Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Robag

#1
Boldog névnapot Karcsi papa!
#2
Meg tudná valaki mondani, hogy mi történik a BTC és alt árfolyammal? Már olyan érzésem van mintha birkózna a fent maradással. Ennyire nincsenek vevők? Dollár trilliókról regéltek, NAGYBEFEKTETŐK sorban állnak a BTC-ért Február óta, ....! Olyan mint ha néhány manipulátor még ki akarná rázni a maradék pénzt a kriptóból, az ár rángatásával és ezen kívül sehol senki. Mint ha Karcsi papa is unná a semmit elemezni. Köszönet érte! Időben több a bizonytalanság mint az optimizmus. Lehet hogy rosszul látom. Vélemények?
#3
Napi kereskedésnél jó lehet a visszapattanó altok elcsípése. Btc-ben gyarapodhatunk, $-ban meg majd. Szerencsére sok jó hír is van.
Coinbase listázások, ...  Ezekben van lehetőség, szerintem. Ez csak az én véleményem.
#4
Köszönöm a válaszodat.  :)
#5
Szia Karcsi papa!

Mit értesz ez alatt?
Idézami a bekarikázott példánál is elég határozott fordulatot eredményezett, viszont az ABC hullám tekintetében ez a megsemmisülést jelentené

#6
Egyetértek. Jó tanácsokra mindig szükség van. Ha fent van a BTC ára, ha lent van. Most várjuk az hogy föl menjen az ár, aztán ...... idejében eladni. Mindjárt jön Karcsi papa! Hátha hoz valami jó hírt! ;D
#7
Nem látszik az esés vége. Fél év alatt nem bírta összeszedni magát a BTC-nek.
#8
 Sziasztok! Tudja valaki hogy a MyEtherwallet és a Metamask ugyanaz? Airdrophoz kérik a címet.
#9
Karcsi papa! Igen, köszönjük az elemzéseidet és ne fogd vissza magad. Nem lehet mindig azt mondani, írni amit hallani, olvasni akarnak. Örömmel olvasom az elemzéseidet és sokat tanulok belőle. Ráadásul, (lehet hogy van), de nem találtam elemzést magyarul. Köszönjük az idődet, önzetlen munkádat! G
#10
Idézetet írta: netbit Dátum március 07, 2018, 07:27:58 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Robag Dátum március 07, 2018, 07:02:39 DÉLUTÁN
Érdeklődöm, mivel új vagyok a crypto világában.

Jó tanácsként annyit tudok ajánlani, ha új vagy, ne tévesszen meg a kis altcoinok (shitcoinok) szárnyalása. Lehet, hogy a chartot nézegetve csábító a korábbi 10-20-100x növekedések látványa, de az ilyen coinok mögött rengeteg sumákolás van, ami miatt több esély van a bukásra. Az összes kriptókra szánt pénzed max. 20%-át tedd ilyen nagyon kockázatos coinokba, vagy inkább annyit sem. Lehet keresni shitcoinokon is, sőt vannak, akik kifejezetten ezekre fókuszálnak, de kezdőként ez nem fog összejönni, sőt még profiként is a shitcoinok nehéz ügyek. Szóval óvatosan coinexchange-n található nagyszerű lehetőségekkel :)
Köszi az infot. Nagyobb altcoinokat vettem.
#11
Játékpénz, igaz :D! .....és nem vagyok navos. Érdeklődöm, mivel új vagyok a crypto világában.
#12
Ok. Helyesbítek.  cryptotőzsdei kereskedés után milyen adót kell fizetni? :)
#13
..... apropó tőzsdei kereskedés után milyen adót kell fizetni?
#14
Köszönöm a válaszokat. Hasznos volt. Dolce! Hogy érted hogy a "pumpndump otthona"? :) Elég új vagyok a tőzsdén, nem ismerem a jelenséget.
#15
Sziasztok! coinexchange.io-ról vélemény? Használjátok?
Üdv: G
#16
Sziaztok!  Elképzelhető, hogy még hónapokig szenvedni fog a BTC? Több elemzésben állítanak olyat hogy maradunk downtrendben, és 1000$ 2800$ 3000$ 6000$-os cél van megadva. Nyáron lesz 22000$ körül. Ezek trollok, vagy van valami alapja? Én úgy látom nincs elég lendület, a befektetők, kereskedők óvatosak a januári korrekció óta. Tehát a piac még nem tért magához. Mi a véleményetek?
Kösz: Gábor
#17
Szia! Jók az elemzéseid rendszeresen olvasom őket. Ahogy elnézem nem sok magyar elemző van. Kösz hogy közreadod a munkádat.
Egy olyan kérdésem van hogy;
Bittrexen vagyok tegnap küldtek egy értesítést hogy Március 9. től frissítik az ÁSZF-t. Ebben kérheti a banki adataimat. A szla a feleségem nevén van és én társtulajdonos vagyok. Ezt elfogadják? Nem szeretném ha zárolnák a bittrex számlámat. Ha van tipped, véleményed, ötleted, írd meg légyszíves. Köszi Gábor