Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - DonaldDump

#2
Igen nagy pénznyelő az összes.. Revoluttal az élen.
#3
A revolutra február elején töltöttem forint számláról eurót. Azonnali sms szerint 317 re jött ki. Pár nap múlva valós elszámolás 326ft/euró !! két százalék a középről szeintem simán megvan...
#4
Ha revolut premiumod van akkor az app bal alsó sarok "more opció"- jobb felső "profile opció" - "Price plan" menüben. Ha teljesen meg akarod szüntetni írni kell nekik . De 6 évig akkor is minden adatod megőriznek.
#5
A revolut állítólag elfogad coinbaseről, de nincs coinbasem, csak Kraken em. Curve és Wirexem sincs... de jó elképzelésnek tűnik.Az biztos , hogy évi 82 eur -ért  a revolutot lemondom, mielőtt lejár..
#6
Egy kis tapasztalat.
Nekem majdnem  egy éve van Revolut prémiumom. Ez 82 eur egy évre és  a következő dolgokat kapod :
Egy paypass dombor kártya, deviza váltási lehetőség  InterFX devizaváltás közép ár  +0.5 % ért.
Crypto barátság:  Vehetsz tőlük eth,btc,ltc,xrp-t kb coinbase ár+ 2% ért és eladhast ha már megveted -2% ért.
A revolut  app mobilról megy,könnyen kezelhető, gyors. Kell úgymond KYC tehát pénz "eltűnésre" nem jó. :).
Kártyás pénzfelvét  felvét 400 eur havi igyenes, ezen felül 2%!!!.Ez úgy néz ki, hogy belépsz az appba van ott euród, amennyi kell forintra váltod és irány a vásárlás, vagy automata.
Amiért én csináltam, hogy majd forintot lehet küldeni magyar bankból és majd jól átváltom euóra meg cryptóra, hát  abból nem lett semmi igéret maradt.
Második gondolatom, hogy akkor majd Cryptó tőzsdéről pl: Kraken  ide utalok és euróban vagy dollárban marad a pénz- dettó semmi, egyszer tavaly ment azóta indoklás és értesítés nélkül vissza utasították az utalást.
Harmadi  gondolatom Cryptót gyorsan  venni tőlük.  Ha a  magyar bankártyádról feltöltöd a revolut számládra a pénzt veszel náluk cryptót, majd valamikor el akarod adni azt csak náluk adhatod el.
Tehát nem mozdítható a cryptó máshova. Ebből kifolyólag spekulációra ugyan alkalmas, de számolj azzal, hogy a kiszemelt cryptónak +4,5 % ot kell emelkednie, hogy elkezdj eladás esetén profitot látni.
Szóval szerintem egy igen drága mulatság a Revolut, ha forintról és magyar bankból indulsz feléjük.
#7
Bizony a Kraken valamelyik nap tette közzé ,hogy melyik ország hivatalai mennyi megkereséssel fordultak hozzájuk. Magyart nem látni de cseh meg lengyel volt a listán.