78Cdqh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rGgvxj86/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ebben az esetben sem tudunk elszakadni az oldalazó mozgás kereteiből, tehát a váll vonal elérése itt is várat magára. Hasonló mozgást láthatunk mindenhol, ugyanazokkal az elvárásokkal, amelyekben ugyanúgy szerepel a visszaesés lehetősége is, de amíg a Bitcoin ennek megfelelően csökken a irányba nem nem tesz határozott lépéseket, addig erre nem kell számítsunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7unGTuc7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MIRmQeGD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, tulajdonképpen ennek a most berajzol kék enyhén emelkedett sávnak sok szerepe nincs, viszont mégis jobban átláthatóvá teszi mi is történt az utóbbi 3 napban. Ez a sáv ha a tágabb  kereteit nézzük, lehetne egy nagyobb oldalazás a váll vonal és a jobb oldali váll részt kijelölő leszúrás között.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MgHwM4V2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bOf1fHvj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a semmittevést elég jól megerősítik az egymás mellet húzódó két mozgóátlag, amelyek igazán arra várnak hogy keresztezhessék egymást és ez lehet az a pillanat, ahol az elképzelt váll vonal felé végre érdemi elmozdulás történik. Ezt az elmozdulás azonban a jelek szerint csak a Bitcoin remélhetőleg felfelé történő elmozdulása válthatja ki, ellenkező esetben szintén a Bitcoin általi csökkenés hatására, kerülhetnek közelebb a 396$-os támaszhoz.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/aK8eVRrY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OcFZZSDt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, hosszabbítók az oldalazó sávon, erre remélhetőleg szükség lesz a továbbiakban is ha a most látható lefelé történő kilépés csak egy kisebb eltévedés lesz, majd ezt követően, újra ennek a sávnak a felső szintje kerül játékba. Tehát arra számítok, hogy legrosszabb esetben marad az oldalazás és várunk arra a Bitcoin általi segítségre, amellyel kijelölhetjük a váll vonalat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/x9LVNw7g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kJKvPuTy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ha a Bitcoin kútba ugrik...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.18!

BTC, az oldalazásban rejlő kiszámíthatatlanság meg is mutatkozott a tegnapi közel 300$-os visszaesésnél. Tegnap még emelkedési lehetőségről beszéltem, de csak annak az okát, hogy egy viszonylag határozott emelkedés előzte ezt meg, illetve hogy korrekció tekintetében fibo 0.5 szint magasságában alakult ki, ennek az alsó szintje. A zuhanást lezáró leszúrás 6,206$-os szinten látható, majd később még egy csökkenő irányú mozgás 6,210$-os szinten zárt, ide húztam be a kék ellenállást. Ennél a 2. csökkenő irányú mozgásnál kellett volna tovább menjen az ár ha a lendületes csökkenést folytatni szerette volna. Ez a visszafordulás azonban megadta annak az esélyét, hogy a mostanában megszokott oldalazást követő vissza-rántás, visszaállítsa az eredeti állapotot, tehát durván egy napos oldalazást követően újra 6,500$ környékén várhatjuk a folytatást.

Napos: "lássuk van e határozottság az emelkedésben vagy csak egy szöszmötölés, ami bármikor a visszájára fordulhat" ez egy kis részlet a tegnapról és nem vitatkozhatunk utólag a tartalmát illetően. Napos tekintetben nagy kárt, még nem okozott és remélhetőleg ennél nagyobbat nem is fog és a 6,180$-os támaszt közelsége okán, ma, esetleg már holnap, újra az 50-es mozgóátlag magasságában várhatjuk annak átlépését, megtámogatva vagy átlépve a világoskék ellenállást.

BTCUSD Short/Long chartok: ahogy látjuk kicsit odaléptek a macik és máris 300$-os kalamajka keletkezett belőle, erre reagálva a bikák is meghátráltak, annak rendje és módja szerint. Tehát a berajzol piros sávnak megfelelően, amelynek a tetejét tegnapelőtt érintettük, majd egy napos kínvárást követően tegnap vissza is fordult a mozgás. Ettől azonban még nem kell megijedni, mivel a csökkenő ék tekintetében ez vissza-tesztként is megállná a helyét. A macik újra megközelítették az előző csúcsokat, de egy olyan határozottságot még most sem mutatnak, ami azt feltételezné, hogy egy nagyobb akár 3-5,000$-os szint irányába történő visszaesésnek tudnának háttértámogatást biztosítani.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/tAamyHcB/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/ZxgJA2m7/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/TQqlKq3b/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/z0VWIcLz/
https://www.tradingview.com/x/Ndfu4Rle/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/wloloUTE/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az altok számára, ez a tegnapi Bitcoin 300$-os csomag felért egy újabb pofonnal. A lassan kialakulni látszó nyugodt mozgást sikerült a tegnapi Bitcoin hadműveletnek szétrombolni, tehát a háromszög adta lehetőség mondhatni az utolsó pillanatban meghiúsult. Ezzel a visszaeséssel sok mindent kezdeni nem tudunk, meg kell várjuk amíg a Bitcoin újra rendezi a sorait, majd ezt követően jöhetnek újra, az előző háromszöghöz hasonló lehetőség kihasználása.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ar616TlG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6QeTgeA8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a charton változtatni ráérünk holnap is, egyenlőre nézzük milyen jó lehetőségeket sikerült a tegnapi Bitcoin akciónak szétrombolni. Magyarázatra azonban nem szorul a dolog, miérteket keresni felesleges, egyértelmű hol vannak a fő problémák.  Tehát az itteni ár tekintetében az várnánk, hogy hacsak a Bitcoin nem kényszerít ki újabb csökkenést, akkor próbáljuk tartani ezt a 110$ környéki szintet vagy lassú mozgással kapaszkodjon fel a 200-as mozgóátlagra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xHzY2KXp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dPHdwYsO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  sajnos a Bitcoin csökkenő irányú mozgásának köszönhetően, a tegnap reggel még jól indult háromszögből kilépés, később a Bitcoin mozgásához csatlakozva visszafordult, majd megérkezett a háromszög támaszára, tehát a hiányzó E érintési pont is behúzásra került. További ármozgás is sajnos a Bitcoin közében van, ennek megfelelően remélhetőleg a háromszögnek is megfelelő emelkedő mozgással folytatjuk és ha a Bitcoin a mai napot inkább oldalazással tölti, annak megfelelően próbálunk a háromszög keretein belül maradni, ami mint látjuk nem lesz egy egyszerű feladat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/egC2gF0x/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jvMw3FqP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  sajnos itt is csak a jó lehetőségek meghiúsulásáról lehet beszámolni, amit főleg egy fej-váll lehetőség jelentett volna ha tegnap reggel a Bitcoin mozgásának megfelelően nem kezdünk visszafelé araszolni. Visszaesés kezdeti lépéseinél még az 55$-os támaszt magasságában volt egy apró reménysugár, viszont a későbbi mozgás már a fej-váll alakzat szempontjából megsemmisítő hatású volt. A folytatásban csak figyelni tudjuk a történéseket, ami biztosan csatlakozni fog a Bitcoin mozgásához, ennek megfelelően ha az ott írt gondolatok megállják a helyüket, akkor nemsokára megpróbáljuk visszaállítani a tegnap reggeli állapotot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jT3wFYsq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yEPuMG8j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, egy sikertelen oldalazó sávból történő kilépésnek tehetjük egyenlőre ezt a Bitcoint csökkenő mozgása által kikényszerített helyzetet. Ha ennyivel megúsztuk és a Bitcoin nem gondolkodik további csökkenésében, akkor megkapaszkodva ennek a sávnak az alsó szintjének közelében, megvárva a Bitcoin emelkedő hullámát, elég jó lehetőségek állhatnak elő. Ennek az oldalazó sávnak ha az alsó szintjén a világoskék támaszhoz igazítanánk, akkor egy szélesebb sávban lehetne gondolkodni, de a dolgok lényegén ez sem sokat változtatna, mivel továbbra is a Bitcoin irányít.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ScjkJx2I/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vopJgrF0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  a fej-váll lehetőség szempontjából már nem kell tovább izgulni, ezt a kérdést megoldotta tegnap a Bitcoinnak köszönhető visszaesés. Ami ezt a mozgást megerősíti az a kék színnel berajzolt enyhén csökkenő ék, ezen belül annak megfelelően ha a Bitcoin esetleg oldalazással töltené az egész napot, láthatnánk egy kilépést a piros X-el jelzett napforduló környékén.  Tehát alkalmazkodva a lehetséges Bitcoin pozitív folytatáshoz, lehetne célunk a 14$-os ellenállás vagy jobb esetben, napos mozgásnak megfelelő lila ellenállás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eG9HPU9S/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YmVnIWbV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a fej-váll probléma itt is megoldásra került, sajnos nem a legjobb formában. Elértük újra a 10$-os támaszt, amelyre egyenlőre láthatunk egy jól kinéző leszúrást. Ennek ha láthatnánk a párját, akkor dupla alj lehetőségből talán könnyebben lehetne egy fordulatot kialakítani, természetesen megfelelő Bitcoin segítséggel. Ezt a dupla alj lehetőséget, egy egész napos Bitcoin oldalazás elég könnyen előidézheti, majd az oldalazást követően ha jön a várt kiugrás, akkor a dupla aljból megérkezhetünk a 200-as mozgóátlag 11$ magasságában történő érintéséhez.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2CvmLORB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m42xKLDT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a kék csökkenő irányú zászló figyelmeztetése, mint látjuk eredmény el is járt. Igaz hogy ennek adtam tegnap kevesebb esélyét, főleg azért mert egyedüli jelzés volt az összes chartot figyelembe véve. Jelzés ide, jelzés oda, akkor is a Bitcoiné volt a döntő szó, ezt sikerült egy zászlóval előre jelezni, de sokat nem segít rajtunk, kivéve ha hasonló jelzések, majd emelkedő irányba követik egymást, függetlenül a Bitcoin mozgásától.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wyMYmjSd/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Vz8UKub7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, viszonylag jól megúsztuk ezt a tegnapi Bitcoin hadműveletet, amit még a fej-váll szempontjából sem nevezhetünk megsemmisítő hatásúnak. Remélhetőleg további csökkenő irányú mozgással, már nem örvendeztet meg minket a Bitcoin és ha kioldalazta magát, a várt kiugrásnak köszönhetően sikerül a váll vonalra visszaerősödni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/coNTyx2Q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vaLgVO2n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a kék sávban látható emelkedéstől nem vártunk zászlónak megfelelő visszaesést, de mint látjuk ennek a feltételnek is megfelelt volna. Rugalmasan kezelve a helyzetet, a jobb oldali váll rész elköltözött, azonban ezzel a helyzet se jobb, se rosszabb nem lett csak bonyolultabb, de bízunk a Bitcoin remélhetőleg  bekövetkező fellendülésében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nYuOi6LS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bBiuo8aE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a fej-váll lehetőség kialakulásának tekintetében, az utóbbi néhány nap mozgásának köszönhetően már csak gyenge remények maradtak. A csökkenő irányú mozgásnak köszönhetően, ami a 12.-ei visszaesés magasságában találta meg az alját, kialakított egy csökkenő irányú háromszöget, ami nem túl fényes folytatást eredményezhet ha megkapja a megfelelő csökkenő irányú támogatást a Bitcointól.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/54Or2Y7g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nFgL7V60/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ugyanaz láthatjuk, mint a Bitcoin charton, tehát a körkép körbeért, de remélhetőleg a kör nem zárul be és nem kerülünk egy csökkenő mozgás fogságába. A fej-váll lehetőség, már itt sem okoz több problémát, viszont hogy mi lesz a következő lehetőség, ami miatt izgulhatunk még homály fedi, de reménykedni azért abban lehet, hogy a Bitcoin oldalazást követően visszarántja az árat és valami pozitív kép kezd újra kirajzolódni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j04qu7TS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wDcE6W2J/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

A macik átadták a kulcsot a bikáknak, vajon kinyitják az ajtót!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.19!

BTC, kicsit hosszabb oldalazásra számítottam, majd a tegnap délutáni 100$-os emelkedés se az a ideális 300$ lett, ami tisztázhatta volna a helyzetet. Azt hogy miért csak 100$ lett az emelkedést,  erre egy indokot látok, az 50-es mozgóátlag elérését, ami ezt követően kialakított egy háromszöget és az előtte látható emelkedéssel együtt, árbóc alakzatban történő gondolkodást tesz lehetővé és ezzel a lehetőséggel, a várt 300$-os emelkedés össze is jöhet. Ezzel még mindig maradunk abban a 13 napja látható 500$ széles sávban, amiben csak az időt húzzuk előreláthatóan az ETF döntésig vagy amíg erről ki nem szivárognak információk, viszont ahogy írta valaki néhány nappal ezelőtt, csak manipulációs célja lenne a bevezetésének, de hasonló manipulációnak gondolom az időhúzós játékot is.

Napos: 6,500$ környékét látom a mai napra kitűzhető reális célnak, viszont mint látjuk ezzel sok mindent napos nézetben nem lépnénk előre, de legalább sikerülne az 50-es mozgóátlag közelében visszaerősödni, ami a folytatás tekintetében jelenthet jót is illetve kisebb mértékű rosszat is. RSI emelkedő mozgása, a tegnap előtt látható visszaesést megelőzően sem volt nagyon intenzív, ebben változás csak akkor lehetséges ha a mai 6,500$-os szintnél magasabb teljesítményt tudunk összehozni, amivel az RSI 80-as szint fölé kerülhet és ebben az esetben lehet számítani további emelkedésre, ellenkező esetben még mindig ott lesz a bizonytalanság az esetleges újabb visszafordulóra.

BTCUSD Short/Long chartok: tegnap a macit ismét hátráltak, ezt ismét a 39 ezres szint környékéről tették, ez számomra még világosabbá tette, ennyi a maximum amit tudhatnak, tehát ez biztosíthatja hogy 6,000$-os szint alá ne menjen az ár. Csökkenés veszélye abban az esetben fennállhat ha a jelenlegi 6,000$ környéki árat tartanák, gyenge vevői támogatással, ami közben a macik visszavonulnak 30 ezer környékére, majd egy újabb eladó nyomással így már sikerülhet 6,000$ alá nyomni az árat. A bikákat azonban egyenlőre nem érdekli semmi, ők várnak és láthatóan elég biztosak a dolgukban, talán a minél rosszabb annál jobb taktikával élve vagy a nyugodtság kellő információk tudatával magyarázható, ezért sem lépnek a kelleténél nagyobbat.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/XniXsDlB/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/lbmhWAy2/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/JB0SbSYX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/L0TSytXP/
https://www.tradingview.com/x/fl6h0HEE/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/NliHjmrp/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a Bitcoinhoz képesti arányokat nézve kicsit nagyobb mértékben sikerült tegnap visszaerősödni, tehát ezt nevezhetjük részsikernek, amihez ha ma csatlakozik, remélhetőleg a Bitcoin jelzésének megfelelő további hasonló mértékű emelkedés, akkor még az emelkedő háromszög által jelzett 245$ környéki szint is elérhetővé válhat. Viszont ebben a lehetséges emelkedésben, a leglényegesebb dolog, a zöld ellenállás napos nézetben történő határozott gyertyával történő áttörése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Gnm7CAnI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ipjTtzkm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, visszaerősödtünk az 50-es mozgóátlagra  és hasonlóképpen mint a Bitcoin itt várakozunk a jelenlegi lehetőség szerinti továbblépésre felfelé. Nagyjából 122-125$ környéki szintet érhetünk el ha a Bitcoin árbóc jelzése alapján várt emelkedés mértékéhez szeretnénk csatlakozni. Ez nem egy nagy eredmény, de a semminél jobb és esetleg egy sokkal jobb hangulat, pedig majd úgyis besegít a 133$-os ellenállás elérésében ha tetszik, ha nem.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/iDYCd4kh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NMSV9VvP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  szerintem a részletekben kár elveszni, úgysem segít rajtunk sokat és érdemi információkkal sem leszünk gazdagabbak. Erre a nagy piros háromszögre épül jelenleg minden, ennek a csúcsa környékén, mint látjuk vannak kisebb zűrök, de ezen nem kell csodálkozni, mivel külső főleg Bitcoin általi tényezők irányítják a mozgást. A piros háromszög csak egy viszonyítási alap, ami azt feltételezi hogy a napos tekintetben látható árboc lehetőség, a 282$-os ellenállás környékére kellene hogy elvigye az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/JFQAgdUL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nesqJ3L7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a világoskék váll vonal elérésének, talán már nem sok jelentősége van, viszont ha a Bitcoin a 6,500$ környékén történő megérkezést behúzza, azzal az itteni árat nagyjából a világoskék váll vonal és a 60$-os szint környékére erősítheti vissza, illetve szabadabb mozgással, talán még a 62$-os ellenállásra is sikerül eljutni. A tegnap esti emelkedő mozgás, illetve az abból történő kisebb korrekciót követően, még mindig a zöld ellenállással küzdünk, amelynek az átlépésre főleg napos tekintetben, lenne egy fontos történés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bS9mkRrQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mVtDLWhY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, utólag megnézve az oldalazó mozgásból csökkenő irányba történet sikertelen vissza-teszt  jelzés volt egy lehetséges kiugrásra, tehát a oldalazásól csak azért léptünk ki, mivel valakik még szerették volna egy kicsit lenyomni az árat, az xRapid körüli pozitív hírek bejelentése előtt, de a hír csak arról szólt, hogy jó bejelentések jöhetnek a következő hónapokban. Tehát úgy néz ki, egy jó hírről szóló, jó hír is már jó hatással van egy kiugrásra.  A kiugrással egyenlőre sok mindent kezdeni nem tudunk, nagy valószínűséggel csak a Bitcoin nyomhatja tovább felfelé az árat, enélkül jobb esetben az 50-es mozgóátlag magasságáig visszakorrigál az ár, illetve ha a Bitcoinnak semmit sem sikerült elérni, esetleg csökkenő irányban mozog, akkor ez a kiugrás teljes mértékben visszakorrigálásra kerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LH9iLUav/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Fh37BJkA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  Bitcoin később emelkedése nem nagy hatással volt az itteni árra, ennek megfelelően közelítünk a piros X-el  jelzett ellenállás átlépésének lehetséges pontjához. Ezt az ellenállás átlépést a Bitcoin árbóc lehetőség alapján történő emelkedés valósíthatja meg, viszont a 14$-os ellenállás eléréséhez kevés lehet az a Bitcoin segítség, ehhez még némi saját erőt is hozzá kellene tenni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cmabslD9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dZpqpa0H/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a kék nyíllal jelzett újbóli támasz érintés elmaradt, tehát a dupla alj lehetőség már csak akkor állhat fenn ha most nem sikerül továbblépni felfelé és visszacsorgunk a 10$-os támaszra, viszont ez azt is feltételezné, hogy a Bitcoinnak sem sikerült a várt árbóc lehetőséget kihasználni. Szerintem inkább kapaszkodjunk a Bitcoin lehetőségbe és ennek megfelelően számítsunk a 11.6$ környéki megérkezésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sZ2LlA4b/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xi1WOh3p/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, hasonló mozgást láthatunk itt is mint a többi charton, tehát visszaerősödtünk az 50 es mozgóátlagra, ahol megtorpant az emelkedés és most arra várunk, hogy a Bitcoin árbóc lehetőségnek megfelelően, további emelkedéssel magával húzzon mindenkit.  A fej-váll lehetőségnek megfelelően kellene emelkedés következzen, viszont ez a Bitcoin árbóc max az itteni váll vonalig, tehát 123$ környékére hozhatja vissza az árat. Ennek megfelelően szükség lesz további emelkedést elősegítő történésekre, ezeket azonban csak a fej-váll lehetőségektől várhatjuk. Napos tekintetben az Elliott hullám lehetőséget erősítendő,  egy fej-váll lehetőség került berajzolásra, ami a 3. hullámban lehet nagy segítség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LslSN9fj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OwLHWDPs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sikerült tegnap este visszaerősödni a váll vonalra, majd láthattunk egy kisebb korrekciót, amit ha most követni tudna egy újabb emelkedő hullám, azzal a fej-váll lehetőségnek megfelelően próbálkozhatna meg az ár a 18%-os további emelkedéssel. Ezt a váll vonal fölötti emelkedő mozgást segíthetné a Bitcoin, viszont hogy ekkora mértékű kiugrást lásson végeredményül, kicsit többet is hozzá kellene tenni, de hogy ez minek a hatására történhetne meg az egyelőre nagy rejtély.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NJVGRMnC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PwCnFQbF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, elég jól kihasználtuk a Bitcoint tegnapi pozitív mozgását, ennek köszönhetően itt is sikerült visszaerősödni a váll vonalra. Az emelkedő hullám korrekcióján ha minden igaz már túl vagyok és most arra várunk, hogy a Bitcoin az árbóc lehetőséget behúzza, majd ennek megfelelően, az itteni fej-váll 14%-os lehetőségével élni tudjon a mozgás, de ehhez is kevés a Bitcoin, valamit még hozzá kell tenni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Em219lWj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FhexjAVo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ezen a csökkenő irányú piros háromszög lehetőségen csak a Bitcoin segíthet, ennek megfelelően azt látjuk éltűnk az emelkedés lehetőséggel, majd most arra várunk hogy a Bitcoin éljen az árból lehetőségével, ami 480$ környékére segíthetne az árat, amellyel kiléphetnénk háromszögből, viszont még mindig az utóbbi 1 hetes oldalazás keretein belül maradnánk. Tehát hogy elmozduljunk ebből az 500$ alatti zónából, több kell mint amit a Bitcoin árbóc lehetőség biztosíthat, ebből kifolyólag valószínű az árbóc utáni lehetőségekbe is bele kell kapaszkodni a siker érdekében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NQ9Rc26x/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dpUdclCC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a szorult helyzetből itt is kisegítheti a mozgást, az esetleges Bitcoin árbóc általi emelkedés, ezzel azt érhetünk el, hogy az előző oldalazó mozgás felső szintjének magasságát elérhetjük.  Ez mint látjuk még nem sokat segít rajtunk, itt még egy hasonló emelkedést össze kellene hozni annak érdekében, hogy a váll vonalat 21$-os szint környékén elérhessük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RotSMdtC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/K4AGqhox/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Az okos macik gyűjti a mézet,  de ha nem vigyáznak, megcsipkedhetik őket, a méh ruhába búj bikák! XD

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.20!

BTC, az utolsó a piros háromszög egy árbóc részeként jelezte, arra a szintre való megérkezést, ahova végül a tegnapi kalamajka után felszúrt  az ár. Ez a háromszög napközben átalakult egy csökkenő sávvá, tehát egy zászló lehetőség is kialakulhatott volna belőle. Végül egyikkel sem értünk el sikert, de amíg lehetőség, addig kárt sem tud okozni. Este jött egy hirtelen beszakadás, amellyel vissza is estünk a szeptember 8.-ai 6,121$-os szint magasságába. Ezzel is csak annyi információt kaptunk, hogy ennek a 14 napos oldalazó mozgásnak, ez lehet az alsó szintje, amit talán az utána látható hirtelen visszarántás meg is erősít. Ez a visszarántás annyira jól sikerült, hogy szintén ennek a 14 napos oldalazó mozgásnak, a felső szintje közelében záródott egy felszúrással. Ezzel a csapkodással sok mindent kezdeni nem tudunk, információ jellege talán a mai nap mozgásából lehet majd megtudni. Mindenesetre én ezt egy eltévedt medve akciónak könyvelem el, aminek jelentősége szinte egyenlő a nullával, több részlet a long/short kitérőben!

Napos: a tegnap kitűzött 6,500$ környéki cél elérésre került, viszont napközben főleg az esti órákban egy kavarodás után olyan gyertyával zártuk a napot, ami mindenre jó, csak arra nem, hogy információ jellege legyen. Ahogy már említettem, remélhetőleg a mai nap több információt tartogat, hogy is állunk jelenleg. A tegnapi fel-le szurkálás ha csak egy pillanatnyi zavar volt az erőben, akkor a mai napot sikerülhet az 50-es mozgóátlagot elérő 6,600$-os szint környékén zárni. Ez a pozitív hangulatú mozgás, az RSI-t a 80-as szint fölé viheti, tehát ha semmi negatív meglepetés nem fűszerezi a mai napot,  akkor egy nagyobb kiugrás lehetőségével is szembenézhetünk, talán akkorával mint amit az Elliott 2. korrekciós hullámnál kezdő gyertyaként láthattunk.

BTCUSD Short/Long chartok: mindkét chartot megnézve, a macik akciója lehetett a tegnapi viharos este. Elég nagy iramban tolták fel a 40 ezres szint fölé, ugyanebben az időpontban megnézve a bikák mozgását nem úgy tűnik mintha az emelkedésben nagy szerepet játszottak volna, ami azt feltételezi hogy egy várakozó pozíció aktiválódott a 6,121$-os szerintem, amellyel sikerült kicsit odacsapni a macinak. Viszont hogy ennek legyen érdemi hatása, további hasonló odacsapásokra lesz szükség a bikák részéről, de mintha ezek az odacsapó pozíciók, mind a 6,000$-os szint környékére lennének elhelyezve, amelyek az eladók számára csapdák lehetnek.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/VDTnyXqE/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/5t2Nr4fZ/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/hskFeA9f/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MEAKjJ2y/
https://www.tradingview.com/x/SUDKDQ5V/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Scbr29CW/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a tegnapi Bitcoin parádé, okozott egy kellemetlen órát, majd egy kellemeset, de a végeredmény tekintetében azt könyvelhetjük el, hogy semmi sem történt. A semmi még mindig jobb, mintha a tegnapi zuhanás következtében valami nagyobb visszaesés történt volna. Szép lassan közelítünk a zöld ellenálláshoz, ami napos idősíkon jelentene egy régóta várt ékből való kilépést, viszont ezt a kilépést egy határozott bika gyertyával kellene lássuk. Ennek a határozott gyertyának a kialakulásához a 7. napja látható várakozás elég jó alapot biztosíthat, már csak az a kérdés, mikor következik be ez a kiugrás!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/whkHPfCA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Ii8XAVaa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a tegnapi mozgásban semmi különös dolog nem történt, egész nap elvoltunk a két mozgóátlag között. Elég pozitívnak látom, ahhoz a Bitcoin mozgását, hogy az itt látható fej-váll lehetőségek közül, valamelyik befutó legyen, viszont ha megnézzük bármelyik váll vonal  jelenti végül a megoldás kulcsát, mindkettő 148$ környékére mutat. Ez a 148$ környéki szint, korrekció tekintetében is megfelelő magasság lehet abból a szempontból, hogy a fibo 0.61 környéki visszafordulás lehetőségét kizárjuk. Napos tekintetben ugyanaz várjuk mint az előző charton, tehát egy nagyobb gyertyával történő ékből kilépést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uxgU56JJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yopsRmJA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  a piros háromszög lényege, ezzel a vége felé látható elég össze-vissza mozgással, már inkább csak a napos idősíkon mutatja az árbóc lehetőségét. Viszont a piros háromszög támasza, a világoskék színnel rajzolt ellenállás párjaként, egy másik lehetőséget is rejteget, ehhez azonban szerintem szükség lenne jelentős Bitcoin csökken irányú mozgásra, de nem olyanra, mint amit tegnap láthattunk. Tehát a folytatásban abban bízunk, hogy a világoskék ellenállás nem lesz akadálya egy emelkedő mozgásnak. Ebbe az emelkedésbe  remélhetőleg besegít a Bitcoin, ami a 220$-os ellenállás elérését egy-két napon belül lehetővé teszi!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/JMvXxfuF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7JavATq3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a zöld ellenálláson  tovább nyúlik a mézesmadzag, ezen nem véletlenül még a tegnapi Bitcoin mozgás sem tudott változtatni. A fej-váll lehetőség,  jobb oldali váll része a 200-as mozgóátlag környékén kellett volna megtalálja az alját, de mint látjuk, ennél sokkal mélyebbre estünk, amit ha sikerült volna elkerülni, akkor már 3. napja a zöld ellenállás fölött, a 62$-os ellenállás környékén várnánk a folytatást. Napos tekintetben itt is egy ékből való határozott kilépésre várunk, de hogy meddig az sajnos a Bitcoin rejtélyes ármozgása mögé van elrejtve, viszont már nagyon feszül a húr, ami ha elpattan, annak remélhetőleg jó végeredménye lesz mindenki szempontjából!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WpacVfZ9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OYOYfFJE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, egyenlőre azt mondhatjuk stabilan tartja magát a 0.32$-os ellenállás fölött az ár, ahova a tegnapelőtti jó hírek hatására ugrott fel. Ezen még a tegnap esti Bitcoin akció sem tudod változtatni, viszont azt a segítséget, ami ebből tovább vihetné az árat, azt is a Bitcointól várjuk. Tehát ha csak az XRP szempontjából nézzük, akkor ezt a szintet sokáig biztos nem fogja tudni tartani, még akkor sem ha a Bitcoin egy helyben ugrál napokig, majd végeredményül egy nagyobb korrekcióval, remélhetőleg max 0.29$ magasságában, sikerült friss levegőhöz jutni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SaiFsHRX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jQQUpMyt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  a piros X-nél mint látjuk nem léptünk ki, ez csak akkor sikerülhetett volna ha a Bitcoin ennek megfelelően, a visszaesést kihagyva mutatja be azt a kiugrást, amivel végül nem sikerült eredményt elérni.  Ettől függetlenül az ellenállás határozott gyertyával történő átlépésére még mindig számíthatunk, erre a Bitcoin mozgása is alapot fog biztosítani, csak még azt nem tudjuk, ehhez egy vagy kettő napot kell aludni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NUUdlySx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bm2zwQI4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a világoskék nyíllal jelzett mozgás, még tegnap előtt volt egy elképzelés, ennek jelentősége már nincs, viszont a tegnapi Bitcoin kavarodás, ennek a világoskék nyílnak megfelelően, szinte pontosan ennek megfelelően mutatott egy felszúrást. Egyenlőre semmi kapaszkodó nincs, a folytatási lehetőségek szempontjából, tehát max annyi elvárásunk lehet, hogy az 50-es mozgóátlagról, használva egy remélhetőleg érkező Bitcoin emelkedő mozgást, próbálj meg minél feljebb jutni és időközben talál még egy jelzés is kialakul, hogy juthatunk el a 13$-os ellenállásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lGqQYkJr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/da9ySKkl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a kiugrás megelőző visszaesés nélkül, a 119$-os ellenálláson várakoznánk jelenleg, arra hogy egy esetleges Bitcoin kiugrásba belekapaszkodva, sikerüljön minél feljebb jutni.  Jelenleg azonban még az is nehézséget okoz, hogy jussunk el a 119$-ros ellenállásra, ami Bitcoin segítség nélkül biztos nem fog sikerülni. Erre a segítségre, a Bitcoin mutató apró jeleket, viszont hogy végül ezzel élni is tud e, az még a jövő kérdése. Napos tekintetben egy veszélyes árbóc lehetőség is bújkál, erre utalnak a piros nyíllal, ami elég rosszul kinézek szintre mutat vissza.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7ZaGp4Th/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Zs05AkT3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a világoskék váll vonalat csipkedjük már harmadszor, viszont igazán élni a lehetőséggel és kiugrani, csak akkor tudnánk ha ehhez kapnánk egy jó nagy adag Bitcoin segítséget. Napos tekintetben szinte az összes emelkedést jelző lehetőségen kívül vagyunk, növelve ezzel azt a nyomás, ami az emelkedési igény szempontjából fennáll.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2bKZm3Wx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/baK8Cu4a/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a tegnapi Bitcoin mozgással csak a váll vonal átlépésének idejét nyújtottak meg néhány órával,  feljebb azonban csak egy következő visszaeséssel nem fűszerezett emelkedéssel juthatunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/POP3Q6Sv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Htxlt3q0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, még mindig ez a piros csökkenő irányú háromszög az egyetlen jelzés, viszont a tegnapi visszaesés, majd az abból történet fordulat, egyenlőre fenntartja a visszaesés lehetőségét, ezt elkerülendő megfelelő Bitcoin segítséggel, felfelé kellene kilépni ebből az alakzatból. Tehát a támasz 3. érintése, addig lesz veszélyes visszaesés szempontjából, amíg az ellenállást legalább egy felszúrással meg nem csippentjük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/awLZXbdo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GmQkEGR9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a tegnapi Bitcoin mizéria, itt sem segített inkább csak ártott, abból a szempontból hogy a berajzolt lila csökkenő háromszög támaszát megerősítette, de ahogy az előző charton is említettem, az ellenállás átlépésével sikerülhet a háromszög szempontjából megsemmisítő hatást elérni. Tehát legjobb esetben, az előző oldalazó sáv felső szintjének magasságában, sikerülhet egy nagyobb oldalazó mozgás felső szintjét megerősíteni és egy a 16$-os támasz fölötti, úgymond veszélyzónától eltávolodni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TFmWTmd4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/JGmkEq2U/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Ezt szeretjük az XRP-ban, amikor végre elindul, akkor azt magabiztosan teszi :D
Egy ilyen depressziós év után jó ilyeneket látni, reméljük, ez még csak a kezdet.

Karcsi papa

Biztos nem csak délibáb ez a fellendülés?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.21!

BTC, méreteiben elmaradtunk az előző kiugrástól, viszont az előtte látható visszaesés most sem maradt el, amelyet követő kiugrásnak ismét a duplájával vágott vissza. Ezzel mint látjuk megérkeztünk egy olyan ellenállási zónában, amelyet ha sikerülne határozottan átlépni, akkor egy kisebb trendfordulási lehetőséggel állnánk szemben, majd ha ezt követően sikeresen visszaerősödünk 7,483$ magasságába, ott egy nagyobb trendfordulási lehetőségre válthatunk át.  Jelenleg még ebben az zónában gondolkodik az ár, éljen e a lehetőséggel és megtámadja a lila trendvonalat 6,950$-os magasságban.

4 órás idősíkkal visszatértünk, mivel a 15. napja látható oldalazó mozgás, órás idősíkor sok olyan apró részletet is tartalmaz, amire nincs szükségünk, ezért kell egy tisztább kép. Viszont ezen a 4 órás idősíkon is vissza kell menjünk a július 25.-ei 7,483$-os csúcshoz, mivel azok a kisebb trendvonalak, amelyekről órás idősíkon beszéltem, ebből a csúcsból indulnak ki.  Az ezt megelőző trendvonal mint látjuk a piros emelkedő ékben és itt ebben az oldalazásban is szerepet kapott, reméljük hasonló szerephez jut ez a következő trendvonalnak is, majd a 7,483$-os ellenállás átlépésével, napos idősíkon is szembenézhetünk ezzel a trendfordulási lehetőséggel.

Napos: ahogy az előző kisebb idősíkokon láthattuk, elérték az utóbbi 15 nap oldalazó mozgásárnak felső szintjét,  ezt kellene most átlépjük, ami megegyezik az itt látható 50-es mozgóátlaggal. Tehát ez egy elég jó lehetőség, az 50-es mozgóátlag átlépésére, ami hozzásegítheti a mozgást a világoskék ellenállás határozat gyertyával történő átlépéséhez, amihez egy 500$-os mai emelkedő mozgásra lenne szükség. Ez az esetleges emelkedés, nagy segítség lehet a 200-as mozgóátlag elérése tekintetében, ami szintén kapcsolódik a kisebb idősíkon várt 7,483$-os csúcs eléréséhez, illetve az Elliott 3. hullámának az aktiválásához. Közel vagyunk ennek a hónapnak a zárásához és mint látjuk a tervezet 3. hullám 10,000$-os szintig történet emelkedéséhez elég intenzív mozgás lenne szükség, de még a 9,069$-os ellenállástól is messze vagyunk, ezért nagy valószínűséggel meg kell elégedjünk azzal is ha elérjük a 7,770$-os ellenállást.

BTCUSD Short/Long chartok: ez nagyjából már egy olyan mozgás, ami kezd megfelelni annak az elvárásnak, amellyel megkezdődhet a gödörből való kimászás. A macik ismét 2,000 egységgel visszaléptek, erre válaszoltak a bikák hasonló 2,000 egységnyi emelkedéssel, hasonlóra nem mostanában volt példa. Ezt a mozgást kellene lássunk ma is, majd nagy valószínűséggel ha a macik visszalépnek 30,000 környékére, illetve a bikák ugyanebbe a 30 ezres magasságba erősödnek, annak lehet egy olyan hatása, mint például ami az áprilisi 3,500$-os vagy a júliusi 2,500$-os intenzív emelkedést is eredményezte.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/EwNqxlT1/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/Cu8QgZHG/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/CgMcLO8P/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/lKP8IrEg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YH8kYGX9/
https://www.tradingview.com/x/DDCFjFm5/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/08sLPbNO/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a kezdeti lépések tökéletesnek látszanak, amelyben a legnagyobb pont napos tekintetben a zöld ellenállás határozat gyertyával történő áttörése, igaz ez kicsit lehetett volna nagyobb gyertya is, de a határozottsága ennek is megvolt. Itt óráson sikerült a rózsaszín váll vonalat is átlépni és most fölötte próbál a mozgás, egy olyan támaszt kiállítani, amelyből talán a további 50$-os emelkedést is sikerül összehozni. Bitcoin mint látjuk megad minden segítséget annak érdekében, hogy ezen fej-váll alakzat által kitűzött 285$ környéki szint elérésre kerüljön.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OcOcOkDi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TArVGbnP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, jelen pillanatban értük el a rózsaszín váll vonalat, sőt mire befejezem remélhetőleg át is lépünk rajta és ha szükséges felette tart egy kisebb pihenőt, mielőtt tovább megy a lehetőségeknek megfelelően. Láthatunk egy világoskék váll vonalat is, viszont ahogy már tegnap is említettem, mivel mindkettő a 148$-os szint magasságába mutat szintet mindegy is, hogy a mostani rózsaszín váll vonal átlépést vagy a tegnapi tökéletes világoskék váll vonal átlépése alapján figyeljük a mozgást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jK550vU9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KdYciFho/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  ez az emelkedés elég tökéletesnek néz ki, ami azt mutatja hogy a piros háromszög melletti kitartás főleg a napos tekintetben jelzett árbóc lehetőségének megfelelően mozog. A napi feladat lehet a 220$-os ellenállás elérése, esetleg átlépéssel, ami napos tekintetben mutatna egy olyan határozottságot, amely az árbóc által kitűzött 282$-os ellenállás elérést erősíthetné meg.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/n3pKj6Nj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/B0JeLEQx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  itt is közelítünk a váll vonalhoz, amit legszívesebben egy vízszintes vonallal jelölnék, ami azt jelenti, hogy az 58$-os szint átlépésével, a váll vonalon is átléptünk. A dolgok lényegén azonban nem sokat változtat, hol is van a váll vonal, mivel mindkét esetben a 70$-os ellenállásra kapunk egy jelzést. Napi feladat tekintetében a 62$-os ellenállás elérésével, esetleg annak kisebb mértékű átépítésével is megleszünk elégedve. Napos tekintetben kicsit döcögősen indult a zöld ékből való kilépés, de talán az 50-es mozgóátlag remélhetőleg sikeres áttörését követően, egy lendületes mozgás eredményeként, nemcsak az órás idősikon várt 70$, hanem a 83$ esetleg a 106$-os ellenállásra is sikerült megérkezni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/JnkG7Ka5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kVkG53vy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tulajdonképpen hasonló mozgást várunk a Bitcointól, ami talán szerencse, hogy az itt napos idősíkon látható oldalazásból való kitörés, illetve trendforduló apró jelei mutatkoznak a Bitcoin 4 órás charton is. Tegnapi elvárások között nagyon óvatosan szerepelt csak a 0.43$-os támasz elérése, amit végül elég könnyen leküzdött az ár. A jelenlegi mozgástól ha ugyanazt  várjuk, mint a 0.32$-os ellenállásnál látható oldalazás után, akkor a további emelkedés lehetőségét se zárjuk ki, ami eredmény tekintetében az 0.57$-os ellenállásra történő megérkezést jelenthetné.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xI6csqKJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UfzFCR5o/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  ha sikerül tartani ezt a lendületes emelkedést, akkor a 14$-os ellenállással remélhetőleg már nem lesz probléma és legalább a lila ellenállásig sikerül valahogy elkeveredni. A lila ellenállás áttörés érdekében a Bitcoinnak kellene valami nagyot robbantani még a mai napon, de úgy gondolom erre csak holnap kerülhet sor és előtte még visszakorrigálunk a 14$-os támaszra, majd frissült erővel próbálkozunk meg a lila ellenállás, tehát a napos ékből történő kilépéssel.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hixTO5qx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bm2zwQI4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, az 50-es mozgóátlagról sikerült lendületes mozgással emelkedést produkálni, amellyel remélhetőleg sikerül minél közelebb kerülni a 13$-os ellenálláshoz. A Bitcoin mozgására egyenlőre elég óvatosan reagálunk, de talán már ez a kisebb emelkedő mozgás is ennek az eredménye, ami később mutat egy kicsit nagyobb lendületet is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/k9s0tXHK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/v4TFYnwo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, lassan olyan hosszúra nyúlik ez a mozgás, hogy idősíkot kell váltani, de azért reméljük még ez a fej-váll által jelzett lehetőség 150$-os célba érkezéssel bele fog férni. Ha szintén egy vízszintes váll vonalról beszélnénk a 119$-os ellenállás magasságában,akkor szerintem könnyebb dolgunk lenne és már aktiválódott volna az alakzat. Helyette azonban még várunk a világoskék váll vonal, remélhetőleg hamarosan bekövetkező elérésére, viszont hogy ezzel sikert érünk e el, ez a Bitcoin mozgására lesz bízva.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/53BE1kgJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vDkxH8JO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ahogy vártuk sikerült a váll vonalat átlépni, majd ezt követően kis gondolkodás után elég határozott bika gyertyákkal sikerült eltávolodni, de olyan messzire nem jutottunk el, hogy érdemi elmozdulásról beszélhessünk, reméljük erre még lehetőség nyílik, amit a Bitcoin is megtámogat. Napos tekintetben elég nagy segítség lenne ha az órás fej-váll lehetőség eredménnyel járna, ami által az 50-es mozgóátlag határozott gyertyával történet átlépése, esetleg még egy intenzívebb mozgást is kivált.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Wl0J0JPr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ECAIiDZS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ez a váll vonal  fölötti mozgás kihasználás nem tartott sokáig, mindössze 2 db bika gyertyával lerendezésre került a fej-váll által jelzett 14%-os emelkedés. Hasonló intenzitású mozgás esetén, senkinek nem lenne semmilyen problémája. Napos tekintetben 0.26$ magasságában érhetnénk el a 200-as mozgóátlagot, tehát ettől a jelenlegi emelkedéstől még ezt elvárhatjuk, erre viszont óriás idősíkon semmilyen megerősítésünk nincs, tehát csak az esetleges Bitcoin további emelkedésből következtethetünk erre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0SfpxQ5A/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HITKj6W4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, szerencsére a jobbik megoldást választotta a mozgás és a piros ellenálláson sikerült átlépni. Ezzel az emelkedéssel megérkeztünk egy olyan zónába, ami szintén jelentős szereppel bírhat a további emelkedés szempontjából és a végeredmény tekintetében 600$ fölötti, de legalább az 597$-os ellenállás elérésével kell hogy végződjön. Ez az emelkedés, nagy részben természetesen a Bitcoin emelkedésének köszönhető és a további lehetőség is akkor állhatnak fenn ha ehhez a Bitcoin megfelelő segítséget nyújt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uSj4mec1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qZmWL08e/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, szép mutatvány láthatunk itt is, ami szerencsés módon az ellenállás fölötti további emelkedéssel végződött és nem a 16$-os támasz környékén kell izgulni a további csökkenés miatt. Ez a mozgás, főleg napos idősíkon fontos, ahol az 50-es mozgóátlag ingerlése a 30$-os ellenállás irányába történő, hirtelen megugrás lehetőségével is jelentkezhet. Illetve 25$ magasságában történhet egy kisebb trendforduló, ami szintén a további emelkedés lehetőségét kínálhatjuk fel és 200-as mozgóátlag elérésénél nyithatna egy új fejezetet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TFmWTmd4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5k6vMvJi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Egyenlőre nincs tiltakozás, a folytatás ellen!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.22!

BTC, viszonylag elég szép napot sikerült zárni, annak ellenére hogy a tervezett 6,950$ környéki lila ellenállás elérésétől elmaradtunk, viszont ezen ma javíthatunk és ha olyan sikeres napunk lesz mint a tegnapi, akkor talán a 7,000$-os szint is elérhető. Ezen kívül még két lehetséges végkimenetele lehet dolgoknak!  Egyik hogy beállunk egy 100$-os oldalazó mozgásra, majd ennek a lezárásaként, igaz már elég bizonytalanul, de megpróbáljuk határozottan átlépni az ellenállást. Másik lehetőség, hogy visszakorrigálunk  az előző kettő kék ellenállás közötti zónában és azt követően próbálkozzunk meg a következő remélhetőleg lendületes emelkedéssel.

4 órás idősíkra csak azért térünk ki, mivel összefoglalja a tegnapi történéseket, illetve az előzmények is jobban látszódnak és az apró részletek, amik napos idősíkon kimaradnak, itt talán kicsit érthetőbben kibontásra kerül.

Napos: sikerről beszélhetünk, mivel az 50-es mozgóátlag egy határozott bika gyertyával lett átlépve. Az eddigi 6,832$-os csúccsal, még nem értük el a világoskék ellenállást, de annyira megközelítették hogy egy napos pihenő után, ezt is egy határozott gyertyával áttörjük, tehát ez már arra is válasz, hogy órás idősíkon felvázolt lehetőségek közül, az előző kék ellenállások közötti zónában történő korrekció lehet a befutó. Mivel hétvége van, ez a pihenős megoldás nagyon is aktuális, de mivel a crypto nincs időhöz kötve, ezért bármikor, bármi megtörténhet!

BTCUSD Short/Long chartok: mindkét chart úgy viselkedik, ahogy azt vártuk, tehát a macik hátrálnak, a bikák viszont törnek felfelé.  30 ezres szint lehet, mindkét chart szempontjából az a középút, ahol fordulatot vehetnek az események, itt remélhetőleg azt fogjuk látni, hogy valami lendületesebb emelkedő mozgás kezdődik az árban is. Short charton behúztam egy lila támaszt, azzal a szándékkal hogy a 30 ezres szint elérésének kialakul egy kisebb fordulat, majd ezt követően átlépve a támaszt, folytatódhat a csökkenés a következő lila támaszig 26 ezer környékére. Erre a csökkenésre ha a bikák megfelelően reagálnak és közben feltolják a piros ellenállásra 35 ezer környéki érintéssel, az nagyon pozitív hatással lehet azokra, akik még mindig úgy gondolják, hogy ez csak egy pillanatnyi fellángolás.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/xKNZBrA9/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/9DO3R5C8/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti 1,000$-os mínusszal záródó gyertya után nem sok jót vártam a mögöttünk hagyott héttől, de szerencsére a dolgok rosszabbik része egyenlőre elkerült minket. Nyugodtak talán majd akkor lehetünk ha a mostani hetet, a két héttel ezelőtti gyertya nyitási szintje fölött zárjuk, ami  7,300$-os szint átlépését jelentené. Viszont ha a múlt héti gondolkodó állapot csak egy kisebb pihenő volt a következő 1,000$-os csökkenő hullám előtt, akkor még mindig a 4,950$-os támaszban kell gondolkodni."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/8095SSOj/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/m3BJyKdA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/End5WXtb/
https://www.tradingview.com/x/q2fRoNOZ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/8uEVehWx/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/DMlyuzLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a Bitcoin korrekció húzza magával vissza az árat,  remélhetőleg csak az 50-es mozgóátlag érintéséig, de mivel kiszolgáltatottak vagyunk a Bitcoin mozgásának, ezért nagyon tervezni sincs értelme, csak remélni hogy a tegnapi jó hangulat, a mai esetleg a holnapi napra is átragad. Ha tökéletesen alakulnak a dolgok, akkor a Bitcoin 6,950$ környéki lila ellenállás érintése egybeesik a itt látható 285$-os fej-váll alakzat által kitűzött célszinttel.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jriSNMQC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FZ0pHl5r/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, jelenleg visszanéztünk a váll vonala alá, ez nem egy jó hír, de tudjuk hogy a Bitcoinnál van az irányítás, ez mutathat kisebb érthetetlen mozgásokat. Tehát Bitcoin irányítás alatt reméljük a legjobbakat és ha a mai nap mozgása egy kicsit zűrös is lesz, azt remélhetőleg holnap sikerül kijavítani és a tegnap mozgáshoz képest kicsivel jobban sikerül kihasználni a lehetőséget.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dMmz6n5j/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EicNJhim/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  ezt az oldalazó megtorpanást a 220$-os ellenállás alá vártam, de mivel nagyobb részben itt is a Bitcoin határozza meg, mi, mikor és hogyan történjen, nincs mit tenni ehhez kell alkalmazkodni és remélni a legjobbakat. A piros háromszög utáni mozgás a lényeges, amit főleg napos idősíkon  az árbóc lehetőség mutat, ami a 220$-os ellenálláson könnyű áthaladást kellene jelentsen.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yc0wo0Fo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Kh0OJoOy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a fej-váll jelzése alapján a 70$-os ellenállás lenne a célunk, viszont mivel ezt tegnap is egy elég nagy küldetésnek gondoltuk a 62$-os ellenállást tűztük ki célul, amit simán el is értünk. Saját stratégiában az 55$-os szint, de még a 70$-os sem szerepel,  Viszont ha ezekkel a kisebb szintekkel indítottam volna, tehát 70, 62 és 55$-os, akkor az 55$-os szinten nyitott pozíciót ha azt megerősíti a Bitcoin mozgása zárom, mivel nagy eséllyel a korrekció,  ezt az 55$-os támaszt újból elérhetővé teszi.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ANLBrjdW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tOF0Xh7J/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, órás idősíkon az előzményekből nem sokat láttunk, viszont ami lényeges az látszik, tehát egy méretes bullrun, aminek láthatjuk egy elég tökéletes korrekcióját, de azt még nem tudjuk, ennek lesz e folytatása. Kicsi esélyt adok a saját erőből történő folytatásnak és ha lesz is további emelkedés, azt a Bitcoin egy esetleges emelkedő mozgása húzhatja magával, ellenkező esetben, ahogy azt az 0.57$-os szintnél már említettem, számítok a 0.43$-os támasza történő visszakorrigálásra, tehát a lezárt pozíció újra megnyitásra kerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VQBkFUOm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ovfWNl0n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  a lila ellenállást tűztük ki tegnap célul, amit sajnos nem sikerült elérni, pedig tökéletes lett volna arról a szintről látni a jelenlegi korrekciós visszalépést. Ezzel csak annyi lehet a baj, hogy a lila ellenállás átlépése, főleg napos idősíkon lehet probléma, mivel ez az átlépés kisebb gyertyákkal történik, az gyengíti egy jelentősebb emelkedés esélyét.  Bitcoin részéről egy oldalazó mozgás kevés lesz mint segítség, tehát ha valami meglepetést nem tud okozni a mozgás és be nem mutat néhány dolláros hirtelen emelkedést, akkor lehetnek zűrök.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VYM3CkqV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TkUrsTP0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, alakzatok híján a Fibonacci szinteket alapul véve figyeljük a mozgást, ami a jelenlegi korrekciót követően a 0.5 szintre történő erősödés lehet ha ezt megtámogatja a Bitcoin mozgása, majd arról ha visszakorrigál a 0.38 szintre, akkor jöhet a 13$-os ellenállást megtámadó emelkedés. Napos tekintetben is a 13$-os ellenállás környéke kell hogy a célunk legyen, főleg az 50-es mozgóátlag elérésének okán, ahonnan semmi meglepetés nem okozna egy 1.5$-os visszalépés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CfIkqVIA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/U5vSkH3Q/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a tegnapi pozitív hangulat eredményeként elértük a váll vonalat, viszont ott nem sokáig tudunk megkapaszkodni, ennek fő oka az intenzív emelkedő mozgás, ami kifulladt ezért egy korrekcióval újabb erőt kell gyűjteni. Erre az erőgyűjtésre főleg a Bitcoinnak van szüksége, mivel az itt látható emelkedést is ez támogatta, tehát amíg Bitcoin nem kapcsolja össze magát, addig meg kell elégedjünk ezzel a csökkenő irányú remélhetőleg lassú mozgással, esetleg oldalazással.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BgfBNPk1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IL2vzAeH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, elég szép emelkedést sikerült összehozni a váll vonal átlépése után, viszont a célba érkezéshez, még egy lendületes emelkedésre volna szükség. Remélhetőleg erre nem kell egy napot várjunk, ami azt feltételezné hogy ennek megfelelne Bitcoin is emelkedő mozgást produkál, így a 0.85$-os ellenállás elérésének lehetőségét  zárhatjuk ki.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hAConmAq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/y9UNGd1n/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, tökéletesebb már nem is lehetett volna, mivel ahogy látjuk a fej-váll jelzésének majdnem a dupláját sikerült összehozni. A jelenlegi nagyobb korrekció, ennek megfelelően nem is kifogásolható, viszont lassan egy olyan szinthez közelít ahol má el kell eldönteni, megtalálja e az alját vagy az emelkedés annyira kifullasztotta a mozgást hogy visszaesik az alapokra 0.20$ környékére. Napos tekintetben, ezzel remélhetőleg sikerült egy elég veszélyes 1 hónapos oldalazó mozgást lezárni és innen már csak felfelé történő próbálkozásokat látunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5wESypYJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/I0P646M5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a piros ellenállási zónában kicsit megtorpant az emelkedés, majd utána sikerült átlépni rajta, viszont az már abban a tekintetben későn jött, hogy a Bitcoin ennél a pontnál már belekezdett a  jelenlegi kisebb korrekciójába. Most abban reménykedünk, hogy ez a korrekció hamarosan eléri az alját és ott folytatjuk, ahol tegnap este abbahagytuk. A mai remények szerinti lendületesebb emelkedés, sikeresen átléphetné a piros ellenállást, de akkor örülnénk a legjobban ha ez elérné az 597$-os ellenállást és ott tartaná a következő pihenőt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oqMmq8Kj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Xcaaux8y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, elég szép eredményt sikerült tegnap elérni, majd végül a 20$-os szint fölött zárni. Az intenzív csökkenő mozgásnak köszönhetően, már korrekció tekintetében is közelítünk az aljához, legalábbis ebben reménykedünk és várjuk az emelkedéshez szükséges további Bitcoin támogatást. Napos tekintetben mint látjuk még sok mindent nem értünk el, van egy durván 9$-os, több mint 1 hónapos oldalazó mozgás, amelynek a felső szintjét 25$ magasságában léphetnénk át, majd ezt követően jöhetne a dolgok érdemi hasznot hozó része.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CHTeLJAq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/grEzu68V/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Itt egy érdekes videó azok kedvéért, akik szerint nem ér semmit a technikai analízis:
https://www.youtube.com/watch?v=9jHQpVPyxJw

Karcsi papa

Vége a hétvégi zárva tartásnak!!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.24!

BTC, elfogyni látszik a lendület és láthatóan nagy dilemmában került a mozgás, mi alapján menjen tovább, csökkenő irányú mozgás sokkal könnyebb döntés szokott lenni mostanában, ehhez elég egy kis vevői gyengeség, amit az  eladók szépen ki is használnak.
Egész hétvégén arra vártunk hogy a piros háromszög, élve az árbóc lehetőséggel kihasználjon egy 500$-os emelkedési lehetőséget. Ezen a lehetőségen szombaton kellett kicsit változtassunk, de még mindig maradt az árbóc lehetőség, egészen ma reggelig, amikor egy gyertya leszúrt háromszög alsó szintje alá, eldöntve hogy ebből már csak egy zászló hozható ki végeredményül, de még ez is csak lehetőség!
Zászlót erősítheti ha a kék zónából sikerül visszafordulni, majd onnan kezd a mozgás egy 500$-os, 7,000$-t elérő emelkedésbe. Tehát ezek még csak nagybetűs lehetőségek, konkrétumokról majd csak a piros ellenállás fölött beszélhetünk,  amit sajnos egyenlőre a vevői nyomás nem nagyon támaszt alá.
Hasonló szituáció egy héttel ezelőtt volt látható, ahol szintén árbóc lehetőségre kezdődött, majd kialakult egy zászló lehetőség, amit lezárt egy jelentős le-fel csapkodás, legrosszabb esetben ezzel is megleszünk elégedve!

4 órás idősík, itt lényegében ugyanazt látjuk mint órás idősíkon, csak kibővülve az előzményekkel, illetve a rózsaszín vonalak általi kialakítható emelkedő sáv illetve ék lehetőséggel. Abban az esetben ha a kék zónából sikerül visszafordulni, az órás zászlónak megfelelően, az elég jól megerősítheti az ék lehetőségét, tehát a két alakzat összedolgozva megvalósíthatja az 500$-os emelkedést. Ez lehet a 2. ék ha kialakul, ami igaz hogy kicsit elcsúszva, de a 8.-ai elképzelésnek megfelelően https://www.tradingview.com/x/FwB0oW4U/ egyre kisebb ékeket kirajzolva készíthetne elő egy következő nagyobb kiugrást.

Napos: ha csak ezt a chartot nézném, akkor azt mondanám sima ügy az emelkedés, ezt 3. napja látható világoskék ellenállás alatti gyertyákból gondolnám, amire csak ráerősít az előtte látható lendületes emelkedő mozgás. Itt még az 50-es mozgóátlag is segítség lehet, ahol az órás idősíkon említett zászló lehetőségnek megfelelően, határozott bika gyertyával törhetnénk át ezt a világoskék ellenállást.

BTCUSD Short/Long chartok: eladói tekintetben visszatértünk arra a 30 ezres szintre, amit én elég veszélyesnek látok, mivel ha itt újra észbe kapnak a macik és visszanyomják a 40 ezres szint környékére, az egy elég nagy nyomás lehet, amit csak egy hasonlóan felélénkült vevői nyomás tudna a jelenlegi árszinten tartani vagy fékező hatással lehetne egy csökkenésre. Viszont ha mindkét oldalon tartani tudnák a nyomást, ott már csak azon dőlne el a dolog ki adja fel előbb, aminek a végén eldől örülünk vagy tovább kesergünk.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/dwDQ7sHn/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/k5Pu13vs/

Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti gyertya még elfogadható, az elég méretes maci gyertya árnyékában, viszont a múlt hetiről ez már nem mondható el. Információ jellege egy a rózsaszín ellenállást elérő  vagy a 4,950$-os támaszra vissza eső gyertyának lett volna. Szintén nem mutat semmit a volume oszlopok eltörpült nagysága, illetve abból sincs érdemi információnk, ahogy az RSI csíkon összegabalyodtak a vonalak a semmi közepén. Ezen a héten ugyebár egy ETF döntésre is figyel mindenki, ami szinte biztosra vehető, hogy az előbb említett hiányosságokon túllépve  egy olyan gyertyát rajzol ki végeredményül, aminek talán már információ jellege is lesz.


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/5V3amf4U/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4rfW3JwI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/l38QFXIo/
https://www.tradingview.com/x/VVTNNY0M/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/WsnedFTX/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kE4C1FDj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, nem tudunk elszakadni a Bitcoin mozgásától, ennek megfelelően most csökkenő irányba mozgunk. Berajzolása került egy piros ék, ami csak nagyon kis híján nem nevezhető sávnak, viszont a lényeg, ha ehhez alkalmazkodik a Bitcoin mozgás és a zászlónak megfelelően bemutat egy fordulatot a kék zónában, akkor ennek a piros éknek a támaszáról lassú 2-3 napos mozgással a 280$-os fej-váll jelzése által kitűzött célszint is elérhető.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6DEAo92C/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6aiN0PBS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az egyenlőre gyenge lábakon álló zászló lehetőség, segíthetné a rózsaszín fej-váll 148$ környéki célba érkezését. Ezt a mozgás mint látjuk bezártam egy emelkedő kék sávba, aminek az ellenállása csak egy viszonyítási vonal, de elég jól összefoglalja mi történt az utóbbi egy hétben. A 133$-os ellenállást 2. próbálkozásra sem sikerült átlépni, ezt is segíthetné a zászló lehetőség, viszont a legnagyobb segítség gondolom mindenki számára világos, hogy a Bitcointól érkezhetne, ami napos tekintetben is megerősítette az ékből kilépés utáni min. 205, max. 250$-os ellenállásokig történő visszaerősödést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wA0BdSqy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/w2v97ZTt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  az oldalazásból végül határozottan megindul csökkenő irányba, itt most abba kell bíznunk, hogy a 200-as mozgóátlag, ezt a mozgást megállítja, majd visszatérünk a sárba, tehát egy sikertelen vissza-teszt menthetné meg a szituációt. Napos szituációt kellene megmenteni, tehát a piros árbóc lehetőséget, ami még mindig jól mutat, de ezen jelenlegi mozgás folytatásával nagy károkat szenvedhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uYTK1ykh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gm2vNMUi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  nem mondhatni hogy egyszerű és egyértelmű a szituáció, ezért is ugrottam át 4 órás idősíkra, de még itt is többféle végkimenetele lehet a dolgoknak. A világoskék fej-váll a fő alakzat, amellyel 70$-os célszintet tűztük ki, azonban egyenlőre beszorultunk a 200-as mozgóátlag és a 62$-os ellenállás közé, ami időhúzás szempontjából tökéletes, de csak azért lehet rá szükség, hogy időközben a Bitcoin megoldja a problémáját.  Ezen kívül megfigyelhető, hogy egy szélesebb emelkedő sávban mozog az ár, ami még azt sem zárja ki, hogy az 55$-os támasz ismét szerephez jut.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/iRBs1oEX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YqdTremg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, viccesen, de lehet hogy teljesen komolyan gondolja úgy is kezdhetném, hogy a hétvégi zárva tartás idejére felfüggesztették a bankok az egymás közötti tárgyalásokat.  Ezenkívül sok indokot nem találok arra, mi okozhatja ezt az elég látványos oldalazó mozgást, mindenesetre ez elég kiszámíthatatlanná teszi a folytatást. Nekem tökéletesen megfelel ha visszajövünk a 0.43$-os támaszra, ahol a középső pozíció újra megnyitása kerülhet, a 0.32$-os szép haszonnal várakozik, az 0.57$-s pedig, majd a 0.84$-os ellenállás elérésével kerülhet zárási állapot közelébe, abban az esetben ha a 21.-én látható pumpáláshoz hasonló módon kerül elérésére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qEZGH9Kl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PTWcBCHJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  a lila ellenállást még mindig nem sikerült elérni, de már jó néhány nappal ezelőtt is ezt vártuk, amire magyarázat lehet a Bitcoin utóbbi napokban látható mozgása, ebben ha történne remélhetőleg pozitív változás, az megoldhatná ennek a lila ellenállásnak a problémáját. Jelenleg azonban a Bitcoin nem a legfényesebben alakítja a dolgokat, ezért most ne is tervezzünk, ráérünk akkor ha konkretizálódik a helyzet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cw0VB0Zj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/it2dnq9E/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC,  egyenlőre induljunk ki abból, hogy ez a csökkenő mozgás nem használ senkinek, de ha már így alakul, akkor esetleg a piros zászlónak megfelelően próbáljuk meg kihasználni a lehetőséget, ami még mindig segítheti a 13$-os ellenállás elérését. Ez szintén egy jó terv, csak a problémát nemigen segíti megoldani az a tény, hogy jelenleg a Bitcoin csökkenő irányban mozog.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j9khEmCl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ysrzHo8M/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a 119$-os ellenállás fölött még viszonylag megnyugtató volt a helyzet, azonban ez a jelenlegi hirtelen csökkenő mozgás már nem nyújt ilyen megnyugtató képet, de remélhetőleg olyan végeredménnyel, mint amire a piros nyíllal utálok napos idősíkon, azzal nem állunk szemben. A világoskék színnel jelzett fej-váll lehetőségnek megfelelően kellene a 150$-os ellenállásra eljutni, ezt egyenlőre a Bitcoint sem segíti elő a visszalépésével.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9ckJo8QB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/iRVcJE9U/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, tegnapi mozgás megpróbálta a fej-váll lehetőségnek megfelelően elérni a 0.08$-os szintet, de csak egy felszúrásra futotta, mivel nem kapott megfelelő háttértámogatást Bitcointól.  Most azonban, mivel a Bitcoin csökkenő irányba elmozdult, ennek megfelelően magával is rántott mindenkit,  viszont mivel még csak 100$-os visszalépésről beszélünk, ez hamar kijavítható lehet ha van rá szándék.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NVEGl2sz/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LTSUud6T/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, egyenlőre a Bitcoin mozgása elősegítheti ebből a piros emelkedő sávból történő csökkenő irányú kilépést, majd a 200-as mozgóátlag 0.23$ környéki érintését. Tehát a rosszabbik megoldás elég könnyen összejöhet, ezzel szemben jobbik megoldást csak a Bitcoin emelkedő mozgása segíthetné elő, ami  a jelenlegi mozgást megnézve egyenlőre bizonytalan.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cSJ96DGY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/C72cZkz3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, szintén egy napos ellenállás, amit elég nehezen sikerült átlépni,  ennek a segítése érdekében a Bitcoin csökkenő irányú mozgása sem használ, viszont egyenlőre még ártásról sem beszélhetünk, de mégis ezt a legkönnyebb a mozgásnak kialakítani. Tehát továbbra is azt tapasztaljuk, hogy az itteni ár tekintetében nem nagyon sikerül a talpra állás köszönhetően a Bitcoin dominanciájának. Az elvárásunk egyelőre annyi, hogy alakuljon ki egy támasz, ennek megfelelően remélhetőleg a 200-as mozgóátlag érintése környékén kialakul egy csúcs.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kExYfD82/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nUliPaGu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, amit itt megtehetünk az a 16$-os támasz fölötti 19.-ei fordulatnál, történő részemről kisebb pozicíó nyitás, amelynek minimum 30$-os szintig kell elmenni elfogadható haszon érdekében.  Viszont ezt a 16$-os lehetőséget, már múlt hónap 14.-én is kihasználtuk, ezzel azonban már  sokkal nagyobb terveink vannak, aminek minimális 56$-os ellenállás a célja, de ez is csak abban az esetben ha annak a lehetősége fennáll, hogy ismét a legmélyebb jelenlegi szintek felé kezdődhet mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZoFmjlsA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Bf4dVfwc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

#2773
Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 23, 2018, 08:47:47 DÉLUTÁN
Itt egy érdekes videó azok kedvéért, akik szerint nem ér semmit a technikai analízis:
https://www.youtube.com/watch?v=9jHQpVPyxJw
most 6370-ről kéne fordulni felfelé ez alapján
xrp 0.44-ről

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 25, 2018, 10:31:51 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 23, 2018, 08:47:47 DÉLUTÁN
Itt egy érdekes videó azok kedvéért, akik szerint nem ér semmit a technikai analízis:
https://www.youtube.com/watch?v=9jHQpVPyxJw
most 6370-ről kéne fordulni felfelé ez alapján
xrp 0.44-ről
Ennek a trendnek várhatóan most már vége lesz. Az a baj ezzel a videóval, hogy utólag könnyű okosnak lenni, most már én is tudom, hogy az éven hogyan kellett volna kereskedni, csak hát ezt előre kellett volna látni :)

Karcsi papa

Az ETF árnyékában felbolydult a méhkas!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.25!

BTC, sok a vonal, de gondolom a színek között mindenki különbséget tud tenni. Ahogy látjuk nem a zászlónak megfelelően alakult a mozgás, mivel elég határozottan átgyalogolt a kék zónán. Ezzel nagy baj nincsen, és üröm az örömben, hogy a kék zónában nem mutatott fordulási jeleket, ennek megfelelően senki sem ugrott bele egy vásárlásba.  Ha valaki be akar ugrani, akkor azt kis kockázattal megteheti a jelen szituációban, mivel nagy esély van arra, hogy visszatérünk a kék zónában, amit ha hasonló lendülettel fog átlépni mint csökkenő irányba, abból még jó dolgok is kisülhetnek. Ami most új az a zöld csökkenő sáv, ennek az ellenállása még billeg, de reméljük így is marad, tehát ez azt jelentené,  hogy a D pontból nem fordul vissza a mozgás és elkerüljük a 6,180$-os támaszra történő visszaérkezést.

4 órás idősík, itt lényegében ugyanazt látjuk minta órás idősíkon, kibővülve néhány rózsaszín lehetőséggel,  amelyek közül az ékkel már nem számolhatunk, ehhez vissza kellett volna fordulni a kék zónából, viszont a szélesebb emelkedő sáv kereteit is lassan elhagyjuk ha az utolsó gyertya be nem mutat egy fordulatot.

Napos: a tegnapi gyertya zárás még tökéletes volt az 50-es mozgóátlagon, viszont az azóta eltelt néhány órában, elég intenzív csökkenés kezdődött,  ami lehet hogy a most behúzott piros ellenállásig kitart. Ez a piros támasz egy kisebb emelkedő trendet mutat, amelyről ha sikerül visszafordulni és az előző kisebb 6,832$-os csúcson átlépni az jelzés lehet rövid távon a 7,770$-os ellenállás irányába történő elmozdulásra.
Azonban itt veszélyessé is válhat a dolog, erre piros nyilakkal is utalok, ami remélhetőleg legrosszabb esetben a 6,180$-os támaszt jelenti. A következő piros 5,755$-os támasz pedig már egy olyan szint, ahol a félősek kezdhetnek izgulni, a bátrabbak viszont reménykedhetnek egy 5,000$ környéki szintben, amit valószínű szépen ki is használunk!
Ennél a pontnál azonban már a néhány nap múlva várható ETF döntés is szerepet kaphat, (Erről itt olvashatsz ha még nem vágod! https://kriptoakademia.com/2018/07/13/akar-mar-a-kovetkezo-honapban-elfogadhatjak-egy-bitcoin-etf-bevezeteset ),  ami attól függően ki hogy áll hozzá, kiválthat egy kisebb pánikot, ez eredményezhet egy 5,000$-os szintre történő hirtelen bezuhanást.

BTCUSD Short/Long chartok: mivel a 30 ezres szinten csak egy apró pihenőt tartották az eladók, így a behúzott lila támasznak sem jutott szerep  és ha van egy kis szerencsénk, akkor a következő lila támasz, amit 25 ezres szint magasságában érhetünk el, az sem lesz akadály. Én annak örültem volna ha az ETF döntésig tartjuk a 40 ezres szint környékét, így kevésbé tartottam volna jelentősebb bezuhanástól, viszont ez 25 ezer környékéről már könnyen összehozható. A bikák ezzel szemben, mint látjuk nagyon nem idegesítik magukat, viszonylag türelmesen várnak 26 ezres szint környékén, amit szintén csak az ETF döntés rázhat fel.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/TH2QtRIB/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/cEbJw5vD/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti gyertya még elfogadható, az elég méretes maci gyertya árnyékában, viszont a múlt hetiről ez már nem mondható el. Információ jellege egy a rózsaszín ellenállást elérő  vagy a 4,950$-os támaszra vissza eső gyertyának lett volna. Szintén nem mutat semmit a volume oszlopok eltörpült nagysága, illetve abból sincs érdemi információnk, ahogy az RSI csíkon összegabalyodtak a vonalak a semmi közepén. Ezen a héten ugyebár egy ETF döntésre is figyel mindenki, ami szinte biztosra vehető, hogy az előbb említett hiányosságokon túllépve  egy olyan gyertyát rajzol ki végeredményül, aminek talán már információ jellege is lesz."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/j2QAvWIG/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/AtnnpBtt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mGFnW9kI/
https://www.tradingview.com/x/mUhVP2at/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/MJI1apXJ/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kE4C1FDj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ehhez nincs mit hozzátenni, elég gyászosan mutat az utolsó a csökkenő hullám, ami ahogy kell alkalmazkodik a Bitcoin mozgásához. Itt ugyebár az a legnagyobb probléma, hogy a Bitcoin nyugalmi állapotát sem használja ki a mozgás és nem tud egy olyan előnyt szerezni, mint ahogy például az XRP esetén láthatjuk. A fej-váll lehetőségnek ezzel annyi, a folytatásban lehetséges mozgáshoz pedig elég a Bitcoin charton rajzolt lehetőségeket figyelembe venni és várni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/A1mHOwPK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YdhUv2Vh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, itt legalább láthattunk egy sikeres zászló lehetőséget, a kiugrásnak köszönhetően megvalósulni,  illetve ezt már a fej-váll sikerének is elkerülhetjük, amit a felszúrás 146.9$-os szinten lezárt. Egy ilyen előny a Bitcoinal szemben jól jött volna az előbbi ETH charton is. Elég hirtelen emelkedéssel értünk el sikert a zászló lehetőséggel, ezt lehetett volna tovább is folytatni ha ehhez a Bitcoin nem csökkenéssel, hanem egy szinten tartása vagy emelkedéssel járul hozzá. A folytatása elképzelés nincs, várunk hogy alakul a Bitcoin mozgása és ennek megfelelően alkalmazkodunk majd holnap.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dqrMszr9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DfnaT7v7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  tegnap még abban bíztunk, hogy a piros támasz megfogja az árat és ahogy látjuk ezzel töltötte a mozgás az egész napot, de végül jött a Bitcoin és átsöpörte a macikat a támaszon. A zöld színnel jelzett oldalazást megelőzően, apró lépésekkel jött felfelé az ár, ami egy holtponton  tudott volna átbillenni a 220$-os ellenállás elérésével, de ezt ismét a Bitcoinnak köszönhetően nem sikerült megvalósítani, most pedig szintén arra várunk, hogy a Bitcoin végre eldöntse mit is szeretne.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wM5hOcab/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IuvxYGuo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a fej-váll lehetőségtől, már ne várjuk a 70$-os ellenállási történő megérkezést, ennek az okai elég világosan látszanak. Tegnap behúztam egy emelkedő lila sávot/csatornát (kinek hogy tetszik),  ennek a támaszára elég konkrétan megérkeztünk, ami egybevág az 55$-os támasz elérésével, itt ha megkapnánk a fordulathoz szükséges segítséget, akkor célba vehetnénk a sárga 62$-os, majd gyorsan mozgás esetén a lila 67$-os ellenállás érintést, illetve ha ez átvált csiga tempójú emelkedésre, akkor a következő hónapba átcsúszva még a 70$-os ellenállás is elérhető az emelkedő sávon belül.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9Cek7YZO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DJf7FHod/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, amire számítottam az szépen be is jött,  tehát újra vissza érkeztünk a 0.43$-os támaszra, amit ugyebár a kiugrásnak köszönhetően sikerült eredményesen lezárni, jóval feljebb mint azt eredetileg az 0.57$-os ellenálláson terveztük. Sőt ez még jobban is elsülhetett volna ha a kiugrás kitart a 0.84$-os ellenállásig, ahol nemcsak a 0.43$-os hanem az 0.57$-os pozíciót is zárhattuk volna, annak a reményében, hogy legalább a 0.43$-os támaszig visszaesünk.  Jelenleg sok dolgunk nincs, hátradőlve várhatjuk a következő hasonló akciót,  de az összes többi charton is ez a helyzet és hasonló szituáció bármikor kialakulhat, erre felkészülve várakozunk. Ezek azonban csak részsikerek kisebb hasznok realizálásával, az igazi haszonnal majd a Bitcoin fellendülését követően számolunk, ahol a legalsó pozíciók zárásával érjük majd el a végső sikert.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Pe9zjvis/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/uCcEJhYl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  szépen csendben az éj leple alatt átszúrtuk mindkét ellenállást, azonban ezzel el is fogyott a tudomány vagy úgy is mondhatjuk beköszönt a nagyfőnök, akinek ugyebár nem lehet ellentmondani. Gáz még egyenlőre nincs, mivel ezzel még mindig abban a durván 2 hetes 14$ szint alatti zónában mozgunk, amelyből igazán csak a Bitcoin lendületes emelkedése segíthetnék ki az árat  vagy egy olyan szituáció, amit az XRP charton is láthattunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Uwzy61QS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bjRVwUHv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC,  pedig milyen jól nézett volna ki, ezt a lehetőséget is a ZEC charton látható kiugráshoz hasonló módon ha eredményesen sikerül a 13$-os ellenálláson lezárni. Amit végeredményül kaptunk az  a Bitcoin mozgására hasonlít, szinte mint két tojás, de a  folytatásban is csak remélni tudjuk sikerül bemutatni egy fordulatot, amelynek következtében elhessegethetjük a 10$-os támaszra visszaérkezés újbóli lehetőségét.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hLgOQdDN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aTkylrhJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, most kezd meleg lenni a pite, ha a lila ellenálláson is átgyalogol a mozgás és a napos idősíkon jól kivehető, csökkenő irányú piros nyílnak megfelelően kezdünk ez mozogni. A fej-váll lehetőségtől már sokat nem várunk, a folytatást inkább bízzuk nap további részében kialakuló helyzetre, de a fő feladat a lila ellenállás fölött maradás, esetleg az arról történő lendületes emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cbvymv9o/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/uYAnf6WQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, úgy néz ki, a fej-váll lehetőségből a tegnap előtti 0,077$-os szintre történet felszúrás hozta ki a maximumot, tehát ebből egy minimális hasznot akkor vettünk ki ha a piros támaszok valamelyikéhez állítottunk be stop szintet.  Jelenleg visszaestünk a 200-as mozgóátlagra, ami napos tekintetben az 50-es mozgóátlagra jelent egy vissza-tesztet. Tehát ez a órás tekintetben rosszul kinéző visszalépés, akár még a visszájára is fordulhat ha a napos mozgásnak megfelelő lehetőséggel élve, megindulunk a 200-as mozgóátlag és a 0.12$-os ellenállás közötti szintek irányába, ebben fennakadás max a 0.085$-os ellenállás elérésénél lehetséges,  de a kiugrása itt is figyelünk, annak érdekében hogy az XRP chartnál írt lehetőséget, alkalom adatán kihasználjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VDLwVGSP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cQZTb152/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, szépen feltornázta magát az ár, a 0.29$-os ellenállásra, ennek elérését követően azonban elég intenzív csökkenés kezdődött, ami nagy részben köszönhető a Bitcoin ismételt elbizonytalanodásának. Órás tekintetben nincs sok elvárásunk, próbáljunk meg a 200-as mozgóátlagba belekapaszkodni. Napos tekintetben, mivel itt a sárga támaszok között elég nagy a távolság, ezért a 0.29$-os ellenállásra történő felszúrást követően, nem tudtunk egy a 0.25$ környékén nyitott pozícióval kihasználni,  pedig mint látjuk elég szépen visszakorrigált volna az ár. Az elég hosszan elnyúló zöld oldalazó sávból kilépést követően értük el a 0.29$-os ellenállást, majd úgymond vissza-teszteltünk a sáv tetejére, ennek megfelelően kellene most kihasználni a lehetőséget és egy lendületes emelkedésre váltással megindulni a 0.46$-os ellenállás irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZeqJRBJ2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tOczlele/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, továbbra sem találjuk a felfelé vezető utat és mint a viharban egy kis madarat úgy dobálja az árat a Bitcoint keltette légáramlat. Elvárásunk a piros ellenállás átlépése volt, most azonban már annak is örülünk ha ismételten nem esünk vissza a 396$-os támasz közelébe. Napos tekintetben maximum az indokolhatja visszalépést 410$ környékére, hogy kialakuljon egy dupla/tripla alj, de ez már csak egy lehetőségek utáni kapkodás, amiben igazán majd csak akkor hiszünk ha már megvalósult.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XDdj1wpk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m9krk9VN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, annak érdekében hogy valami értelmes alakzat kialakuljon berajzoltam egy éket, de ennek a támasza azonban még várja az árat, viszont mint látjuk még a 16$-os támasz elérése is szóba jöhet, majd ezt követően nyílna lehetőség a 18-19$ környéki szintekre történő visszaerősödésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MuONepND/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AmMrHTki/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Eldöntetlen a kérdés!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.26!

BTC, csökkenő irányba, a bal oldali bekarikázott résznél a kék zónán átszaladt a mozgás , ez a zóna most ismét szerepet kaphat és ha leszünk annyira szerencsések, hogy hasonló módon átszalad rajta az emelkedő mozgás, akkor kitűzhetünk egy 6,785$ környéki célszintet. Tehát mivel a zöld sávból a D pontnál kilépünk, így elkerülhető annak a veszélye, hogy ebben a sávban visszaessünk a 6,180$-os támaszra.

4 órás idősík ,szintén csak azért figyeljük ezt az idősíkot, hogy jobban átlátható legyen a mozgás. Illetve itt jól láthatjuk, hogy a tegnapi csökkenő mozgás nem véletlenül ott fordul vissza ahol,  elérte azt a piros támaszt, ami előzőleg már néhány alkalommal vissza fordította az árat. Ebben talán bízhatunk most is és ha sikerül a kék zónán áthaladni, akkor elkerülhető a 6,180$-os támaszra történő vissza zuhanás. Tehát ha ez a akció sikeres lesz, azt követően remélhetőleg már holnap a 7,770$-os támaszban is lehet gondolkodni.

Napos: sajnos a tegnapi mozgás egyenlőre a piros lefelé mutat a nyilakat segíti, de most a legfontosabb, hogy a piros támasz visszafordulásra kényszerítse az árat, majd átforduljunk kék nyílnak megfelelő 7,770$-os irányba. Tehát mint látjuk, ez a nap se lesz egyszerű, lehet benne sok izgalom, főleg ha csökkenő irányba mozdulunk tovább, viszonylag nyugodtságot az előző gyertya 6,587$-os nyitó szintje fölé zárás jelenthetne.

BTCUSD Short/Long chartok: a nagy iramú visszavonulásban egy kis levegőhöz jutottak a macik, ezzel sikerült is egy kis zűrt okozni. Tehát ha ez valóban csak egy kisebb levegőhöz jutásnyi erősödés volt, akkora ma lehet folytatni a hátrálást és elérni a lila támaszt 25 ezres magasságban. A  bikákról még mindig nem mondható el, hogy látszik rajtuk mit is szeretnének, látszólag szép nyugodtan bóklásznak a kerek erdőben. Normál charton a tegnapi kalapács gyertyát, lehetne komolyan is venni, igaz hogy az előtte látható csökkenő mozgás nem a legideálisabb, de talán ezt a kisebb csökkenő mozgást is sikerül megfordítani és 28 ezer környékén mutatni, hogy mi is jelen vagyunk!
Short chart: https://www.tradingview.com/x/a1vGkuy5/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/sTHDlgAM/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti gyertya még elfogadható, az elég méretes maci gyertya árnyékában, viszont a múlt hetiről ez már nem mondható el. Információ jellege egy a rózsaszín ellenállást elérő  vagy a 4,950$-os támaszra vissza eső gyertyának lett volna. Szintén nem mutat semmit a volume oszlopok eltörpült nagysága, illetve abból sincs érdemi információnk, ahogy az RSI csíkon összegabalyodtak a vonalak a semmi közepén. Ezen a héten ugyebár egy ETF döntésre is figyel mindenki, ami szinte biztosra vehető, hogy az előbb említett hiányosságokon túllépve  egy olyan gyertyát rajzol ki végeredményül, aminek talán már információ jellege is lesz."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/rum9ToRK/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/eMoA9I56//
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BeifpEtN/
https://www.tradingview.com/x/gOhntMjQ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/EkIo7YQ5/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kE4C1FDj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, egy elég széles ellenállási zónát rajzoltam be, ezen kellene átverekedni magunkat ha valami sikert akarunk elérni. Ez nem lesz egyszerű, sőt a Bitcoin nélkül szinte lehetetlen, ahol mint látjuk szintén van lehetőség, az ennek megfelelő mozgást kialakítani. A zónába való eljutáshoz azonban van még egy piros kisebb ellenállás, amelynek az átlépése egybeesik az 50-es mozgóátlag átlépésével, ami egy elég nagy segítség lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4XObfMYx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/09XMlY1x/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, igazán nem meghatározó az a oldalazó mozgás, amit tegnap sikerült kialakítani, ebben talán egy pozitívum, hogy sikerült a 133$-os ellenállás közelében maradni. Sőt ha eltekintünk a zászlóval történő kiugrástól, akkor egy 23.-a óta tartó oldalazó mozgást láthatunk, ami első ránézésre arra utal, hogy menne tovább az ár felfelé ha szabad volna az út. Napos tekintetben izgalomnak semmi jele, határozott lassú emelkedéssel a hátunk mögött várakozunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kqmZJv5Y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VHmfO6bS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  ha a lila vonalakkal határolt éket vesszük alapul, akkor egy elég jó lehetőség nyílik a piros zónába, tehát 200$-ig történő visszaerősödésre. Folytatva ezt a gondolatmenetet, a zóna elérését követően megtorpanhat az emelkedés és max egy oldalazás követően folytatódhat.  Viszont ha eltekintenünk az éktől és csak a zónát vesszük figyelembe, akkor  attól függően hogy kerül elhelyezésre, szintén egy kisebb visszalépés következtében kialakulhat egy fej-váll lehetőség, ami 18$-os további emelkedést felkínálva, megközelíthetővé tenné a 220$-os ellenállást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/twuFcpFk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/x9S5Clc4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  mint lehetőség érdemes lehet figyelni a rózsaszín Elliott hullámot, ami még egy fej-váll lehetőséget is rejtegethet a piros 59$-os ellenállás magasságában. Ez egy nagyjából 2$-os korrekcióval még  az Elliott hullám lehetőségben sem tenne kárt, majd ha ennek megfelelően, sikerül tovább emelkedni, akkor a 3.hullámot 64$-os magasságban zárhatnánk.  Tehát van egy Elliott hullám lehetőség, amellyel elég szépen visszaerősödhetnénk az  emelkedő lila sáv ellenállására, de ez az Elliott hullám lehetőség kisebb formában is megvalósulhat. Ebben az esetben a végcél a 62$-os ellenállás, tehát a 3. hullám nagyjából 61$ magasságáig erősödik, majd kisebb korrekció után, az ellenálláson záródhat az impulzus.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hepPbbKJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rhxZApA4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ahogy olvasom másoknak is sikerült kihasználni ezt a 0.43$-os lehetőséget, viszont az én stratégiám biztosan eltér a megszokottaktól, de ettől muszáj és eltérni ha ebben a zűrzavarban, jelenleg apró, később jelentős hasznot szeretnénk elérni. A 0.43$-os támasztól már elég szépen eltávolodtunk és lassan újra az 0.57$-os ellenállás közelében leszünk, viszont mivel ez nem ugyanaz a szituáció, mint a 21.-ei kiugrás, ezért ha nem muszáj, nem nyúlunk semmihez. Az utolsó emelkedő 0.5499$-os szinte történő felszúrást követően, láthatunk egy tökéletes korrekciót, ebből kellene a jelenlegi emelkedő hullámot folytatva átlépni a 0.57$-os ellenállást, majd ha szerencsénk van eljutunk 0.70$ magasságába. Ezzel az emelkedéssel az a célunk, hogy egy Elliott hullámban gondolkodva, elérjük legalább az előző kiugrás 0.78$-os csúcsszintjét vagy jobb esetben a 0.84$-os ellenállást, ahol elég erősen elgondolkodhatunk a nyitott pozíciók sorsán!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wjQu66fy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gFPRysMY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  annak a tegnap látható kiugrásnak, tulajdonképben semmi szerepe nincs, fő dolgok inkább a piros csökkenő sávban alakulnak. Ebből a csökkenő sávból lassan már ideje lenne kilépni, majd megpróbálkozni a lila ellenállás átlépésével és lehetőség szerint elérni a 14$-os ellenállást.  Tehát ha az előbb leírtakat sikerül megvalósítani, akkor még mindig egy 14 napja rajzolódó oldalazó mozgásban vagyunk, ennek a felső szintje a 14$-os ellenállás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3ObN91lV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nRGrs3b7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC,  a tegnapi kiugrásnak köszönhetően, elég szépen sikerült megmenteni az árat attól, hogy most a 10$-s támaszon keresgéljük a felfelé vezető utat. A kiugrás után lassú korrekciós mozgás kezdődött, ez nagyjából egy sávban történik, tehát még egy zászló lehetőséget is felkínál,  ami további 1$-os emelkedést eredményezhet. Tehát a 13$-os ellenállásra még nem kaptunk jelzést, de ha az előbb leírt lehetőséggel sikerül 12$ környékére feltornászni magunkat, akkor a maradék 1$ talán már nem nagy feladat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PySeBqUM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/C0XaR0HJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nagyon nem néz ki jól, ez a lila támaszon látható utóbbi 1 napos mozgás, mivel ez arra utal, hogy a támasz hamarosan elesik és ha csak a Bitcoin rá nem erősít, akkor remélhetőleg egy kisebb 10$-os visszaeséssel megússzuk, ellenkező esetben a napos idősíkon látható piros nyílnak megfelelően, nézhetünk mint a moziban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XncU5IBR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VSKlAFoO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ezt a piros ellenállás alatti mozgást, max a napos idősíkon látható 50-es mozgóátlag elérése indokolhatja és ha valóban csak ennyi volt az indok, akkor most már nincs akadálya annak, hogy a 0.085$-os ellenállás irányába meginduljunk. Nagyon halványan ide még egy zászló lehetőséget is beszúrok, annak érdekében hogy legyen valami konkrét kapaszkodó, amellyel a 0.085$-os ellenállást elérését megvalósíthatjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/m0nO1cbF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/P4IUT1NE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, jól néz ki ez a csökkenő sáv, viszont használt csak akkor vesszük ha ebből felfelé kilépünk.  Zászlót kellene berajzolni, ezt azonban a 21.-én látható bikacsapda eléggé megakadályozza, tehát vagy eltekintünk ettől a kiugrástól és egy elég méretes zászlórudat alapul véve, várjuk 0.35$ magasságában az árat  vagy csak figyelünk és ebből a sávból kilépést követően kialakuló lehetőségbe belekapaszkodva, próbáljuk újra elérni a 0.29$-os ellenállást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/34SCooZc/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bYEQHAt0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ha a kék sávból való kilépés kicsit határozottabb lett volna, akkor most sokkal könnyebben mondanám azt, hogy a piros ellenállás 480$ magasságában elérhető. De ezzel az inkább oldalazásra hajazó mozgással, ami az ellenállás fölött látható, inkább csak a bizonytalanságot növeljük. Jobb ötletem nincs, ezért bízzuk magunkat a Bitcoint remélhetőleg pozitív irányba történő elmozdulására, amellyel talán a piros ellenállás, akkor is elérhető ha ennek egyenlőre kevés jelét látjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ysfOTwP5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/lWNSL1Wt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a tegnapi ékben való gondolkodás szerencsére nem valósult meg, ez annak köszönhető hogy képen látható csökkenő kék sáv kialakult. Az ebből való kilépést mondjuk úgy elfogadható, de csak abban az esetben ha az utána látható korrekciót csak egy vissza-teszt indokolta, tehát a most látható mozgással a piros ellenállás átlépését követően, sikerülhet 1$-al feljebb lépni, illetve hogy ebből több legyen, abba talán majd a Bitcoin is besegít.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kwShun9S/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/K8yjt2L7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 25, 2018, 11:45:29 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 25, 2018, 10:31:51 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 23, 2018, 08:47:47 DÉLUTÁN
Itt egy érdekes videó azok kedvéért, akik szerint nem ér semmit a technikai analízis:
https://www.youtube.com/watch?v=9jHQpVPyxJw
most 6370-ről kéne fordulni felfelé ez alapján
xrp 0.44-ről
Ennek a trendnek várhatóan most már vége lesz. Az a baj ezzel a videóval, hogy utólag könnyű okosnak lenni, most már én is tudom, hogy az éven hogyan kellett volna kereskedni, csak hát ezt előre kellett volna látni :)

xrp-nál bejött. btc-nél eddig kérdéses

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 26, 2018, 01:42:32 DÉLUTÁN
Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 25, 2018, 11:45:29 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum szeptember 25, 2018, 10:31:51 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum szeptember 23, 2018, 08:47:47 DÉLUTÁN
Itt egy érdekes videó azok kedvéért, akik szerint nem ér semmit a technikai analízis:
https://www.youtube.com/watch?v=9jHQpVPyxJw
most 6370-ről kéne fordulni felfelé ez alapján
xrp 0.44-ről
Ennek a trendnek várhatóan most már vége lesz. Az a baj ezzel a videóval, hogy utólag könnyű okosnak lenni, most már én is tudom, hogy az éven hogyan kellett volna kereskedni, csak hát ezt előre kellett volna látni :)

xrp-nál bejött. btc-nél eddig kérdéses

Úgy értem, hogy hamarosan jönni kellene a trendfordulónak, bár 30-án én ismét esést várok, de nem hiszem, hogy nagyon sokat változtat a hangulaton. Októberben remélem, megindulunk felfelé.

Karcsi papa

Egy veszélyes zóna közepén úszkálunk!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 09.27!

BTC, az egész napot annak a kék zónának a közelében töltötte a mozgás, ahonnan megvalósulhat egy visszaesés a 6,180$-os támaszra. Ettől a zónától még most sem távolodunk el, ez nagy részben köszönhető egy méretes leszúrásnak, ettől várnánk jelenleg a kék zónán az átlépést, de mint látjuk ez nem megy egyszerűen. Ha piros nyílnak megfelelően érnénk el az ellenállásokat, akkor arra még két napot várnunk kell, viszont reméljük ez a probléma hamarabb megoldódik!

4 órás idősík ,a kék zóna és a piros támasz, ami már néhányszor érintve volt, közösen kirajzol egy emelkedő háromszöget, igaz ebből már 21.-én kiléptünk felfelé. Viszont szerintem még mindig ez a háromszög irányít, ezért várjunk meg még egy kilépést, tehát adjuk meg az esélyt egy következő 400$-os zóna fölötti emelkedésnek, ami a piros nyíllal jelzett ellenállást is átléphetné.

Napos: a tegnap gyertya sem sokat segített, időhúzásnak tökéletes csak éppen az ár szempontjából jelenthet mínuszos végkifejletet. Ha mínuszos, ha pluszos, akkor is pozitívan kell hozzáállni és esetleg ha még nem tetted meg a tétet, tehát nem nyitottál pozíciót, akkor arra egy esetleges bezuhanás esetén tökéletes lehetőség nyílik, viszont ha jönne egy nagyobb esetleg 7,000$-t elérő kiugrás, akkor felejtsd el a pozíció nyitást és inkább várd meg a korrekciót. Azonban ha "szerencsénk" is van, ezzel a korrekcióval, csak a 4. korrekciós hullámban találkozunk.

BTCUSD Short/Long chartok: a tegnapi gyertyákból azt szűrhetjük le, hogy a macik megvárták mit cselekednek a bikák, aki valószínű ugyanezt taktikát alkalmazták, így közösen semmittevéssel töltötték a napot. Ez a kivárós játék, azonban még mindig az eladó felé billenti a mérleg nyelvét, ez csak abban az esetben fordulhatna ellenkezőjére ha a bikák a 30 ezres szint fölé tudnának keveredni, amivel meghátrálásra tudnák kényszeríteni a macikat.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/zF1OVVBU/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/FnvWtNa6/

"Hetes idősík, a 2 héttel ezelőtti gyertya még elfogadható, az elég méretes maci gyertya árnyékában, viszont a múlt hetiről ez már nem mondható el. Információ jellege egy a rózsaszín ellenállást elérő  vagy a 4,950$-os támaszra vissza eső gyertyának lett volna. Szintén nem mutat semmit a volume oszlopok eltörpült nagysága, illetve abból sincs érdemi információnk, ahogy az RSI csíkon összegabalyodtak a vonalak a semmi közepén. Ezen a héten ugyebár egy ETF döntésre is figyel mindenki, ami szinte biztosra vehető, hogy az előbb említett hiányosságokon túllépve  egy olyan gyertyát rajzol ki végeredményül, aminek talán már információ jellege is lesz."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/sGdJ5nK1/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/RHULSoWV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BEUhSDUi/
https://www.tradingview.com/x/5cxQMCLk/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/YtpoOnVK/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/kE4C1FDj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, köszönhetően a Bitcoin kivárós játékának, sok mindenre nem lehet beszámolni, ezért a berajzolt piros és kék vonalak között kialakult egy emelkedő háromszög, amelyből ha megkapja a megfelelő segítséget, akkor talán a piros zónát sikerül elcsípni. Viszont ezen a piros  zónán át is is kellene lépni, tehát csak egy kisebb megnyugvást jelenthetne a 10-15$-os emelkedés, egyébként többre nem alkalmas.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/llZE0FyB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kJmbi9Ic/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, oké a 133$-os ellenállás fölött vagyunk, ezt most meg kellene támogatni néhány 100$-os Bitcoin emelkedéssel. Ez a támogatás azonban elég nehezen akar megérkezni, de amíg megjön addig talán tudjuk tartani ezt a lassan egy hete zajló oldalazó mozgás. Kisebb pozitív hatással lehet az árra ha mégsem tud 100$-okat emelkedni a Bitcoin, de tudja tartani ezt a 6,500$ alatti szintet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Vz10dC0n/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hVCm2uQ2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH,  ez a mozgás nem úgy néz ki mint ahogy azt a zöld felfelé mutató nyíllal elképzeltem, de nagyon el sem tértünk tőle, az oldalazó mozgásnak köszönhetően. Hasonló elvárásaink még ma is lehetnek, feltéve hogy érkezik megfelelő Bitcoin támogatás. Tehát, hacsak nem érkezik meg az a 400$-os hirtelen Bitcoin emelkedés, amelyre a háromszög alapján számítok, akkor max a piros zóna közelébe tudunk eljutni, talán még Bitcoin segítség nélkül is, viszont ez nem egy nagy életbiztosítás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/n7WhjCyv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EHKLxAnr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC,  a piros emelkedő háromszög általi lehetőség, az utóbbi két óra mozgásával kezd elesni, ezzel veszélyeztetve a rózsaszín Elliott hullám lehetőséget. Sajnos ez elég jól érzékelhető, hogy itt a Bitcoin segítsége nélkül nem megyünk semmire, erre várva a jónak tűnő lehetőségek is, mint porszem a levegőben úgy tűnhetnek el. De mivel nekünk egy tökéletes stratégiánk van, így nagyon nem is foglalkozunk ezzel, kihasználjuk a porszem szabad mozgási lehetőségeit,  illetve azt a néhány napja észrevehető, minden napra jutó valamelyik charton látható kiugrást, amelyben lehet hogy ma a Litecoin a soros!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9ZLwioYr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fCSGceAz/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, nem nagyon tagadható le, hogy a 0.57$-os ellenállás fogta meg az emelkedő mozgást és erre még azt sem mondhatjuk azt, hogy a  Bitcoin tolta fel az árat, de időpontban egybeesik az ott látható kék zónába megérkezéssel. A 0.43 és a 0.57 szintek között nem igazán eldönthető merre is van az arra, ebből az szűrhető le hogy valamire várunk. A mozgóátlagok tekintetében, igény van a keresztezésre, ennek az indokán nem kizárt hogy újra meglátogatjuk a 0.43$-os támaszt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MD32Jh8d/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tmzcaEW8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP,  ezt a tegnapi mozgást is nevezhetjük semminek, viszont ha így nézünk, akkor még mindig jobb, mintha még egyszer visszaestünk volna a piros támaszra. Ezzel azonban nem megyünk semmire, de nagy elvárásaim nem is voltak, esetleg abban bízhatunk, hogy a megemlített kiugrási lehetőség, amelyből egész furcsa módon minden napra jut egy, talán pont itt segít minket hozzá egy szinttel feljebb lépéshez.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Vgv5mOr8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ad1lwgF5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, kék zászló, ami egyenlőre annyira semmitmondónak tűnik, mint az előző piros, de várjuk meg hogy a lehetőség egy esetleges felfelé történő mozgással nem válik e komolyabbá, ami 12$ környékére segíthetné az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kk58marZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m4yZgYho/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a lila támasz fölötti mozgásban már tegnap is benne volt a most berajzolt csökkenő irányú zászló lehetőség. Ezt a zászlót most a megfelelő nyilakkal be is rajzoltam, ami nem a legjobb 100$-os végeredménnyel járna ha megvalósul, ennek a megakadályozására kellene a Bitcoinnak pozitív mozgást összehozni a mai napon.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WQ3RV4w3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/F3fIflE0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a piros zászlónak megfelelően kiléptünk a csökkenő sávból, és amint látjuk ez a lendület nem tartott sokáig, ami elég nagy részben köszönhető a Bitcoin irányt kereső mozgásának. A folytatásban jó lenne a zászlónak megfelelően emelkedni, de nagyon nem idegeskedünk ha ez nem így történik, mivel ehhez már hozzászoktunk az idei, szinte egész éves várakozó álláspontban,  amelyben az a lényeg, hogy a pozícióinkat már megfelelő helyekre elhelyeztük, tehát egy dolgunk van várni!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/z6Rn0x2z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hUprITAo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a sávból kilépés után egy nagyobb bika gyertyával sikerült megugrani, de ez ennyi is volt, mivel nem jött az a további határozott emelkedő mozgás, ami minimum a 0.29$-os ellenállás elérését kellett volna jelentse. Ez elmaradt és szép lassan visszacsorogtunk a 200-as mozgóátlagra, ahol most igazán nem tudjuk mi is történik, de az biztos hogy várunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fG2byaOE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SNszfFYo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, jól néz ki ez a kiugrás, főleg napos tekintetben, ahol terveknek megfelelően sikerült határozott gyertyával átlépni a piros ellenállást, viszont ha már ez ilyen jól sikerült, akkor a zárás tekintetében jobban örültünk volna, az 50-es mozgóátlag fölötti 550$-os napi zárásnak. Ez a kiugrás ha nem kerül teljes mértékben visszakorrigálásra, akkor még egy az XRP-hez hasonló oldalazó mozgás is kialakulhat 500$ magasságában. Tehát mint már előzőleg is írtam, minden napra jut egy hasonló kiugrás, de hogy ez a véletlen műve vagy valami irányított dolog, az rejtély, viszont ha ma is látunk ehhez hasonlót, akkor ott már el lehet gondolkodni tényleg véletlenről van e szó.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tzv2QdZ8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DNFIDGfp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ez a piros háromszög egyenlőre elég gyenge lábakon áll, de ha sikerülne visszaerősödni az ellenállásra, valami a jelzett 5%-os emelkedéshez hasonló végeredménnyel is szembenézhetünk. Nekem azért egy kicsit fura, hogy a Keleti barátaink nem rázzák gatyába az árat vagy legalább nem próbálkoznak kisebb pumpálással felrázni az állóvizet, amit  az elhelyezett 16$-os nyitott pozíciónkkal szépen ki is tudnánk használni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Bm7n2qL5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/eW29HC99/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparasztA stemmit.com oldalán a körkép jelenleg nem olvasható!
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!