Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - adamszumu

#1
Coin-ok / sweatcoins [SWC] -séta/futás-
január 12, 2019, 08:12:29 DÉLELŐTT
.
#2
Off topic / segítség
július 06, 2017, 12:56:58 DÉLUTÁN
aki tud trafót tekercsselni az írjon pü-t(igazából szerintem jó ha ideírjátok mert utánna törlöm innen a beszélgetést amint kész lettem vele) mert igazából nem ide való a téma csak nem tudom máshol megkérdezni mert a gyakori kérdéseken sincs normális válaszadó, szóval: Mikrótrafóból pontheggesztőt szeretnék építeni, eddig jó az elképzelés csak ez után jön a baj már eldöntöttem hogy az eredeti primer tekercs lesz itt is a primer és teszek bele 1 menet vastag rézvezetéket, csak hát ugye milyen vastag vezeték kell neki az függ a vasmag méretétől a V számtól(ami kb 1,7V) és így sok-sok ampert kapunk, viszont találkoztam egy olyan ténnyel hogy elvileg a trafóban lévő vezeték keresztmetszete nem lehet egyforma az elmenő vezetékkel, ez mennyire releváns itt egy pontheggesztőnél és hogy mégis milyen vezeték kell hozzá?
#3
Kriptopénz Bányászás / uphold
január 13, 2017, 03:58:59 DÉLUTÁN
Valaki ismeri ezt az oldalt:
https://uphold.com/
itt elvileg 0%fee?
#4
Kriptopénz Bányászás / asus RX 470 probléma
december 10, 2016, 10:22:05 DÉLELŐTT
Nekem is mejöttek a kártyák, vettem 3db asus Rx 470 -t (OC) és kipróbáltam. Az alap hozzáadott programok voltak feltéve, semmi már kiegészítő csak az asus-s progik amik a lemezen vannak, felhúztam egy kicsit(mert nincs benne semmilyen határ vagy figyelmezteteés csak az hogy lehet és nem tudni előre hogy mi lesz) a GPU clock-t, Gpu power rate-t és a Memory clock-t és azóta azt csinálja hogy elindul felpörög a venti, elindul a rendszer megy egy pár mp-t és nem lesz se kép se hang. Most mi a teendő???
Írtam a bitcoin magyar fórumba is, de jobb ha több válasz is van.