Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - appznn

#1
Köszönöm a válaszaitokat!

Miért lenne piramisjáték? Mi van ha szimplán pár ember pénzzel, akik úgy gondolják mint a legtöbb bank, hogy úgysem fizeted vissza, és bíznak az ETH jobb árfolyamában? Így náluk marad a Te ETH-d, és csak nyersz rajta :D Szerintem megpróbálom 1 ETH-val, és meglátom, hogy tényleg kicsengetik-e, plusz azért megkérdezem, hogy mi a garancia arra, hogy visszakapom a saját ETH-mat :D

Ha lesznek tapasztalataim, megosztom.
#2
Van 3% fee a tranzakción. Szó szerint ezt írták vissza:

"A weboldalon feltüntetett példával élve ha 1 ETH 100 USD-t ér, akkor ha 5 ETH-t szeretnél zálogba helyezni, úgy a teljes zálogösszeg 500 USD, számodra kiutalásra pedig 485 USD kerül."

Én ezt úgy értelmezem, hogy 485-öt kapok, 500-at kell visszaadnom azért, hogy az ETH-imat visszakapjam.

#3
Köszönöm a választ!

A tőkeáttételes kereskedelemmel az a probléma, hogy ha minuszba megy a kripto árfolyam, akkor adott esetben még én tartozom a "háznak". Itt viszont mikor bővebb felvilágosítást kértem, azt írták, hogy ha az ETH negatív árfolyamváltozása az Ő kockázati tényezőjük, nem az enyém. Szóval ha lejjebb megy az ETH, akkor nem fogok tartozni nekik akkor sem, ha esetleg nem váltanám ki a kriptót. Bár nyilván nem ez a tervem, csak sürgősen kellene a lé, és ezt találtam hirtelen a legjobbnak tűnő megoldásnak. Egy ismerősömnek náluk van 14 ETH-ja, Ő javasolta az oldalt, őt ki is fizették, csak szerettem volna először olyan emberek tanácsát kikérni akik tényleg jártasak a témában (Inkább egy másodvélemény feleslegesen, mint egy rossz döntés)... Elgondolkozom még a dolgon az alapján amit írtál.

#4
Sziasztok! Ismer valaki az éterben olyan kriptohitelező céget, mint mondjuk a nexo.io?

Találtam a neten egy ezzel foglalkozó weboldalt, és azon gondolkoztam, hogy zaciba vágnám az ethereumomat, először kisebb összeggel, hogy tényleg kifizetik-e érte a lóvét, majd később esetleg többel is, de szeretném kikérni a véleményeteket, hogy ismeritek-e esetleg a szolgáltatásaikat.

https://robegroup.hu

Köszi!

Ad