Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - hoppus

#1
inkább tőlem vetted volna... :D  van egy eladó 6os ASUS rigem, sose hajtottam őket 27mhs-nél többet. tudom másik kigyilkolták belölük a 30-31et is de én sose szerettem ennyire kimaxolni öket.
#2
számomra az is furcsa, hogy mind a 6.... szerintem ott valami egyéb konfig hiba lesz. probáld ki hogy 1 kártyát beteszel akár egy asztali pc-be aztán ráeresztesz egy teszt erejééig egy miner-t
#3
Idézetet írta: Daaweed87 Dátum február 15, 2019, 11:49:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Til Dátum február 15, 2019, 11:43:49 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Daaweed87 Dátum február 15, 2019, 11:26:40 DÉLELŐTT
Sziasztok

Van 6 ugyanolyan 580-am egy helyről vásárolva (én már használtan vettem). Nevetséges órajeleken is nagyon rövid időközönként OpenCL error-t dobálnak, tehát bányászásra használhatatlanok. Hogyan lehetne érvényesíteni rájuk a garanciát? Bármi esélye annak, hogy látják mire volt használva? A kérdés azért merült fel, mert működnek csak az én céljaimra használhatatlanok és még nem volt dolgom garanciával ebben a témában :D
Valaki járt már hasonló cipőben?

Előre is köszönöm a választ.
Ha a bios módosítva van, akkor látják, egyéb esetben nagyon kicsi az esélye. Ha dobálja az error-okat az is lehet, hogy épp nem a gyári bios van rajta ,esetleg egy össze-vissza buherált sziper-szuper überfasza ami a csillagokat is lebányássza és azért ilyen szar.



Én is gondoltam arra, hogy szar a bios, de ugyanúgy csináltam, ahogy mindig, ami a többi kártyánál működött. Visszaraktam az eredetit és azzal ugyanezt csinálja. Milyen indokkal lehetne így odaállítani egy boltba, hogy hülyének se nézzenek és a garit is elfogadják? :D




Azért én megnézném még, hogy 1 kártyával tesztelve mit csinál. 5 kártyát huzz le és csak 1et járass. Lehet akár a táp nem elég neki.
Nekem volt egy kártyám ahol hess probléma volt, 1-2 percig normálisan hesselt aztán nagyjából 10Mhs-el lezuhant. Gyári bios visszarakás után a jelenség megmaradt. Annyi volt, hogy afterburner-ben is láttam, hogy visszaesik a teljesítménye. Visszavittem gariztatni azzal az indokkal, hogy használat során leesik a teljesítmény. Előre megtanultam pár játéknevet, hogy ha esetleg belekérdeznek, hogy mégis mire használom de nem kötekedtek :D  bevették és a PCX-es csávó ott megmondta, hogy valószinü levásárolható lesz mert az ilyet sose javitják. Sőt. Talán az ASUS-t mondta hogy rajtuk kivül egyik gyártó sem csinál semmit a gariztatásra visszaadott kártyákkal. Válluk felett egy szép ívelt mozdulattal dobják a kukába. Ezt jelenti náluk a szerviz :D
#4
Vásárhely / Re:Kínál
február 08, 2019, 03:31:23 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Turcy086 Dátum február 07, 2019, 01:54:52 DÉLUTÁN
Idézetet írta: hoppus Dátum február 05, 2019, 09:29:08 DÉLELŐTT
Elsősorban egyben szeretném eladni, ha nem megy akkor bontom. Klimatizált helységben volt járatva, és 26-27Mhs-nél nem hajtottam ki többet belőlük, óvtam, vigyáztam rájuk. Ezt sok-sok hónapra visszamenőleges logokkal alá tudom támasztani. A garancia meglétét és idejét a képek között található táblázat tartalmazza, ott látható az eszközök pontos típusa is. A gép a mai napig megy, működik, hibamentes. Az eladás oka egész egyszerűen annyi, hogy ekkora profittal nem éri meg külföldről üzemeltetni és komolyabb hiba esetén ezért hazautaznom.
Elsősorban személyes átvételt preferálnám, ez a 11. kerületben oldható meg. Szükség esetén házhoz is tudom vinni némi előreutalás esetén csakhogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy potyára megyek egy megadott címre. Postát úgy gondolom inkább hanyagoljuk jelen esetben.
Ha bármi kérdés felmerül, kérdezz bátran.
A 6 kártyás rig 300ért az 5 kártyás rig 250ért vihető.
Nem lehúzni akarlak, de ugye azt tudod hogy az a fali mérő nem keveset csal?! Százalékosan majdnem 10% körülit. Kb 8darabot teszteltünk és mindegyik szar volt. ÉS hogy valami jót is írjak, a csakmisster nevü tagról annyit,hogy a redgoathoz szól a gari! Volt gondom GPU-val, és elismerték mailben, hogy rajtuk keresztül kell gariztatni.




köszi a tippet a garival kapcsolatban.
a mérőre vonatkozóan pedig hidd el nem húzol le, egyáltalán nem érdekel már, hogy mennyit fogyaszt, hiszen úgy is eladó, amint van időm visszamoddolgatni őket akkor le is állítom az összeset, mert igy egyben senki nem vesz már riget :)   de azért köszi a figyelmeztetést :)
#5
Vásárhely / Re:Kínál
február 05, 2019, 09:29:08 DÉLELŐTT
Elsősorban egyben szeretném eladni, ha nem megy akkor bontom. Klimatizált helységben volt járatva, és 26-27Mhs-nél nem hajtottam ki többet belőlük, óvtam, vigyáztam rájuk. Ezt sok-sok hónapra visszamenőleges logokkal alá tudom támasztani. A garancia meglétét és idejét a képek között található táblázat tartalmazza, ott látható az eszközök pontos típusa is. A gép a mai napig megy, működik, hibamentes. Az eladás oka egész egyszerűen annyi, hogy ekkora profittal nem éri meg külföldről üzemeltetni és komolyabb hiba esetén ezért hazautaznom.
[/size]Elsősorban személyes átvételt preferálnám, ez a 11. kerületben oldható meg. Szükség esetén házhoz is tudom vinni némi előreutalás esetén csakhogy kizárjuk annak a lehetőségét, hogy potyára megyek egy megadott címre. Postát úgy gondolom inkább hanyagoljuk jelen esetben.
[/size]Ha bármi kérdés felmerül, kérdezz bátran.
[/size]A 6 kártyás rig 300ért az 5 kártyás rig 250ért vihető.
#6
Általános kriptopénz témák / Re:Eladó egyedi BTC címek.
január 21, 2019, 06:05:35 DÉLELŐTT
most miert mondod? hiszen azt irta, hogy torli miutan neked elkuldte :D
#7
Kriptopénz Bányászás / Re:TronGoo
január 08, 2019, 04:34:00 DÉLUTÁN
olvasom amit írsz de fingom nincs miről beszélsz :D
#8
Kriptopénz Bányászás / Re:TronGoo
január 08, 2019, 02:39:02 DÉLUTÁN
felnőtt emberek cicákkal játszanak online? és azt mondják a kritpo a jövő? :D
#9
legalább vállalná fel akkor, hogy ő az a gennyláda aki szeretné lehúzni pénzzel a hülyéket, nem pedig ilyen sunyi módon "tanácsot kér" :D
#10









[/size]
"Mi van ha szimplán pár ember pénzzel, akik úgy gondolják mint a legtöbb bank, hogy úgysem fizeted vissza, és bíznak az ETH jobb árfolyamában?"

Akkor ennyi erővel simán vehetnének is ETH-t, miért kéne hogy ezzel szórakozzanak? Nyílván kamu az egész és valószínű hogy Tilnek és Dolcenak igaza van abban, hogy csak reklámozni jöttél ide ezt a jóhiszemű idiótákat lehuzó oldalt és tényleg nem szabadna frissen regisztráltaknak topikot nyitni.


Továbbra is azt tartom valószínűnek, hogy sem pénzt sem pedig ETH-t nem kap vissza az aki ennek a tróger bandának utal. Amilyen gagyi az egész, kábé fél óra alatt a vécén szarás közben össze lehet dobni egy illyen oldalt, a domain kábé 2000 forint egy évre és ha csak 5 embert lehuz vele már nyert.
#11
tőkeáttételnél amennyire tudom nem beszélhetünk minuszba menetelről, csak ugya magasabb a kockázat hiszen gyorsabban nullába állsz, de nullánál megáll a dolog, nem fogsz negativba menni. csak mivel tőkeáttétel nyomod ezért hamarabb leszel nullán minthhogy az árfolyam is nulla lenne.


de az említett oldallal kapcsolatban kábé azt tudom elképzelni, hogy beutalod az ETH-t amit soha nem látsz viszont és természetesen semmilyen ellenértéket sem kapsz cserébe. Ez nem tapasztalat de elég erős feltételezés az oldal "gagyiságát" tekintve
#12
Vásárhely / Re:Kínál
szeptember 25, 2018, 08:40:37 DÉLELŐTT
Hello,


KÍNÁLNÁM a pénzemet egy DDR4 ramért cserébe. 4-8 giga előnyben, jóárasítva nagyobb is érdekelhet. köszi. (tudom, hogy ez a kínál rovat, írtam a keresbe is de hátha ezt többen olvassák)


#13
Vásárhely / Re:Keres
szeptember 25, 2018, 08:39:17 DÉLELŐTT
hello,


keresek DDR4 ram-ot!  RIG felszámolásból vagy kaminonról lesseve, eddig polcon porosodott stb, mit bánom én, a lényeg, hogy jelezd ha van eladó darabod. 4-8 giga elsősorban de ha jó árasítod akkor nagyobb is érdekelhet.


köszi,
#14
Vásárhely / Re:Boston Terrier fajta tiszta kutyusok ELADÓK!
augusztus 12, 2018, 08:36:25 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Franky2Ster Dátum július 30, 2018, 07:04:56 DÉLUTÁN
Igen ide való mert ha megnézted volna a hirdetést elfogadok BTC-t és BCH-t is. Aki ismeri ezt a fajtát az tudja, hogy nem olcsó kutyák!


ebbol a logikabol kiindulva akkor barki barmit elkezdhet hirdetni ha elfogad kriptot. ha igy is lenne legapabb az adok veszekbe kellene rakni, nem?


ugyanitt paprika paradicsom nagymennyisegben ostermelotol elado, kriptot elfogadok!
#15
Vásárhely / Re:Boston Terrier fajta tiszta kutyusok ELADÓK!
július 30, 2018, 08:55:39 DÉLELŐTT
tudom, görgessek tovább ha nem érdekel, de ez tényleg mindenképpen a fórumra való? (nem)



#17
Idézetet írta: raffiakötö Dátum május 18, 2018, 11:16:40 DÉLELŐTT
Idézetet írta: husosfagyi Dátum május 18, 2018, 10:32:25 DÉLELŐTT
Idézetet írta: raffiakötö Dátum május 18, 2018, 08:52:28 DÉLELŐTT
Sziasztok!


Működik még ez a cucc? Tud valaki valami biztatót mondani? Rendelnék kártyát csak azt írja hogy ideiglenesen felfüggesztve...

Én 2 hete vettem le 60 rongyot, akkor még működött...


Akkor te se most rendeltél kártyát tőlük...


én múlthéten vettem ki ATM-ből pénzt, azt hogy a rendeléssel mivan azt nem tudom.
#18
Kriptopénz Bányászás / Re:free btc
május 17, 2018, 08:53:40 DÉLUTÁN
hol vannak az adminok, hogy ezt töröljék? :D 


köszi
#19
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
május 04, 2018, 10:08:39 DÉLUTÁN
Idézetet írta: hoppus Dátum május 04, 2018, 10:06:23 DÉLUTÁN
nem tudom, hogy egyáltalán kell annak többet tudni? nekem csak 3gigás nvidiáim vannak és normálisan nem tudtam sumora rakni öket, vagy hibaüzenetet dobott vagy a miner volt régi és nem ismerte még az algot.


de nem tudnám kijelenteni, hogy a 1060nak többet kéne tudnia rajta. alapvetően eleve olyan algóról beszélünk ahol az amd jobban szerepel, kiváltképp a vega széria. értem én hogy a 1050ti többet tud, kérdés nem-e a ti jelölése miatt. hiába a vega is amd mégis 2 és félszer annyit tud mint egy rx széria


ja most olvasom, hogy a más gyártótól származó 1060 hoz többet csak az msi nem. akkor nem szóltam :D   driver csere? cuda 8/9?
#20
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
május 04, 2018, 10:06:23 DÉLUTÁN
nem tudom, hogy egyáltalán kell annak többet tudni? nekem csak 3gigás nvidiáim vannak és normálisan nem tudtam sumora rakni öket, vagy hibaüzenetet dobott vagy a miner volt régi és nem ismerte még az algot.


de nem tudnám kijelenteni, hogy a 1060nak többet kéne tudnia rajta. alapvetően eleve olyan algóról beszélünk ahol az amd jobban szerepel, kiváltképp a vega széria. értem én hogy a 1050ti többet tud, kérdés nem-e a ti jelölése miatt. hiába a vega is amd mégis 2 és félszer annyit tud mint egy rx széria