Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

TokenPay

Indította vs4ever, december 18, 2017, 04:51:34 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

vs4ever

Sziasztok!

https://www.tokenpay.com?rc=0Z3S3

Találtam egy nagyon érdekes új ICO-t. Rengeteg videó került fel YT-ra ezzel kapcsolatban az elmúlt napokban. Ennek az az oka h kiemelkedő referral és bonus jár ha valaki most vásárol!
De én nem ezért vettem hanem az alább leírt
fontosabb/érdekes tulajdonságai miatt:
-- integrált TOR network
-- Proof-of-Stake system (nem kell bányászni hanem a pénztárca telepítésével és a rajta lévő egyenleggel lehet "reward"-okat keresni napi jóváírással)
-- terveznek saját bankot integrálni a rendszerbe, tehát lehetőséget teremt kripto deviza váltást több jelentősebb FIAT devizára közvetlenül aktuális árfolyamon
-- integrált debit bankkártyát terveznek kibocsájtani amit boltokban, online és ATM-eknél lehet használni (kriptodeviza egyenlegről FIAT tranzakciókat fizetni)
-- Monero versenytársa szeretne lenni (biztonságra és titkosításra fókuszálva)


Viszont a referral bonus miatt írok róla és készítettem a videót. Akit érdekelnek a részletek az az alábbi magyar videóban megtalál pár kiemelt részletet a "White Paper"-ből. És ha bárki úgydönt, hogy érdekli alább bemásoltam a linket a TokenPay-re regisztrációhoz. Ez egy referral link nem titkolom de ez nem jár semmi kötelezettséggel, sőt ajánlom mindenkinek, hogy regisztráció után osssza meg a saját referral linkjét. Erre is kitérek a videóban. A YT csatornámon szemléltetem a TokenPay ICO vásárlás menetét egy rövid angol nyelvű videóban.

TokenPay magyar nyelvű kommentár:

https://youtu.be/8eBdz1Ai_4A

Hogyan kell TokenPay ICO-t venni:

https://www.youtube.com/watch?v=2OLALP-5u8g&t=22s