Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 27 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Idén is Satoshi lesz a Mikulás vagy egy vérengző krampusz?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.20!

BTC, nem sikerült a dupla alj, helyette kialakult egy szűk csökkenő sáv, amelyben látható mozgás a nagyon régóta követett kék zónából jelez fordulási lehetőséget. RSI csíkok is azt jelzik, itt a lehetőség ki kell használni vagy marad a tegnapihoz hasonló lassú csökkenés. Volume oszlopok szinte eltűntek, tehát valami történni fog mert ez nem buli senkinek se! Jobb indok nem lehet erre a semmitérő mozgásra, mint az ETF döntések közelgése, tehát nagy eladói nyomás nagy valószínűséggel a beragadás veszélye miatt nem valószínű, habár jót tenne a jelenlegi helyzetnek, illetve kisebb stop szint esetén nagy pénzzel is lehet nagyot bukni, ezért sem éri meg a kockázatot. A vevő oldaláról egyenlőre a szándék hiányzik, ehhez kellene az a bizonyos bezuhanás vagy a konkrét ETF döntés,  amivel biztosra mehetnek.

Napos: a tegnapelőttihez hasonló gyertyával zártunk tegnap, ami továbbra sem arra utal hogy csökkenésre kellene számítjuk, de a meglepetés ereje bármire képes. Fordulási szándék minimális jele, az előző két napot betakaró emelkedés lenne, viszont ez is csak egy minimum, mivel a kék ellenállás fölé kellene zárni, majd az azt követő napokban megerősíteni a szándékot további emelkedéssel és az első pihenő a 200-as mozgóátlag környékén lenne ideális.
Nagyon közel van már a november, ahol ugyebár azt tippeltem,  hogy legalább a 10,000$-os szint elérése kerül. Hasonló elvárás az előző két hónapban a 7,770$-os ellenállás volt, de mint látjuk ez sem augusztusban, sem szeptemberben nem sikerült összehozni és ha így folytatjuk, hacsak az ETF döntések hatására nem történik valami, akkor ebben a hónapban még a 7,770$ is csak szenvedősen hozható össze.

BTCUSD Short/Long chartok: ismét hátrálnak a macik, mint akik jól végezték dolgukat és ez igaz is, mert sikeresen visszatartották a kitörni készülő bikákat,  majd most mikor megnyugszom látszanak a kedélyek visszahúzódnak nagy valószínűséggel a 30 ezres szintre, ahol várhatják az újabb parancsot. A bikákat szépen visszapofozták 20 ezres szintre, innen hacsak iszonyat tempóval nem hátrálnak meg a macik, azzal nehéz lesz erőre kapni, de előnye is lehet mivel elég nagy terület lesz előttük szabadon.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/lEVv1gYr/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/JFnVH4Wt/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XWw4kIPq/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DzRKYjqW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zp0bH98N/
https://www.tradingview.com/x/ZVaiolwW/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/rnwLrfH1/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/TUdsrsk4/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, reméljük a kék zónából nem volt véletlen az a hirtelen visszaforduló, viszont a kiugrást követő első korrekciós visszalépésből sajnálatos módon nem sikerül tovább erősödni.  Ennek reméljük a lezárás ez a piros csökkenő ék, hirtelen továbblépést szerintem még ne várjunk, esetleg a 200-as mozgóátlag és a kék ellenállást elérő kisebb emelkedést. Ennek a kék csökkenő sávnak, egyáltalán nem kell volna kialakulni ha 22.-én a 255$-os szintről nem fordul vissza az ár (napos idősíkon erre utalnak a volume oszlopok is), amit köszönhetünk a Bitcoin visszatartott árának!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wGHN11zb/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HAVMAY1p/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szépen mutat az utolsó még jelen pillanatban alakuló gyertya, amivel csipkedjük a két nappal ezelőtt kialakult ellenállási szintet. Ezt az ellenállást átlépve jöhetne a 133$-os jelentősebb ellenállás, ahol ismét a Bitcoin kezében vagyunk, mit szabad és mit nem! Napos tekintetben jelenleg elcsíptük az 50-es mozgóátlagot, amelynek a határozott gyertyával történő átlépése, kitűnő lehetőséget kínál egy 70$-os emelkedésre megcélozva a 200-as mozgóátlagot, amire utoljára 5 hónappal ezelőtt volt példa  és ha ez megvalósul az már magával hozhatja a mozgatlak kereszt lehetőséget,  ami szintén további áremelkedéssel járhat, tehát a csökkenő lila ék elvárásainak megfelelően 205-250$  környékére várhatnánk erősödést.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/SrK1XxNJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/f2fcndXO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, egyenlőre csak a kék támasz zóna erejében bízhatunk, ennek megfelelően a tegnap esti gyertya után, az éjjeli és most reggel alapuló két gyertya a fordulat jeleit kezdi mutatni,  viszont ezt még sokkal határozottabb emelkedő mozgással is meg kellene erősíteni. Első cél a kék zóna tetejénél kanyargó 50-es mozgóátlag, majd ezt követően 180$ magasságában a 200-as és ezek a lehetőségek húzzák egymást, ahol már a mozgóátlag kereszt is szóba jöhet, ami ár tekintetében 200$ magasságát is jelentheti és ez még mindig nem nevezhető soknak, ha rátekintünk a napos lehetőségekre!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NydFAdpZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MqFcLOUg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, Twitteren ha követjük Charlie Lee posztjait, akkor szinte minden bejelentés után megyünk a holdra, viszont úgy néz ki ez a holdraszállás egyenlőre késik, de bízunk Charlie magabiztosságában. Piros csökkenő sávot követjük 5. napja,  amelyből most mintha annak a jeleit mutatná az utolsó még alakulóban lévő gyertya, hogy talán sikerülhet határozottan kilépni, egyúttal áttörni a lila és a sárga ellenállásokat. Ezen siker esetén, napos tekintetben az 50-es mozgóátlag kerülhet megtagadásra, onnantól pedig ha mindenki úgy akarja beindulhat a szekér, amely remélhetőleg elgurul egészen 83$-os ellenállásra, örömet okozva ezzel Charlie-nak is!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gC3NyBhF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Z2hCoexB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, órás idősíkon a két mozgóátlag határozottan közelít egymás felé, ez az egy dolog (Bitcoinon kívül) akadályozhatja szerintem meg a kék ellenállást átlépő emelkedést. Az alsó csúcsok összekötésével kialakult egy enyhén emelkedő támasz, ez ki is rajzol egy háromszöget, ami az előtte látható kiugrással, árbóc általi 0.12$-os emelkedési lehetőséget kínál fel, amellyel egész pontosan megérkezhetnénk a 0.57$-os ellenállásra!  Ezt követően átugorhatunk 4 órás vagy napos idősíkra, ahol egy nagyobb zászló lehetőség várakozik, tehát fontos lenne az órás árbóc lehetőség,  határozott emelkedéssel történő kihasználása.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6XN7LbWC/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wJv6XaMF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4RdN6M5j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, Október 10. mikor a 200-as mozgóátlagról határozottan vissza pottyantunk, ott lett megakadályozva egy emelkedési lehetőség, amellyel most a sáv fölött várhatnánk a folytatást. Mozgóátlag keresztet is 10.-e magasságában kellett volna lássuk, ezt követően  egészen mostanáig elég látványos távolságot tartanak egymástól, hasonló távolságtartás volt a szeptember 5.-én látható jelentős 8$-os visszaesésnél is, remélhetőleg ezzel a veszéllyel most nem kell szembenéznünk és az akkor elszenvedett hátrányt, hasonló intenzitású emelkedéssel sikerült ledolgozni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/STB7HG0j/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pGDLqqPk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, kicsit átszédültünk a lila támaszon, de talán az 50-es mozgóátlagba kapaszkodva sikerül gyorsan kimászni, majd a 10$-os ellenállást átlépve megtámadjuk a 200-as mozgóátlagot. Ezt a támadást mindenképp végre kell hajtani, mivel ezzel napos tekintetben elérnénk az 50-es mozgóátlagot, ami remélhetőleg újabb lehetőségeket nyit meg és végre elmozdulhatunk a lila ellenállás és a 200-as mozgóátlag 15$ magasságában történő elérése irányába.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/AaBdzXRY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AjAZfSwK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a néhány nappal ezelőtti háromszöget, lecseréltük egy csökkenő sávra, kialakítva egy zászló lehetőségét, amit ki kellene használni és elérni a 200-as mozgóátlagot. Ez 4 órás tekintetben egy apró feladat, de mégsem az mivel viharos körülmények között gumicsónakkal kellene megtegyük ezt a kis távolságot. Napos tekintetben elég sok a várakozó lehetőség, csökkenő irányba a piros nyíl lehetőséget fenntartom, legalábbis addig amíg vagy az Elliott hullám vagy a világoskék fordított fej-váll tekintetében nem sikerül a 119-135$-os ellenállások fölött határozott emelkedési szándékot felmutatni!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OJMzsfEL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/q7qb9iVC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, elég látványosan sikerült a most behúzott piros támaszról egy fordulatszerűséget bemutatni, de ezt még nem vehetjük konkrétumnak, mivel ezt még meg kellene erősíteni, legalább az 50-es mozgóátlag átlépésével.  Majd ezt követően lehetnek a 200-as mozgóátlagot elérő gondolataink, illetve onnantól már a továbblépésben is lehetne gondolkodni, viszont egyenlőre még a 200-as mozgóátlag sem tűnik egyszerű feladatnak. Napos tekintetben a 0.085$-os ellenállás elérés már lassan 3 hónapos elvárás, ezen szint alá augusztus elején szorult be a mozgás, azóta pedig csak vegetál, de nem baj idővel úgyis fordul a kocka és a sárga 0.24-0.085$-os támaszok között nyitott 5 pozíció, kárpótlás lesz ezért a hosszú várakozásért.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/EY6MiXy8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BgRBJJc1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, 3. napja várunk a lila ellenállást átlépő határozott emelkedésre, ennek a lehetősége ismét fennáll, amit a jelenleg formálódó gyertyának kellene megvalósítani. Az átlépés várható sikerére, talán a 200-as mozgóátlagon történet fordulat is jelzés, sőt ahogy látjuk emelkedés esetén a mozgóátlag kereszt is megvalósulhat, ami szintén erősítheti a 0.29$-os ellenállás irányába történő határozott megindulást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/XL5QHM6p/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jRPmqgHH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, néhány nappal ezelőtt még jónak tűnő háromszög kínálta fel az árbóc általi emelkedést, ezt azonban nem sikerült kihasználni, mostanra ebből a lehetőségből lett egy látványos csökkenő mozgás. A kialakult piros csökkenő sávban remélhetőleg nem megyünk a lila kisebb támasz alá, hanem végre megpróbálkozunk legalább az alsó kék ellenállás átlépésével. Ezt a csökkenő piros sáv kialakulást a Bitcoin mozgása elég jól elősegítette, most viszont ha a kék zónából sikerül határozottan visszafordulni, akkor az nagy segítség lehet a kék ellenállások leküzdésében.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/j4HDfACP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jLsJD33N/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, nagy izgalmak, sikerül e az 50-es mozgóátlagon jelenleg alakulóban lévő fordulatot követően áttörni a lila ellenállást, majd ha ezt sikeresen megtettük a 200-es mozgóátlagon, akkor jöhetnének a 20$-os gondolataink, illetve a piros ellenállás átlépési lehetőségeinek előkészítése. Túl hosszú ideje bevagyunk már szorulva a 16$-os támasz fölött egy 6-8$-os sávba ahhoz, hogy ennek a végeredménye ne egy remélhetőleg a jelenlegi ár 2-3 szorosát elérő emelkedés legyen. Viszont hogy ez a Bitcoin emelkedés megelőzően történjen meg, arra elég kicsi jelenleg az esély, de ha mégis megtörténik az valószínű csak egy kiugrással valósulhat meg, viszont ha ez nem éri el legalább a 44$-os ellenállást, akkor azzal a stratégiánk szempontjából sok mindent kezdeni nem tudunk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/yioBQweU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wdqyuuC8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

#2841
a héten elemzésnek nem sok értelme volt, főleg bitfinex, poloniex charton nem. hiszen csak a tether anomália miatt volt látszólagos és nem valódi kiugrás. továbbra is kivárás van. 6400 usd körül van egész héten a valódi árfolyam, bitfinex charton még a dollár jel hesználata sem szerencsés, hiszen az tether

Karcsi papa

Folytatódó időhúzás, apró reménysugarakkal!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.21!

BTC, ha már ilyen szépen visszafordultunk a kék zónából, megérdemelnénk egy fordított fej-váll lehetőséget, ami 6.750$-os célszintet tudna elérni, tehát a kék ellenállás környékét. Ehhez arra van szükség, hogy a váll vonal a néhány nappal ezelőtt kimaradt dupla alj nyak vonalának magasságából kialakítsa a jobb oldali váll részt. Az éjjel kialakult bika gyertya a felszúrásával megadta az esélyt a jobb oldali váll részhez szükséges kb. 60$-os visszalépésre, ami az 50-es mozgóátlag elérését jelenti. Azonban a fej-váll sikere esetén, sem lehetünk elégedettek, mert ez időhúzásnak tökéletes, ebből a várt több ezres kiugrás még nem fog megvalósulni, ahhoz sok hasonló lehetőség kell és az egyikből idővel kifog nőni egy olyan emelkedő trend, amire egész éveben vártunk, kiugrás lehetősége pedig minden pillanatban adott!.

Napos: a tegnapi gyertya sem azt a formát mutatja, ami egy nagyobb kiugrás lehetőségére utalna, ezen még most sincs késő javítani, csupán egy minimum 300$-os bika gyertyára lesz szükség. A 15.-ei kiugrás remélhetőleg a főpróba volt, de az előadás időpontja még ismeretlen, ettől függetlenül sokan a 26.-ai ETF döntésektől várják. Szerintem ha valóban ettől az időponttól függne az a bizonyos bumm, akkor annak a megelőző napokban kell hogy valami jele legyen, esetleg egy nagyobb bezuhanás.

BTCUSD Short/Long chartok: ismét nagy a béke a macik araszolnak az alaptábor irányába, ez nevezem én a 30 ezres szintnek, de ahogy a piros nyíllal is jelzem, igazi siker ha a hegyről le is jönnek a macik. Bikák a jelenlegi 20 ezres szinttel, már közel vannak ahhoz, ahova a macikat is várjuk, ez egy bullrun esetén a duplájára várható.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/jTm7FnKn/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/QmI3PTCL/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Z6uODVrB/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Qg96jF2F/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qvL0e0fp/
https://www.tradingview.com/x/xWR0uaKN/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/OuiUBmu4/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/V5zQCKql/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, mehetünk a kék ellenállásra, ezt remélem az ékből kilépés nem hibásan jelzi és itt tovább is szaladunk, amit a mozgóátlag kereszt lehetőség a piros zóna fölé kitol. Ez a mozgás nagyjából megegyezik a Bitcoin fej-váll lehetőség mozgásával, de még mindig kevés ahhoz, hogy egy pozitív útra terelődjön az ár.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/XNzaPIA4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Url4IJcJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az előző napok tempóját tekintve nincs eltérés és ha most a piros ellenállás fölött jön egy kisebb vissza-teszt, az abból történő emelkedés már összehozhatja azt a hetek óta várt 133$-os ellenállás elérést. Szintén a Bitcoin fej-váll lehetőségtől várnánk ezt az emelkedést, de azzal is megbarátkoznánk ha most a Bitcoinnak nem kellene azt a 70$-os visszalépést megvalósítani, hanem ezzel a mostani tempóval törjük felfelé a jeget.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WG99rpFC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bm1jPpkN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, talán a sikertelen árbócot követően, sikerül megmenteni a helyzetet és a kék támasz által felkínált fordulási lehetőséget kihasználja a mozgás. Szintén a Bitcoin lehetőség kihasználása kell ehhez a fordulathoz, cél pedig ugyanaz mint tegnap, tehát 180$ magasságában a 200-as mozgóátlag jobb esetben a piros ellenállás!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/IwtLTNbZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/npEIUmTo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ennél lendületesebb emelkedő mozgása számítottam, a piros csökkenő sávból kilépés után, amiért ez nem sikerült az a 55$-os vagy akár a lila ellenállásra is fogható. Mindegy mi okozta, ez is beleillik abba az időhúzás mozgásba, amit a Bitcointól elég régóta láthatunk. Abban az esetben, ha sikerülne átlépni az ellenállásokat, akkor maradna tegnapi minimum elvárás a 200-as mozgóátlag, esetleg a 62$-os ellenállás, de ez a Bitcoinnak is nagyot kellene menni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QNwFOvKg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OajD4DiJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, órás idősíkon elég méretesnek látszol árbóc lehetőség, amelyet kihasználva eltudnánk eljutni a 0.57$-os ellenállásra. 4 órás idősíkon ezt már egy oldalazás kereteiben is belefoglalhatnánk, annyira elnyúlik ebben a háromszögben a mozgás és még az se biztos, hogy az ellenállás elérését követően még egyszer nem térünk vissza a támasza és onnan próbálkozunk a világoskék nyílnak megfelelő sárga ellenállás elérésével.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/EcCKxfxT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ey5s6qWQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GrOS7FrG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, az utolsó gyertya nem is látszik, de az azt megelőző elég méretes bika gyertya, határozottan átlépte a 200-as mozgóátlagot, remélhetőleg azzal a szándékkal, hogy a folytatás is ennek megfelelő határozott emelkedés legyen. Több mint egy hónapos elvárás a 14$-os ellenállás valami félre határozat átlépése, ettől most sem térünk el.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NA2ZlFJX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wvB3zTb0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, várjuk a 10$-os ellenállás átlépést, ebben a tegnapi semmittevés nagyon nem volt segítségünkre, de nem is csodálkozhatunk mivel ehhez külső ingerek kellenének főleg a Bitcoin részéről. Tehát ugyanazokkal az elvárásokkal futunk neki ennek a napnak is,  cél minimum a 200-as mozgóátlag.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wcBUJkM0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Q6l2ph0x/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nagyobb esélyeink lennének ha már a piros ellenállás alatt várhatnánk a továbblépési lehetőséget, de ebből a helyzetből egy határozat gyertyával is megfelelő kezdőlökést kaphatna az ár. 200-as mozgóátlag  már nagyon közel van ahhoz, hogy egy elfogadható célként tekintsünk rá, tehát a 119$-os ellenállás a minimum.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/p7NrUKdq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZTwHEhWa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ugyanaz a helyzet mint tegnap, várjuk az 50-es mozgóátlag átlépését viszont ez valamiért nagyon nem akar sikerülni. Továbbra is abban bízunk,  hogy a piros támaszon látható fordulat nem csak egy véletlen történés,  hanem egy jól átgondolt terv része, amelynek végállomása legalább a piros zóna.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rgiG9W7U/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RiCrwr5D/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, próbálkozunk kilépni a lila csökkenő sávból, ez egyenlőre elég nehézkesen sikerül, de a mögöttünk hagyott pár nap, elég biztatóan utalhat arra, hogy végre a 0.29$-os ellenállás valamilyen módon elérésre kerülhet. Ennek a tegnapi visszafordulónak, napos idősíkon látható felszúrás a 200-as mozgóátlagra, lehet egy indoka, amit esetleg a mai napon még határozottabb mozgással ha sikerül átlépni, ez lehet a sárga ellenállás elérésének a valódi esélye.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ViwIWvaX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8919pCgF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a piros sávból kilépés megtörtént, igaz nem azzal a kirobbanó sikerrel mint amire számítottunk, de egyenlőre pozitívnak tűnik, reméljük ez kitart nap további részében is, amit talán a 200-as mozgóátlag környékén zárhatunk. Ennél jobb már csak a felső kék ellenállás elérése lehet, ahol egy kisebb visszalépést követően jöhetnének az 597$-os gondolataink.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/AgGXIb4h/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7dP55pW1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a lila ellenállás már közel, ennek elérésében és még határozottabb átlépésében, nagy segítség lehet ha a Bitcoin néhány száz dolláros emelkedést tudna produkálni. Nagy kár lenne ezért a pozitívnak látszó hangulatért ha az E pont kijelölése érdekében, vissza kellene térni a lila támaszra, ezt is csak a Bitcoin tudná összehozni, reméljük nem jár sikerrel.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tjIRVbHY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TzGW4cLM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt  alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Hamarosan szakad a kötél, ami még nem tudni, hogy egy nagy léggömböt vagy egy vasmacskát tart!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.23!

BTC, az órás mozgást legjobban úgy lehet jellemezni, mit mikor a megunt kiskutyát kirakják az erdő szélén, ami céltalanul bolyong. Céltalanul de mégis egy nagyon távolról irányított szűk 150-200$-os sávban, ezen belül az utolsó 3 nap mozgása kialakított egy ennél is szűkebb sávot.  Az utolsó 5 nap mozgása, 3 alakzat kereteibe foglalható bele, ebből most az utolsó enyhén csökkenő ék, ami fontosnak látszik és remélhetőleg sikerül ebből felfelé emelkedő mozgásra váltani.  Ennek a csökkenő lila éknek a támaszát még elérheti a mozgás és ez lehet az a pont, ahol kilépve a zöld oldalazó sávból, majd elérve a támaszt, újabb 150-200$-os emelkedésnek kellene következnie, kivéve ha a zöld sáv aljánál visszafordul az ár és újra eléri a lila támaszt, ebben az esetben lehetne számítani tovább csökkenő mozgásra. Világoskék fej-váll lehetőség, sajnos itt a vége felé már eléggé megnyúlott, de ez nem szépségverseny, ezért az utolsó pillanatig erősítheti az emelkedés esélyét, viszont ha a lila csökkenő ékben az E pont ismételten elérésre kerül, akkor a fej-váll lehetőségtől már ne várjunk semmit!

Napos: Szeptember 21.-én átléptük az 50-es mozgóátlagot és az ott látható határozottságnak kellett volna sikerre vezess a rózsaszín Elliott hullámot, majd ennek megfelelően a 3. hullámban kellett volna sikeresen 9,000$-os szintek közelébe erősödni. Ez a mozgóátlag azóta 9 alkalommal kerülte átlépésre, mindenféle komolyabb csökkenő/emelkedő elmozdulás nélkül, pedig mint látjuk lehetőség már 27.-én is volt, sőt a most 15.-ei kiugrás, ami tényleg nevezhető lehetőségnek, ez sem kerül kihasználásra. Most egy hasonló lehetőség alakulhat ki, ha az órás idősíkon látható ék alakzatból megfelelő határozottsággal sikerül kilépni, elérve akár még a kék 6,800$-os ellenállást. De hogy itt ne álljon meg a gondolatmenet, ezzel a lendülettel a hónapból hátralévő néhány napban a kék nyíllal jelzett 7,770$-os ellenállás elérésére is tehetnénk egy próbát, amit ha a 26.-ai ETF mizéria végére pontot tudnának tenni és ezt megfelelőképpen reagál le a piac, azzal feltehetjük az i-re a pontot!

BTCUSD Short/Long chartok: a macikat vissza kellene kényszeríteni a 30 ezres szintre, majd ott annyira megnyugtatni őket, hogy maguktól kezdjenek hátrálni, ennek hatására a 4 napja mozgásképtelen bikák előtt elhúzható a piros lepedő, amitől ugyebár a bikát megszoktak vadulni. A long chartot nézve, egyenlőre nem látjuk azt a Morning Star-hoz hasonlító gyertyakombinációt, amelyből a mai nap számíthatnánk egy kiugrásra, de ha ezt a 26.-ai időpontig szeretnék, akkor még összetudnák hozni, ennek megfelelően a mai napra mínusz 2000 lenne az elvárás! Erre az esetleges 2000 mínuszra nem mindegy a macik reakciója, mivel ha ennek megfelelően ők is hátrálnak, az áremelkedéshez vezethet, viszont ha nem reagálnak vagy kisebb mértékű emelkedés a válasz, azzal szép nyugodtan hagynák dolgozni a bikákat, esélyt adva a Morning Star-ra hajazó gyertyakombináció kialakulásának.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/ErON6rNx/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/q0zwynEZ/

Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánkgyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült volna zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TeNmHdw9/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cER2fh0h/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wLYJ1Ie3/
https://www.tradingview.com/x/u1WKYrEL/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Yz6VlED3/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/sDa4mU2c/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, 2 nappal ezelőtt ott hagytam abba, hogy mehetünk a kék ellenállásra, viszont a piros ékből kilépés sajnos nem ennek megfelelő formában történt, majd ezt követően teljesen hitehagyottá vált a mozgás és ebből a kábulatból még most sem sikerült szabadulni.  Nagyon kellene már egy vérfrissítés, amit jelenleg csak a Bitcoin tud végrehajtani, amellyel végre kizökkenhetnénk ebből a hullaszagú októberi mozgásból! Tehát ebből a jelenlegi mozgásból egyenlőre úgy tűnik, ismét a kék zónába kell visszatérjünk, majd ott a megfelelő segítséggel ismét bemutatni egy hirtelen fordulatot. Viszont ha a Bitcoin lezárásképpen még egy utolsó nagyobb csökkenő irányú rohammal kielégítené minden shortolni vágyó, illetve jó beszálló pozíciót kereső perverz vágyait, az itt a kék támasz 175$-os magasságában történő érintését jelenthetné, kialakítva egy ideális fordulási lehetőséget.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wjcqy0nM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rWWZh0I7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, van itt nekünk egy nagy kék háromszögünk, ez főleg napos idősíkon mutatja annak a csökkenő irányú árbócnak a lehetőséget, amely nem túl fényes szintekre mutatna kialakulása esetén.  Viszont ezt én kizárnám, mivel nem túl ideális az ebbe való beérkezés, illetve hogy ennek a kialakulása egy óriási csökkenő ék aljánál látható, ahol ha nem a Bitcoin által lenne erre a jelenleg látható mozgásra kényszerítve az ár, akkor már rég 250$-os magasságban járna, ahova még most a feszült helyzet okán akár egy nap alatt is eljuthat az ár, ha végre nem lesz megkötve a keze. Visszatérve a 4 órás mozgásra, mivel a Bitcoinnál annak a valószínűsége nagyobb hogy 26.-a előtt még egy kisebb csökkenést bemutat, ezzel a kék háromszög támaszára hoznál vissza az itteni árat, illetve ezen át is léptetheti, de mint írtam komolyabb visszaesésre nem számítok!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/vL0x5tsV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VYSAYRUY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, igencsak a 150$-os támasz irányába kacsintgat a mozgás, illetve itt már a piros támasznak is szerep juthat. Ettől a piros csökkenő sávtól már ne várjunk zászló lehetőséget, viszont a felfelé kilépés lehetőségét még rejtegetheti, ami sajnos szabad akaratból nehezen fog összejönni, tehát itt is kell a Bitcoin segítsége!  Napos tekintetben érzékelhető a legjobban, ennek a piros sávnak a jelentősége, ahol már nagyon kívánkozna a 200-as mozgóátlag irányába az ár, de ez sem látszik egy óriási feladat, ha végre mindenki kiengedi a gőzt!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/C0hWk2YG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SB4CKuhr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, induljon ki a napos képből, ahol a kezdeti intenzív csökkenő mozgás, az utóbbi 2-3 hónapban kezd ellaposodni, illetve ha a piros színnel berajzolt ívet nézzük, akkor annak megfelelően azt is mondhatnánk elértük az alját, ahol most a következő emelkedő trend előkészületei zajlanak! Viszont ez a csökkenő, illetve forduló ív az összeset chartra behúzható, még a Bitcoinéra is, ami engem meggyőz és a fordul lehetőségével kecsegtet, legalábbis addig, amíg ennek nem tesz keresztbe egy Bitcoin 5,000$-os vagy az itteni 39$-os támaszra visszatérő mozgás. Visszatérve 4 órás idősíkra, ahol szintén látható a piros ív, ami itt közelről már egy emelkedő mozgásra utal, amelynek remélhetőleg az elkövetkező napok mozgása nem tesz keresztbe, illetve ez abban az esetben megbocsájtható, ha a Bitcoin ideális fordulat kialakítása érdekében egy-két napra ezen átlépteti az árat, de hamar korrigálva emelkedésre vált.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/LTqVjeoy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vLhvReo5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, annak a kék háromszögnek, amelyek érintési pontjait betűkkel jelzem, az lenne a szerepe, hogy az  árbócnak megfelelő módon felfelé kilépve megcélozza a 0.57$-os ellenállást. Viszont azzal hogy 3 napja eléggé elaprózódtak a gyertyák, ezt az árbóc lehetőséget is meggyengítette, tehát a kialakulásának esélye most kevés. Behúzásra került napos idősíkon egy lila emelkedő trendvonal, ezt ha továbbra is a kék ellenállás alatt mozgunk, akkor 26.-án érhető el az így kialakult háromszög csúcsa, de egy ilyen háromszög, ami 26.-án érheti el a csúcsát Bitcoin charton is felfedezhető. Tehát itt az árbóc lehetőségbe már nem nagyon kapaszkodnék, mivel nagyobb jelentőséggel bír a napos mozgás, ahol hacsak nem történik valami nagy meglepetés a felfelé mutató alakzatoknak kell sikert elérni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zRLCcT9j/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0L8UUvTa/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EKnC978D/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, elég brutális látvány ez a több mint egy hónapos oldalazó mozgás, ami elég szerencsétlen módon egy bezuhanást követően alakult ki, amiben fő veszélyt nem az itteni, hanem a Bitcoin mögötti bizonyításág jelenti. Tehát az itteni árnak életbevágó, hogy a Bitcoin összekapja magát és ha nem is döntöget idén csúcsot, de a nevéhez méltó 10,000$-os szinteket talán bízhatunk.  No de ez a 10,000$ csak az itteni feszült állapot enyhítéséhez szükséges, remélem ennél sokkal magasabb gondolataink is lehetnek, csak végre keveredjünk ki ebből a veszélyes, alsó szintek közeli oldalazásból. Egy jó hírről azonban belehet számolni, ez nem más mint a szept.05.-én meghiúsult mozgóátlag kereszt, ami most már elég közel van ahhoz, hogy akár a mai napon megvalósuljon és ezzel talán még a 14$-os ellenállás felé történő mozgás is kikényszerítse.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ht8DHNj0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Lsslud9p/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ez a 4 órás chart lehet egy rossz előjel, az előző chart oldalazó mozgása tekintetében, amelyből elég nehéz egyenesbe jönni, de mint látjuk apró lépésekkel ez itt is sikerült, most már csak a 10$-os támaszt megfelelőképpen kihasználva, kellene megvalósítani egy a 200-as mozgóátlagot átlépő emelkedést. Ennek megfelelően jókor jött az emelkedő háromszög, ami mint látjuk közel 1$-os emelkedésre ad lehetőséget, amelynek hacsak a felét használjuk ki, azzal is elégedettek lehetünk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZYU2ZUeJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/D0PevXsV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, piros csökkenő sávból kilépett a mozgás, tehát ha ez a zászlónak megfelelően tovább emelkedik, akkor 115$ magasságában érheti el a célját, ami tökéletes lenne a 200-as mozgóátlag átlépésé tekintetében, majd erre nyugodtan vissza is tesztelhet és az ezt következő emelkedő hullám, már elérhetővé  is tehetné a 119$-os ellenállást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0i7yQ7GO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6kudiYAa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, visszatért az ár a piros támaszra, ez még nem volna olyan nagy baj, de ha ehhez még hozzátesszük a piros ellenállást, akkor már egy háromszöget kapunk, ami szintén nem kellene hogy gondot okozzon beérkezési irányt figyelembe véve,  viszont elég gyengének tartana az itteni árat ahhoz, hogy ebből most felfelé csak úgy kilőjön. Tehát az látszik valószínűbbnek, hogy a piros támasz engedni fog a nyomásnak, de mindegy is hogy alakul, ilyen viharos körülmények között, amúgy is csak morzsák jutnak.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zbPG6bSH/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BF5Ye0Bj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a lila csökkenő sávból kellene kitörni, azonban ez napok óta nem sikerül, ennek remélhetőleg segítségére lesz a piros színnel berajzolt emelkedő sáv, amelyet kisebb kilengésekkel, de követ a mozgás. Ebben a sávban remélhetőleg tovább haladunk felfelé, ami ha valóban így történik, akkor néhány órán belül ennek megfelelő mozgást kellene lássunk. Ennek az lenne a lényege, hogy eljussunk a 29$-os ellenállásra, erre szerintem elég nagy esély van, főleg ha a napos idősíkra pillantunk és ott a lila csökkenő sávra mint zászló lehetőség tekintünk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/b1pw3IiZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cHRHqnl2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a lila támasznak két nappal ezelőtt még nem volt párja, most azonban a kialakult csúsznak köszönhető behúzott ellenállás, már egy háromszöget ad végeredményül, ami szerényen a 396$-os támasz elérésére adhat lehetőséget, durvább esetben a 358$-os támaszra . Tehát itt is a Bitcoin kezében van a lehetőség, hogy ezt elősegítse vagy esetleg emelkedésével sikerüljön átléptetni a kék ellenállásokat, amelyek fölött viszonylag biztosabb mozgást lehetne végrehajtani.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/mCXXTYfw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QBMA0NQj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, egy elég hosszú 3 hónapos mozgásban vagyunk, amelynek határait a piros vonalak jelzik. Ezen belül most a lila háromszög csúcsa felé közelítünk, de reménykedünk abban hogy a 16$-os támasz már csak alapja lesz egy nagyobb emelkedő hullámnak és nem kell visszamenni 15$ környékére, hogy a háromszöget E pontját is kijelöljük.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CDjTsJLI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bUGf8OiQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Még nem vagyunk ott, ott se!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.24!

BTC, mindkét elvárásnak, tehát az oldalazó sávból kilépést követő sikertelen vissza-tesznek(ebből kettőt is láthattunk) és a csökkenő ékből kilépésnek is sikerült megfelelni. Az ékből kilépést követő lendületes emelkedés nagyjából 15$ híján a várható 200-as mozgóátlag magasságáig jutott el, de ezt még egy következő gyertya bepótolhatja, lényeg hogy az történt amit vártunk. A folytatás remélhetőleg a 200-as mozgóátlag alatt egy szűk 50$-os sávban fog lezajlani, ez persze az oldalazás okán rejthet kockázatot, de talán mégis ez a megoldás látszik a legvalószínűbbnek. Egy másik elképzelés, hogy hirtelen leszúrással néhány órára visszanézünk ismét a kék zónába, ebből remélhetőleg hasonló gyorsasággal vissza is sikerül rántani, ami elég jót tenne a tovább emelkedés szempontjából.

Napos: első ránézésre elég egyszerű a mai nap feladata, mivel a kék zónából sikerült visszafordulni és a mai nap eltelt néhány órájában már az előző napokhoz képest jelentősnek nevezhető emelkedés sikerült elérni, ezt a tempót kell tartani nap végéig, ami talán még a kék ellenállást is elérhetővé teszi. A baj azonban ott kezdődik, ha ez a több mint egy hónapos oldalazó mozgás, annak okán történik, hogy kiderüljön az ETF elfogadásra vagy további halasztásra kerül, tehát ez kizárja, hogy a mai napon egy ilyen 300$-os gyertyával zárjunk.  Ezért is az órás idősíkon  elképzelt oldalazó időhúzás a legmegfelelőbb, amely végén az utolsó pillanatban még visszaránthatják az árat, csak az nem mindegy ez az elfogadás előtti izgalmak okozta pánik eredménye vagy az el nem fogadás okán kitörő pánik előjele.

BTCUSD Short/Long chartok: a tegnap kitűzött cél, hogy a macikat visszakényszerítsük a 30 ezres szintre, ez mint látjuk elég jól sikerült, tehát folytatva a tegnapi gondolatmenetet, most meg kellene őket annyira nyugtatni, hogy tovább hátráljanak. Ez a feladat már nem lesz olyan egyszerű, de ha sikerül ez kisebb eredménnyel járhat, például a piros nyílnak megfelelően csökkenő irányba haladva a lila támasz elérése 29,500-as szinten, ez tökéletesen megfelelne egy szerény hátrálásnak. Még ennél is jobb hír, hogy a bikák erősödni tudtak, nagyjából akkora mértékben mint, ahogy a macik hátrálnak.  Ezzel visszatértek abba a piros elég széles sávba, amelynek ha most megindulnak a D érintési pontja felé(ez lenne a novemberi hónap feladata), az sima 10,000$-...$ fölötti szinteket kellene jelentsen!
Short chart: https://www.tradingview.com/x/IS5RnVAS/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/2GKPeCnF/

"Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyájához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9GkwjSqx/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hZYvFFwv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nmqHcoCB/
https://www.tradingview.com/x/qshnhMNF/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UM5iYfnv/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/HtKvS6cc/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, jelenleg még erősen gondolkodik a mozgás, az általában felrajzolt nyilaknak, hogy is tudna megfelelni. A Bitcoin kisebb emelkedése, nem hatott a mozgásra, sajnos, de ezen nem is csodálkozhatunk, annyira megbízhatatlanok ezek várakozással teli napok. Ennél többet felesleges hozzátenni, mivel a tegnap leírtak tökéletesen megfelelnek a mostani elvárásoknak!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/XBXucgNQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cUz1FjaE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, visszatértünk az 50-es mozgóátlagra és jól láthatóan kialakult egy fordulat, ennek a végeredményét még nem tudjuk, de remélhetőleg tovább araszolunk felfelé és ha lehetőség adódik rá átlépjük a kék ellenállást. Ezt az ellenállás átlépést meggyengítheti a Bitcoin charton is említett 26. előtti bizonytalanság, ami eléggé visszafoghat mindenféle nagyobb mozgást, ebből kiindulva a kék ellenállást elérhetjük, viszont határozott átlépésére vagy az arról történő lefordulásra, csak ezután kerülhet sor ha tudjuk az ETF döntések mikéntjét.
 
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/33un9ozE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yXw3h2Z7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, kék támasz zónában határozott visszafordulás láthatunk, azonban ettől sem várunk eget verő emelkedést, de a tévedés jogát természetesen fenntartjuk és kis szerencsével az ár ezt ki is használhatja! Viszont most egy nagyobb kiugrás elég meglepő lenne, ezért inkább alkalmazkodjunk a Bitcoinhoz és Max egy oldalazásban bízzunk és abban, hogy a Bitcoin áremelkedésének megfelelő döntések fognak születni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KLppdSuw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/efOQoXib/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, itt sem történtek nagy változások, sőt azt is mondhatjuk semmi változás nem történt. Kicsit messzebbről nézve a mozgást, koncentrálva az egymást követő csökkenő illetve emelkedő sávokra, lehet keresgélni, hogy is alakulhat a folytatás. Én ezt kétféle képen képzelem el, egyik a lila sáv, amelynek a támaszához két csúcs is köthető, az ellenállása egyenlőre még csak egy elképzelés, arra az esetre ha sávban mozgunk tovább. Másik elképzelés pedig a zöld emelkedő sáv, ami az előző sorozathoz illő módon meredekebb és eredményesebb emelkedést tenne lehetővé. Ezek az elképzelések, aztán majd a Bitcoin kijelöli a pontos irányt,  de ha minden szempontból ideálisan alakulnak a dolgok, akkor a sárga ellenállásokon szépen lépkedhetünk felfelé, amelyeken ugyebár a csökkenéskor a megfelelő pozíciókat megnyitottuk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DjF4i42c/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/JPG73QMS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, erre mondhatjuk hogy szívás, ugyanis a háromszögből csökkenő irányba kiléptünk, majd ott töltöttük az egész napot, estére viszont határozott mozgással, ahogy azt a háromszögből vártuk, hirtelen megindult felfelé az ár. Ez a hirtelen emelkedés ki is fulladt egy felszúrással, azóta ismét beálltunk várakozó álláspontra. Ezt a háromszöget, ha módosítjuk, akkor kisebb csalással, egy emelkedő háromszöget és belenézhetünk, ami rejtegethet egy 0.50$-os szintet elérő emelkedést. Ebbe a kiugrásba én ismét beleképzelek egy előre gondolkodást, tehát hogy a Bitcoin várható reakcióját megelőzően, kompenzálva egy pánik okozta esetleges visszaesést,  esetleg a 0.43$-os támaszra hirtelen visszaeshet az ár, majd onnan remélhetőleg éles fordulatot véve, indul meg felsőbb szintek irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DNjHlbkf/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/cNb1x3RP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YihCUQl1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, megtört a jég, pontosabban a 14$-os ellenállás elég határozottan átlépésre került, ami olyan jól sikerült, hogy még az oldalazó sáv tetejét is elértük egy felszúrással. Azt hiszem most megérdemli a mozgás, hogy megpihenjen, ezzel ugyebár nem lógok ki a sorból és úgymond ideális helyen várhatjuk a folytatást. Abban az esetben, ha további emelkedésben gondolkodna a mozgás, azt megteheti egy hirtelen kiugrással vagy a sáv fölötti vissza-teszttel, amire még készülni is lehet.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0ghko0rr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/925uG25l/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, továbbra is meglepetés lenne ha felfelé sikerülne ezt a 9%-os kiugrást összehozni,  inkább az látszik valószínűbbnek, hogy csatlakozunk a többiek oldalazással párosuló időhúzásához. Ezt az időhúzást remélhetőleg a 10$-os szint és a kék ellenállás között tesszük meg, aztán majd, hogy alakul a folytatás ez úgyis a Bitcoin kezében van.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zStFIYSw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/igKQLnCP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nagyjából elcsíptük a 200-as mozgóátlagot, ennél többet nagyon nem várhatunk és ezzel a lendület szerintem ki is fulladt, most hogy mindenkinek jó legyen, álljunk be oldalazó mozgásra a két mozgóátlag között! Ez a megoldás szerintem a legbarátságosabb, ezzel várjuk a Bitcoin körüli történéseket,  amely vagy a 100$-os támasz vagy a 119$-os ellenállás mihamarabbi elérését jelenti.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DOgfGS2W/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4Yl9aFGf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, talán sajnálhatjuk, egyébként meg mindegy is hogy nem sikerült a piros háromszögből felfelé elmozdulni, mivel csökken irányba már nem oszt, nem szoroz elmozdulunk e, emelkedéssel pedig az történetek, amire már elég régóta várunk, tehát elég nyugodtan várhatjuk a folytatást. Azt a meglepetést viszont elfogadnánk, ha a 200-as mozgóátlagot valamilyen módon elérnénk és ott várnánk a Bitcoin iránymeghatározására.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KdwUTTdd/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qgePoCdo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, úgy néz ki a lila csökkenő sáv méretét tekintve is erősebb, mint a piros színnel rajzolt emelkedő sáv, viszont ez a kis tévedés egy-két órán belül még korrigálható,  de ha ez nem sikerül, akkor piros sávban történő emelkedés gondolatától meg kell váljunk. Az utolsó 3 csökkenő hullám a 200-as mozgóátlagon fennakadt, most csatlakozott az 50-es mozgóátlag is, közösen talán többre mennek. Sajnos a piros sávban emelkedési ellen szól, még az a bizonyos oldalazás, ami tükrözi azt a bizonytalanságot, amit a Bitcoin jelenleg mutat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/yoS1acB3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5OsiDRrv/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, feszült körülmények között várjuk a rejtély megoldását, eközben a lila háromszögön belül, mint látjuk a végletekig elmegy a mozgás, ami sajnos a csökkenő irányú kilépés esélyét növeli. Az időhúzás azonban nem tér el a többiektől, tehát remélhetőleg ebben háromszögben vagy abból oldalazással kilépve, megsemmisítve ezzel csökken irányú mozgás lehetőségét, várjuk milyen irányba halad a Bitcoin.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/REOu2VRc/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dT32WpIZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, még mindig csak bízhatunk abban, hogy a lila  támasz 15$ magasságában nem kerül érintésre,  hanem ez elég látványosan ostromolt ellenállás sikerül egy határozott gyertyával átszúrni és ezt követően jöhet a megérdemelt pihenő a 200-as mozgóátlag alatt. Emelkedési esélyek szempontjából, nem lenne az igazi ha oldalazással gyalogolnánk át az ellenálláson, ettől függetlenül azonban bármi megtörténhet, mivel ha a Bitcoin igazán odateszi magát, akkor mindegy hogy az altok milyen alakzatokat rajzolnak, a megvadult bikák áttörnek minden kerítést.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kAEbNXry/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hNfsNzAX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

2 féle optimista vélemény van:
Az egyik szerint a szezonális hatás miatt a november-december jó lesz.
A másik szerint most vagyunk félúton, de legalábbis ez a bottom, ennél sokkal lejjebb nem fog menni az ár, viszont bullrun csak valamikor jövő tavasszal-nyáron lehet legközelebb. Most kell akkumulálni a coinokat, jól fel kell töltődni, ebből a szempontból pozitívum a hosszú pangás.
Sőt akár a kettő együtt is igaz lehet, pl. év végére felmegyünk 10-12k-ig, aztán vissza és a nagy bulira még várni kell.

A pesszimista változatot inkább hagyjuk, mert sírva fakadok. Keep smiling  :D

Karcsi papa

Az agyagkatonák készen állnak a harcra, ami érdeklődés hiányában, remélhetőleg nem marad el!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.25!

BTC, 2 lehetőséget tartottam tegnap jó megoldásnak,  az egyik oldalazás a mozgó átlagok között ez a kezdeti lépésekben meg is valósult, azonnal később átbukott az 50-es mozgóátlagon és láthattunk is egy elég méretesnek látszó 70$-os bika gyertyát(ez jelzés lehet további csökkenésre), amellyel visszaléptünk a több mint másfél hónapos alulról/felülről egyaránt ostromolt kék zónába. Ennél a pontnál még mindig alkalmazható a tegnap behúzott kék zónából visszafordulást jelző piros nyíl. Ebből a zónából fontos a visszafordulás, viszont nem tudni mennyire lesz tartós, gondolván arra hogy a 26.-ai  ETF határozatok előtt, nem rántják e be akár 1000$-ral is az árat vagy esetleg ez a mostani visszalépés már ezt takarta és oldalazással folytatjuk, amíg nem jönnek a hírek!

Napos: bizakodásra adott okot a tegnap reggeli kezdés, ami nap végére sajnos visszahúzódott és kialakított egy Doji gyertyát, ennek akár még jelzés értéke is lehet és megerősítheti az ETF döntést megelőző visszaesés lehetőségét. Ennek a visszaesésnek azonban sok jele egyenlőre még nincs és annyira nem is várjuk, mivel így még a szaggatott vonallal felvázolt Elliott hullámnak is jó alapja lehet a kék zóna. Tehát a mai naptól sem várunk többet, mint ami a 4-5 napja látható oldalazó mozgást uralja, viszont nagyon is érzékelhető a feszültség,  ami kiszámíthatatlan mozgást idézhet elő!

BTCUSD Short/Long chartok: ahogy látjuk a macik tegnap szinte semmit sem csináltak, ez kicsit fura is, mivel a bikák nagyon óvatosan odaléptek a gáznak, igyekeztek nem felébreszteni a macik érdeklődését. A ma eltelt néhány órában,  azonban már látszik mozgolódás a macik háza táján is, nem tudni, nem e az utolsó eladási pozíciók megjátszásával próbálkoznak. Tehát mint említettem a bikák tegnap óvatosan ráléptek a gázra, amellyel egy ezressel fejet tolták az aktivitást, viszont ha beindul a buli, akkor ennek többszörösét is látni fogjuk, de hogy ez árban is emelkedést von e magával, az a macik barlangban vonulós vagy kesztyűt felvevős reakciójától függ.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/Yqqbj8H1/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/UprTnJw6/

"Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyájához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5a3TPdoG/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NpbHlF8r/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wTHZYmqo/
https://www.tradingview.com/x/ytU0U25o/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/3n0vW3l0/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/LMcEKdcc/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ugyanott tartunk ahol tegnap, illetve ahol 8 nappal ezelőtt, azóta láthatunk egy elég semmitmondó oldalazást. Tehát a mai nap sincs dolgunk,  továbbra is várjuk a nyilaknak valamelyik irányba megfelelő mozgást, de nagy esély van rá, hogy a mai napot is a semmittevés fogja uralni. Ez a semmittevés napos tekintetben is jól látható, ahol a volume oszlopok ismét a béka segge alá kerültek, jelezve remélhetőleg a hamarosan bekövetkező változást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5XXxnB92/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6jo9vUlr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a kék háromszög ellenállásának átlépésével semmi gond, mivel határozott bika gyertyával történt, viszont ez a lendület elfogyott, amit egy felszúrás szépen jelez. Ez a felszúrás arra utal, hogy itt is beállhatunk oldalazó álláspontra, ami nem a legjobb megoldás, ezért talán még bízhatunk abban, hogy a 133$-os ellenálláshoz közelebb fog ez a mozgás kialakulni. A dolgok hátulütője a Bitcointól való függés és az a bizonytalan folytatás, amit ETF döntés jelentősen befolyásolhat, ennek a hatására ezen a charton látható jelek értelmüket vesztik.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kJ71RQ6l/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/l3BTpCLs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, elég jól érzi magát az ár a támasz zónában, amelybe 6 nappal ezelőtt érkeztünk meg és azóta viszonylag érthető okok miatt mozdulatlanság uralkodik, amit a hasonló Bitcoin mozgás idézett elő. Ebből a zónából elég könnyen elérhető a 150$-os támasz, remélhetőleg csak egy leszúrás vagy sikertelen vissza-teszt erejéig. Kizökkenteni az árat, ebből a helyzetből jelek szerint csak a Bitcoin lesz képes, ennek talán már holnap jelét látjuk vagy akár már a mai napon is ha valaki nem bírja a feszültséget és idegállapotba kerül.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zE1kgh1a/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SzjBCsnm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a lila emelkedő támaszon pattog az ár,  viszont jobban örülnénk ha a következő felpattanásnál eljutnánk az 55$-os ellenállásig. Csak a lila ellenállást elérő emelkedéssel nem nagyon volnánk kisegítve, mert az egy 3. visszafordulást jelenthetne a támaszra, ami szerintem már sok és átlépéssel fenyeget. Ezekbe az elvárásokba kavarhat bele a Bitcoin mozgása, ami egyenlőre még meglepetés hogy is fog alakulni, ennek megfelelően nagyon nem is tervezünk csak reagálunk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/IGYLDcG8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/EGz2xBNr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ez a mozgás már teljesen értelmetlenné tette az órás idősík figyelését, sőt lassan már a 4 órás is értelmezhetetlenné válik, a 16.-a óta uralkodó oldalazó mozgás miatt. Ezt teljes mértékben foghatjuk a Bitcoinra és az ott uralkodó bizonytalanságra, viszont itt a Ripple dicséretére szolgál, hogy a szept.21.-ei  kiugrás, majd az azt követő viszonylag jó szinten tartásával, egy  biztosnak tűnő szinten várjuk, hogy is alakul a Bitcoin sorsa!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CWq3E6kA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/eed2mlVU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tegnap előtt határozottan sikerült átlépni a 14$-os ellenállást, amit sajnos tegnap nem sikerült megtartani, de egyenlőre még nem vészes ez a visszalépés, ami talán a mozgóátlagokig is kitart. Ennél tovább nagyon nem lehet gondolkodni, mivel nem tudjuk, hogy is alakul a Bitcoin ára, de ha szerencsésen, akkor itt a 14$-os szint környékén megkapaszkodhatunk, onnan pedig majd az igényeknek megfelelően utazunk tovább.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9mg6c5GK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/S2TYrOvr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, Bitcoin mozgása nagyon is ezt a lehetőséget erősítette és elég meglepő lett volna ha azt a 9%-os kiugrás sikerül megvalósítani. Ezzel talán még a legbarátságosabb megoldás született,  de még csak remélni tudjuk, hogy a piros támaszról, illetve a támasz zónából visszafordulunk és ezzel várjuk a Bitcoin iránymeghatározását.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Z2Ag15gX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TjhLyiLc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ha nincs lendület és megfelelő háttértámogatás, akkor emelkedést sem lehet összehozni és ha összességében nézzük ezt a kiugrás óta eltelt 10 napot, az egy széles oldalazást ad végeredményül. Ezzel nem lógunk ki a többiek sorából, mivel szint nincs olyan chart, ahol ne ez a mozgás lenne az uralkodó, hol kisebb, hol nagyobb formában. A mai nap feladata, még ha tovább is csökken az ár, de maradjunk az oldalazó sáv keretein belül, a Bitcoin meg majd úgyis eldönti, merre van az arra!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/YMwKhaon/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FvpRQMRY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, mint látjuk elég jól ragaszkodunk a háromszöghöz, de még néhány óra és annyira túlfeszítjük a húrt, hogy muszáj lesz dönti, viszont ha ennek a háromszögnek a csúcsát nézzük, az még 26.-ig simán kitart, ott pedig már remélhetőleg a Bitcoint segít a döntésben. De az sem kizárható, hogy első lépésben csökkenő irányba, majd hirtelen irányváltással felfelé indul meg az ár, viszont ezt egyenlőre még megtippelni sem lehet, főleg hogy ezzel az alacsony árral, csak kullogunk a többiek után.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/X0QStIEs/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hXt4B30y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, na igen, az előző napok mozgásaiból már lehetett következtetni arra, hogy a piros emelkedő sávban nem utazunk tovább és ezzel megvárjuk 26.-ai időpontot. Viszont hogy mi történik 26.-án egyenlőre még csak reményeink lehetnek, aztán majd annak megfelelően alkalmazkodunk. Ezt az ellenállás alatti mozgást nézve, ha csak ezen múlik, akkor elég jók az esélyek a felfelé történő folytatásra, remélhetőleg ezt a Bitcoin is támogatni fogja.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tj186Xc7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QWQxw2R2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, itt is kezdjük túlfeszíteni a lila háromszög kereteit, tehát lassan döntésre kell jutni, ami ha figyelembe veszi a háromszögbe érkezési irányt, akkor nagyobb eséllyel csökkenő irányba történhet meg. 26.-ig nagyon nehezen húzzuk ki, ahhoz igencsak be kellene aludni a mozgásnak, de semmi sem kizárt.  Napos tekintetben sorakoznak a Doji gyertyák, mint az agyagkatonák, tehát készen állok harcra, már csak az a kérdés, kérülhetünk e nyerő pozícióba vagy vesztes álláspontra kell továbbra is helyezkedni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Nk9EX6OU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NUJjIO9z/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt is benne vagyok egy lila háromszögben, csak sokkal nagyobb lehetőségeink vannak, akár még a csökkenő irányú mozgásra is, ami remélhetőleg nem kerül kihasználására.  4. alkalommal támadtuk meg az ellenállást, erről jelenleg ismét úgy tűnik visszafordulunk, itt szintén csak remélhetjük, hogy a 16$-os támasznál nem jutunk tovább. A folytatásról pedig majd dönt a Bitcoin, sőt itt a végén egy meglepő gondolat, mi van akkor ha az ETF döntés újabb halasztásra kerül, amire a Bitcoin negatívan reagál, ezzel szemben az altoknál beindul a pumpa, majd ha már elég nagyra híztak, az alacsony Bitcoin árat kihasználva, szépen mindenki átvándorol Bitcoinba, ezzel beindítva egy emelkedési folyamatot.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Qft7AaJZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BsWdIiTO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

#2847
nincs volumen, holnap ha nem lesz poz etf hír, rendesen beeshetünk
még mindenkinek van pár órája eldönteni a stratégiáját

én úgy döntöttem digixdaoba és usdc-be (coinbase megbízható) menekülök, tartom a fele portfoliót

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum október 25, 2018, 07:38:30 DÉLUTÁN
én úgy döntöttem digixdaoba és usdc-be (coinbase megbízható) menekülök, tartom a fele portfoliót

Miért megbízhatóbb az USDC, mint a többi szintén ERC20-as stabilcoin, pl. TrueUSD, DAI, PAX, Gemini Dollar, stb?
És melyik DigixDAO? DGD vagy DGX? A DGX az aranyfedezetű.

Dolce

#2849
Idézetet írta: netbit Dátum október 26, 2018, 12:17:29 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum október 25, 2018, 07:38:30 DÉLUTÁN
én úgy döntöttem digixdaoba és usdc-be (coinbase megbízható) menekülök, tartom a fele portfoliót

Miért megbízhatóbb az USDC, mint a többi szintén ERC20-as stabilcoin, pl. TrueUSD, DAI, PAX, Gemini Dollar, stb?
És melyik DigixDAO? DGD vagy DGX? A DGX az aranyfedezetű.
mert a coinbase, circle számomra komolyabb cégek, mint  pl. winklevossék. én dgd-be raktam, de lehet át kéne tenni dgx-be ha kicsit csökken az ára. vagy fele-fele

de igazad van dgx a stable coin, arannyal fedezve

Karcsi papa

Várakozó állásponton!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.26!

BTC, egyenlőre a mozdulatlanság uralkodik, ez nem annyira jó hír alakulhatott volna a piros nyílnak megfelelően is a mozgás. A kék támasz zónából kellene elmozdulni, ami valószínű eddig az időpontig, amíg megtudjuk az ETF döntések mikéntjét, így fog maradni! Reményeink szerint jó döntés születik, ami felfelé történő mozgást idéz elő. Zöld színnel felkerült egy csökkenő irányú háromszög, ettől nagyon nem kell megijedni, mivel ha ki is alakul nagyjából 150$-os visszaesés lehet az eredménye, de ennek a veszélye akkor fenyeget, ha most felmegyünk az E érintési ponthoz, majd onnan visszafordul az ár és ezzel a lendülettel a zöld támaszt átlépve jöhet a 150$-os további csökkenés.

Napos: tegnapi gyertyával ismét nem lógtunk ki a sorból, ugyanaz a semmitmondó és a bizonytalanságot növelő gyertya alakult ki. mint az azt megelőző 5 napban. Elértük a 26.-át ahol az ETF döntések, játékból jelenleg mindenki viszont sokak szerint nem fog történni semmi és eredményt majd csak a december 12.-ei BAKKT-tól várhatunk. Én azért reménykedek, hogy ezt a szenvedős mozgást nem húzzuk el December közepéig, hanem előtte már a 10,000$-os szinteket kóstolgatja majd az ár!

BTCUSD Short/Long chartok: maci és a bikák mint két jó barát úgy várakoznak a valamire, de azért egy kisebb kockázatot mindkét oldal bevállalhatna. Viszont az nyilvánvaló hogy a bikák mennének, húznák a szekeret, viszont néhány túlsúlyos maci üldögélni hátul a szekéren. Ezekből a túlsúlyos macikból remélhetőleg hamarosan néhányan leszállnak a szekérről, akik maradnak azokat pedig a bikák könnyedén irányításuk alá tudják majd venni, ezáltal a szekér is könnyebben gurul.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/AsvGIPn4/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/7lWS3oHW/

"Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyájához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jAnBz87k/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cd2fxguE/
https://www.tradingview.com/x/h2ftszoq/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/E5oIDyM2/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/asdB1Sbz/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az utolsó gyertya 1 óra elteltével jól alakul, viszont a hátralévő 3 óra még okozhat sok meglepetést, tehát ebből egyenlőre nem lehet semmiféle következtetést levonni, de kezdésnek tökéletes. Mindenki a Bitcoinra vár, az itteni ár is azt várja, hogy kijelölődjön a következő hetek, hónapok iránya, azon belül is remélhetőleg az emelkedő trend. A világoskék nyilak 3 nappal  ezelőtt kerültek berajzolásra,  változtatni nagyon nem kell rajtuk, csak a jelenlegi mozgáshoz igazítani és várni, hogy végre valami elmozdulás történjen.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tvwdXZRb/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SlnePfil/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a zöld háromszöget nem előzte meg olyan mértékű emelkedés. amely alapján árbóc gondolataink lehetnének, illetve csökkenő irányú árbóccal sem kell szerintem számoljunk, mivel a kisebb háromszögbe érkezést megelőző emelkedő mozgás ezt megakadályozza. Ettől függetlenül azonban történhet bármi, tehát ne tervezzünk, csak bízunk abban, hogy ez a zöld háromszög megfelelő Bitcoin segítséggel felfelé kerül elhagyásra.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZCMcdWP2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FyZzIHwI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, továbbra is a kék támasz zónában mozgunk, amit így már oldalazó sávnak is nevezhetünk, információ jellege azonban nulla!  Közel van a 150$-os támasz, aki ezt nem használta ki vásárlásra, szerintem annak még lesz lehetősége bepótolni, de az óvatosak inkább várják meg mi történik a Bitcoin mozgásával, mivel az még sokkal jobb szintet is kitűzhet vásárlásra.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Js6htcXU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7FkiXPA8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, néhány órára áttévedtünk a lila támaszon, amit a most alakuló gyertya igyekszik korrigálni, remélhetőleg sikerül és azzal a lendülettel meg sem állunk az 55$-os ellenállásig. Zöld előre felvázolt emelkedő sávban kellene a következő hetekben mozogni, ennek a sikere azonban nem az itteni, hanem főleg a Bitcoin mozgásán fog múlni, tehát reméljük a legjobbakat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WDpGbiVa/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/xK2020ys/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, izgalmas oldalazás, aminek a kezdeti lépése a kék ellenállás átlépésnél elég bizakodásra okot adó volt, viszont az utóbbi néhány napban, a Bitcoin várakozó álláspontra helyezkedése okán, beszorultunk egy oldalazásba. Ebből nagy valószínűséggel csak az ETF döntések után tudom kimozdulni, reményeink szerint felfelé, de ebben egyenlőre még nem lehetünk biztosak.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Bpb0Og76/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jDgMrYgo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, szerencsére belassult a 14$-os támaszt átlépő határozott csökkenő mozgás, ebben nagy változás egyenlőre biztos nem fog történni, kivéve ha időközben a nap kérdésére is választ kapunk. Ezt a jelenlegi csökkenést és azt megelőző emelkedő hullámot, közösen Elliott hullám részeként is eltudnám képzelni, ennek megfelelően remélhetőleg felfelé történik elmozdulás, majd az impulzus zárás valahol a 22$-os ellenállás környékén könyvelhetjük el!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/yTjwQBgP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GWRfOyfB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a kék támasz zóna alja, piros vonal nélkül is egyértelmű támaszt rajzol ki, erről az utolsó gyertya, elég határozottan visszafordult, felszúrva az 50-es mozgóátlagra, ebben remélhetőleg a hátralévő két órában még történik változás és kis szerencsével a gyertyazárás a mozgóátlagon, esetleg a 10$-os ellenálláson történik. Természetesen megfelelő támogatást kellene ehhez a méretes bika gyertyához, amire ha lehetőség adódik, akkor még nagyobb gondolataink is lehetnének, mivel ez azt jelentené, hogy a Bitcoin is felfelé mozdult el minimum néhány száz dollárral.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QIzBp97V/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UnQf7n1Y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ezt akár nevezhetnénk egy szép vissza-tesznek is a piros ellenállásra, arról azonban egy-két gyertya után emelkedési szándékot mutatva kellett volna elmozdulni, de mint látjuk ez nem egészen így alakult. Viszont nem csodálkozunk, hogy nem történt semmi, mindenki a Bitcoinra vár,  azonban hogy ez jó lesz e nekünk, majd csak később derül ki,  reményeink szerint ennél csak jobb következhet.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/EsADTH2M/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dllIofnw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, azt is mondhatnánk egyszintre kerültünk a Bitcoinnal, annyira megbarátkozott a mozgás a 0.06$-os szinttel, kiegészítve még néhány nullával. A piros háromszögön muszáj volt kisebb csúcsokhoz igazítást végrehajtani, azonban a csökkenő háromszög formán ez semmit sem változtatott. Nagyon nem tudjuk, melyik irányba lépünk ki ebből a háromszögből,  természetesen emelkedő irányba felelne meg nekünk, ehhez azonban kell a Bitcoin  támogatása.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/JeKLWbLh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/eDHwO4bL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, természetesen nem várjuk, hogy a zöld támaszt elérje a mozgás, megelégszünk egy apró ékkel, amelyből felfelé kilépve a 0.25$-os szint környékére erősödünk.  Ez csak egy apró lépés, igazi változást csak a Bitcoin jó irányú elmozdulása és annak remélhetőleg követése okozhat, ez azonban még nagy rejtély, hogy is fog alakulni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Z0i6pwC2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8bt6OwZF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, erős várakozó álláspont, ennek következtében apró lépésekkel csökkenő irányba kigyalogoltunk a lila háromszögből, ebben a formában ez még nem jelent semmit. Azért nem jelent semmit, mivel a kék csökkenő ellenállás sokkal erősebb és nagy valószínűséggel, amíg a Bitcoin nem dönt irányok tekintetében, ezt fogjuk követni. 

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/iOH9vkne/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/83ktYYDU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, kettő maci gyertyának köszönhetően, eltávolodtunk az ellenállástól, egyelőre még nem tudjuk milyen szándékkal, de könnyebb lehet célja a lila támasz vagy még előtte a 16$-os támasz, ezen utóbbival jobban megtudnánk barátkozni. Ebbe a csökkenő mozgásba, remélhetőleg minél hamarabb beleszól a Bitcoin, aminek segítségivel remélhetőleg felfelé tudjunk kimozdulni  a lila háromszögből!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/jONpjlhD/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/tc2pj0nI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum október 25, 2018, 07:38:30 DÉLUTÁN
nincs volumen

1-2 hete láttam valamelyik technikai elemző videóját, ahol egy érdekes dolgot mutatott. A retail investorok (kisbefektetők) volumene nagyon alacsony és folyamatosan csökken hónapok óta, viszont az institutional investorok volumene szépen emelkedik. Már nem emlékszem, hol láttam ezt és alapból elég szkeptikus vagyok minden kriptóhírrel szemben, nem volt számomra egyértelmű, hogy azt a grafikont honnan vette, milyen indikátor mutatja azt, hogy a volumen hány százalékát mekkora traderek ill. befektetők csinálják, de ha ez így van, akkor nem olyan rossz a helyzet. Az tény, hogy a kis halak tradelnek a leghülyébben, tehát az, hogy most a kishalak alszanak, az nem jelent semmit.

Eddig egyértelműen az ún. boom-bust cycle meglovaglásával lehetett a nagy pénzt csinálni, azaz azok csinálták jól, akik a legnagyobb pangás idején gyűjtögettek és a bullrun idején eladtak, vártak pár hónapot és ismét kezdték a gyűjtögetést...

Azt valószínűleg sokan elkúrtuk, hogy nem számítottunk arra, hogy akár 1-2 év is eltelhet bullrun nélkül. 2017-ben 3 bullrun is volt, így most nehéz kivárni a következő bulit, de jönni fog :) A "rendes" tőzsdén 1-2 év semmi, ott akár 5-10-20... éves ciklusok is vannak.

netbit

A masternode coinok ROI mutatói őrült magasan vannak. Ennek mi lesz a következménye? Elvileg jó vételek, de gyakorlatilag hiába termelnek sok coint, ha tovább zuhan az ár és nem lehet eladni. Viszont ha jó vételek, van rá esély, hogy mégis megindulnak felfelé. Nem egyszerű dönteni.

Karcsi papa

Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni! XD

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.27!

BTC, a TA állítólag nem ér semmit, ez még mindig több mint a semmi, de akkor mi van, marad a TA? Nekem biztosan marad, aki pedig nem kíváncsi rá, az úgyis nézni fogja, mert ha nem nézné nem is tudná kritizálni.  Ja igen, miért nem a charttal foglalkozunk, hát ott éppen nem történt semmi, de az nagyon.  Annak kellett történni, hogy a zöld csökkenő háromszögből felfelé kilépünk, ellenkező esetben ha elérjük támaszt, akkor 70%-os esélyünk lesz arra, hogy csökken irányba folytatjuk, de szerencsére ez a háromszög a kisebbek közé tartozik, így előreláthatóan csak 150$-os visszaesése számolhatunk, nem kizárva a pánik lehetőségét. Még mindig az ETF-re várunk, amit sikerül elnyújtani mint a mézesmadzagot, de ha jobban meggondoljuk ha valamiben egyetértést van, azt nem húzzák sokáig, viszont úgy is hozzáállhatunk, jó munkához idő kell! Lila támaszból és ellenállásból már van jó néhány, ennek a számát most nem bővítjük, abban reménykedve hogy az utolsó enyhén emelkedő lila sávban  átlépjük zöld háromszög ellenállását, majd a lila ellenállásról visszatesztelünk a zöld ellenállásra és onnan kilövünk mint a rakéta!

Napos: a gyertyákból 7 napja nem sok információt tudunk kiolvasni, azt viszont biztosan, hogy elég nagy a bizonytalanság. A 15.-ei kiugrásnál elég méretes volume oszlop rajzolódott ki, a folytatás azonban elég gyászosan néz ki, ez egészen addig így fog maradni, amíg valami külső inger fel nem bolydítja a hangyabolyt, ez lenne most az ETF körüli mizéria tisztázása.  Ami sajnos újabb halasztás esetén, csak egy a 15.-ei fel, esetleg leszúráshoz hasonló végeredménnyel járhat, majd ha megnyugszanak az indulatok, akkor nagy eséllyel december közepéig ismét konzerválhatjuk az álláspontot. De egyelőre maradjunk a jelennél, ahol tegnap egy oldalon azt olvastam 87% bizakodik abban, hogy az ETF elfogadásra kerül, úgy legyen!

BTCUSD Short/Long chartok: az állatkertben a macik és a bikák is jól érzik magukat, hasonlóan tesznek a szabadlábon lévő társaik. Háttérben azonban forrnak az indulatok, amelyek remélhetőleg hamarosan elrontják ezt a jó hangulatot és hosszú időre eltávolodik egymástól ez a látszólag egymással barátságot  kötött két állatfaj. A short charton csökkenést várnánk kezdésnek a piros nyíllal jelzem 20k  környékére, ezzel szemben a long charton erősödést kellene lássunk 35k környékére, viszont az első lépést a bikáknak kell megtenni, akik ha meggyőzően tudják tartani a nyomást, annak hatására engednek majd a macik, egészen addig amíg ki nem fulladnak és akkor ismét fordul a kocka.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/SVTD1dpW/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/ljywyzIx/

"Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyájához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ufekBvKQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DHRS236A/
https://www.tradingview.com/x/m63rMd8Z/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Ai6LuP7i/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/YTYW35K3/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, azt hiszem egyértelmű a látvány, aminek a lényege, hogy nem történt semmi. Ezt a semmit nehéz lenne összefoglalni, így nagyon nem is teszek rá kísérletet, főleg mivel bármi gondolat percek alatt semmivé válhat, addig amíg nem tudunk a Bitcoin háza táján világosan látni!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/J3l8qLI7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zSqneyF9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, egy leszúrás díszíti a tegnapi napot, ennek talán sikerül egy kisebb meglepetést okozni és a Bitcoin semmittevésétől elszakadva, megközelíteni a 133$-os ellenállást. Ez a mozgás ha meg is valósul, csak csepp a tengerben, az igazi hullámokat majd a Bitcoin fogja kialakítani, már csak az a kérdés hogy mikor.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/M56XLGdN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aC0N5Zda/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a kék támasz zónát, továbbra is oldalazó sávnak használja a mozgás, ebből elég kicsi az esély arra, hogy még a Bitcoin felmérgelődő mozgása előtt kimozduljunk. Esetleg a 150$-os támaszt látogathatják meg, még előtte egy kis időre, kivéve ha ez a látogatás a Bitcoin zuhanásának hatására történik meg, azzal a helyzettel sok mindent kezdeni nem tudunk max utólag alkalmazkodni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/NMN0An6X/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MRa1meiI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, az utolsó enyhén emelkedő  támaszt hozzáigazítottam a tegnap kialakult csúcshoz, ennek megfelelően a képzeletbeli ellenállást is módosítottam, ez ugyebár egy sáv kialakulása esetén kaphat szerepet. Egy kisebb piros enyhén csökkenő ékkel is bővült a chart és az ezen belüli mozgás, ahogy a kék nyíllal is mutatom, valahogy így alakulhat, aminek a végén remélhetőleg visszalépünk az 55$-os ellenállásra, amihez szintén hozzá kell tenni ha ez így alakul az nagy valószínűséggel a Bitcoinnál is hasonló mozgást feltételez!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/munCAmxs/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/K1UJkjcn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az biztosan látszik hogy a 15.-ei kiugrást követő korrekció, kétszer is visszafordult fibo 0.61 közeléből, ezzel nagyban elősegítve egy oldalazó mozgás kialakulását. Ebben az oldalazásban egy enyhe csökkenő háromszög fedezhető fel, aminek ebben a bizonytalan helyzetben sok jelentősége nincs, esetleg ha még egy visszafordulás látunk erről a fibo 0.61 szintről, az egy újabb jó pont, viszont max akkor érhetünk el vele sikert ha a Bitcoin ezt a jelenlegi mozgás tartja esetleg kiugrik, amit sikerülhet kihasználni pl. a szept.20.-ai emelkedéshez hasonlóan.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/pM52KKep/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/N8iaxWNY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, az utolsó csökkenő hullám mozgása megállt, ez tegnap oldalazással folytatódott, viszont ebből nem sok mindent tudunk meg, de ez még egy megfelelő szint ahhoz, hogy emelkedés esetén  határozottan kilépjünk az oldalazó sávból. Viszont ehhez az emelkedéshez kellene egy lökés,  az a lökés, amire ugyebár mindenki vár, még a nagyfőnök is, de remélhetőleg ez majd iránytól függetlenül kisöpri az állóvizet!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/o9dtnTgF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jcz2iQGC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ez elég hosszú játszadozás lesz, ha az oldalazó mozgásom belül az érintés pontokat követi a mozgás, aminek a végén felfelé kilépve kaphatunk kárpótlást, viszont ha úgy nézzük ez értelmét is veszti ha bármelyik pillanatban magára talál a Bitcoin vagy azért mert épp hogy nem tud magára találni. Egyenlőre nem egyszerű még megtippelni sem mi fog történni, de már volt például arra ha a Bitcoin napokra úgymond bealudt, azt az altok némely része sikeresen kihasználta, bízzunk egy ilyen lehetőségben is.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/nNq7XNG0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vpKp2r0b/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, lassan megérkezünk a zöld színnel rajzolt oldalazó sáv aljához, viszont hogy mi fog történni ott, azt még nem tudjuk. Két lehetőség van vagy visszafordul a mozgás vagy kilép csökkenő irányba, ahol még mindig mentőöv lehet egy sikertelen vissza-teszt. Illetve a jelen mozgásnál  halvány mentőöv a piros ellenállás, ami két napja beszorulva az 50-es mozgóátlag alá, tartja a lassú csökkenő nyomást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gwsjyOmH/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0VDe2ZQm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, természetesen a napi mozgás, ismét kisebb módosítást igényel, ezzel azonban meg kell barátkozni, mivel az a 15.-ei kiugrás eléggé bekavart a játékba. Mindegy hogy alakul ennek a háromszögnek a formája, lényeg hogy felfelé kilépve minimum megérkezünk a piros zónába, pontosabban a 200-as mozgóátlagra, de mindenkinek megfelelő módon, akkor jönnek ki legjobban ebből a mozgásból ha a piros zónát át is tudnánk lépni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/33CNVZPS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XdkJM38p/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, szerettünk volna tisztán látni a zöld csökkenő sáv  tekintetében, de mint látjuk csapataink még mindig harcban állnak. Nem kell semmi komoly véres ütközetre gondolni, ez egyenlőre csak cicaharc, abban azonban reménykedünk hogy a cicaharc el fog durvulni, aminek következtében felfelé távozunk. Várunk a Bitcoinra, amire a jelek szerint még várhatunk, mivel egyenlőre nagyon nem akarja megismertetni velünk az igazságot.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/8JLCEsF1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nHjvKjBN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, amit igazán el szeretném kerülni, a kék csökkenő ellenállás elérését követően, az a piros színnel bekarikázott szituáció, amit nem túl fényes visszaesést eredményezhet, megérkezve 396$-os támaszra. Egy nagyobb visszaesés és hogy ugyanaz legyen a szituáció, mint a bekarikázott eset után, ahhoz most is szükséges, ennek megfelelő Bitcoin mozgás, amit ugyebár az a 150$-os zöld háromszögből kilépés elég könnyen összehozhat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Try2CoJI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/83ktYYDU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, elég brutális két hónapos oldalazás van a hátunk mögött, ennek alsó és felső szintjét a piros vonalak jelzik, ebből szeptember elején volt egy határozat kilépés, de egy két nap múlva újra visszatértünk, ebbe az oldalazó mozgásba. Ennek következtében kialakult egy csökkenő ékben való mozgás, amit figyelünk, viszont hogy ez betölti e azt a szerepét, hogy ebből felfelé kilépve, a két hónapos oldalazó mozgás felső szintjéhez eljussunk, azt még nem tudjuk. Ehhez a felfelé mozgáshoz kellene a Bitcoin segítsége, feltételezve hogy akar segíteni, főleg magán!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9ABUhDPK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yCSd48YV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Til

Idézetet írta: netbit Dátum október 26, 2018, 09:52:12 DÉLUTÁN
A masternode coinok ROI mutatói őrült magasan vannak. Ennek mi lesz a következménye? Elvileg jó vételek, de gyakorlatilag hiába termelnek sok coint, ha tovább zuhan az ár és nem lehet eladni. Viszont ha jó vételek, van rá esély, hogy mégis megindulnak felfelé. Nem egyszerű dönteni.
Kb 9 hónapja nézegetem a masternode coin-okat. Többet is figyelemmel kísértem. Ez idő alatt sohasem mertem befektetni, mert riasztó volt amit láttam. Vannak olyanok amik stabilan tartják a 200% roi-t. Azok közül nézegettem. Magasabb roi coinok egy csomót esnek és egyszercsak a magas roi is eltűnik mellőle.
A 200 -asok is folyamatos lejtmenetben vannak , szinte az összes akkora árfolyamesést produkál havi szinten , hogy a roi vagy épp visszajön vagy elég szép mínuszban lesz. Vannak szép számban olyanok is amik ebben az esésben megálltak és most oldalaznak, hogy ezek most tovább fognak esni vagy amikor emelkedik a  BTC, akkor vele együtt emelkednek azt nem tudom, de valószínű az utóbbi. Ezekbe érdemes lehet befektetni talán...
Pl https://www.cryptopia.co.nz/Exchange?market=TOK_BTCItt elég érdekes hogy a vételi és eladási árfolyam nagy differenciában van. 10% .Tehát veszel és egyből eladsz máris -10%.
Ez azért elég érdekes, mintha csak a tőzsdék irányítanának mindent. A legtöbb MN ilyen szir szar tőzsdéken van.Tudjuk, hogy ezek a tőzsdék pedig nagy játékosok, még a nagyok is nem hogy ezek.
C:\> del c:\command.com

Dolce

megint fel lettünk ültetve az október 26-ai etf döntéssel:)

Dolce

#2856
Idézetet írta: netbit Dátum október 26, 2018, 07:31:41 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum október 25, 2018, 07:38:30 DÉLUTÁN
nincs volumen

1-2 hete láttam valamelyik technikai elemző videóját, ahol egy érdekes dolgot mutatott. A retail investorok (kisbefektetők) volumene nagyon alacsony és folyamatosan csökken hónapok óta, viszont az institutional investorok volumene szépen emelkedik. Már nem emlékszem, hol láttam ezt és alapból elég szkeptikus vagyok minden kriptóhírrel szemben, nem volt számomra egyértelmű, hogy azt a grafikont honnan vette, milyen indikátor mutatja azt, hogy a volumen hány százalékát mekkora traderek ill. befektetők csinálják, de ha ez így van, akkor nem olyan rossz a helyzet. Az tény, hogy a kis halak tradelnek a leghülyébben, tehát az, hogy most a kishalak alszanak, az nem jelent semmit.

Eddig egyértelműen az ún. boom-bust cycle meglovaglásával lehetett a nagy pénzt csinálni, azaz azok csinálták jól, akik a legnagyobb pangás idején gyűjtögettek és a bullrun idején eladtak, vártak pár hónapot és ismét kezdték a gyűjtögetést...

Azt valószínűleg sokan elkúrtuk, hogy nem számítottunk arra, hogy akár 1-2 év is eltelhet bullrun nélkül. 2017-ben 3 bullrun is volt, így most nehéz kivárni a következő bulit, de jönni fog :) A "rendes" tőzsdén 1-2 év semmi, ott akár 5-10-20... éves ciklusok is vannak.
nagyjából egyetértek.
-viszont ahogy az elmúlt 1 évben tapasztaltam a cmc volumen nagy csökkenése is árfolyamesést hoz magával általában
- illetve beszállni akkor érdemesebb ha már picit bikás legalább a piac. jelenleg még kár kapkodni, simán beszakadhat még az árfolyam. persze szerencsés az aki most kezdi el az average buyt, nagyot talán ő már nem veszíthet. én már kivárom a 100-as eth-t csakazértis ha összejön, mert már veszítettem túl korai visszaszállásokkal.

köv. bull runnál nem fogok hezitálni, folyamatosan szórom majd ki a portfoliót én is(bár ez most is megvolt). és 1 éven belül nem szállok utána vissza semmiképp holdolni (ennek be nem tartása most hiba volt)

netbit

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum október 27, 2018, 11:19:56 DÉLELŐTT
Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni! XD

Én úgy érzem, hogy ez a vihar előtti csend, de már nem tart sokáig.

Karcsi papa

Idézetet írta: netbit Dátum október 27, 2018, 09:35:09 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum október 27, 2018, 11:19:56 DÉLELŐTT
Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszolni! XD

Én úgy érzem, hogy ez a vihar előtti csend, de már nem tart sokáig.
Tornádóra lesz szükség!
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Pihenjük ki, az e heti semmittevést!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.28!

BTC, elértük a zöld háromszög támaszát, tehát a 70%-os eséllyel, ennek megfelelő nagyjából 150$-os visszaeséssel számolhat a zöld háromszög mélységéből kiindulva. Ebbe remélhetően a csökkenő irányú lila ék is beleszól, ahol az E érintési pont 6,450$ magasságában érintése kerülhet, de az sem kizárt, hogy jelenlegi ellenállásról visszafordulás egy-két órán belül meggondolja magát és megindul felfelé a zöld E pontot elérve majd átlépve. Abban az esetben ha a csökkenő mozgás befejezi a zöld háromszögnek megfelelő mozgást, akkor 6,350$ környékéről számíthatunk fordulási lehetőségre.

Napos: a gyertyából csak annyi információt kapunk, mint a mögöttünk hagyott hét gyertyáiból, tehát hogy folytatódott a bizonytalan oldalazó mozgás. Tegnap este 4 órás idősíkon volt egy fordulási lehetőség, de nem sikerült az ahhoz szükséges 45$-os bika gyertyát összehozni, ez is azt erősíti, hogy 6,350$ környékével meg kell barátkozzunk.  Viszont ahogy az órás lehetőségek mutatják, feljebb is van fordulási lehetőség, de ezzel sem jutunk előbbre az előző napokhoz képest, de talán kicsivel mégis jobban mutat, mint egy esetleg kialakuló 150$-os maci gyertya.

BTCUSD Short/Long chartok: kicsivel aktívabbak voltak a bikák, ami egyenlőre pozitívan néz ki, erre remélhetőleg 2000 egységet rá tudnak tenni, miközben ezt a macik, megfelelő nyugodtsággal és vagy mozdulatlanul, esetleg kisebb hátrálással veszik tudomásul, ez jelenti a dolgok nehezebbik részét. Tehát a short charton annak szurkolunk, hogy a 30 ezres színt alá kerüljön a mozgás, ezzel ellentétben long charton, az 50-es mozgóátlag 25 ezer, esetleg a lila ellenállás 27 ezres elérése mutatná azt az aktivitást, ami áremelkedéshez vezethet. Piros színnel mindkét chartra rávetítettem az ellentétes chart mozgását, egyenlőre még nem láthatunk közeledést, ezen remélhetőleg ma a bikák javítanak!
Short chart: https://www.tradingview.com/x/MOmRlV6k/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/qlH5Hqrd/

"Hetes idősík, múlt héten egy elég szép hullócsillag gyertyával zártunk, ez azonban rögtön el is vesztette a jelentőségét, mivel ez akkor jelez trendfordulási lehetőséget, ha egy emelkedő hullám lezárásaként jelentkezik, ami ebben az esetben ugyebár egyáltalán nem néz ki emelkedő trendek, sőt még hullámnak sem. Tehát a múlt heti gyertyánk, az előtte látható 5 hét gyertyájához hasonlóan, információ jellege nulla, ezzel szemben ha a 7,770$-os ellenállás alatt sikerült zárni, akkor most azon gondolkodhatnánk milyen lehetőségek vannak a 9,069$-os ellenállásra. Erre a hétre, hacsak az ETF döntések hatására nem kap szelet a vitorla(ami az 50-es mozgóátlagra viheti a hajót), ismét ezt a 7,770$-os ellenállást kell kitűzzük célul, de az is jól látszik milyen közel van, ezért mekkora fenyegetést jelent a 4,950$-os támasz."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dtORsF8T/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/lWiWoozm/
https://www.tradingview.com/x/Vwi5kH9N/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/kBi62VGV/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/PZsaThwF/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ismét egy nap, amikor nem történt semmi, tehát a világoskék nyilakon ismét nem kell változtatni, viszont az utolsó piros háromszög, kicsit nagyobb eséllyel csökkenő irányú mozgásra utal, amellyel megérkezhetnénk a kék zónában és ezzel alkalmazkodnánk a Bitcoin várható csökkenő mozgásához. De ahogy a Bitcoin esetén, itt is van lehetőség felfelé elmozdulása, ez azonban Bitcoin segítség nélkül nem fog sikerülni, ezért van kicsivel nagyobb eséllyel a csökkenő mozgásnak.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gTcBsNfl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UeuhYAkJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, viszonylag egyszerűen amit várhatunk,  mivel ha a Bitcoin csökkenő irányba mozog, azzal megérkezünk a zöld háromszög támaszára, emelkedés esetén kiléphetünk a zöld háromszögből és lehetőség adódik a 133$-os ellenállás elérésére. Ezt sem nevezhetjük előrelépésnek ha megvalósul, de elkerülhetjük a háromszögből csökkenő irányba kilépést és az újabb 100$ környéki feszült mozgást, ahol a 90$-os következő támasz kérhet szerepet magának.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bFnQko2H/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QI3Ef3s3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, továbbra is a kék támasz zónában oldalazunk, talán ebben is változást hoz, egy esetleges valamelyik irányba elmozdulok Bitcoin ár!  A chart tetején látható piros ellenállás eléréséhez 35$-os emelkedést kell megvalósítani, ennek érdekében a mai napon esetleg a 200-as mozgóátlag közelébe kerülés, ebben nagy előrelépést hozhat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/SmPseQG2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pFKHyqPg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, az enyhén csökkenő piros éknek megfelelően araszol csökkenő irányba a mozgás, ebből remélhetőleg hamarosan szintén a kék nyílnak megfelelően felfelé kilépünk, ezt remélhetőleg a Bitcoin mozgásra sem húzza keresztbe.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/X1OmRQla/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vbUAnGmO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ha lehetséges az emelkedő lila trendvonalat nem kellene átlépni, viszont az oldalazó mozgás ezt a  vágyunkat igyekszik keresztbehúzni, tehát ma esetleg holnap jó lenne elmozdulni felfelé.  Kisebb áttévedés még megengedett, akár a 0.43$-os támaszra leszúró, de csak akkor ha hirtelen irányváltása egy-két gyertyával később visszatérünk a  trendvonal fölé.  Tehát ebben is elég jól beleszólhat a Bitcoin mai esetleg felélénkült mozgása!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/46eeFYMM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9BN3k7xZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, úgy néz ki, hogy az éjjel elég bemérgelődött az ár, ennek következtében felszúrtunk egészen az oldalazó sáv tetejéig, majd a gyertyazárása a 14$-os ellenálláson történt.  Ezt követte még egy kisebb felszúrás, amelynek szintén nem sikerült eredményt elérni és visszahúzódott a 14$-os szintre. Itt tartunk jelenleg is, ahol várjuk Bitcointól jövő segítséget, amellyel sikerülhetne kitörni ebből az oldalazó sávból!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/GSy02GeC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8rCsYIyz/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, erősen kapaszkodunk a kék támasz zónába, ezen egy apró lökés a Bitcoin részéről és rögtön 0.5-1$-ral lejjebb kerülünk. Tehát ezt jó lenne elkerülni, ami csak pozitív Bitcoin mozgással sikerülhet, erre sajnos egyenlőre kicsi az esély, de ez van ha sokszor széllel szemben kell küzdeni, akkor ritkább a siker!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OeDFyfE3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FLFqHmFE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, lassú de határozott mozgással tartunk a 100$-os támasz irányába, amely találkozása ha megvalósul és az a piros támaszt követi, akkor 30.-án reggel valósulhat meg. Ebben a Bitcoin is bele fog szólni, remélhetőleg nem azzal, hogy csökkenő irányba ad egy lökést, hanem azzal, hogy segít visszafordulni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PEp2MdMu/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/v71rBpHf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, az utolsó gyertyára elég határozott formát mutat, ami ha ugyanilyen határozottsággal folytatódik, azzal még sikert is elérhetünk. Az ezt megelőzően 3 test nélküli gyertya, elég nagy dilemmában volt, meginduljon e csökkenő irányba, ami azt jelenti ha ezzel az utolsó még formálódó gyertyával nem érünk el sikert, akkor Bitcoin mozgásától függetlenül csökkenő irányba kiléphetünk a háromszögből.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tREsUIM4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BRzoAh4T/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, tulajdonképpen követjük a csökkenő zöld sávot, ez a mozgás remélhetőleg a kék támasz zónát elérve megfordul, esetleg egy nagyobb külső inger hatására leszúr 0.21$ magasságába. Ezt a határozott csökkenő mozgást, nem indokolja a Bitcoin várakozó álláspontra helyezkedése, de eléggé közbe tudna szólni, akár még egy kisebb csökkenő irányú elmozdulással is!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OOUyFTL3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Koxe6Jqk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, milliméterekre vagyunk a kék ellenállástól, amit ha az előző napokban megszokott kisebb gyertyákkal érünk el, annak sok eredménye nem lesz, viszont ami eredményre vezethet, az egy nagyobb az 50-es mozgóátlagot elérő 10$-os bika gyertya. Ez a 10$-os ugrás még Bitcoin nélkül is sikerülhet, amelyre esetleg mások is ráugorva, feltolhatják az árat a következő kék ellenállásra, pontosabban csökkenő trendvonalra. Ezt a lehetőséget húzhatná keresztbe, a Bitcoin tovább csökkenő mozgásával, remélhetőleg ezzel nem ezen a szép napfényes vasárnapon örvendeztet meg mindenkit.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gBlMVBp3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fGcWSayL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, akár már a mostani gyertyával elérhetjük a 16$-os támaszt, ahol egy kisebb mentőöv az enyhén csökkenő ék, amely kis szerencsével 17$ magasságába erősítheti az árat. Nagyon jót tenne ez a kiugrás, mivel a lendületbe belekapaszkodva, még a 200-as mozgóátlag elérését is lehetővé tenné.  Bitcoin emelkedő mozgásával ezt a 17$ fölé kerülést erősítené,  csökkenő mozgás esetén a lila támaszon kijelölődne az E érintési pont, ahonnan talán bízhatunk egy intenzívebb visszaforduló mozgásra!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/1Gruo7fI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/WAj0kPSN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!