Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

segítség

Indította adamszumu, július 06, 2017, 12:56:58 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

adamszumu

aki tud trafót tekercsselni az írjon pü-t(igazából szerintem jó ha ideírjátok mert utánna törlöm innen a beszélgetést amint kész lettem vele) mert igazából nem ide való a téma csak nem tudom máshol megkérdezni mert a gyakori kérdéseken sincs normális válaszadó, szóval: Mikrótrafóból pontheggesztőt szeretnék építeni, eddig jó az elképzelés csak ez után jön a baj már eldöntöttem hogy az eredeti primer tekercs lesz itt is a primer és teszek bele 1 menet vastag rézvezetéket, csak hát ugye milyen vastag vezeték kell neki az függ a vasmag méretétől a V számtól(ami kb 1,7V) és így sok-sok ampert kapunk, viszont találkoztam egy olyan ténnyel hogy elvileg a trafóban lévő vezeték keresztmetszete nem lehet egyforma az elmenő vezetékkel, ez mennyire releváns itt egy pontheggesztőnél és hogy mégis milyen vezeték kell hozzá?

Dàvid

Hát tényleg nem ide való  :D
Javaslom inkább: https://www.hobbielektronika.hu

adamszumu

hát jó bár nem szeretem azt az oldalt, meg ott is van nagyon sok hülyeség, és a 80%-át tudom az egésznek csak pár bonyorultabb kérdés lenne ami már felsőfokú trafó tekercselési tudás kell és nem szeretnék ezért sok 100 oldalt végigolvasni.

garaibalazs

Sziasztok!

Pcx re vannnak kuponjaim amik felezik a szállítást, akit érdekel írjon pm-et. Vagy ezt hova szokás tenni?

2017-08-06 09:00:00 az egyik eddig jó, a másik eddig: 2017-08-09 09:00:00

husosfagyi

Sziasztok!

Low-budget gamer gépet szeretnék építeni. A proci az pentium g4560, 2x4 gb ddr4 ram lenne benne, 550-es rx. A kérdésem az lenne, hogy milyen alaplapot ajánlotok, amibe ssd-t is tudok rakni és ezt a configot jól elviszi? Persze az ár lényeges, minél olcsóbb legyen.