Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Lopova

#1
Idézetet írta: mov ax,0 Dátum május 15, 2019, 11:02:27 DÉLUTÁN
Kraken(Pro)
Poloniex
Coinbase Pro

szvsz még talán Bittrex

Köszi! Én még ilyenekben gondolkodtam hogy Plus500, Etoro, Yobit, cex.io, coinall..... de én még a nagy krah előtt regelgettem be ide-oda... azóta csak félszemmel figyelem a piacot...
#2
Egy tömör, kurrens összefoglalót kérek szépen - ha lehet - arról, hogy most éppen melyik a legjobb coin "tőzsde",  tehát ahol kereskedni és váltani lehet, gyorsan, egyszerűen a lehető legjobb árakon (offline walletből is), kevés költséggel, és a lehető legtöbb coint (legalább a top 50-et) kezeli korrekten; nagy múltú, stabil és nem tudják a hekkerek támadni (legalábbis sikerrel)...
Előre is kösz!
#3
Kriptopénz Bányászás / Re:AMD VEGA
december 02, 2017, 12:50:14 DÉLELŐTT
Üdv kedves bányamérnök urak! Legyetek szívesek foglaljátok össze nekem tömören hogy egy Vega 64-el (Intel i7 4790k-val + 16 gb ram), melyik a legjobb kriptodeviza fajta az, amit lehet bányászni, tehát melyiket tudja a leghatékonyabban. Van aki Ethereum-ról beszél, hallottam már olyat hogy Zcash meg egyebek. Szóval melyik?
A másik kérdésem pedig hogy és ebből a bizonyos Vegával legjobban bányászható coinnal, ha villanyszámlát nem számoljuk bele egy nap (nyilván nonstop) milyen mennyiség termelődik?
Az alapkonfigom meg van, VGA vásárlást tervezek (akár többet is, de egyelőre max 3 kártyára van pénz). Azt számolgatom, hogy mit lehet kihozni így per hó, hogy egyáltalán megéri-e ebbe belevágni, de mivel néha játszani is szeretnék, ezért gondoltam hogy Vega kéne (mert arról hallottam már bár nem tudom az is igaz-e még, hogy bizonyos régebbi AMD-k jobban bányásznak mint a vega)... A válaszokat és a segítséget előre is köszi!