Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Bit-Z

Indította willow, december 09, 2017, 08:53:40 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

willow

Ez a váltó nem érdemel különösebb figyelmet, hacsak nem azért, hogy érdemes elkerülni.  A kiutalási rendszere nem egyértelmű, és a kiutalható coinok mennyiségi szabályozás alatt vannak. Vagyis megvan határozva a minimum mennyiség. Ez alatt nem lehet kiutalni. Én is ebbe a csapdába estem, igy bentragadt a pénzem. A legtöbb esetben több száz dollár érték kell lenni egyes coinokban ahhoz, hogy ki lehessen utalni. A kiutalásnál nem csak a coin cimét kell megadni, hanem kér egy address tag-ot. De mi lehet ez az address tag? Hol lehet ezt megtalálni? Tudja valaki a megoldást? Kereskedett már valaki a bit-z-nél, és találkozott ezzel a problémával. Nos ha igen, akkor segithetne, és leirhatná a megolást, nehogy más is ebbe a csapdába kerüljön. Mielőtt valaki feltenné a kérdést, hogy miért nem irok a supportnak, hát már irtam, csak még idáig nem érkezett válasz. Ennyi.

sankoran

Tag = címke. Lényegében bármit megadhatsz, ami számodra beazonosítja (valószínűleg valamelyik menüpontban ezt rögzítheted). Pl. Ledger, vagy coinbase, hogy onnan származik mondjuk a btc cím.

willow

Megoldódott a probléma. Megjött a válasz a staff-tól is. Igaz rossz angolsággal, vagy szlenggel, mit tudom én. Ha sankoran nem segit, még mindig rágnám a kefét. Köszönöm sankoran. ;)


A tag szövegsorba tényleg minegy, hogy mi van irna. Még arra is gondoltam, hátha ide a payment id-t kell beirni. Hát nem. A kiutalást pedig dogéban oldottam meg. Tehát innentől minden rendben. Részemről viszont ezentúl felejtős a Bit-Z.  :P