Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - danje

#1
 Koszi Willow ,akkor asszem bontok még 1 sört addig! ;D
#2
Srácok létezik hogy a Poloniex január elso hetétol még mindig dolgozik a regisztrációmon? bejelentkezek és csak ezt írja mindig hogy feldolgozás alatt ,már mindjárt 3 hónap telt el !
#3
Srácok,ha valaki esetleg érdemben tudna egy kis magyarázatot ehez fuzni- hol a fenében adom meg a saját SEPA számlaszámom a Coinbase regisztrációnál ha a bankszámlámat szeretném végre hitelesíteni- itt csak baknév meg saját név a bankszámlához tartozo  van....mi a titka ennek a dolognak megorulok nem jovok rá 3 napja - minden tutorial mást mutat a neten...
Koszonom ha bárki tud segíteni!

Kozben megoldodott ide írom a megoldást is : Kozvetlenul a bankszámlámrol kuldtem SEPA utalással 10€-t a Coinbase-nek ahol megadtam a reference nummer-omat a bankom utalásos egyik ablakában hogy beazonosíthassanak. Másnapra megjott nekik a pénz és automatikusan verifikáltnak vették a bankszámlámat,nem kellett semmit állítanom! 
#4
Off topic / Re:Én vagyok a bohóc?
január 30, 2018, 09:34:03 DÉLELŐTT
Idézetet írta: willow Dátum január 27, 2018, 09:50:32 DÉLELŐTT
..... Valószinűleg én igy fejeztem volna ki magamat, hogy :  Na ne bohóckodjunk már kedves barátom. Vagy valami ilyesmi.

Pontosan ezen van a hangsuly számomra is, az illemrol....
.... ha a vevo egy irreálisan alacsony árat kínál (mondjuk így pofátlant) akkor sem így válaszolunk vissza az elso ajánlatra, mert ez amatorizmusra vagy beképzeltségre utal az eladó felol.
Nem tudhatjuk hogy a vevo nem rendelkezik e olyan ossszeggel ami nekunk pl.eladonak már megfelelo lehet és elhajtjuk a vevot, sot ennek híre is mehet . Ha a vevo még mindig nem tud megfelelo ajánlatot tenni akkor illedelmesen elbucsuzunk akármilyen véleményunk is van magunkban az illetorol,mert soha nem tudhatjuk nem lesz e a jovoben uzleti kapcsolatban barátjával rokonával stb ... volt rá nem egy példa.
  Nekem volt olyan vevom aki egy buta prosztó illeto volt mindenkit lekezelt szitkozodott a saját alkalmazottjait is lekezelte,mindenbol alkudozott, majd egyszer leultem vele normális hangnemben megbeszélni a dolgokat ,hogy így nem tudunk a jovoben egyutt dolgozni-erre az illeto becsukta az ajtot és teljesen más arcát mutatta, elnézést kért és azt mondta látja hogy nem egy haszonleso bunko eladoval van gondja és nem vettem át az o stílusát még akkor sem amikor o is tudta hogy vállalhatatlanul viselkedik- ezért most megbízik bennem és alku nélkul megkotottuk életem egyik legnagyobb uzletét vele - és utána még egy másik barátja cégével . Nagyon tanulságos volt számomra és a konkurenciának is.
  Ezzel nem azt mondom, hogy minden´hulye vevot el kell viselni,de az elso ajánlatra nem bohocozzuk le az akkor még potenciális érdeklodot, a kornyezo piacokon nem engedhetjuk meg ezt a stilust sem uzleti sem illem szempontjábol - sem ha hot-dog-ot árulunk sem ha autot vagy bármit.
  Ott ahol kedvesen kiszolgálnak szívesen visszamegyek még ha picivel drágábbak is - a bunkok meg szépen lassan bezárhatják a bazárt!
  Az uzletben nincs barátság ,de azért illem az legyen, mert az illem az uzletben plusz pénzt ér!
  (Igen igaza van annak aki azt mondja nem korhoz kotheto a dolog ,hogy ki milyen illemtudo, de sajnos nagy átlagban a fiatalság neveletlen - szerencsére vannak kivételek,remélem ez még változik és sok fiatal csinál szép karriert, )
   

#5
Off topic / Re:Én vagyok a bohóc?
január 26, 2018, 02:47:17 DÉLUTÁN
  Jobb is, ha nem hoz ossze a sors egy ilyen sérto modoru emberrel,mert nem szokásom, de elkenném a száját. Miért nem lehet inteligensen válaszolni attol fuggetlenul hogy kevesli az ajánlatot?
  Ezt soha nem értettem hogyan lehet valaki eladó ilyen stílussal. Bármikor, ha ajánlatot teszek mert tudom ,hogy az áru túlárazott, akkor odaírom hogy ne haragudjon de ennyit szánnék rá azonnal fizetek,ha megvan szorulva és gyorsan kell a pénz belemegy ,ha nem akkor mondja azt ne haragudjak, de ennél tobbre gondol és messze vagyunk a kozos nevezotol....
   

  Ez mindkét félre igaz egyébként....de itt a "bohocozást" indokolatlannak érzem!  ( bocsi de felbosszantottam magam )
   
#7
Koszi srácok a válaszaitokat,akkor lovom is le a kulso BCH-s walletem náluk....azért rafináltak mert a kliensuk elfogadja mind a BTC-s mind a BCH-s kulso walletet,szóval ugy jelzi mintha OK-s lenne , de pl az ETh-t invalidnak dobja. Ez eléggé megtéveszto a felhasználok felé!
#8
Idézetet írta: vinkrisz Dátum január 10, 2018, 08:08:15 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danje Dátum január 10, 2018, 06:52:42 DÉLUTÁN
Sziasztok srácok!
A kovetkezo dolog merult fel bennem...
Coinbase wallet számlák - van BTC,ETH,LTV és BCH-Bitcash - namármost a nicehash elfogadja a BCH wallet-et amit beadok bányászáskor szóval kozvetlenl oda bányászok,de ha jól tudom a Nicehash BTC-ben fizet.
A kérdés - ha BCH-t bányászok kozvetlenul a Coinbase-s számlámra,mukodni fog ,vagy mindenképp BTC-t kuld vagy át sem megy?
Koszonom mindenkinek aki szán eg kis idot a megválaszolásra! ;)

Elvileg BTC-t BTC  walletbe küldj, BCH-t BCH walletbe. Nem dobja vissza valszg semmi a rossz címet, de az utalásod megy a Valhallába.
Koszi a választ -  a félreértés elkerulése végett: Coinbase-en van BCH wallet-em , amit bemásolok a Nicehash kliensébe amit szépen el is fogad,így elvileg BCH-t kéne hogy bányásszon és utaljon a számlámra,de a Nicehash kliense mindent BTC-re számol át.
  Valamiert az maradt meg bennem hogy a Nicehash mindent BTC.ben fizet ki...ezt nem tudom jol tudom e.
Amennyiben képes a Nicehash tényleg BCH-t kuldeni a Coinbase BCH walletjébe - akkor azt szeretném végul a Coinbase-rol €-ra váltani és elkuldeni a számlámra.
Ez a terv...a kérdés az hogy ez igy mukodik e.

Ha jol értem a válaszod vinkrisz,akkor szerinted a Nicehash nem fogja tudni elkuldeni a BCH-s számlámra amit bányásztam és ugrik minden,jol értem?
#9
 Sziasztok srácok!
A kovetkezo dolog merult fel bennem...
Coinbase wallet számlák - van BTC,ETH,LTV és BCH-Bitcash - namármost a nicehash elfogadja a BCH wallet-et amit beadok bányászáskor szóval kozvetlenl oda bányászok,de ha jól tudom a Nicehash BTC-ben fizet.
A kérdés - ha BCH-t bányászok kozvetlenul a Coinbase-s számlámra,mukodni fog ,vagy mindenképp BTC-t kuld vagy át sem megy?
Koszonom mindenkinek aki szán eg kis idot a megválaszolásra! ;)
#10
Kriptopénz Bányászás / Re:cpu-val való bányászás
január 08, 2018, 08:08:06 DÉLUTÁN
 Koszi Soda,nem látom a mi a kulombseg...vagy rossz helyre irom be?Kozben editáltam a -start.bat-ot de ugyan az a hiba....
My monerora bányászok ott a wallet-em, csak majd átváltani nem tudom BTC-re (Poloniex,Bittrex stb. nélkul mert minden a reg le van zárva )hogy Coinbase-rol kifizettessem....
#11
Kriptopénz Bányászás / Re:cpu-val való bányászás
január 08, 2018, 07:43:03 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 03, 2018, 05:05:06 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danje Dátum január 02, 2018, 05:27:29 DÉLUTÁN
Srácok ha lenne oly szíves valaki kisegíteni, lenne 2 HP Proliantom G6  E5520-as Procival - sajnos a procik nem támogatják az AES-t így nem megy rajta sem a Nicehash sem az Equihash, nem hajlando felismerni !
Mivel tudok btc vagy eth vagy zcash-t bányászni windows alol ezzel a procival?Egy 150-200as H/s el már elégedett lennék... 
Jól esne egy kis segítség a tapasztaltaktol mert már megorulok annyit keresgélek!

(sajnos a poloniex autorizáciora 4 napja várok de semmi ,ezért egyelore mást nem tudok bányászni a fentieken kivul,mert csak ezekre van walletcímem)
Elore is koszonom szépen nagytudásu mesterek! ;)


Próbálj meg Monero-t (XMR) túrni.
Koszi Vegán a jótanácsot,arra álltam rá végul , megy is szépen....egy bajom van ,nem fogom tudni átváltani ha nem jutok be a poloniexre ..... ami johetne még az ETH de valamiert a dwarfpool-os claymore nem mukodik,valamit valsz. nem jol allitok be :
A configba beadtam a walletcímemet illetve a workert, de ezt kapom vissza...(ez az XMR- pool nem Moneros ??? mit modosítsak nagytudásu mesterek?)
Ez az epool is csupa szerintem moneros pool - segítene egy jol konfigolt epool és hogy honnan vegyem ki a keresztet hogy aktív legyen...
#12
 Nos fejlemény van ,levittem a Treshold Payment beállítást 0.01-rol 0.001-re így megjelent a kifizetés,viszont az eddigi 3 nap kitermelése továbbra sincs meg,mivel nem érte el a minimális kifizetést. A kérdés az hogy az hová lett,és megkapom e valaha ,vagy annak bucsut inthetek? :o
#13
Idézetet írta: otwald Dátum január 06, 2018, 09:53:07 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danje Dátum január 06, 2018, 03:35:08 DÉLUTÁN
Srácok még 1 dolog aggaszt, homályosítsatok fel légyszi....amint elérem a 0.001es Unpaid Balance értéket eltunik a kibányászott Zcash-em,de nem is jelenik meg sehol...sem a Zcash Wallet ben sem máshol nem látom ,hiába számolja a bányászásom a pool.Ugye a kifizetés(pénztárcámba utalás) automatikusan 0.01-nel torténik ha jól értem ,de mi tortént azzal amit már kibányásztam és eltunt 3x0.001 Coinnal???? Elveszett?
  Dobok ide egy képet a zcash.flypool.org rol ahol a spoolom van....és alá bevágtam a treshold beállítást!
Koszonom ha valaki megtudja mondani mire is számítsak!

Kattints a "Miner:" mellett lévő cimedre. Ott megnézheted hogy el e lett már küldve vagy még átküldésre vár.
Ha átküldte akkor a pénztárcában is csak egy bizonyos minimum összeg felett jelenik meg a coin. Ha lesz már rajta valamennyi aztán már fogod látni.
Koszonom szépen otwald a válaszod,igen azt is néztem ,már egyenként végigmásztam a block-ok alapján a tranzakciokat milyen címekre utaltak mert e kereso nem dobott ki semmit ,de nem jutottam semmire....ezt látom egyébként.
#14
 Srácok még 1 dolog aggaszt, homályosítsatok fel légyszi....amint elérem a 0.001es Unpaid Balance értéket eltunik a kibányászott Zcash-em,de nem is jelenik meg sehol...sem a Zcash Wallet ben sem máshol nem látom ,hiába számolja a bányászásom a pool.Ugye a kifizetés(pénztárcámba utalás) automatikusan 0.01-nel torténik ha jól értem ,de mi tortént azzal amit már kibányásztam és eltunt 3x0.001 Coinnal???? Elveszett?
  Dobok ide egy képet a zcash.flypool.org rol ahol a spoolom van....és alá bevágtam a treshold beállítást!
Koszonom ha valaki megtudja mondani mire is számítsak!
#15
 Koszonom szépen a válaszod...akkor még van esély ezek szerint.Igen én is ilyen megfontolásból jogsival reggeltem,de azt gondoltam max 1 hét lesz,ezek szerint ez kicsit hosszabb folyamat...
Utánenézek a cryptopianak is, koszi szépen a jotanácsot rendes vagy!
#16
 Jo reggelt srácok!

Valaki ha tud segítsen vagy adjon tanácsot, Poloniexre várok tobb mint 1 hete és ez fogad ....létezik hogy eddig tart,vagy én b...xtam el??
Monerot bányászok nem tudom hol váltsam át Bitcoinra hogy át dujam kuldeni Coinbase-re....
Koszonok szépen minden jótanácsot elore is- hogyan lépjek tovább - ETH-t és Monerot bányásznék foleg de kellene valami Poloniexhez hasonlo ,Bittrex is le van állítva.....
#17
Kriptopénz Bányászás / Re:cpu-val való bányászás
január 02, 2018, 05:27:29 DÉLUTÁN
Srácok ha lenne oly szíves valaki kisegíteni, lenne 2 HP Proliantom G6  E5520-as Procival - sajnos a procik nem támogatják az AES-t így nem megy rajta sem a Nicehash sem az Equihash, nem hajlando felismerni !
Mivel tudok btc vagy eth vagy zcash-t bányászni windows alol ezzel a procival?Egy 150-200as H/s el már elégedett lennék... 
Jól esne egy kis segítség a tapasztaltaktol mert már megorulok annyit keresgélek!

(sajnos a poloniex autorizáciora 4 napja várok de semmi ,ezért egyelore mást nem tudok bányászni a fentieken kivul,mert csak ezekre van walletcímem)
Elore is koszonom szépen nagytudásu mesterek! ;)