Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - -_0_0_0_0

#1
Gépház / Re:Csett - itt jelezzétek ha gondok vannak
július 05, 2017, 12:20:54 DÉLELŐTT
Köszi a válaszokat!
#2
Gépház / Re:Csett - itt jelezzétek ha gondok vannak
július 04, 2017, 11:46:40 DÉLUTÁN
Nálam most nincs chat egyáltalán. Elnézést, ha én vagyok béna.
#3
Sziasztok.
Jó lenne összegyűjteni minél több tényezőt, amelyektől függ egy coin árának emelkedése/esése, és ezeket csokorba szedni. Van esetleg vhol ez így összegyűjtve már? Akár itt a fórumon, vagy külföldi oldalon. Hetek óta olvasok, tehát nem vagyok lusta, de ezt így nem találtam. Elég, ha néhány tényező eszébe jut vkinek, kérem, hogy írja le, aztán többen kiegészítik majd. Ez nagyon összetett kérdés, szóval mindig lehet bővíteni a választ, még ha általánosan is van szó a coinokról, nem konkrétan egyről.
Köszi előre is.
#4
Sziasztok!

Azt már olvastam, hogy mi az előnye a poolban történő bányászásnak. De jól értelmezem-e? A szerencsefaktornak a kiegyenlítése a poolban lévő bányászok között, -- én így fogalmaztam meg, de lehet, hogy teljesen félreértem. Kérem is a szakértőbbeket, hogy ezt még erősítsék meg/javítsanak ki/egészítsék ki/részletezzék stb, köszönöm! Másik kérdésem is ide kapcsolódik: minden esetben előnyös poolban bányászni, vagy esetleg van, mikor kifizetődőbb szólóban? (bármilyen értelemben, nem csak anyagi)?
Nagyon köszi előre is, ha válaszol vki.