Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Legutóbbi hozzászólások

#41
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - december 13, 2021, 10:54:32 DÉLELŐTT
Vérszegény

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.12.13!

BTC, a hétvégén, pontosan egy hete szombaton, zuhantunk be a 40k környéki szintekre és az ezt követő hirtelen visszarántásból, talán jogosan gondolhattuk azt, főként az 50k-s szint keddi átlépését követően, hogy ennyi volt. Ez a megállapítás is csak addig állta meg a helyét, hogy ennyi volt, míg be nem álltunk egy bő hétig elhúzódó oldalazó mozgásra.
Az órás idősík tökéletesen bemutatja ezt az oldalazást!
Leszámítva a leszúráskori 42k-s aljszintet, a történések alsó szintjeit 46-47k környékére lehet belőni. A 49k környéki zóna, a történések elején még mint ellenállási zóna mutatkozott, de a mostani kép alapján, inkább egy közép zónának lehet nevezni és az ellenállási zóna szerepet, nagyobb valószínűséggel még a szeptemberi-októberi mozgásokhoz köthető, 53k környék zónának kell majd betölteni.
Wyckoff lehetőséget nem keresnék, ehhez az elmúlt hét hétfői mozgásnak be kellett volna nézni 46k alá!
Tehát az 57k környéke történő visszakapaszkodás nem tűnik egy egyszerű mutatványnak. Sőt, ha a mai, azaz a hétfői mozgásnak nem sikerül visszanyerni a 49k környéki zónát, akkor inkább csökkenő irányba gondolkodnék.
Attól függően, hogy elveszítjük a 46k környéki aljunkat vagy megnyerjük a 49k környéki középzónánkat, lehet viszonylag pozitívan, illetve negatívan továbbgondolni a hét második felében várható történéseket!


Napos: a 4 órás idősík történéseire felesleges kitérni, napos idősíkon sincs sok minden összefoglalható az elmúlt hét történései tekintetében, max az összképből tudunk levonni néhány elemzői elfogult megállapítást.
Kis pozitívum, hogy a visszarántást követően maradtunk a 200-as mozgóátlag felett, az már nem annyira pozitív, hogy ezt követően vissza-teszteltünk a fekete napos trendvonalunkra, viszont öröm az örömben, hogy a 200-as mozgóátlag is kapott egy vissza-tesztet, tehát az ehhez köthető rövidtávú megállapításunk pozitív! Ahhoz hogy pozitívak is maradjunk, legalább ezt a mozgóátlagot tartani kell és minél előbb visszakapaszkodni a trendvonalra, az 53k-s ellenállási zónába, illetve ha akkora a lendület, akkor legalább a zöld 50-es mozgóátlagot megcsippenteni.
Az RSI csíkon már bejelöltem egy következő csúcshoz társítható kék jelzést. Az ehhez a jelzéshez köthető ármozgásnak, kapcsolódnia kellene az előzőekben megfogalmazódott  elvárásokhoz, érdemi mondanivalója viszont csak akkor lesz, ha ez, az előző kék jelzés feletti szintet jelenti, konkrétan a 60k-s szint elérést! Ezen szint alatt, csak mint korrekciós visszakapaszkodásról beszélhetünk, erre jól rámutat a Fibonacci skála is.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: egyelőre úgy tűnik, a piros csatorna felső zónáját kezdjük visszanyerni, annyira viszont mégse pozitív a vevői hozzáállás, hogy a rövidtávú elvárásoknak megfelelően, egy héten belül visszakapaszkodjunk 57k környékére. Remény hal meg utoljára, ez egy bölcs megállapítás és habár semmi több nem áll rendelkezésünkre, illetve a csatorna, amelyből felfelé kilépve sürgősen távoznunk kellene!
Shorts oldal figyelmeztetett, mi is az ára egy longs oldali gyeplőelengedésnek! Példa ott van májusban, amelyet utólag már tudjuk hogy kamu volt, ettől függetlenül, semmi nem zárja ki hogy egy mostani akció mégse legyen kamu és egy kisebb pánik ne okozzon nagyobb gondot.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/eGiDMRoJ/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Okj14DO1/


Hetes idősík:  attól eltekintve, hogy a kettő héttel ezelőtti gyertyánk mélyebbre szúrt mint a múlt heti, viszont a múlt heti gyertyatest, kiegészítve az előző heti kapituláló gyertyáéval, akár arra is utalhat, hogy itt egy olyan fordulat van előkészítve, feltételezve hogy az előttünk álló héten sikerül 57k környékén zárni. Tehát hogy nem csak arra kapjunk lehetőséget, hogy még néhány hétig fenntartsunk egy ál pozitív összképet, hanem még  arra is, hogy az ATH szintünket fenyegető folytatás is kialakulhasson.
Ha a piros háromutas lehetőség csúcsszint lehetőségét nézzük, akkor 76k környékére tehető a következő, véletlen ideiglenes ATH szintünk. Azért gondolható ideiglenesnek, mivel még a lila lehetőségünk is játékban van, amely 85k környékére teszi a következő csúcs lehetőséget és ha ennek megfelelően történnének az események, akkor jogosan készülhetnénk, akár még a 100k-s álomszintre is.
Tehát az eltűnt álló heti feladat, visszakapaszkodni 57k környékére és megadni az ebből kikövetkeztethető pozitív jelzést! Ellenkező esetben marad, jobbik esetben  40k környékére történő ismételt visszaereszkedés, illetve mivel ennél rosszabb szituáció is kialakulhat, de ez a rosszabb szituáció, új long pozíciónyitási lehetőséggel a későbbiek folyamán jobbra is fordítható, ettől függetlenül a karácsonyi hangulatot kellően elrontaná.


"Hónapos idősík: ha ebből a chartból indulunk ki, akkor semmi probléma, csupán annyi történt, hogy a kék 3. impulzív szakasz csúcsot fogott a kerek 69k-s szinten, majd most a 4. korrekciós hullámmal, illetve a rózsaszín impulzus kötelező ABC formációjával egy-két hónapos csendélet megrajzolása következik.
Tehát, ha abból indulunk ki, hogy a rózsaszín impulzusra normális válasz következzen, akkor az nem megvalósítható egy 40k-s aljszinttel, ezért, ahogy a 3 piros támasz(trendvonal) lehetőség is felkínálja, az alsó nem passzol a képbe, a felső meg túl közel van, így marad az arany középút!
Ennek megfelelően, kiszolgálva az igényeket, azaz egy durván kettő hónapos haladékot adva a kötelező korrekciós munkálatokra, illetve ehhez egy támasz zónás segítséget is adva, sokat szomorúságára azt mondanám, hogy ebből a gondolatmenetből kiindulva, az alját 25-30k környékén fogjuk megtalálni."


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YS72ivJn/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kw8P0dds/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/d7DbCwiN/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/v0NPQPve/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/gwAitAkf/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/WrxNPiyT/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/7Y8bF68R/
Napos: https://www.tradingview.com/x/Ft0HB0DO/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/RJBBjfxx/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/MCryhiqI/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#42
Általános kriptopénz témák / Re: Ez rövid volt.. bezár a Zo...
Utolsó hozzászólás Székely Vegán - december 08, 2021, 06:54:21 DÉLELŐTT
Aki pénzért vett ZEE tokent az írjon a david@zoints.com emailre és David kárpótolja!
#43
Általános kriptopénz témák / Re: Ez rövid volt.. bezár a Zo...
Utolsó hozzászólás Székely Vegán - december 07, 2021, 08:20:33 DÉLUTÁN
Sajnos a fejlesztők úgy gondolják. hogy nem életképes a projekt ezért lezárják:
https://zoints.com/threads/zap-at-2021-12-07.11070/
#44
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - december 06, 2021, 10:36:04 DÉLELŐTT
Ho-ho-ho, hol van a 100k

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.12.06!

BTC, ahogy a mikulás sem december 5-én délután kezdd el vásárolgatni, hogy másnap minden gyereknél a cipőben legyen az ajándék, úgy, sokakkal ellentétben a chartokat figyelő TA elemző sem vár olyat, amire nem lát visszaigazolást a charton.
Órás idősíkon, arra volt egy gyenge visszaigazolás, hogy a kék csatornában felkapaszkodhatunk a 60k-s szintekre. Nagyon nem sikerült ennek megfelelően mozogni,  pénteken már megindultunk a lejtőn, viszont a hetes zárás előtt csináltunk egy durván 2k-s leszúrást, amelyet követően bizakodhatunk abban, hogy innen már csak felfelé folytatjuk.
Sajnos nem így történt és durván le lettünk pofozva a 42k környéki támasz zónába.
Jelenleg ott tartunk, hogy a visszahúzás utáni enyhén emelkedő megnyugvó mozgás támaszát letörtük, ebben semmi meglepetés nincs, senki sem várhatott 50k fölé történő visszarántást, ugyanis ennek lehetőségét szombaton elmulasztottuk.
Egyelőre még nem tudni mi okozhat gyors pozitív fordulatot, talán a hétfő délutáni tőzsdenyitás hozhat megoldást, addig nagy valószínűséggel csökkenő irányba mozgunk.


4 órás idősík, 40%-os esélyt adtam annak, hogy az 53k környéki támasz zónából ATH szintet veszélyeztető folytatás következzen, 60% esélyt pedig annak, hogy ez a fordulat 42k környékéről fog megtörténni. Az már biztos, hogy 53k környékéről nem lesz fordulat, a 42k-s zónába leszúrást követően is csak reménykedni tudunk ebben!
Amiért ezeket a százalékos arányokat megfelelőnek tartottam, az csupán a 4 órás charton  követett wyckoff szisztéma lehetősége miatt tűnt egyértelműnek, azonban mivel a fázisok szűknek mutatkoztak, arra is megvolt a lehetőség, hogy 53k környékén sikerül pozitív fordulatot venni a novembert szinte végig kísérő negatív szériának.
Tehát a wyckoffnak megfelelően, habár nem hajszál pontosan, de visszatértünk a szeptember végi aljszintre, ahol még kicsit meg kell nyugodni az indulatoknak, ami néhány ezer dolláros visszaesést még valószínűleg okozni fog, majd bízzunk a legjobbakban.


Napos: nekem már az is meglepetés volt, hogy a májusi zuhanást követően, közel két hónapos letargiát követően sikerült felállni és nem csak egy, a harmonikus mintával megjelenített 53k környékére visszanéző korrekcióval sikerül fordítani. A harmonikus minta tökéletes korrekciója után már jöhettek az új ATH-s gondolatok, ebbe az állapotba kellene most is eljutni. Viszont, ha most is kettő hónapos lesz a kiütés, akkor az ide 100k-s tervek visszakerülhetnek a mikulás puttonyában, majd bizakodhatunk abban, hogy a húsvéti nyuszi nem felejti el visszahozni.
Sajnos eltértünk attól a kék csatornában követhető, enyhén emelkedő mozgási lehetőségtől, amely a márciusi-áprilisi hasonló szituációnál még engedett néhány 1000 dollárnyi pluszt kipréselni a mozgástól. Annak oka hogy ez miért nem sikerülhetett most is, az nyugodtan ráírható a macik számlájára, ugyanis ahogy ezt megtették április végén úgy megtették most is és az akkori 500-as pozíciószintről pár nap alatt feltolták 3500-ra és lám milyen jól bejött nekik. A későbbi próbálkozásaik már nem jöttek be, de két hónapig sikerült mindenkit óvatosságra inteni és miután a bikák átláttak a szitán 30k-ról fel is szaladtunk 53k-ra! Tehát, a szituáció most is nagyon hasonló, már csak az a kérdés, mennyi időt vesz igénybe regenerálódás és a vevők általi helyzetfelismerés.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: sajnos, a hétvégén bekövetkezett az a negatív fordulat, ami miatt itt longs chartot figyelve sem voltunk nyugodtak! Oké hogy emelkedett a pozíciószám, de nem akkora mértékben és tempóval mint az ahhoz elég lett volna hogy kirobbanó áremelkedés bekövetkezzen.
Shorts oldal a bűnös, pontosabban csak annyira bűnös, amennyire a longs oldali határozatlanság teret engedett ennek. Kísértetiesen ugyanaz zajlott le mint áprilisban, ugyanarról az aljszintről, ugyanabba a magasságba toltak fel egy megbízáspumpa és a siker nem maradt el, akkor is és most is, ugyanúgy 10k-t meghaladó visszaesést tudtak ezzel kiváltani. Ennél is nagyobb baj, pontosabban nagy baj volt májusban, hogy a bikák még óvatosabbak lettek, majd jött a feketeleves és 60k-ról történő 30k-ra árbeszakadás.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/AUU2LKxo/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/dDAP3pkB/


Hetes idősík:  sokkal hamarabb jött ez a negatív széria, mint azt a piros háromutas lehetőség 73k-s szintre történő megérkezésével vártam. Új a szituáció, újra kell gombolni a kabátot! Mivel a kabát még nagyjából ugyanaz, tehát megvan a lehetőség ugyanarra a háromutas lezárásra, feltéve hogy a jelen szituációból is sikerül felállni.
Ha picit csalunk az első márciusi csúccsal, akkor kapunk egy nagyjából elfogadható  magyarázatot, de az sem kizárt hogy ezt már csak nagyon bele szeretnénk látni, mindenesetre, ha ehhez igazítjuk a további gondolatmenetet, akkor még azzal lehetőséggel is számolnunk kell, hogy a múlt heti leszúrásunk alját még egyszer megközelítjük, sőt az sem kizárt hogy visszanézünk a kerek 40k-s színtere, már csak azért is hogy vissza-teszteljük a szeptemberi aljunk, illetve a long trendvonalat!


Hónapos idősík: ha ebből a chartból indulunk ki, akkor semmi probléma, csupán annyi történt, hogy a kék 3. impulzív szakasz csúcsot fogott a kerek 69k-s szinten, majd most a 4. korrekciós hullámmal, illetve a rózsaszín impulzus kötelező ABC formációjával egy-két hónapos csendélet megrajzolása következik.
Tehát, ha abból indulunk ki, hogy a rózsaszín impulzusra normális válasz következzen, akkor az nem megvalósítható egy 40k-s aljszinttel, ezért, ahogy a 3 piros támasz(trendvonal) lehetőség is felkínálja, az alsó nem passzol a képbe, a felső meg túl közel van, így marad az arany középút!
Ennek megfelelően, kiszolgálva az igényeket, azaz egy durván kettő hónapos haladékot adva a kötelező korrekciós munkálatokra, illetve ehhez egy támasz zónás segítséget is adva, sokat szomorúságára azt mondanám, hogy ebből a gondolatmenetből kiindulva, az alját 25-30k környékén fogjuk megtalálni.


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ElZyq4zT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0QbIq48y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6DyZSZfF/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/sxXQwHxA/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/BBGdvMr3/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/4UOmnmVz/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/2rtwu6xB/
Napos: https://www.tradingview.com/x/XWMhd63T/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/k5BqUMvu/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/axuhnWw5/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#45
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Safir
Utolsó hozzászólás zsombor1 - december 02, 2021, 07:27:04 DÉLELŐTT
Ja, és mielőtt döntesz, ne csak ez az egy videó alapján tedd. Nézz utána alaposan a projektnek. Nézd meg, hogy miket állítanak magukról, aztán keress mások által írt vagy videózott véleményeket róluk.
#46
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Safir
Utolsó hozzászólás zsombor1 - december 02, 2021, 07:10:13 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Én úgy gondoltam, ebbe a Safirba tolok valamennyit. Ebben a videóban van róla szó: https://youtube.com/watch?v=UwhCeBiU9Lc&feature=share
Nem vagyok olyan bevállalós mint a videót készítő kolléga, én nem vettem meg a legnagyobb csomagot, hanem eleinte csak a legkisebb összeggel ugrottam be. Shop-Blockchain Tech-SAFIR Minting Shares-1/32-es partial node=100Euro. A feltöltést úgy néztem, hogy BCH-ban vagy LTC-ben a legérdemesebb megtenni.
ZENIQ tokent adnak, ami az Uniswapon, jelenleg $0.25.
Láttam, hogy a 100 dodós csomag is hozogat rendesen, amikor szabadult fel zsozsóm, vettem még kétszer 150-eset. Most pedig lejárt Binance-n egy lekötésem és belevágtam egy 1499Euro-s SAFIR Minting Hub-ba. Lesz ami lesz.

Természetesen, reflink:
safir.com/ref/jgczwju7r5
#47
Általános kriptopénz témák / Ez rövid volt.. bezár a Zoints...
Utolsó hozzászólás Székely Vegán - november 30, 2021, 02:43:47 DÉLUTÁN
Egy új közösségi oldal épül, egy amerikai barátom indította  :D


Ha kiváncsi vagy rá és szeretnéd kipróbálni, ingyenesen be tudsz reggelni a https://www.zoints.com -on, egyelőre csak meghívóval, berakok lenn jópárat és frissítem őket amint elfogynak.


Reggelés után hozzá kell adnod a phantom pénztárcát a böngésződhöz (Chrome, Firefox, Brave, Edge) és megkapod a 1.500.000 Zee tokent!
https://coinmarketcap.com/currencies/zoints/


A Zee token a Solana blokkláncon fut és split staking-gel tudod fiaztatni a zoints.com-on.
Úgy a legjobb ha stake-eled az összes tokent, hogy gyarapodjon.
-- Itt az én profilom
-- Kriptopénz oldal: https://zoints.com/z/Kriptopenz/
-- És a magyar közösségi oldal: https://zoints.com/z/Hungarians/

*** Ne csak a Follow gombot, hanem a Subscribe-ot is nyomd meg!!! ***
*** Csak igy indul el a Stake-elés, vagyis a tokenek kamatozása! ***

*** A tokeneket nem nekem adod, csak nálam Stake-eled ***
*** Bármikor visszahívhatod és 10 nap után újra a tárcádban lesz ***
*** Legyen mindig üres a pénztárcád! ***
*** Mert csak akkor kamatozik és gyarapodik a pénzed ha Stakelsz!! ***


--> Zoints litepaper
--> Útmutató zoints.com reggeléshez


Még nagyon új ez a dolog, de én látok benne potenciált.
Írjatok véleményt, ötleteket, építő jellegű kritikát és én továbbítom a havernek és ő a a dev-eknek.

#48
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - november 29, 2021, 10:52:28 DÉLELŐTT
Akár még aljat is foghattunk.

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.29!

BTC, órás idősíkon felesleges nagyon elaprózni, van egy hosszan elnyújtott csökkenő csatornánk, amelyet egy csökkenő irányú impulzussal is próbálunk lekövetni. Ebből a csatornából, múlt hét csütörtökön kiléptünk felfelé, majd ezen kilépést követően, vártunk egy vissza-tesztet a csatornára, ami természetesen nem történt meg és visszatértünk a csatorna felezőszintjére. Ennél a pontnál azt is hihettük, hogy a csökkenés tovább folytatódik a csatorna alja irányába, helyette azonban beállítunk oldalazni.
Van egy szürkével jelzett támasz zónánk, amelyből 40% esélyt adtunk a visszapattanásnak!  Egyelőre csak csipkedjük ezt a zónát, háromszor is beköszöntünk, majd az utóbbi beköszönést követően egy 5k-s long elmozdulás történt. Ebből az elmozdulásból várnánk további pozitív folytatást, lehet hogy nem egyszerre, sőt az sem kizárt, hogy előtte még az 55k környéki barna támasz zónában így visszanézünk.


4 órás idősík, tehát 40%, oké legyen, várjuk a legjobbakat... amiért kétségeim vannak, az továbbra is a wyckoff 40k környékére visszamutató lehetősége!
Egyelőre, pontosabban ebben a pillanatban úgy néz ki hogy bukik a wyckoff szisztéma, de ezt a megállapítást sem kell elsietni, mivel ez a vasárnapi 5k-s ugrás, egyelőre csak a wyckoff oldalazó szakaszának támasz zónájába nézett vissza. Abban az esetben, ha innen visszanézünk az órás idősíkon is megjelenített 55k környéki támasz zónába, majd onnan sikerül újra pozitív útra terelni a mozgást, akkor már kezdhetünk a wyckoff lehetőség bukásáról emlékezni és keresgélni a 69k-s ATH szinttámadás lehetőségét.


Napos: ezzel a múlt heti 53k-s szintre visszanézéssel, most már a kék csatorna is akkorára hízott, mint az áprilisi-májusi időszakban, igaz, ez a mostani csatorna még nagyon is gyerekcipőben jár és szüksége lenne még egy felső megerősítésre! Ha összejön a megerősítés, azzal megint új ATH szintre jutnánk és elérnénk azt a piros, szintén képzeletbeli ellenállást, amelyről szintén nem kizárt hogy egy hosszan tartó csökkenő hullámba torkollik a dolog.
Tehát, egyelőre megvannak az esélye annak, hogy újra pozitív fordulatot vegyen a történet, sőt ha a kék parabolikus ívet is figyelembe vesszük, akkor még annak az esélye is megvan, hogy azt a bizonyos 100k-s álomszintet még decemberben összehozzuk...


BTCUSD Shorts/Longs chartok: megfogalmazódtak szép long elképzelések, ennek jó lenne itt longs oldalon is látni a visszaigazolását. Egyelőre azt látjuk, hogy apró lépésekkel haladunk felfelé, a probléma csak annyi, hogy ezzel nem jutunk messzire, sőt nagyon is fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy ismét beleszaladjunk egy saját magunknak adott pofonba.
Shorts oldal meg is érezte a vérszagot, a szunyókálást imitáló macik rögtön akcióba is kezdtek és toltak egy 400%-os ugrást. Ez, ahhoz képest még semmi, amilyen mélyen vártak a lehetőségre, ennél viszont nem kellene több teret engedni nekik a mocorgásra!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/5w1Bu7mC/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Km2UwJhv/


Hetes idősík:  a piros és lila háromutas lehetőségek továbbra is versenyben. A napos kitérőnél is felmerült annak a lehetősége, hogy a kék csatorna megerősítési lehetőségével újra 70k irányába folytatódhat a történet, tehát a piros 1.27-es csúcsra el lehetne jutni, ill a lila 1.61 is játékba hozható, ha a szintes napos kitérőnél felvázolt parabolikus ívről nagyobbat sikerül ugrani.
A mögöttünk hagyott hetes gyertya, kitűnő alapja lehet a pozitív fordulatnak, ehhez azonban, az előttünk álló hetet vissza kellene tornázni a 2 héttel ezelőtti 65k-s nyitószinthez minél közelebb, de az ellen sincs kifogásunk, ha a betakarás is összejön.
Ha a kék színű, 1, 2, Elliott hullámkezdemények, a későbbiek folyamán megállják a helyüket és valóban egy 3. impulzív hullámba kezdtünk bele Szeptember végén, akkor a kék hármast, ötös hullámra bontó következő piros Elliot 1. hulláma, a jelenlegi 69k-s ATH szinten pihen, a 2. hullámot pedig ezzel a múlt heti 53k aljjal zártuk. Az esetlegesen ennek megfelelően alakul a folytatásról, egyelőre még csak álmodni lehet, mivel bőven 100k feletti gondolatokat kellene megfogalmazni, de lépésről-lépésre haladva bármi is összehozható.


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Y71TOM4W/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/nQU29yhw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/y6GTwvja/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/iPfU6BTu/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/vJHTBlUq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/fSMzdXUb/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/lUKrwju8/
Napos: https://www.tradingview.com/x/Wtlb1Gdq/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/4WsklSRG/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/z4ldQzut/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#49
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - november 22, 2021, 11:24:11 DÉLELŐTT
Aki korán örül...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.22!

BTC, ...az nagyobb valószínűséggel, később jobban szomorkodik, mint azok, akik jobban megfontolták a lépéseiket és nem a médiasodorra hallgattak, ami arról szólt, hogy vegyél, vegyél, úgyis emelkedésnek indul az ár! Egyszer biztos, de a csúcson beszállók, ne várjanak ugyanakkora haszonra, mint azok, akik már az év elején, esetleg a nyári uborkaszezonban meglépték a kötelezőt.
Órás idősíkon, kizárólag csökkenő irányú mozgásról tudunk beszámolni. Ami annyit jelent, hogy a két héttel ezelőtt szerdai 69k-s csúcsot követő hirtelen beszakadásból, csak múlt hét hétfőre sikerült kicsit javítani. Ez első ránézésre sem annak a jele, hogy itt jó hangulatban lévő vevői állapotok uralkodnak!
Ezt a rossznak nevezhető hangulatot, a hétfőtől-szerdáig tartó hétközi mozgás szépen meg is koronázta. Végeredményül kaptunk is egy szépen elnyújtott csökkenő csatornát, illetve nagy valószínűséggel egy csökkenő irányú impulzust, igaz ennek még az 5. lezáró szakaszára várnunk kell. Ha kihasználjuk a csatorna lehetőségeit, akkor a hét első napjaiban további árcsökkenés lehetséges.
Számítani lehetett arra, hogy az előző ATH szintek által kialakított ellenállások sokasága, nem lesz egy könnyen áttörhető feladat. A végeredményt nem kell túlmagyarázni. Jelenleg annyit tudunk, hogy van ez a zöld csökkenő irányú csatorna, illetve egy meg nyitott impulzus, amelynek aljat kellene találni!
Tippünk erre is van!
Méghozzá egy szeptemberi ATH szint (melyet követően kísértetiesen hasonló visszaesés következett, mint a jelenlegi), illetve egy későbbi, kisebb októberi korrekciós alj, tehát az ezek által kialakított támasz zóna. azaz 53k környéke lehet a jelenlegi korrekciós aljunk!


4 órás idősík, hasonló szituációban még örültünk augusztus elején, meg is lett az eredménye, például az órás kitérőnél említett szeptemberi csúccsal. Az akkori siker, a wyckoff szisztémának köszönhetjük, legalábbis ezzel magyaráztam én! Most ismét erre a szisztémára támaszkodva, de sajnos nem ugyanolyan pozitív folytatásra utalnak a jelek, mivel ennek az előjele nagyon is negatív. Viszont, csak annyira negatív, amennyire jelenleg szükségünk van ahhoz, hogy a folytatás, vehetően jövőre még pozitívabb legyen.
De ennyire ne szaladjunk előre, mivel, még egyáltalán nem biztos hogy ez a negatív forgatókönyv valósul meg. Ha jól vázoltam fel a fázisokat, illetve azok nem félrevezető útmutatást adnak, akkor jelenleg az F lezáró fázisban mozgunk, annak is a legdurvább befejező szakasz előtt!
Az sem túl pozitív, hogy a mozgatlak kereszt, egybeesik az F fázisba belépés nagyjáboli időpontjával! A zöld csatorna ellenállásra, illetve az ugyancsak zöld 50-es mozgóátlag pedig abban a tekintetben egy jó jelzés, főként ha sikerülne ezeket határozottan áttörni, mivel ezzel letörnénk a wyckoff méregfogát és visszatérnénk abba a 10k-s oldalazó sávba, amelyben a további új ATH szintre ugrásokat is előkészíthetnénk.


Napos: lehet, sőt biztos, hogy túl sok infó látható ezen a napos chart képen, amire viszont érdemes koncentrálni, az egy szinte tükörszerűen lemásolt, januártól nagyjából márciusig megegyező mozgás a jelenlegivel!
Tehát volt két intenzív emelkedő szakaszunk, amelyet megtört egy szeptemberi egészséges korrekció! Hasonlóan egészséges korrekcióra számítva (ahogy azt a piros csökkenő irányba mutató nyíllal meg is jelöltem), várhattunk az 53k-s támasz zóna környékére egy visszaesést.
A visszaesés jött, csak nem akkora, mint amekkorát vártunk, ettől függetlenül, a folytatásban sikerült felszaladni a jelenlegi ATH szintre.
Ezt a piros nyilat áthelyezhetjük a jelenlegi csökkenő hullámra, a cél, nagy valószínűséggel még mindig ugyanaz a támasz zóna. Az viszont nyitott kérdés, hogy ezt a zónába megérkezést és az utána történő, vélhetően pozitív fordulatot, még itt november végén lerendezzük, tehát nagyjából a kék parabolikus ívről indulunk meg felfelé, vagy áttoljuk decemberre és a piros szaggatott vonallal jelölt támaszról, azaz a jelenlegi long trendvonalról vágunk bele, a vélhetően pozitív folytatásba.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: mintha kezdenénk megkapaszkodni a piros csatornában, pontosabban annak felezőszintjében, ami, a folytatás szempontjából egy pozitív előjel lehet! Ezzel viszont még nem mászunk ki a gödörből, csupán a hangulatnak teszünk jót, de az sem biztos hogy a jelen hangulatnak teszünk jót, főként ha az 53k-s támasz zóna irányába tart az ár, hanem az azt követő pozitív hangulatnak tesszük le az alapköveit!
Short oldalon, ha látni is szeretnénk mi történik, akkor kisebbe idősíkra kell visszalépni, például 4 órásra! Ahol kiderül vannak történések a mélyben, majd ezeknek a lecsengései után minden a helyére kerül. Elég jól látszik hogy a múlt heti árvisszaesést kik is akarták igazán, viszont ez is jól látszik, hogy az utóbbi napok áremelkedése, főként annak köszönhető hogy a macik kicsit hátradőltek. Abban az esetben, ha az ár tényleg 53k irányába tart,  vélhetően itt is aktivitás növekedést fogunk látni és a csúcsot valahova 2k magasságában fogjuk megtalálni, feltételezve azt, hogy nem lesz nagyobb pánik.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/d63r89D9/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/PS6QG1L6/


Hetes idősík:  "az a bizonyos 75 és 87k-s tipp, a piros és lila 3 futás folytatási lehetőség alapján született. Ezek a 3 utas lehetőségek még megerősítésre várnak, tehát arra, hogy az elért 1.27/1.61-es szintek valamelyikéről korrekcióba szaladjunk bele. Ha nem csak egy hetes szinten nyúlfarknyival megnövelt új ATH színt kijelölésében gondolkodunk, akkor a lila lehetőségre kellene ráhajtani."
Durva a mögöttünk hagyott hetes gyertya, hasonló történéseknek, ugyanilyen negatív utózöngéje sem szokott elmaradni, azaz számítani lehet arra, még ha nem is ilyen intenzíven, de egy, esetleg két hétig további visszaesésnek leszünk szemtanúi.
Sajnos, a később idősíkok mozgásaiból kiolvasható jelzések, ezt a megállapítást, némileg alá is támasztják! A hetes kitérő elején olvasható idézet, továbbra is megállja a helyét, remélhetőleg jövő héten sem kell máshogy gondoljam!
Nem számítottunk egy 10k-s visszaesésre, főként nem ilyen intenzívre, viszont, ahogy a múlt heti körkép címében is megfogalmazódott, vannak ilyen szépségei a TA-nak... Tehát, csupán a gyertyaformából kiindulva is számítanunk kell negatív folytatásra, ennek a mértéke még kétséges, de bízunk abban, hogy egy 53k környéki aljban kiegyezünk!
Viszont ez a korai korrekcióra fordulás, talán arra is egy jó előjel, ha már idő előtt elvégeztük azt a feladatot, amit a piros 3 utas lehetőséghez igazodva 75k környékről vártunk, tehát hogy egy hasonlóan intenzív emelkedésbe kezdjünk, mint azt augusztusban és októberben már megtapasztalhattuk, azaz decemberben, igazodva a lila 3 utas lehetőséghez, felszaladjunk 85k környékére!


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lsY4AUK1/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rWsg1W0Z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rldoVZQB/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UjvwudA4/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/lQJoccPt/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Vf0cOGQQ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/8TCwWXwx/
Napos: https://www.tradingview.com/x/9O8Csbmd/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/ywi9kqUa/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/SO4zKiJm/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#50
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - november 15, 2021, 10:53:58 DÉLELŐTT
A TA, várt és nem várt szépségei

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.15!

BTC, jól kezdtük a mögöttünk hagyott hetet, fel is szaladtunk 68.500$-os szintre, majd belefogtunk egy kisebb korrekciós mozgásba, viszont nem sejtve azt, hogy ez csak egy előkészített bikacsapda és a folytatásban kialakított 69k-s új ATH szintre felszaladás követően, még gyorsabb csökkenő irányú folytatást vesz a történet.
Tehát, ha ez a visszaesés már előző nap elő volt készítve, akkor nagyon ügyes akció volt, főként úgy, hogy az intenzív 6k-s csökkenő szakaszt követő levezető megnyugvás, szépen elhúzódott péntekig. És ezzel össze is foglaltuk a mögöttünk hagyott hét munkával töltött napjait.
A hétvége történéseivel lehetne foglalkozni, de nem érdemes, mivel ha az S kanyart követő elképzeléssel most sem tévedünk nagyot, akkor egy Elliott 1., 2. hullámokkal előkészítettük a 70k fölé történő utazást.
Gondolom egyértelműen látszik, hogy a recept most is lehet ugyanaz mint két héttel ezelőtt, azon viszont nem fogunk bánkódni, ha a múlt hét szerda környéki történéseket átlapozzuk!


4 órás idősík, volt itt ez, az egyre meredekebb pályára álló rakétával megjelenített múlt heti kilövési lehetőség, ami a rakétakilövés előtt besült... Direkt történt vagy valaki segítették a történet ezen irányba alakulását, azt örök homály fogja fedni és talán az se véletlen, hogy az előző támaszra történt a visszanézés. Egy következő és vélhetően az utolsó hasonló akcióhoz, már 70k fölé kellene szaladjunk, ahonnan ha visszafordul a rakétánk, ott már az előző ATH szintek biztosította támasz zónákra lesz szükség! És ha ezek a támasz zónák sem állják meg helyüket, ott talán már az idei 100k-s lehetőségről is le kell mondjuk.
A világoskék csatornára is érdemes figyelni, amelyből a múlt hét pénteki mozgás, csökkenő irányba kivezette az árát, visszatérni pedig azóta sem sikerült és az így kialakított, a csatornába alulról kapaszkodó mozgás, lehet a történet rákfenéje, amelyik boríthatja az előzőleg felvázolt 70k fölé megérkező folytatás lehetőségét.


Napos: abban az esetben, ha a négyórás kitérő utolsó mondatában megfogalmazódott aggodalmak létjogosultságot nyernek, arra talán magyarázat az itt napos charton felvázolt kék csatorna. Ez a kék csatorna, tulajdonképpen arra figyelmeztet, hogy a történet ugyanoda is kifuthat, mint a májusi-áprilisi hasonló csatornában mozgásnál!
Tehát most is volt kettő impulzív emelkedő szakaszunk. júli21-szept 7 és szept29-okt20 között. Igen erre azt is mondhatjuk vannak ilyen véletlenek, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a folytatásnak is ugyanoda kell kifutni.
Sárga színnel körberajzoltam azt a májusi negatív irányú mozgást, amire azt is mondhatnánk hasonlít a múltheti mozgásra, viszont ahogy májusban sem, egyelőre még most sem néztünk le a csatorna támaszára. Ez jó hír a 75k-s várakozásaink tekintetében, főként úgy, hogy egy ilyen 75k-s vagy még magasabb szintre megérkezéssel felfelé kilépnénk ebből a vészjósló kék csatornából, borítva az egész májusi-áprilisi történésekhez hasonulást!
Nagyon nem szerencsés módon, de az okt 20-i ATH szintről nem néztünk vissza az 53k magasságában várakozó támasz zónába, valószínűleg ezért sem olyan intenzív a jelenlegi long mozgás, mivel mindenki óvatos és senki sem szeretne beragadni ezekben a magasságokban, főként nem altokkal, amelyek amúgy is kiszolgáltatottak a Bitcoin ármozgásának.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: néha itt elővesszük a hetes chartot, amit én már el is felejtettem, hogy ide is felvázoltam egy Elliott elképzelést. Szeptemberben eltört valami a vevői oldalon és ha megnézzük az ekkori ármozgást, ennél a pontnál elég szépen kapaszkodtam vissza a 30k-s korrekciós mélypontról. Mi lehet a probléma, ezt nem tudjuk, de ha idetenném a napos chart piros csökkenő csatornáját, akkor ott azt látnánk, hogy a csatorna felezőszintjéről, illetve az 50-es mozgóátlagról, mintha jelenleg csökkenő irányba visszapattanás készülődne.
Shorts oldal hetes chartjából, viszont csak a nagy semmit tudjuk meg, továbbra is szabad utat engedve a vevői oldalnak, akik mint látjuk, ezzel lehetőséggel csak nagyon óvatosan élnek.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/KUqRSEro/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/BJGzUEWs/


Hetes idősík:  "az a bizonyos 75 és 87k-s tipp, a piros és lila 3 futás folytatási lehetőség alapján született. Ezek a 3 utas lehetőségek még megerősítésre várnak, tehát arra, hogy az elért 1.27/1.61-es szintek valamelyikéről korrekcióba szaladjunk bele. Ha nem csak egy hetes szinten nyúlfarknyival megnövelt új ATH színt kijelölésében gondolkodunk, akkor a lila lehetőségre kellene ráhajtani."
A lehetőségek tárháza végtelen, ezekből ragadtam ki egy esetleges háromutas lehetőséget, amelynek lehet egy szerényebb 80k-s, illetve egy kicsit bátrabb 100k-s végeredménye. Jósolgatni nem érdemes, viszont ha utólag ennek megfelelően alakul a folytatás, akkor talán némi büszkélkedésre jó lesz...
Ameddig várunk, addig keresgéljünk ezen lehetőséghez visszaigazolásokat! Például, itt vannak ezek a piros csökkenő irányú támaszok/ellenállások. Tulajdonképpen az alsóhoz igazodik a középső és ezen kettő közötti távolságot vetítettük előre, egy lehetséges 3. ellenállási lehetőséghez, de úgy is nézhetjük, hogy itt egy nagyobb csökkenő irányú csatornát vázoltuk fel és ennek a csatornának a felső részében haladunk, az egyelőre még csak elképzelt ellenállás irányába.
Tegyük fel hogy a csatorna ellenállást elérjük, majd egy kicsivel nagyobb korrekcióba kezdünk bele. Mivel csatornában gondolkodunk, egy nagyobb korrekcióval miért ne célozhatnánk meg a csatorna felezőszintjét, ez lenne a kérdőjellel jelölt 43k környéki mélység, ahol még a long trendvonallal is találkozhatnánk. 


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7afjztRL/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dwqgwSlX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/90opG8Lu/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/7FGRTRdd/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/lk5QmF2k/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/K9F6WIvZ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/M9NwHLk3/
Napos: https://www.tradingview.com/x/PLsXwBF4/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/RUVU25fr/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/lay4XFc1/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/