The Big Wallet degeneration's (avagy hogyan szívtam a walletokkal :)

Indította Uhura, július 15, 2017, 12:10:31 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Uhura

A topci azon elvetemült programozok által okozott szenvedések hivatottak gyógyítani amit a local walletek generálása okoz a sok szegény "hüle" 0+ IQ-s bányászoknak. Mert úgye min mind földalatti föld túrok vagyunk akik nem értjük a magas matematikát meg az elvetemült rendszereket. Ez nem igaz ...... a programozok nem képesek egyszerű de nagyszerű rendszerré varázsolni valami bonyolult dolgot.


PASL:
A PASC kistestére a Pascal Lite , amely követi a nagy tesó "elb.." wallet szisztémáját. A lényeg nem tudsz csak úgy walletet nyitni azt ki kell fúrni :D jó mi. A bányász fúr egy wallet vermet magának - igen az ötlet nem rossz , vagy inkább fenomenális - a probléma abban van , hogy hivatalosan ehez találnod kell soloban egy blokkot  8)  Ami mondjuk az indulás után 1-2 hónappal még talán vicces mulatság de 2 évvel már véres harc ha nem a lehetetlen kísértése . Ezért van a market palace ahol lehet venni :D de ha nincs wallet hova bányáljál kis tesó ... na ezt írjuk le pár pontba szedve azt a 2-3 napos szívás utáni felismerést ami aranyat ér .....


1.) jelenleg 2 db pool van egy ami inkatív (supernova.cc) és egy ami működik: fairpool. A fairpool oldalán minden le van írva ami kellhet.
2.) A Faipool oldalán leírtak szerint 2 lehetőséged van :
a.) web wallet 
- Rányomsz a fairPool felirat mellet látható web wallet feliratra ha még sem találnád: https://wallet.pascallite.com/
- Újabb klikk Create New Wallet feliratra
- Kétszer megadod a választott sok számból és betűből álló jelszavadat (amit szépen felírsz) nem szénnel a kéménybe ugye
- Ezután a felugró ablakban felhívja a figyelmet az ablak hogy írd fel a kaott webcímet (ez azért fontos mert úgyi a honlapon csak new wallet készíthető , így a loginod: ez az URL lesz !!!!
- Megérkeztél a walletbe :)  Mielött most mindenki azt hinné van walletje téved - ez valami átmeneti valami a wallet (account) és a wallet nélküliség között !!!!!
- A weblap közepén leírja a weblap miket tudsz most csinálni .... 1.) Bányászni a poolal (mert itt elég lesz a public key , 2.) Használni a Account marketplacet (itt tudsz vásárolni majd accountot), 3.) kérdezni a megadott chaneleken.
- A lap alján két kis felirat látható: Account és Keys
- Rámegyünk a keysre majd innen kimásoljuk a Public keyt (ez kell majd a bányászathoz a claymorban megadni mint account / wallet cím.)
- kezdődhet a bányászat 
- A pénz 12.25 PASL után itt fog landolni


b.) local wlalet
- Letöltöd a loacal wallet programot [size=78%]https://bitcointalk.org/index.php?topic=1773026.0[/size]
- Kibontod és elindítod
- Az oldalon a Projct menüben -> Private keys -> itt generálsz egy újat a Genrate a new Key gombal
- majd a listában rákattintva adsz neki egy jleszót amit megint csak felirsz szépen az Input passord gomb megnyomásával
- Ezután generálsz egy publick keyt -> ezt fogod a miner programba a wallet / account helyére írni.


3.) Ez után bányászol -- gyűlnek a coinok 12.25 PASl után kifizetés (Minden kifizetés esetén újabb accountott kapsz ezért újabbat nem kell adott esetben venni vagy nem kell fúrni)

Oléé 1....


Ha még is szeretnél venni mert vonzódsz egy számhoz vagy bármi más miatt akkor így teheted meg:


4.) A kifizetett összeget szépen most el kell juttatni az Acc Marketplacere ehez először reggelni kell az Acc Marketpalcen
5.) Regelés folyamata a  https://accounts.pascallite.com/  odalon: Lap tetjén: Sign up klikk -> első sor egy Login kell, második sor 6 jegyű jelszó (megjegyezni) , harmadik az a fránya BAse58 public key. (Na ez nekem mire rájöttem , hogy ez a Web Wallet vagy a local wallet publick key-e D 2 nap volt :D ) vagyis ide beírod a Web walletből vagy  alocal walletből kapott public keyedet.
6.) Pénz traszferálása a Acc market palacere
Web Walletből:
- Először megnézzük hova kell : Az Acc Marketpalcen a My Balance menüben a How Found Your Balance alatt van két lehetőség : From the Wallet (vagyis a walletből szerezzük be a szükséges pénzt ) vagy a from Cryptopia ex. (ebben az esetben veszünk x PASL és ide transzferáljuk) Aki most azt mondja minden a sok szívás a bányászattal annak igaz van :D
- Kiválasztjuk a From the Wall.. menü és alatta megjelenik egy - egy piros mezőben két adat: az első 9-29 az acc number a másik a payload név. Mindkettőt felírjuk.
- Ezután átmegyünk a web walletbe és ott rákattintunk a walletünkben látható valamlyik wallet sorra
- Ezután a lap alján látható Send piktogramra klikkelünk
- A feljövő ablakban a reciplient Acc number helyére beírjuk a Acc market palcenél felírt első számot 9-29 , allata az Amount ba a megvásolni kívánt Acc értékét - nem kell többet nincs fee - az alsó sorba pedig a Playload methodnál kiválasztjuk a Plaintext feliratott és a felugró helyre beírjuk az Acc Market palceben feljegyzet második adatot
- majd elküldjük a pénzt


Ha megrkezett akkor az Acc Marketpalceben a  kiválasztott acc numbernél a Buy gombra kattintva milyenk lesz az áhított Acc :D Olééé 2...


Ezután már csak egyetlen teendők van : Áttranszferálni a megszerzett acc-ot a meglévő walletönkbe. Ezt a Acc marketpalcen a My accounts menüpontban a Withdrwa selected account gombal tudjuk megtenni. Amire itt figyelni kell az az, hogy a gomb felleti Public key (BAse58) az az az accé legyen ahova küldeni szeretné az acc-ot.


Akinek kicsit kacifántos lenne a dolog , nyugodjon meg igaza van ... a PASL , APSC wallet ami account nem egyszerű :D


Aki úgy gondolja kérem nyugodtan küldjön pénz a kapott infokért: Előre is köszi :)
BTC: 1BK7WLt1VRCApi4GzgSYPGCDEG8c8Huocz