Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Skrill

Indította willow, január 26, 2019, 12:18:24 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Til

Idézetet írta: willow Dátum január 30, 2019, 11:13:35 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum január 30, 2019, 10:50:27 DÉLELŐTT
Idézetet írta: willow Dátum január 29, 2019, 06:07:37 DÉLUTÁN
Köszi Til. Valamit ki kell találnom, mert beragadt a pénzem a skrill-en, hiába rendeltem fizikai kártyát, ezidáig nem tudtam vele vásárolni sehol sem. Itt mo-n. Lehet, hogy valamelyik eurós országban működne?
kaszinók elfogadják a skrill utalást kártya nélkül, de ha jól emlékszem részvényt is lehet belőle venni xtb-n:) de vannak brókerek akik átváltják neked coinba vagy paypalra is a skrillen lévő pénzedet
szóval el azért nem veszik a pénz
Attól nem félek, hogy elveszik a pénz, csak nem ilyenekre akartam költeni. De azért kösz a tippet. :)
Igen az volt a baj, hogy BTC ott vettél és nem pl Exmo-rol utaltad oda az ott átváltott Eur-t. A megoldás szerintem az exmo deposit Skrill -ről. Az exmo-n indítasz egy befizetést Skrill metódust választod. Utána nem tudom mi a további menetel. Átváltod crypto-ra aztán passz, vagy utána vissza váltod fiat-ra és elküldöd immár így Skrill-re. A pokerstars pl már nincs a skrill-el összekapcsolásban.Ha már a szerencsejáték említve volt.

C:\> del c:\command.com

Dolce

Til erről hallottál?

Exmo
A tőzsde működik, de tulajdonosát tavaly karácsonykor elrabolták és csak 1 millió dollár váltságdíj fejében engedték szabadon.

Til

#22
Idézetet írta: Dolce Dátum február 04, 2019, 01:59:05 DÉLUTÁN
Til erről hallottál?

Exmo
A tőzsde működik, de tulajdonosát tavaly karácsonykor elrabolták és csak 1 millió dollár váltságdíj fejében engedték szabadon.
Arról hallottam, hogy egy orosz csókának az autóját körbevette több autó , majd beszálltak mellé ,fegyvert nyomtak a fejéhez és az otthonáig kísérték , ahol el kellett utalnia a BTC-t egy címre.
Ez 1 éve volt kb.Azt nem tudtam, hogy ez az exmo-s csóka volt.Ha ez igaz egyáltalán.
Találtam egy cikket, anno én úgy hallottam, ahogy fent írtam és ,akkor még az exmo-ról sem hallottam :)
https://hvg.hu/gazdasag/20171230_bitcoinban_fizettek_ki_a_valtsagdijat_az_egyik_kriptovalutavalto_elemzojeert_kijevben
(Ezek ellenére közel 1 éve használom és nekem nagyon bejött az exmo.Soha semmi probléma nem volt.Előtte persze körbeolvasgattam és sokan dicsérik.)A mondataim nem tudom új bekezdésbe kezdeni, mert olyan jól működik ez a fórum. S ha már itt tartunk a hozzászólásokat sem számolja , mert megáll a számláló.Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg, mert sokszor zavar ,hogy hiába teszek bekezdést , csak úgy egyben odahánnya. Szóltam már ez ügyben, de előrelépés nem történt. Mindenesetre sajnálom.
C:\> del c:\command.com