Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - akka

#1
Sziasztok,

szeretném nektek megmutatni a nemrég indult weboldalamat partnerkapcsolatok építése céljából, ami csak és kizárólag cryptocurrency témára épült:
https://walletinvestor.com/

Vannak rajta:

  • Chartok (hasonlóan más oldalakhoz)
  • Van rajta Compare funkció, ahol 2 currencyt lehet egymással összehasonlítani a fő számadataik alapján
  • Van rajta Converter,
  • Van egy folyamatosan frissülő lista, ami az éppen Pump&Dump alatt lévő Bittrex coinokat listázza ki (5perc alatt 5%-os növekedést figyeli)
  • És van rajta Cryptocurrency Forecast is, ez Machine Learning alapú, jelenleg ezt a vonalat fejlesztem leginkább, naponta készül kb 250 coinról rövid és hosszútávú becslés
Az oldal mögött ketten vagyunk csak (én vagyok a tervező / tulaj) és van egy ügyes programozó (szintén magyar srác) aki építgeti a dolgokat megbízás alapján. Az oldal teljesen egyedi rendszer YII2 alapokon.
Szívesen cserélnék linket másokkal, akiknek van hasonló témában oldaluk (blog, fórum, hasonló oldal).
Magamról dióhéjban annyit, hogy 8. éve dolgozok "Online marketing / SEO" területen, eddig főleg weboldal elemző projektjeim voltak, a kripto piac alig 3 hónapja tetszett még, ezért vágtam bele ebbe a projektbe is. Ahogy az oldal alakul, úgy növök én is fel a témához.
A weboldal koránt sem tökéletes még, az erőforrások (idő és pénz) egyelőre véglegesek, de nagyon szívesen építek win-win partnerkapcsolatokat bárkivel.
A regisztráltak száma is növöget (nemzetközi), így később akár hírlevelet / rendszerüzit is tudok küldeni a felhasználóknak.

Kritikákat is szívesen és együttműködési ajánlatot szívesen fogadok.

Üdv mindenkinek,
Akka