Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - Karcsi papa

#1
Sziasztok ebbe a témába csak külföldi főleg angol nyelvű hírek linkjeit találjátok! Miért nem magyarul mert erre van másik téma és némely hírről frissem melegében érdemes értesülni de google teljes oldal fordító is jól kezeli a többségét.

Abban az esetben ha megtalálod valamelyik hírt egy Magyar nyelvű hírportálom is azt idézet formájában szúrd be a hír alá!

Firefox kiegészítőként ajánlom ezt a http://translatorforfirefox.blogspot.hu/ fordítót amivel egy kattintással teljes oldalakat lefordíthatsz.

Hírek nem korlátozódnak egy témára a bányászattól egészen a crypto piac pénzügyi részen át a legkisebb büfé megnyílásáig terjednek, amelynél akár Bitcoinnal is tudsz fizetni!
#2
Off topic / Kenwood házimozi erősítő
május 13, 2017, 10:28:10 DÉLELŐTT
Kenwood KRF V5090D-S
Van egy problémám méghozzá hogy a távirányító megadta magát. Tudom venni kellene másikat viszont ez a távirányító pont a kevés használat miatt ment tönkre. Van egy funkció a mély hang kiemelés (loudness) ami csak a távirányítóval kapcsolható "papír szerint" de Google se találtam infót hogy lehetne ezt távirányító nélkül aktiválni. Mikor még működött távirányítóval ki-be kapcsoláskor az erősítőből kapcsoló kattanásra utaló hang hallatszott ebből gondolnák arra hogy manuálisan ez kapcsolható lehetne ha belenéznék a belsejébe? Esetleg valakinek ötlet?
#3
Kriptopénz Bányászás / Gyüjtögető
január 24, 2017, 12:57:54 DÉLUTÁN
Ez az ötlet főleg bányászoknak szól de olyan mint én aki nem annak is nyitott a lehetőség.

Sok kis bányásznak 0.001 BTC havonta talán mondhatom igazán kis összeg, viszont ha sok ilyen kis összeg pl 200x0.001 az már nem is olyan kicsi.

Az ötlet ha még nem lenne egyértelmű dobjunk össze sok kicsit és valakinek akinek igazán szüksége van rá vegyünk valamit pl 0.2 BTC RX 480, táp stb esetleg 0.1 BTC alaplap vagy 0.05 BTC CPU,RAM.

Vélemény?
#4
Gépház / Hova nyissak új témát?
december 04, 2016, 09:09:38 DÉLELŐTT
Ide írj ha nem tudod eldönteni hogy az általad indítandó téma pontosan melyik alfórumba való. Utólag a moderátorok áthelyezik a témának leginkább megfelelő helyre.