Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 22 Vendégek van a témában

netbit

Idézetet írta: macsi Dátum október 12, 2018, 09:40:50 DÉLELŐTT
zoomolj mar ki egy kicsit az 5 percesbol mondjuk ugy az 1 hetesre es irasd ki a volument is. mibol kovetkeztetsz a 7-8k-ra?

Amikor már látod a volument, akkor már 7k lesz az ár. XRP-t is gyűjtögettem szeptemberben 25-30cent körül, annak sem volt volumene akkor, írták, hogy lemegy 5-10centig is, aztán kettőt pislogtam és felment 80centre. Persze a nagyját túl korán el is adtam, mert nem számítottam ekkora durranásra.

Biztos nem én vagyok a legjobb trader, de szerintem venni akkor kell, amikor nincs volumen és lent van az ár, eladni meg akkor kell, amikor van volumen.

Karcsi papa

A senki által nem látott megállapodás félrúgása!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.12!

BTC, úgy is mondhatnánk zajlanak a tárgyalások, ha tudnánk kik tárgyalhatnak és kikkel, egyenlőre az érzékelhető, hogy bikák a bikákkal, macik a macikkal tárgyalnak, de valamiért a 6,000$ környéki árban elég nagy a megegyezés.
Még mindig sajnáljuk, hogy a kék háromszöggel nem értünk el eredményt, de az azon belüli mozgás, főleg az utóbbi 2 hétben már eléggé felvállalhatatlanul melankolikus volt, ezért valakinek lépni kellett. Ezt a lépést a macik elég szépen megvalósították, ezzel remélhetőleg fel is kavarták az állóvizet. Jelenleg kezdenek elülni a hullámok, viszont ha a 6,000$-os szint, ennyire a senki által nem látott megállapodás részét képezi, akkor nagyon nincs izgulni valónk, még akkor se ha az aug.14.-ei, 5,755$-os bezuhanáshoz hasonló szituáció alakul ki, mert azt valószínű órákon belül kompenzálni fogják. Az 5,755$ környéki zuhanás megismétlődés olyan valakit idézhetik elő, akik ehhez a senki által nem látott megállapodási körön kívülállók, ezekre muszáj az azonnali reakció,  talán a tegnapi bezuhanás is ezeknek a helyretétele volt. A kék zóna továbbra is megmarad, mivel a szept.06. óta látható elég széles oldalazó mozgásnak, ez egy olyan központi zónája,  amelyben mindkét irányba megtorpant a mozgás.
Tehát a tegnapi bezuhanás követően, kialakult egy oldalazó mozgás, fűszerezve jó néhány elég méretes leszúrással, ezek fontos szerepet játszhatnak a fordulat kialakulásában. Erre a mozgásra rárajzolható még egy csökkenő sáv, tehát ez kizárja a zászló lehetőségét és szintén erősíti a fordulat lehetőséget.
Zöld nyilakkal, egy híján felvázoltam a lehetséges irányokat, ezekben egy közös van a kék zónában való megérkezés, ahol ha csak egy kisebb pihenőt tart a mozgás, az egy esély a továbblépésre, viszont ha ismét a kifulladás jeleit mutatkoznak, akkor az ismét annak a jele, hogy még nincs itt az ideje, a senki által nem látott megállapodás félrúgásának.

4 órás idősík továbbra is az órás történések összefoglaló helyszíne. Ami itt most érdekességet szolgáltat, az nem más mint az utóbbi bő egy hónap oldalazó mozgásának 3 részre bontása.  Első karikában a zuhanás utáni megnyugvó időszakot foglalja össze, majd megnyugvás után átlépünk egy felsőbb szintre, ahol sajnos nem sikerült tovább erősödni és itt is annyira megnyugodtak az álláspontok, hogy ebből ismét visszazuhantunk a jelenlegi utolsó karikával jelzett területre. Ebben a karikában remélhetőleg eltérünk az elsőben látható zuhanás utáni megnyugvó mozgástól és a kék zónát elérve nem fordulunk vissza, habár ezt a lehetőséget eléggé kizárja a 26.-ai ETF döntésre várás körüli mizéria, viszont ha itt valamilyen módon kiszivárognak információk egy esetleges elfogadásról, akkor az információ tulajdonosai biztos kihasználják és mindenkit megelőzve lehetőséget, de ez még nem feltétlenül jelent áremelkedést, viszont a Long charton látható emelkedés eléggé árulkodó lehet.

Napos: Morning Star-ra hajazó gyertyakombináció kialakulásának nem sokan örülnének, mivel ehhez erősen le kellene szúrni 6,000$ környékére és a zárást valahol a 6,180$-os szint magasságában kellene lássuk, majd ezt követhetné a megnyugvás és egy holnap esedékes 4-500$-os emelkedéssel. Ennél sokkal megnyugtatóbb lenne a szituáció, ha ezt a 4-500$-os emelkedést, még a mai napon sikerül összehozni, amellyel még mindig a bő 1 hónapos oldalazó mozgáson belül zajlanának az események, de sokkal megnyugtatóbb szinten.

BTCUSD Short/Long chartok: 35 ezres szint magasságában megpihenni látszanak a macik, de ezt még meg kell erősíteni esetleg egy mai visszafordulóval vagy egy apró gyertyával. Hasonló megnyugvás látható a bika fronton is, de ez kevésbé meglepetés, mivel szükségesnél többet, ami az ár 6,000$ környéki szinten tartását jelenti nem tesznek hozzá. 
Ez a már említett, senki által nem látott megállapodásra utal, amelyben ha zavar keletkezik, mint például a tegnapi zuhanást megelőzően, rögtön összeáll ami összetartozik. Ennek a két chartnak a figyelésével, még azelőtt rábukkanhatunk értékes információkra, mielőtt az árban is bekövetkezik a változás, itt főleg arra gondolok, ha az egyik oldalon történik egy jelentős változás, amire a másik oldalon elmarad a reakció vagy ellentétesen mozogva megerősítést kap, abból következtethetünk arra, hogy az adott irányba folytatódhat a mozgás.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/0ySignfn/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/swvaXS6p/

"Hetes idősík, az utolsó gyertya, ami a múlthét mozgását szeretné mutatni, szinte nem is látszik, sőt aki látni akarja annak ajánlom a nagyító elővételét. Ennyire bizonytalan gyertyát mostanában nem nagyon láthattunk, az utolsó tavaly szeptember közepén(zöld körrel bekarikázott rész) volt látható és ha megnézzük, mi történt az azt megelőző hetekben, illetve mi történt ezt követően, akkor talán mindenkit meggyőz a látványt és a napos idősíkon említett kukta hasonlat kicsit megmagyarázhatóbbá válik.  Ettől még nem megyünk azonnal a holdra, de ha az előjelei mutatkoznak akár 1,000$-os bika gyertya formájában, majd ehhez hasonló mutatványt sikerül megismételni, ott eljuthatunk arra a pontra, ahol már a kukta sem bírja a nyomást."


Pillanat kép órás: https://www.tradingview.com/x/NGqSVvOT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/I1g4wtnk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/U0TxLzey/
https://www.tradingview.com/x/cWBmaSD3/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/R5S5buUr/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/3kJ2nA5T/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, egyenlőre semmi sem biztos, de a kék támasz zónában elég jó fordulási lehetőségek mutatkoznak,  feltéve hogy ehhez a szükséges Bitcoin általi támogatás is megérkezik. Azt hogy ebből a zónából sikeres fordulat esetén, hova érkezhetünk meg, arról egyenlőre sok értelme nincs elmélkedni, minden attól függ, hogy a Bitcoin a jelenlegi oldalazó mozgását folytatja vagy az általam elvárt emelkedésnek megfelelően 4 500$-os emelkedéssel, az itteni árat sikerül minél közelebb rántani a zuhanást megelőző szintekhez.
s://cdn.steemitimages.com/DQmYBT5bsZQSytiMATtVdCybkc8eyS3aE3gEkX6EZiMzHYh/k%C3%A9p.png)

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4qQ9lPSn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/15Qi8s44/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, még nem tudom mit gondoljak erről a helyzetről, remélhetőleg a Bitcoin segít minél előbbi tisztánlátásban, mindenesetre a hirtelen csökkenő mozgás, az RSI csíkon is látható fordulat okán, megfelelő Bitcoin támogatással kialakíthatja a fordulatot. Tehát itt is azt várjuk, hogy az a bizonyos Bitcoin a 4-500$-os emelkedése felrántsa az árat, legalább zuhanást megelőző 125$ vagy 133$-os ellenállás környékére.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/b8OEvbOu/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VXRlvl4B/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, ismét egy kék támasz zóna, az ebben látható a fordulatot jelző bika gyertya elég konkrét, ebbe akár egy kisebb vételi pozícióval bele is lehet kapaszkodni, 150-153$ környéki stop szinten, célszint pedig legalább zuhanás megelőző 180$ környéke, illetve az idő közbeni mozgás által kialakított minél magasabb szint, amelybe remélhetőleg a Bitcoin is becsatlakozik a kiugrásának megfelelően.  Tehát itt is főleg a Bitcointól várjuk a minél jobb és is magasabb szintet elérő segítséget!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/YL9F9ic6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aYyZs3HC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ugyanazt látjuk mint a többi charton és ahogy az előző charton is említettem, kisebb pozícióval itt is meglehet próbálkozni,  piros támasz környéki stop szinttel, cél pedig a zuhanást megelőző 58.5$-os szint környéke, de itt is sok múlik azon, megérkezik e a Bitcoin várt 4-500$-os emelkedése, ami a célszintet 62$-os ellenállásra is kitolhatja.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wxImoAqM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wBlDMo9X/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, nem tudom van e olyan valaki, aki ezt a 0.43-0.57$-os támaszok közötti liftezést szept. 25.-30. között másodszor is kihasználta, majd most ismét annak örvend, hogy ez a támasz tegnap ismét átlépésre került és most bizakodva várja a hasonló folytatást.  Mindenesetre elég konkrétnak látszik a jelenlegi forduló, amit talán ebben az esetben is lehet fűszerezni egy kisebb vételi pozíció nyitásával, piros támaszra beállított stop szinttel, cél pedig attól függően mekkora segítség érkezik a Bitcointól, lehet a lila sáv alja vagy az 0.57$-os ellenállás, esetleg a sáv teteje, ahonnan visszanézve a 0.57$-os akkori támaszra próbálkozhat az ár a továbblépéssel.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/qBDBYJ6a/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5Ktgh38s/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, úgy néz ki egyenlőre sikertelen lesz a vissza-teszt, tehát a zöld méretes oldalazó sávból  remélhetőleg ezzel elhárul a további visszaesés veszélye. Ezt a veszélyes szituációt, főleg az utolsó méretes bika gyertya segítségével lehetne megmenteni, ami ha megkapja a Bitcoin általi jelentős támogatást, akkor a régóta vár 14$-os ellenállás fölé juthat végre a mozgás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/t3feq8BS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/n5gGBoWa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, itt nem voltunk olyan szerencsések, mint az előző charton, viszont hogy ennél jobban visszaessünk, arra talán kicsi az esély, de nem lehet kizárni. Egyenlőre bizakodva állunk hozza a folytatáshoz, ezt főleg Bitcoin mozgásának lehetséges folytatásához kötjük, ennek megfelelően várjuk az ár visszaerősödését, a zuhanást megelőző 11$ környéki szintre.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Dd4iNk1r/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pbAYd7el/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nem tudom mennyire véletlen, de a kerek 100$-os szinten történhet meg a fordulat, feltéve hogy ehhez megkapjuk a szükséges Bitcoin általi támogatást. Ezen kívül sok mindenhez nem köthetjük a fordulat kialakulásának lehetőségét, de a csökkenés jól látható módon megtorpant.  115-119$ környékére kellene visszaerősödni, ez abban az esetben lehetséges ha a 4-500$-os Bitcoin segítség megérkezik, kisebbel segítség esetén beragadhatunk 100$-os szint környékére, ami a folytatás tekintetében nem egy biztonságos szint.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/vmBzHOn8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/mVNFxy4y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, elég egyértelműen a Bitcoinra várunk itt is, de ezzel nem mondok semmi újat, mivel mindenhol erre várunk. Mint már tegnap is említettem, be vagyunk tárazva elég rendesen, tehát úgymond hátradőlve figyelhetjük, mikor érjük el azt a bizonyos alsó holtpontot, amelyen átbillenve már csak felfelé vezet az út. Ettől függetlenül még az 0.055$-os támaszt ha már ilyen közel vagyunk hozzá szívesen megvárnám.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Eaeq0ln8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DeStPQTC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a behúzod kék támasz zónát, a szept.20.-ai kiugrást úgymond előrejelző fej-váll lehetőség alakította ki. Ebben a zónában most sikerült határozottan megérkezni és remélhetőleg a fordulathoz szükséges jeleket is sikerült kialakítani. Tehát ezzel be is nyújthatjuk a segítségkérő lapot a Bitcoinhoz, amely ha megadja a várt 4-500$-os emelkedéssel előidézhető segítséget, akkor 0.24-0.25$ magasságában kimászhatunk ebből a kisebb árokból.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/t70GdvBN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/lSYajb8l/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a 13 napos oldalazó mozgásból, tegnap határozottan kipottyantunk egy méretes pofon következtében és ha szerencsém van már padlót is fogtunk a 430$-os szinten. Azt hogy valóban padlót fogtunk e, majd csak akkor lesz konkrétum ha a megfelelő Bitcoin segítséggel, visszaállítjuk az 520$-os zuhanást megelőző szinte környéki mozgást. 2 darab kék ellenállással kibővült a chart, ez főleg a napos idősíkon látható gondolkodást segíti,  ennek csak annyi a szerepe, hogy kialakulni látszó egyre szűkebb háromszögek tekintetében tisztábban lássunk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ab2rZ4ui/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ISVywvH7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, áttörtük a 16$-os támaszt, de szerencsére ahogy látjuk próbál megkapaszkodni a mozgás, ami megfelelő Bitcoin emelkedés esetén sikerre vezethet, tehát itt is a zuhanást megelőző 18.42$-os szint környékére hozható vissza az ár. Rosszabb megoldásban egyenlőre felesleges gondolkodni, viszont nagy valószínűséggel ez csak akkor következik be, ha a Bitcoin tovább ront a saját helyzetén.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xZNiflZg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DgeP6XGT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Az esélyek 70% fel, 30% le!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.13!

BTC, remélhetőleg a hétvégét nem hasonlóképpen töltjük, mint az elmúlt 2 napot. Ahhoz hogy ez ne így történjen, talán a 15 perces idősíkon jelenleg szenvedő fej-váll lehetőség egy 150$-os világoskék váll vonal fölötti mozgással megoldja a problémát. Ebből a váll vonalból jelenleg kettő is van, mivel a vállak kicsit kesze-kuszák, de a lényeg hogy mindkettő nagyjából 150$-os emelkedéssel mutat lehetőséget minimum a 6,500$-os szint elérésére. Ez a lehetőség azonban még kevés, ugyanis minimum a duplájára lenne szükség ahhoz, hogy a 2 nappal ezelőtti zuhanást megelőző szint közelébe visszaerősödjünk és ha már ilyen jól haladunk, akkor tovább is léphetnénk egy szinttel!

Órás idősíkon mivel nagy változás nem történt a felvázolt zöld nyilaknak megfelelően egyik irányban sem történt jelentős elmozdulás. 4 órás idősíkon 3 barna karika, ami lehet kör, négyzet, háromszög, stb. épülő a gondolkodásunk. Nekünk most a jobb oldali karikában történő mozgás a lényeges,  ami ugyebár tükörképe kell legyen az bal oldali karikában látható mozgásnak.  Ebben a jobb oldali karikában egy fej-váll.lehetőséggel kezdődik a mozgás, legalábbis szeretnénk ha ezzel kezdődne, viszont a lényeg, hogy ezzel próbáljunk meg visszakapaszkodni a kék zónába, majd onnan tovább lépni. Ez a továbblépés, akkor nem sikerülhet ha valóban lemásoljuk a bal oldali karikában látható mozgást, ami azzal jár hogy egy hirtelen csökkenő mozgással újra megtámadjuk a 6180$-os támasz környékét.

Napos: kár hogy ha már így alakult, akkor nem egy szabályos Morning Star gyertyakombinációnak is megfelelő szituáció kezd kialakulni, ehhez egy leszúrás kellett volna 6,000$ környékére, majd végül a gyertya zárás 6,180$-os támaszon.  A mai gyertyánál ismét nem érjük be egy kisebb 100-200$-os emelkedéssel, még mindig arra a minimum 4-500$-os emelkedésre van szükség, amelynek hatása kell legyen a folytatásra.

BTCUSD Short/Long chartok: van egy középpont a 30 ezres szinten, ettől egy biztonságos 5-5 ezer távolságra elfoglalták pozíciójukat az ellenfelek, remélhetőleg ez annak az előjele, hogy készen állnak a csatára.  Egy valaki azonban még hiányzik mindkét oldalról, az a valaki aki bekiabálja hogy támadás, ez a valaki azonban még a tárgyalóasztaloknál ül és szürcsöli finom kávéját.  Ez már csak ilyen modern kori csata, ahol ülünk-ülünk, majd egyszer csak megnyomunk egy gombot, majd ha vége a csatának ismét megnyomok egy gombot.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/j2glsmjA/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/0Juopfsc/

"Hetes idősík, az utolsó gyertya, ami a múlthét mozgását szeretné mutatni, szinte nem is látszik, sőt aki látni akarja annak ajánlom a nagyító elővételét. Ennyire bizonytalan gyertyát mostanában nem nagyon láthattunk, az utolsó tavaly szeptember közepén(zöld körrel bekarikázott rész) volt látható és ha megnézzük, mi történt az azt megelőző hetekben, illetve mi történt ezt követően, akkor talán mindenkit meggyőz a látványt és a napos idősíkon említett kukta hasonlat kicsit megmagyarázhatóbbá válik.  Ettől még nem megyünk azonnal a holdra, de ha az előjelei mutatkoznak akár 1,000$-os bika gyertya formájában, majd ehhez hasonló mutatványt sikerül megismételni, ott eljuthatunk arra a pontra, ahol már a kukta sem bírja a nyomást."


Pillanat kép 15 perces: https://www.tradingview.com/x/2DEk0Q22/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QUR8REOf/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dRnf1M3x/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kdanGXbv/
https://www.tradingview.com/x/RMXbMjYR/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/HjsO8i47/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/e7EAPcnL/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, tegnap sem volt sok mondanivaló, most még annál is kevesebb történésről lehet beszámolni, ez gyertyák tekintetében hajszálnyinak nevezhető 5$-os elmozdulás jelent.  Eléggé ragaszkodunk ehhez a kék támasz zónához, de nem is tudnánk mást csinálni, mivel elég nagy a tartás attól, hogy is folytatja a Bitcoin, tehát ameddig ott nincs előrelépés, addig itt sem fog jelentős változás történni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3mMr0I3z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9PZanPZC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, világos a nagy semmi, ami tegnap óta történt és ezt még kisebb idősíkon sem lehetne izgalmasabbá tenni. Kicsit talán lehetett volna izgalmasabb ha 114$ magasságában kialakul  egy kisebb váll vonal, ami lehetőség lett volna 120$ környéki erősödésre, abban az esetben ha a Bitcoin is a saját fej-váll lehetőségét kihasználja. Az utóbbi csúcsok összekötésével kialakult egy a lila színnel határolt csökkenő sáv, ennek a támaszán csücsülünk a zuhanás után, ez is lehet egy apró jel arra, hogy felfelé folytathatjuk az elkövetkező órákban.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rXVH2aS5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/DN5wWYiN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, szintén beszorultunk egy nagyjából 5$-os sávban,  ahol max kisebb idősíkon lehetne keresgélni izgalmas történéseket, ezekkel azonban nem mennénk sokra, tehát inkább hagyjuk is őket. A zuhanást követő méretes bika gyertya adhatott volna, illetve adott is egy kezdő lökésnek megfelelő jelet, ezt viszont tegnap nem használtuk ki, ami azt eredményezte, hogy a semmit próbáljuk most kerülgetni. Tehát várunk arra, hogy a Bitcoin megoldja a helyzetet vagy legalább a fej-váll lehetőséget kihasználva, elmozdulása kényszerítse az itteni és a többi charton látható bizonytalan várakozást mutató árat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zARewRf8/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SAOoXXcd/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, szépen felszúrtunk az 55$-os ellenállásra, ezzel legalább egy kicsit felélénkültebb lett a mozgás, mint az ezt megelőző chartokon.  Ezáltal a veszély is nagyobb, mint az előző chartokon,  mivel ebből egy csökkenő irányú zászló lehetőség is kialakulhat, természetesen nagy valószínűséggel csak akkor, ha Bitcoin is ebben segítségre lesz. Egyenlőre azonban maradjunk a jobbik megoldásnál, ami egy Bitcoin kiugrás esetén magával húzná az árat, megközelítve 62$-os ellenállást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/oL7Pqhq0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/44r3CGT5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, a legnagyobb erősödést, illetve leghasznosabbat talán itt hajtotta végre a mozgás, azzal hogy a 0.43$-os és a piros csökkenő ellenállás alatt egy elég biztató mozgást alakított ki. Ha ennek megfelelően megindulna az ár felfelé és ebbe még a Bitcoin is becsatlakozik a saját lehetősége által felkínált emelkedéssel, azzal egy elég szép, talán még az 0.57$-os ellenállást is elérő emelkedés hajtható végre.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/jOkBKQeV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/65vF76A2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, valami hasonló mozgásban reménykedtem tegnap, mivel egy sikertelen vissza-tesztből szerencsés módon további csökkenés nem követezett. Ezt további emelkedéssel nagy valószínűséggel csak akkor tudja folytatni ha a Bitcoin  ebben segítségünkre lesz, tehát amit az utolsó gyertya a felszúrásával jelezz, attól hacsak a Bitcoin nem segíti elő nem kell tartsunk.  Tehát ez az elmúlt 4 órában záródó gyertya, egészen váratlan teljesítmény, amire akkor tippeltem volna ha a Bitcoin is kiugrik, de nem baj hogy előre mutatjuk az aktivitást, csak sikerüljön a remélhetőleg megérkező segítséggel nagyobb emelkedésre váltani.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/oM7lyuLi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VhAw2MU9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég nagy pofonból kell felállni, ennek a kezdeti próbálkozásai egyenlőre odáig jutottak, hogy 2 bika gyertyával irányt tudtunk váltani, de a tegnap délután óta tartó mozgás a további emelkedést egyenlőre nem segítette elő, tehát nagy valószínűséggel, akitől a pofont kaptuk, attól kell várjuk a felálláshoz szükséges segítséget, remélhetőleg nem azzal a szándékkal, hogy kidobjon minket a ringből.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/SWh6i2AS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/uw8v0WyJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, még mindig keressük azt a rugót, ami a háromszög csúcsánál elrepült,  meglesz az ha sokáig keressük, addig legalább van ideje a Bitcoinnak összekapni magát. Egyszerű volna a helyzet ha 95% biztonsággal várhatnánk a Bitcoin kiugrás lehetőségét, igaz ennek a lehetőségét én legalább 70%-ra teszem, tehát eléggé bizakodó vagyok, de ettől még rosszul is elsülhet a dolog!  Bitcoin segítséggel várnám az árat a zuhanást megelőző 114$-os szint környékére, illetve ez némi önerővel talán még a 119$-os ellenállásra is kitolható.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4L8WcNY4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AuXHAeL5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ebben a helyzetben is elég szépen kilehetne mászni, ha végre az itteni vevők is előbújnának a barlangból és egy picit életre pofáznak a mozgást. Napos tekintetben az utóbbi 6 hónap csökkenő mozgására felhúztam egy zöld ívet, ez nagyjából azt mutatja, hogy a kék ellenállás magasságában elérhetünk egy olyan holtpontot, ahonnan remélhetőleg nem ilyen hosszú 6 hónapos mozgással érünk el eredményt, hanem sokkal élénkebb a tavalyi 1 hónap alatt csúcsokat döntögető emelkedéshez hasonló, minimum 1$-os szintet sikerül megközelíteni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WtTlifHM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/teMFzK9y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, továbbra is abban bízunk, hogy a kék színnel behúzott támasz zóna jelentheti ennek a hirtelen zuhanásnak az alját, de tudjuk hogy ez kevés segítség ha a Bitcoin további csökkenésben gondolkodik, de amíg ez nem történik meg, addig kapaszkodónak tökéletes, viszont ha mégis sikerül ebben a zónából kiugrani, az pedig nagy dicsőség!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/jQiTwPTK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zcHVSN2q/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, kisebb idősíkot nézve, a zuhanás utáni mozgás lehetőséget biztosíthat egy fej-váll kialakulására, ami nagyjából 30$-os emelkedésre ad lehetőséget, azonban ez csak egy apró reménysugár, mivel itt legalább 100$-os emelkedése lenne szükség, ahhoz hogy a zuhanást megelőző, viszonylag nyugodtabb szituáció kialakuljon.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mtciS4L8/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wGLeLFwr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/JSPhy9Nt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, talán itt is megállja a helyét, az a bizonyos elrepült rugó keresős hasonlat, mivel jól látható módon a 16$-os szint környékén nem sok minden történik, erősen kivárós taktikára játszik a mozgás. Nekem tök mindegy milyen taktikával játszik jelenleg a mozgás, viszont ha jön a segítség, azt remélhetőleg a zuhanáshoz hasonló intenzitású emelkedés követi és nem egy kisebb 1-2$-os bizonytalanságot fenntartó elmozdulás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/H54briUA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/exf8q4e9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Vihar előtti szélcsend!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.14!

BTC, lassú és szenvedős mozgással alakul a fej-váll, ha ezt a tempót tartjuk egész nap, akkor estére cél érhetünk. Ezzel a fajta mozgással nem megyünk sokra és még azzal se ha elérjük a kék ellenállási zónát, mivel magasabb ár elérésére, csak akkor van esélye ha ezt a zónát határozottan át is lépjük. A jelenlegi mozgás elképzelhető hogy a fibo szinteket mint lépcsőfokokat kihasználva lépked felfelé, majd az utolsó lépcsőfokot 0.61-ről 0.5-re visszalépést követően remélhetőleg lendületes mozgással átlépi a két zónát.

Napos: az egymást követő 3 kisebb gyertyából, ha az utolsó mai gyertya a jelenleg látható formában  zár, akkor az nem egy jó előrejelzés  és a következő piros nyílnak megfelelő csökkenéssel állhatunk szembe. Nem biztos hogy nagy baj ha egy nagyobb bezuhanással, ami egy nagyobb leszúrással hasonlóképpen mint jun.14. és aug.14. friss levegőt hozna a piacra. Tehát ha vagyunk olyan szerencsések és kialakul egy hasonló szituáció, akkor a leszúrásokat követő emelkedés, ha ezt a sorozatot nézzük, első esetben 2,500$, majd augusztusban 1,500$-os emelkedést hozott végeredményül, ebbe a sorozatba egy mostani leszúrást követően 500$-os emelkedés férhet bele, ami csak a csökkenő háromszög esélyét neveli.

BTCUSD Short/Long chartok: nagyon pici aktivitás látható a bikáknál, erre a macik reakció egyenlőre még elmaradt, tehát a tegnapi 5-5 ezer dolláros távolságot a bikáknak sikerült 4-re csökkenteni. Ezt tükrözi is az a kisebb emelkedés, amellyel a fej-váll alakzat próbál alakulni. Ezen kis előny ellenére még mindig a macik látszanak erősebbnek, akik a 35-40 ezres szintek között a legveszélyesebb, mivel elég csak egy kicsit odalépni a gázra és máris 100$-okban mérhető árcsökkenés a végeredmény.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/IoYTjTy6/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/s5sXJP0v/

"Hetes idősík, az utolsó gyertya, ami a múlthét mozgását szeretné mutatni, szinte nem is látszik, sőt aki látni akarja annak ajánlom a nagyító elővételét. Ennyire bizonytalan gyertyát mostanában nem nagyon láthattunk, az utolsó tavaly szeptember közepén(zöld körrel bekarikázott rész) volt látható és ha megnézzük, mi történt az azt megelőző hetekben, illetve mi történt ezt követően, akkor talán mindenkit meggyőz a látványt és a napos idősíkon említett kukta hasonlat kicsit megmagyarázhatóbbá válik.  Ettől még nem megyünk azonnal a holdra, de ha az előjelei mutatkoznak akár 1,000$-os bika gyertya formájában, majd ehhez hasonló mutatványt sikerül megismételni, ott eljuthatunk arra a pontra, ahol már a kukta sem bírja a nyomást."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/s8wSAk10/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ezIvcVMl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wHjZrE9Z/
https://www.tradingview.com/x/uBYOq9qu/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/CUzQ7Cxs/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/9Zxdab4O/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, órás idősíkról azért ugrottunk 4 órásra, mivel túl hosszú és értelmezhetetlen volt az oldalazó mozgás, most pedig ugrunk vissza,  mert az a korrekciós fordulat, ami a kezdetekben még intenzívnek indult az mostanra eléggé belassult és ha tudni szeretnénk mi is történik, ahhoz kisebb idősíkot kell nézzük. Fej-váll lehetőséget láthatunk, ami a 14$-os jelzésével megcélozza a 200-as mozgóátlagot. Nagyszerű lehetőség, de célt csak abban az esetben tudunk vele elérni ha a Bitcoin is megadja ehhez a támogatás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TzAU1JmM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fa4nXhU7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szinte ugyanaz a szituáció mint az előző charton, viszont mivel itt 4 órás idősíkon van egy csökkenő sáv, amihez viszonyítani tudunk, inkább figyeljük ezt a sávot, mivel végeredmény tekintetében ugyanarra a lila ellenállásra jutunk 118$-os magasságban.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ig6W7h5X/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/3qTc2bqf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, itt minden szem a Bitcoint figyeli, ami segíthet a kék zónában látható fordulat megerősítésében, majd ezt eredményre lehet váltani l80$-os magasságban. Ez szintén nem nagy előrelépés, de még mindig jobb a 220$-os ellenálláshoz közeledni, mint a 150$-os támaszt próbára tenni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/MImaOYiQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/uhLBQeL4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a kék emelkedő sáv az előtte látható csökkenő mozgással zászló lehetőséget vizionál, ehhez  jelentős mértékű Bitcoin visszaesés kellene. Tehát egyenlőre nem túl biztató az itteni lehetőség, de emiatt ráérünk akkor is izgulni ha ezt alátámasztja a Bitcoin egy hirtelen csökkenő mozgással. Átnézve órás idősíkra, jelenleg az 50-es mozgóátlag tartja a gyertyákat, erről kellene fellépni a 200-asra, ez 56$ magasságában érhető el, ami 4 órás tekintetében az 50-es mozgóátlag, illetve a lila ellenálláson átlépés lehetőségét kínálja fel.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kq157MQ0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OTGSKN37/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, kék támasz egy csökkenő háromszög alját jelzi, amelybe alulról érkeztünk, ezért nem is gondolkodhatunk csökkenő irányba. Ebből a háromszögből felfelé kiléptünk, csak éppen nem a legideálisabb formában, mivel ha komoly szándék volna emelkedésre, akkor már bőven a 0.43$-os ellenállás fölött járnánk. Ez a fordulási lehetőség, az 50-es mozgóátlag ívét követő, ami ha továbbra is így történik, azzal szép lassan lépkedhetünk felfelé. Ennek a felfelé lépkedésnek mond ellent, a 4 órás idősíkon esedékes mozgóátlag kereszt, amelyhez a kék támasz és a sárga ellenállás közötti oldalazó mozgás volna a legnagyobb segítség vagy egy hirtelen csökkenés, de azt nem nagyon várnánk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LOEWnUDv/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/lDwFmER4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/65vF76A2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, nagyjából abba a magasságba vagyunk mint tegnap és szintén arra várunk, hogy a zöld sávon belül mihamarabb a 14$-os ellenállás közelébe vagy fölé erősödjünk. Ezen a charton felfelé volna igény a mozgóátlag keresztre, ezt szerencsére az órás mozgóátlagok sem hátráltatják, sőt inkább megerősíthetik.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/juFa8ZNk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BNPOcD66/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a többiek után kullogni nem egy örömteli pillanat, viszont mivel itt már jó néhány esetben sikerült  viszonylag egyenesbe hozni az árat, ebben bízunk a folytatásban is. Bitcointól várjuk azt a bizonyos mentőmellényt, amelyet felfújva a 13$-os vízszint fölé kerülés egy minimális célkitűzés.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/n9BDFmyQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8HbIjk27/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ha az órás képet nézzük és 104$ magasságában átléptünk egy váll vonalat, akkor 109$ magasságába kellene megérkezni, amit itt 4 órás idősíkon tökéletes 50-es mozgóátlagra megérkezést jelent. Jelenleg ennél nagyobb kívánságunk nem lehet, mint hogy ezt a néhány dolláros emelkedést összehozzuk, többire pedig majd a Bitcoin úgy is lehetőséget kínál, ha végre azt teszi, amire elég hosszú ideje vár az egész világ. Napos idősíkon már nem annyira barátságos a kép, főleg ha az utolsó 3 apró gyertyát sikerül kialakítani.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/TURQ07xE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YGSDrkvA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, kialakult egy kisebb zászló lehetőség, ezzel tehát nagy sikert nem tudunk elérni, de talán a mozgóátlagok közötti területre megérkezve vagy időközben jobb lehetőségek kialakulásával, valamilyen módon sikerül a 0.076$-os ellenállás magasságába eljutni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WPmuNcyK/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/teMFzK9y/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, arra várunk, hogy a kék támasz zónában látható határozat fordulat megerősítést kapjon és végre sikerre vezesse, ezt a jelenlegi elég szenvedős mozgás. Csökkenő irányú mozgóátlag kereszt igényünk már nem lehet, mivel ez éppen most történik, tehát a folytatás már csak azon múlik, milyen emelkedést segítő vagy csökkenő nyomás érkezik a Bitcoin részéről.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0chZiygG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fXBA2kUT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az órás fej-váll lehetőség tekintetében, egyenlőre nem nagy az előrelépés, ezen nagyon nem is csodálkozunk, mivel az ehhez szükséges Bitcoin segítség nem érkezett meg, saját erőből pedig mint látjuk egy apró mozdulatot sem teszünk hozzá. Itt 4 órás idősíkon csökkenő irányú mozgóátlag keresztre van igény, ennek okán talán indokolt a kivárás, de hogy ezt követően a 400$-os szintek vagy a kék ellenállások irányába történik az elmozdulás, az még nagy rejtély.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DCwE3jBW/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/uhjpwsKr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m2y0Ygiu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, nagyon apró lépésekkel átléptük a 16$-os ellenállást, azonban ez még csak tű a szénakazalban! Teljesen egyértelmű hogy a Bitcoinra vár a mozgás, tehát ide be kellene másolni a Bitcoin chartnál írt gondolatokat. Órás tekintetben az 50-es mozgóátlagról igyekszik felfelé az ár, majd ha ez sikeresen folytatódik, akkora a 200-as elérésével egy-időben 4 óráson megérkezünk az 50-es mozgóátlagra és ezt a sort lehetne folytatni napos tekintetben ugyanígy!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bsdumgCP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/I76C5Bd4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Idézetet írta: netbit Dátum október 12, 2018, 10:34:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: macsi Dátum október 12, 2018, 09:40:50 DÉLELŐTT
zoomolj mar ki egy kicsit az 5 percesbol mondjuk ugy az 1 hetesre es irasd ki a volument is. mibol kovetkeztetsz a 7-8k-ra?
Amikor már látod a volument, akkor már 7k lesz az ár.

Hoppá :D

Dolce

Idézetet írta: netbit Dátum október 15, 2018, 08:11:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum október 12, 2018, 10:34:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: macsi Dátum október 12, 2018, 09:40:50 DÉLELŐTT
zoomolj mar ki egy kicsit az 5 percesbol mondjuk ugy az 1 hetesre es irasd ki a volument is. mibol kovetkeztetsz a 7-8k-ra?
Amikor már látod a volument, akkor már 7k lesz az ár.

Hoppá :D
még nem szedte ki a shortomat bitmexen ami 6850 nél likvidálódik. ez csak tetherben 7k, ami jelenleg nem sokat ér jelenleg

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum október 15, 2018, 08:12:52 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum október 15, 2018, 08:11:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum október 12, 2018, 10:34:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: macsi Dátum október 12, 2018, 09:40:50 DÉLELŐTT
zoomolj mar ki egy kicsit az 5 percesbol mondjuk ugy az 1 hetesre es irasd ki a volument is. mibol kovetkeztetsz a 7-8k-ra?
Amikor már látod a volument, akkor már 7k lesz az ár.

Hoppá :D
még nem szedte ki a shortomat bitmexen ami 6850 nél likvidálódik. ez csak tetherben 7k, ami jelenleg nem sokat ér jelenleg
Én most teljesen altokban és kevés btc-ben vagyok. A tether lement 94 centig, az azért egy kicsit aggasztó lehet azoknak, akik tetherben ülnek. Bár szerintem ez csak azért van, mert most mindenki eladja a tethert, utána visszaáll a rend várhatóan, de nem kellemes látvány, ha egy stabilcoin nem túl stabil.

Til

Idézetet írta: netbit Dátum október 15, 2018, 09:19:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum október 15, 2018, 08:12:52 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum október 15, 2018, 08:11:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: netbit Dátum október 12, 2018, 10:34:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: macsi Dátum október 12, 2018, 09:40:50 DÉLELŐTT
zoomolj mar ki egy kicsit az 5 percesbol mondjuk ugy az 1 hetesre es irasd ki a volument is. mibol kovetkeztetsz a 7-8k-ra?
Amikor már látod a volument, akkor már 7k lesz az ár.

Hoppá :D
még nem szedte ki a shortomat bitmexen ami 6850 nél likvidálódik. ez csak tetherben 7k, ami jelenleg nem sokat ér jelenleg
Én most teljesen altokban és kevés btc-ben vagyok. A tether lement 94 centig, az azért egy kicsit aggasztó lehet azoknak, akik tetherben ülnek. Bár szerintem ez csak azért van, mert most mindenki eladja a tethert, utána visszaáll a rend várhatóan, de nem kellemes látvány, ha egy stabilcoin nem túl stabil.
Ez már megtörtént a múltban, azt hiszem akkor, mielőtt minden megindult felfelé.Vagy ez megint valami ravasz csel, mert itt már semmi sem lehetetlen. :)
C:\> del c:\command.com

netbit

Az is érdekes, hogy a Tether és a DAI stb. lementek 94-95centig, a TrueUSD $1.08, USDC $1.05.

Dolce

50 dolláron múlt, hogy kvázi csalással likvidálják a shortomat:) nem sikerült a patkány bitfinexeseknek:)

Dolce

ahogy nézem Karcsi Papa poloniex árfolyamal elemez, hát ez eléggé félre viheti majd a következtetéseket. bár a napos grafikonon annyira mély nyomot nem fog hagyni a tether manipuláció talán

Karcsi papa

Felkelt az óriás vagy csak álmodik?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.15!

BTC, elég szép és méretes meglepetésre ébredtünk, ami sok embernek váratlan, de sokat reálisan hozzáállva tudhatták, hogy ez akármelyik pillanatban bekövetkezhet. Azt egyenlőre még nem tudjuk, de a nap további részében valószínű ki fog derülni, mire elég ez a 1,300$-os méretes rakéta.  Órás nézetben ennek az alapját egy fordított fej-váll alakzattal biztosította, aki ennek alapján benne volt a buliba és az éjjel folyamán sem zárt a két kisebb leszúrást követően, az most örülhet, illetve nagy dilemma előtt is állhat, érdemes e bennmaradni a pozícióban vagy elégedjen meg ezzel a 4-500$-os plusszal. Egy héttel ezelőtt a világoskék nyilakkal már egy hasonló kiugrást vártunk, ugyanezt a lehetőséget kínálta fel a fej-váll alakzat, ennek megfelel vártuk az árat 6,500$ környékére, illetve a zöld nyíllal jeleztem annak a lehetőségét ha a kék zónát határozottan sikerül átlépni, akkor megvan az esélye legalább a kék 6783$-os ellenállás  elérésének, de mint látjuk ezen jócskán átlépett az ár, felszúrva egészen 7,648$-os szintre.

4 órás, itt a 3 narancs színű karikában való mozgása lényeges, illetve a legfontosabb hogy a   jobb oldali karikában, a baloldali karikában látható mozgás tükörképe alakuljon ki, hasonlóképpen mint amit most is látunk. Szerencsés módon ebbe a jobboldali karikába nem ment tovább a mozgás és nem kellett kivárni egy 26.ig tartó szenvedős időszakot. Jelenleg egy gyertyán vagyunk túl, tehát még friss az élmény ahhoz, hogy bármi következtetést levonhassunk ebből.  Viszont elvárásaink lehetnek, az én elvárásom, hogy ha ezt a felszúrást mai nap már megdönteni nem is tudjuk, ettől függetlenül próbáljon megkapaszkodni az ár 7,400$ környékére, ahol holnap talán már okosabbak leszünk a kisebb idősíkon kialakuló jelek alapján.

Napos: az okt.14. nem hozta azt a leszúrást, amit a bordó nyilakkal jeleztem, viszont a mai nap eltelt néhány órája már hozott egy méretes felszúrást, ami a nap végére még elég jelentősen változhat. Ez a kiugrás a csökkenő irányú háromszögben rejlő visszaesés a lehetőségét, mondjuk úgy szerencsésen szétrombolta, de még annyira friss az élmény hogy igazán bármi gondolat felesleges, ezért amit tehetünk az a pozitív hozzáállás.

BTCUSD Short/Long chartok: azt kell mondjam ez a bikáknak nem jött be, habár már a kiugrás kezdeti lépéseinél próbáltak védekezni, ami jelentős késéssel, de végre úgy néz ki sikerrel jár, azonban még ebben sem lehetünk biztosak sok van még hátra a napból. A bikák részéről jelentős visszalépést láthatunk, ennek az oka a kiugrásban kereshető, mivel ekkora kiugrást egy viszonylag nagyobb korrekció szokta követni, tehát az esetleges vételi megbízások törlésével vagy áthelyezésével alacsonyabb szintekre 6.500-6-700$ jobb helyzetben hozhatják magukat, amelynek egy következő méretesebb kiugrás lehet a végeredménye, feltéve hogy a macik is feladják pozíciójukat.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/CiFZT8dv/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/PPXhdgS2/

Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/iDY9Qpxf/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/JhI6llgY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dCvpEFKy/
https://www.tradingview.com/x/qSRIaWug/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/burXTR1W/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/omR5SYbN/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az órás idősíkon látható fej-váll tegnap éjjel módosult, pontosabban konkretizálódott, viszont a fej-váll tekintetében ez semmit sem változtatott a14$-os emelkedési lehetőségen.  Hasonlóképpen, de nem meglepetésszerűen kiugrottunk mint a Bitcoin, tehát mint egy marionett bábu úgy van rángatva az ár, ezért nagyon túl sem kell gondolni a szituációt, várjuk a legjobbakat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Wm4lZbz2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/W3Leqfhx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, 118$ magasságában terveztük a lila csökkenő sáv ellenállásának elérését, ezt a Bitcoin kiugrás lehetővé is tette, viszont ez a kiugrás akkor lesz eredményes, ha az ellenállás fölött gyertyazárást is végre tudunk hajtani. Ennek a sikere is a Bitcoinon múlik, feltéve hogy folytatja a reggel elkezdett építkezést.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4LIyOMoc/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vJpSpdMB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, tökéletes visszaforduló a kék támasz zónával, amit köszönhetünk Bitcoin kiugrásának. Viszont intenzitásban szerintem elmaradtunk attól, amit látnom kellett volna gondolok itt a 220$-os jelentősebb megközelítésére, de ne legyünk telhetetlenek sok van még hátra a napból.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/pzg4rDpy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HnlNJ388/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a kék zászló beijesztett, de szerencsére még időben megérkezett a Bitcoin kiugrás és határozottan visszafordította az árat, ami felszúrt a 62$-os ellenállásra. A felszúrás eredményeként visszahúzódott az ár az ellenállásra, ezt a következő gyertyával kellene újra áttörni, majd lehetőség szerint fölötte zárni 59$ magasságában, ami lehetőséget biztosíthat a megkapaszkodásra.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xAiBHzIR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jfZVGSg3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, óráson itt is láthatunk egy csökkenő irányú beijesztést, majd a leszúrás után néhány órás várakozás után, jött a Bitcoin és a rakétájával vitte is magával az árat. 4 órás képet nézve ez nem volt olyan veszélyes, és különben is az elvárásaink hasonlóak voltak, mint amit végül a Bitcoin kifogásnak köszönhetünk.  Mint már tegnap is említettem, itt a mozgóátlag kereszt igényelhette az oldalazást illetve egy jótékony csökkenést, ez mind teljesült megvan a mozgatlak kereszt, tehát nincs akadálya annak hogy folytassuk az emelkedést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Qthn5PMR/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/GrPwGIO7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/g11tElol/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ez a mozgás továbbra is szenvedős, ennek a Bitcoin 1000$ fölötti kiugrásnak köszönhetően, illett volna a 14$-os ellenállást átszúrni.  Na de mindegy, elégedjünk meg azzal, hogy utóbbi napokban intenzívebb mozgások láthatóak, ezek talán végül eredményre vezetnek és a 14$-os ellenállás fölött kicsit a nap is kisüthet.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9wy8EX6g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4dxx26pL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, kár ezért a 10$-os támasz alatti mozgásért, mivel így elég mélyről kell visszakapaszkodni és ahogy látjuk, ez a visszakapaszkodás a Bitcoinnak köszönhetően, felszúrás tekintetében jelentős, viszont a gyertyazárás még mindig a 10$-os szint alatt volt. Következő, tehát a mostani gyertyának kellene ezt a szintet átlépni és egyúttal átlépni az 50-es mozgóátlag, ami a továbblépéshez szükséges jó alapot biztosíthatja.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/vreHShRF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/74CQL4A3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, elég rossz látvány a kék háromszögből kiesést, majd a mostani lehetőséget látni  és tovább gondolni, mi történik ha nem esik vissza az ár a háromszögből, hanem kiugrunk és ahhoz még csatlakozik a mostani Bitcoin kiugrás. Elég szép magasságot érhetünk volna el, de mindegy nem így alakult,most bízzunk abban, hogy ez a kiugrás, további emelkedéssel is meglesz erősítve.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dRYgnFFB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5fzDxgt9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, hajnalban igyekezett a mozgás a zászlón lehetőség általi emelkedést szétrombolni, ez majdnem teljesen sikerült, de itt is időben érkezett a Bitcoin általi segítség. Ezzel a segítséggel felszúrtunk a piros zónába, ennek megfelelően a következő gyertyákkal, ezt meg kellene erősíteni, amihez jelentős Bitcoin segítségre lesz szükség, ezért sem tudjuk egyenlőre tovább gondolni a szituációt.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/geyU96y4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ivL8OFTn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, egyenlőre legnagyobb pozitívum, hogy a kék támasz zónából sikerült határozottan visszafordulni és még a gyertyára nézve az is pozitívum, hogy elég kövér testet sikerült megtartani a jelentős felszúrás mellett.  A folytatás továbbra is a Bitcoin kezében van, amely ha sikerül tovább emelkedni és a mozgóátlagokról elrugaszkodva, remélhetőleg minél jobb eredményt elérve tudjuk megközelíteni a 0.29$-os ellenállást.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/RnfFzFRx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gjzDYNpI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nem olyan szép, nem olyan formás, de a lényegét tekintve sikerült az órás fej-váll jelzésének megfelelő eredményt elérni, sőt jelentősen túlteljesíteni és az elért 521$-os szint nagyon is pozitív. 4 órás tekintetben a kék ellenállásokat átlépésében reménykedtünk, ebben a Bitcoinnak köszönhetően sikerült előrelépést elérni, viszont ez még nagyon kevés, mivel az ellenállások fölött kell zárjunk, ez a jelek szerint további Bitcoin segítség nélkül nem nagyon valósulhat meg.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yWHyec9G/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xasHpgZA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KTuDYkrc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a 16$-os támaszon napok óta látható tekergőzés a végén még eredményes lehet, feltéve hogy ez a kiugrás nem csak egy ideiglenes állapot. Kezdő lépésnek tökéletes kiugrást köszönhetünk a Bitcoinnak, viszont siker elérése érdekében több hasonló akcióra lesz szükség, ezeket a következő napokban kell hogy lássuk.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/d8G8imOi/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/oT8gSHSw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

#2832
Papa 7648 dollárra nem szúrt fel, csak 7648 tetherre. ami abban a pillanatban 0,91 dollárt ért csak. tehát egy majdnem 1000 dolláros érzékcsalódás következett be. jelenleg kőkemény 100 dollárral vagyunk feljebb dollárban, mint tegnap ilyenkor.  hát nem ilyen breakoutra számítottak a bikák

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum október 15, 2018, 02:15:54 DÉLUTÁN
Papa 7648 dollárra nem szúrt fel, csak 7648 tetherre. ami abban a pillanatban 0,91 dollárt ért csak. tehát egy majdnem 1000 dolláros érzékcsalódás következett be. jelenleg kőkemény 100 dollárral vagyunk feljebb dollárban, mint tegnap ilyenkor.  hát nem ilyen breakoutra számítottak a bikák
Mocskos trükk, de bejöhet. Ha még vagy 2x megpumpálnák, sokan dobnák a tethert. Ehhez hozzájönne egy kis bloomberg bitcoin reklám, pl. ahol azt sugallnák, hogy most jó ötlet bitcoint venni, mert megismétlődik a tavalyi bullrun, azonnal beindul a FOMO és máris jók vagyunk :)

Vegyétek a coinokat, ha bullrunt akartok :)

Dolce

#2834
Idézetet írta: netbit Dátum október 15, 2018, 03:26:19 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum október 15, 2018, 02:15:54 DÉLUTÁN
Papa 7648 dollárra nem szúrt fel, csak 7648 tetherre. ami abban a pillanatban 0,91 dollárt ért csak. tehát egy majdnem 1000 dolláros érzékcsalódás következett be. jelenleg kőkemény 100 dollárral vagyunk feljebb dollárban, mint tegnap ilyenkor.  hát nem ilyen breakoutra számítottak a bikák
Mocskos trükk, de bejöhet. Ha még vagy 2x megpumpálnák, sokan dobnák a tethert. Ehhez hozzájönne egy kis bloomberg bitcoin reklám, pl. ahol azt sugallnák, hogy most jó ötlet bitcoint venni, mert megismétlődik a tavalyi bullrun, azonnal beindul a FOMO és máris jók vagyunk :)

Vegyétek a coinokat, ha bullrunt akartok :)
csodálom, hogy a portfoliohu nem hozott még le valami elbaszott cikket

viszont kedvencem, Szabó Dávid kijött egy jóval
https://alapblog.hu/eter-fundamentalis-elemzes/

Karcsi papa

Az időhúzás nem sok jóval kecsegtet, tehát ne húzzuk az időt!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.16!

BTC, jelenleg úgy néz ki ha ebből hasonló rakétával szeretnénk tovább menni mint tegnap reggel, akkor itt most a legjobb taktika egy oldalazás, majd ha ezzel sikerül 7,000$ magasságába visszakúszni, ott lehetne egy újabb kiugrási lehetőség. A korrekciós mozgása felhúztam Fibonaccit, ezzel már sok mindent kezdeni nem tudunk, mivel ha a tegnap 11 órakor látható leszúrást ki tudta volna használni a mozgás, akkor mehetett volna tovább a rakéta, de mint látjuk az elmaradt, most pedig már csak szenved az ár.

4 órás idősík, az itt látható gyertyákban még lehet egy kis reményünk, mivel láthatunk egy leszúrást, majd egy bizonytalan, most pedig egy nagyobbnak készülő bika gyertyát, ami a 6,900$-os zárásával okozhatna egy kellemes meglepetést, amellyel 7,000$ fölé kerülhetne az ár

Napos: a csökkenő irányú mozgás folytatását erősítheti a tegnap kialakult nagyobb felszúrás, ami a kék nyílnak tökéletesen megfelelő mozgást mutatta be, viszont nem sikerült a kék ellenállás fölötti zárás, ezt kellene a mai gyertyának bepótolni. Tehát a mai gyertya feladata átlépni a kék ellenállást, minél nagyobb és határozottabb gyertyával, de ha elérjük a 200-as mozgóátlagot 7,200$ magasságában az már egy tökéletes nap zárás lehet,  majd ha erre holnap sikerül rátenni egy lapáttal és elérnünk a 7,770$-os ellenállást, onnan teljesen elfogadható lenne egy normális 6.800-7,000$-t elérő korrekció. Az Elliott hullám lehetőség még tartja a formáját, habár az utóbbi egy hónapos mozgás, esélyek tekintetében elég nagy romboló munkát végzett. RSI csíkot akkor lesz érdemes  nézni, ha a mai zárás pozitívan sikerül és a csíkok a 80-as szint fölött lesznek láthatóak.

BTCUSD Short/Long chartok: tegnap reggel a macik behúzták fülüket, farkukat  és az előző napok pozitív mozgásához képest elég szépen meghátráltak, ez kitűnő lehetőség volt a bikák számára. Pontosabban  kitűnő lehetőség lett volna a bikáknak, ha  nem ugyanezt a meghátrálást mutattál volna be, ami olyan  jól sikeredett, hogy a kék kérdőjellel jelzett támasz érintés is összejött, pedig ennek a lehetőségét a szept.10. után látható erősödés kezdte kizárni. Oké, tehát ha erre volt szükség, akkor ez is megvan, most nincs más hátra mint előre, fel az ellenállás irányába. A felfelé mozgás az előzményeket megnézve csökkenő és emelkedő irányba egyaránt nagyjából 1.5 hónap, ezért a képen látható D pont elérését dec.01.-re tettem. Ezt az erősödési időszakot ha kihagyjuk, akkor le is mondhatunk,  az idei csúcsokat döntögető mozgásról.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/ivUQ2eos/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/3ku1dwku/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wFkjIpNj/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ys89KmAq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7skddmGQ/
https://www.tradingview.com/x/Wv2xIOlP/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/NgcwukE7/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/zK6LW08H/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, az a lehetőség, ami a kép jobb oldalán látható rózsaszín nyílnál kimaradt, arra most lehetőséget kínálhat a kék csökkenő sávból való kilépés. Ehhez persze nem kétséges, hogy hasonló formája Bitcoin emelkedés is szükséges, de talán néni önerőt is sikerül hozzátenni, ha a napos idősíkon látható volume oszlopok méreteit megnézzük. Tehát amire a bekarikázott területtel utálok, az a volume oszlopok nagysága, tehát az aktivitás eléggé a béka feneke alatt volt, ez időszak alatt elég szépen be is zuhant az ár. Az utóbbi másfél hónapban az aktivitás elég jelentősen megnőtt, hasonló képet mutatva, mint az áprilisi-májusi időszakban, ami jelentős közel 500$-os emelkedő mozgást eredményezett.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0gCzIDgR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vQrexZoh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, legnagyobb izgalmat a lila csökkenő sávból való kilépés jelentheti, viszont az izgalom elég túlzó kifejezés, mivel már hónapok óta beletörődhettünk az altok jelenleg sanyarú sorsába. Amit  remélhetőleg sokan kihasználtak, azt most nem részletezném én hogy csináltam, mivel erről már sokszor volt szó, de ha a mai és holnapi nap Bitcoin mozgás szempontjából további nagyjából 1,000$-os emelkedést hoz és azt itt megfelelőképpen sikerült lereagálni az árnak, akkor a 133$-os támaszon nyitott pozíció zárásával egy kisebb haszon realizálható.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/BOjkL4mP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/2sLqGjMy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, piros enyhén csökkenő sáv támaszáról kellene a piros ellenállás irányába mozogni,  ennek kezdeti lépései a kék támasz zónából tökéletesen sikerültek. Legnagyobb segítség a Bitcoin volt, amit nem is vártunk mástól, de az ellenállás eléréséhez további két napos Bitcoin emelkedő mozgásra lenne szükség, ezt egyenlőre még nem tudjuk mennyire sikerül összehozni. Tehát az ellenállás elérése egy pozitív hozzáállást mutatna, de eredményre csak akkor vezetne, ha ebből a sávból sikerülne kilépni, majd a 220$-os ellenállás környékén kialakul a továbblépéshez szükséges mozgás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bFn0T4mG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CLoIUq8a/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, egy csökkenő sávban követem a mozgást, viszont ennek a csökkenő sávnak a támasza eléggé bizonytalan, ezért is van vékonyabb vonallal behúzva. Viszont ez a támasz erősebbé is válhat, ha a jelenleg látható mozgás áttörné az ellenállást, megérkezve a 62$-os ellenállás környékére, természetesen ez csak hasonló Bitcoin mozgás esetén lehetséges.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DylQDY21/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pMojK8AI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az itt látható órás és napos mozgásban, nagy hasonlóság fedezhető fel a Bitcoin jelenlegi órás mozgásával. Ezeken kívül még azt is közös, hogy a folytatás tekintetében minden előfordulhat és annak az ellenkezője is. 4 órás képen a kiugrás korrekciója tekintetében, még a 0.43$-os támaszra történő visszaérkezés sem egy katasztrofális helyzet, viszont ennek annyira nem örülnék, ha már az 50-es mozgóátlagról sikerült egy jelenleg jónak tűnő fordulatot bemutatni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6RsdRPlm/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/03NPmHwj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/P6lyxr1R/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ha nem jön ez a néhány nappal ezelőtt Bitcoin bezuhanás, akkor ebből a hosszú oldalazó sávból már 12.-e környékén megpróbálhatott volna kilépni az ár, amelybe ha becsatlakozik a tegnap reggeli kiugrás, akkor az viszonylag jó 14$-os ellenállás fölötti mozgást tett volna lehetővé. Ezt remélhetőleg az elkövetkező két napban bepótoljuk, persze ez túlzó önbizalom,de a helyzeten rontani nagyon már nem tudunk, tehát miért ne a gödörből kimászás lehetőséget keressük.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/VMqHyJ2Z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8tiMJJlU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég nagy hátrányt szenvedtünk a 11.-ei Bitcoin bezuhanással, ebből viszonylag könnyen kimászhatunk volna, ha a tegnapi kiugrás, nem egy óriási felszúrása végződik, hanem egy konkrét 200-as mozgóátlag környéki zárással, persze ha ez sikerről, akkor a Bitcoin is sokkal jobb előjelekkel várná a folytatást. Korrekciót követően jelenleg megpihenni látszik a mozgás a 10$-os támaszon, tehát ez kitűnő alap lehet, ha valami módon sikerül a Bitcoinnak azt a két napos további pozitív mozgást megvalósítani.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bbcSYZgS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/s61ykGVD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a 119$-os ellenállást kellene, azzal a bizonyos két napos Bitcoin charton említett  lehetőséggel elérni, esetleg átlépni. Ez egyenlőre elég lehetetlen küldetésnek tűnik, de a tegnap reggeli Bitcoin kiugrás is elég meglepetésszerűen érkezett, tehát ennek a lehetőségét kihasználva álljunk hozzá pozitívan a folytatáshoz. A 100$-os támasz átlépés veszélyével, azért sem foglalkozunk egyenlőre, mivel azon elég konkrét visszafordulásokat láthatunk, amelyek remélhetőleg nem véletlenül alakultak így.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zgjGB67H/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PdgHa3dU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, kevés információ jelleggel követjük a Bitcoin és a többiek mozgását, reménykedve abban, hogy egy kicsit szilárdabb talajra rángatják, ezt az eléggé mocsári állapotok között szenvedő árat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ssHzXRFN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ocKMlurC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, sikeres kék támasz zónából történő visszafordulás után, jött a Bitcoin segítségével egy kiugrás, amit követett egy korrekció, ez egyenlőre tökéletes fibo 0.61 szintre szúrt le,  tehát ideálisabb szituáció nem kell arra hogy tovább emelkedjen az ár. Ebbe a tökéletességbe még a Bitcoinnak is lesz beleszólása, remélhetőleg ez jó értelemben és nem pofozza vissza az árát a kék zónában.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/YmvjkChg/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kP5TjC8S/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, továbbra is arra várunk, hogy a kék ellenállásokat sikerüljön átlépni, ezt a lehetőséget a már sokszor említett Bitcoin következő két napos mozgásának kellene megvalósítani. Ebből a mai napon az alsó ellenállás határozatát átlépését kellene lássuk, elérte nagyjából a felső ellenállást 525$ magasságában, amit holnap megkoronázhatnánk a felső szintén határozatát átlépésével.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OuxPlNgG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/71Mg2eay/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a tegnapi felszúrást szívesen lecseréltük volna egy konkrét gyertya zárásra, de ezt így utólag már fölösleges boncolgatni, mivel ha a kívánságunknak megfelelően alakul a dolog, akkor a jelenlegi szituáció is egészen más.  Viszont a jelenlegi szituáció azt mutatja, hogy a kiugrás utáni korrekció tekintetében, nagyobb igényeink már nem volnának, tehát folytatódhat az emelkedés. Az a két napos emelkedés, amit főleg a Bitcointól várnánk, annak fő  dolga napos mozgás tekintetben az 50-es mozgóátlag elérését kellene jelentse 19$ magasságában.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WlddSWdk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zxR6gOz8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Csend legyen, a Bitcoin alszik!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.16!

BTC, egyenlőre nem tudni mennyire szerencsés módon, de nem történik semmi és ez a semmi még 15 perces idősíkon is fokozható. A tegnap esti elképzelésemhez képest maradt az arany középút, igaz az akkori 287$-os pozitív/negatív elmozdulási lehetőség a piros háromszög kialakulása esetén lett volna értelmezhető, de amint látjuk a támasz nem került elérésre, így a háromszögnek megfelelő lehetőség sem tudott aktiválódni. A 60-40% ettől függetlenül még szerintem egy jó arány, ezt a kialakult oldalazó mozgás most még bonyolultabbá tette, ami talán jobban tükrözne egy 55-45%-os arány. A kiugrást követő korrekció lezárása ideális esetben éles fordulattal történik, majd ezzel az emelkedéssel a kiugrásnál kialakul csúcs támadásával próbálkozik a mozgás, illetve ha semmilyen szándék nincs erre az emelkedésre, akkor visszatér az ár a kiindulási, jelen esetben 6,300$ környéki szintre. Tehát ami az előbbi esetben konkrétum, az ezzel az oldalazással most teljes bizonytalanság, viszont annak az időhúzásnak amit mostanában végez a mozgás, annak teljesen tökéletes. Engem ez különösebben nem zavar, mivel a megfelelő pozíciók már megnyitva, az emelkedés pedig elkerülhetetlen, amíg ez megérkezik addig marad a mozi!

Napos: tegnapi gyertya milyen hatással lesz a folytatásra, azt a mai nap eléggé meghatározhatja, mivel teljesen bizonytalan képet rajzolt, ami arra tökéletesen alkalmas, hogy az ezt megelőző bika gyertyát betakarva, csökkenő irányú mozgásra kényszerítse az árat, de arra is alkalmas hogy ezt a veszélyét elhárítsa, ehhez azonban egy nagyobb 3-400$-os bika gyertyára lesz szükség. Ezek azonban csak találgatások, ami egyértelműnek látszik az-az ár 6-7 ezer dollár között tartása, erre pedig józan paraszti ésszel csak az lehet a magyarázat, hogy egy váratlan vagy várt pl. ETF elfogadás hatására bekövetkező kiugrás esetén, ez a nagyok számára a lehető legjobb beszállási szituációt biztosítsa, amit ha igazán jól akarnak végrehajtani, akkor ezt megelőzően egy néhány órás, akár 1,000$-os bezuhanás is elképzelhető

BTCUSD Short/Long chartok: tegnap a macik próbáltak erősíteni, ez elég halványra sikeredett. A bikák részéről viszont már az is eredménynek nevezhető, hogy tartották a 22 ezres szintet, viszont ami ennél fontosabb, hogy ha már ilyen konkrét fordulatot mutattak be a piros támaszon, akkor ez sikerre is vezessen. Mindkét charton a 30 ezres szintet tartom az arany középútnak, ettől a szinttől most a bikák jelentősen elmozdultak, tehát kétszer olyan erővel kellene nyomást helyezni a macikra, mint amit a 15.-ei kiugrásnál is láthattunk.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/2CmlcHCQ/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/Ww92Y3mP/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XuAZXr9w/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/e4UNRV8x/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/c2W8iWhS/
https://www.tradingview.com/x/WeoHeNzz/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UiigOLdA/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/wSVB8Xi8/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, jelenleg kialakulni látszik egy háromszög, ebbe azonban belezavar a kiugrásnál látható felszúrás, de emiatt akkor is ráérünk bosszankodni, ha a kialakult háromszög segítségével létrejött árbóc lehetőség meghiúsul. Ezt a lehetőséget azonban nem csak az itteni felszúrás akadályozhatja meg, hanem a jelenlegi Bitcoin mozgás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bG1oagDG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/F9j9PFma/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szintén a felszúrás figyelmen kívül hagyásával lehetne várni egy árbóc lehetőséget, amit talán még könnyebbé tehet a lila ellenállás határozat gyertyával történő esetleges áttörése, illetve a 200-as mozgóátlag elérése esetén a 133$-os ellenállás közelsége is az árbóc általi emelkedés  esélyeit tudná erősíteni. Ennek a meghiúsulása, illetve teljes mértékű visszaeséssel járó szétrobbanása, gondolom nem nehéz kitalálni milyen irányú Bitcoin mozgás esetén következhet be.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/TnzD7rCG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pZ4Pgi4H/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, úgy néz ki ez az árbócok napja fűszerezve felszúrással, ami itt annyit jelent, hogy 183$ magasságában sikerülhet elcsípni a 200-as mozgóátlagot. Ja hogy ezzel mire megyünk, az egy jogos kérdés, erre konkrétan válaszolhatjuk, hogy semmire,  eredményről majd csak több száz dolláros emelkedés után beszélhetünk, de legalább van egy olyan apró jelzés, amely azt mutatja ha a Bitcoin is úgy akarja, akkor tudjuk tartani a lépést.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZunjCtCy/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UtGQLLYC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, kicsit változik a kép, de az előző chartokon látható apró lehetőségtől nagyon nem térünk el, ez a kis változást egy zászló lehetőség jelzi, azonban ez is csak egy apró részletkérdés, amellyel igazán változást jelentő elmozdulást nem tudunk elérni. Tehát azon kívül, hogy itt is tartani tudjuk a lépést a Bitcoinnal, feltéve ha felfelé mozog, illetve a legegyszerűbb magyarázat hogy a 60 jobban mutat mint az 50!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/u2MY41RC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cRdoSdmM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az előző chartokon is nézhettem volna órás idősíkot, ami ezt itt indokolja az egy emelkedő ék, amelyből nagy esély mutatkozik arra, hogy csökkenő irányba lép ki az ár, ami a kiugrásnál felhúzod fibo 0.5 szintjéig hozhatja vissza az árat. Viszont erre visszaesésre is azt kell mondjam, hogy szinte semmi, de ha a visszaesésen túlvagyunk, azt követően újult erővel folytatódhat korrekciót követő lassú emelkedés, illetve ezt követően talán gyorsabbá is válhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/M4WUmK6P/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/XBmimyvC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pyDzaq7k/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, szóra se érdemes amit látunk, nyoma sincs konkrét árbóc vagy zászló lehetőségnek, egyenlőre a túlélésre játszik a mozgás. De legalább ezt a túlélést a legjobb mozgóátlagok környékén teszi, amelyeket átlépve talán levegőhöz is juthat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Lg3qYwR1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8OizacCf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, nagyon óvatosan várunk ebből a háromszögből az árbócnak megfelelő durván 1$-os emelkedést, viszont ha ez sikerül, akkor a 200-as mozgóátlag környékére érkezhetünk meg. Negatív irányba nem gondolkodunk, mivel ez sikerül gondolkodás nélkül is, illetve abban az esetben lehetne erről szó, ha nem a Bitcointól függne minden mozdulat.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/FKcDpLSt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/y7gVnD1Q/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, jól mutat majd utólag ez a háromszög, ha az árbóc lehetőségnek köszönhetően, megérkezünk a 119$-os ellenállásra. Ez a lehetőség azonban itt is hajszálon múlik, ha úgy kívánja a Bitcoin mozgása, akkor még össze is jöhet, de ennek meghiúsulásához már az is elég, ha nem csinál semmit, ennek megfelelően az itteni ár is tovább úszik oldalazó mozgással.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QC4XKtrA/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PdgHa3dU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a kiugrást megelőző zászló ismét jól mutatna, csak ennek a megvalósulása látszólag kicsit bonyolultabb, legalábbis előre bonyolultabbnak látszik, de az is előfordulhat hogy a mozgás néhány óra múlva már egészen más képet mutat. Csökkenő irányba nagyon nem várjuk az árat, viszont mivel ez nem kívánságműsor, reméljük a legjobbakat, főleg a Bitcoin háza táján!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Y1eeLGxO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KovykMym/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, jól néz ki ez a határozatnak látszó emelkedés, főleg úgy hogy ezt még a Bitcoin emelkedésére sem foghatjuk, mivel az egyenlőre várat magára.  Viszont ez a mozgás még példának is tökéletes, hasonló mozgást várnánk a Bitcointól, illetve a többiektől. Tehát egyenlőre nem tudjuk hova tart a mozgás vagy egyáltalán tart e valahova, de ha megnézzük a fibo 0.61 szinten látható tökéletes  korrekciós fordulatot, még arra is gondolhatunk, hogy valami nagyobb emelkedés készülődik, legalább a 0.29$-os ellenállást elérő!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PJnTxHfN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QWYnegOs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ennek az árbócnak megfelelő mozgást már tegnap vártunk, elérve az alsó kék ellenállást, ennek érdekében azonban egy apró mozdulatot sem tettünk, itt a lehetőség ezt bepótolni, hamár ilyen konkrétan a felső ellenállást célozza meg az árbóc.  Természetesen ez a lehetőség is gyenge lábakon áll, ennek a gyengeségnek fő oka a Bitcoin bizonytalan mozgása.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/jW1BRRH9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0yhi4kVT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, annak köszönhetően, hogy néhány nappal ezelőtt benéztünk a 16$-os támasz alá, elhárult egy olyan háromszögnek a veszélye, amelyre a további csökkenés esélyét erősítené.  Itt rögtön hozzá is tehetjük, hogy a csökkenés ha bekövetkezik, az nem ezen a rajzon, hanem a Bitcoin csökkenő irányú nyomásán múlik. Tehát a folytatáshoz úgy álljunk hozzá, bármiféle jónak tűnő lehetőség meghiúsulása ellen tenni nem tudunk!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0U9LD1UX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cyzmh2Ry/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Altok előtt a lehetőség, ki is használják?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.18!

BTC, változásról nem lehet beszámolni, mivel a 15.-ei korrekciót követően néhány óráig még volt élet a mozgásban, ez azonban az utolsó 1 napra már nem mondható, ugyanis szinte teljes mozdulatlanság uralkodik egy-két dolláros elmozdulással, tehát ez nagyon feszült helyzetet jelez. A százalékokon módosítottam, de ahogy tegnap a 60%-ot soknak tartottam, így ezt a módosított 55%-os csökkenő irány elmozdulás esélyt, főleg utóbbi egy nap mozgásával szintén soknak nevezhető. Egy nagy zöld sávval jelzem az oldalazó mozgást, ezt ketté szeli egy 6,800$-os ellenállás, illetve a tegnapi mozgás eredményeként egy 6,684$-os támasz, ami azáltal kirajzol egy még szűkebb sávot, ennek max  a sávból kilépés esetén lehet jelentősége.

Napos: a tegnapi eseményeket, főleg napos idősíkon elég könnyű összefoglalni egy nagy semmivel! Ez a nagy semmi csatlakozik az előtte látható semmihez, tehát a gyertyák elég nagy feszültségre utálnak mindkét oldalról. Százalékos jelzéseknek itt csak minimális szerepe van, konkrétumot majd az oldalazó sávból kilépést követően lehet megállapítani, ott is majd csak a napos gyertyazárást követően. A lefelé mutató piros nyilakat és a kék felfelé mutatót, már szept. vége óta tologatom jobbra, tehát nagyjából 3 hete ülünk a bizonytalanságban, tehát egy határozott elmozdulásnak az volna a célja, hogy a következő hónapok mozgásának irányát kitűzze. Remélhetőleg emelkedő irányba, megismételve a tavaly év végi  bikafuttatást, csökkenő irányú elmozdulásnál sem történik katasztrófa, csak konzerválja az idei évre jellemző csökkenő trendet.

BTCUSD Short/Long chartok: mint két jóbarát úgy és jellemezhetjük a tegnapi nap mozgását, viszont ez kívülről úgy tűnik hogy egy eldöntetlen egymásnak feszülés, persze ez szólhat a külvilágnak és a háttérben nagyon határozott megegyezés eredményét látjuk. Már többször említettem hogy a 30 ezres szintet látom egy olyan elválasztó vonalnak, amely alatt/fölött,  attól függően melyik oldalnak sikerül ezt megvalósítani, ezzel kezébe is veszi az irányítást.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/KIip25eh/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/qPBzHhRo/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/J7lkTxnT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/RMlhdV12/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/m4Ll0XqE/
https://www.tradingview.com/x/majAfzh3/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Hf8bV5Yf/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/wF15BvpS/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, kisebb módosítással, de továbbra is az árbóc lehetőség ad jelzés egy kisebb emelkedő irányú elmozdulásra.  Viszont ha nem írnám ezt a minden nap megjelenő körképet, akkor ezen az árbóc lehetőségen nagyon könnyen átszaladnék, ennek oka a nagymértékű Bitcoin függés.  Ettől függetlenül nem elhanyagolható lehetőség, főleg a kék csökkenő sáv szempontjából, amely napos idősíkon mutat rá egy 300$ közelébe vivő lehetőségre, amely már a szept.20.-ai  zöld csökkenő égből kilépést követően mint lehetőség felmerült, de szerencsétlen módon beragadtunk ebbe a kék sávba.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/mE74qkRf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/diEne8je/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, annak köszönhetően hogy a Bitcoin szinte meg se moccan, ilyenkor lehetőség nyílik azon altok számára akik valamit kezdeni szeretnének magukkal. Ez a lehetőség most egy kisebb árbóc, amely a 129$-os szint elérésére ad jelzés, amit már elég szépen megközelített az ár. Egyenlőre szépen haladunk a cél felé, ami attól függően hogy a Bitcoin meddig marad alvó állapotban, kínál lehetőséget a 133$-os ellenállás vagy sokkal jobb szintek elérésére.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3olcC3IG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/h7EjZKzK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a tegnapi nagyon billegő háromszög alakzat, most sem változott sokkal biztosabbá, de még mindig arra utál, hasonlóan az előző charton látható mozgáshoz hasonlóan sikerült felfelé elmozdulni. Nagy eredményt ettől se várjunk, de azt az alvó állapotot, amit a Bitcoin jelenleg mutat, remélhetőleg minél jobban sikerül kihasználni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/hhOrsRP0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TRbrAJXC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a tegnap berajzolt zászló lehetőség tekintetében egyenlőre semmi sem változott, továbbra is az 55$-os támaszról várnánk azt a lendületes emelkedést, amellyel aktiválódna a zászló lehetőség, illetve határozott átlépésre kerülne a lila ellenállás, ami egy sokkal nagyobb csökkenő sávból kilépéssel, érdemi emelkedésre is lehetőséget biztosíthatna. Abban az esetben ha a Bitcoin kitart az alvó a mozgása mellett, az a zászló tekintetében lehet segítség, elérve akár a 60$-os szintet, viszont a lila sávból kilépés eredményességéhez, már kell a Bitcoin ébredése is szükséges.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PNMLFmlP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Gx9F0QzI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, mondhatni szerencsés módon az ékből kilépést követően egy leszúrás megmentette az árat a további csökkenéstől, ezt a látható enyhe emelkedés meg is erősítette, de végül beszorultunk egy oldalazó mozgásba. Ebben az oldalazásban semmi biztosíték nincs, főleg ha most az 50-es mozgóátlag is átlépésre kerül, de talán mégis biztonságosabb, mintha az ékből kilépést követő visszaesés aljánál alakul ki.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pStRS9IT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/HHqo5Y3t/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LrIJmom5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ebben az elég hosszú oldalazó mozgásban is eléggé feltűnő, amit utóbbi két napban mutatnak a gyertyák. Igen mindenki jól látja ha nem látja, azon kívül hagy jelentéktelen módon átsétáltunk a 200-as mozgóátlagon és az a bizonyos elmozdulás, amit egy hirtelen a 14$-os ellenállást elérő bika gyertya jelentene, nem nagyon akar megérkezni. Tehát azt a Bitcoin alvó állapotot, amit az ezt megelőzően néhány charton talán sikerül kihasználni, itt ennek egyenlőre még a jelei sem mutatkoznak.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/aHxt9aaH/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VdKuIjvG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, egy elég szűk oldalazó mozgás alakult ki a 15.-ei kiugrás követő korrekció után,  ami elég szépen rátekeredett a 10$-os támaszra. Ez a 10$-os támasz egy kisebb lehetőséget biztosíthat a 200-as mozgóátlagra való elmozdulásban, viszont ez a tartós eredmény elérése érdekében kevés, ilyen gondolatok max a 13$-os ellenállás átlépését követően várhatóak.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5jQEa5RX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NQKQaNId/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, kisebb módosítással kövérebbre húzott háromszög, még mindig biztosíthatja az árbóc lehetőségét és az, azzal történő 119$-os ellenállás elérésének lehetőségét. Ezt a lehetőséget is csak a Bitcoin alvó állapot kihasználásával vagy a felfelé elmozdulás esetén vehetjük konkrétumnak,  emelkedést csak Bitcoint emelkedés esetén vehetjük biztosra, alvó állapotot kihasználó mozgásnál, még a 200-as mozgóátlag is közbeszólhat 113$ magasságában.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/M7kMGI6q/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Ox8F5WxM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a most berajzolt piros háromszög sem a nyugalom szigete,  viszont az a tény hogy alulról érkeztünk, ez a felfelé távozás lehetőségét erősíti. Természetesen ezt a lehetőséget önállóan csak addig tudjuk, kisebb akár a 200-as mozgóátlagot elérő emelkedésre váltani, ha ezt még a Bitcoin felébredése előtt tesszük, utána már a Bitcoin vonattal utazunk tovább.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/oyZxfP77/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VMyYYgHS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, lassú de határozott lépésekkel, továbbra is felfelé halad a mozgás, ami már 15.-ei csúcsot is átlépte, tehát ez nem azt mutatja, hogy emögött nincs magabiztosság. Nagy valószínűséggel ezt az emelkedést csak a Bitcoin alvó állapotának köszönhetjük, ami egy jó példa a többiek számára, akik láthatóan ebben nem nagyon hisznek, de talán még időben ráébrednek, hogy ezt a lehetőséget kikellene használni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/FJWoDFSr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Ith7mkn0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ez sajnos már nem árbóc csak egy csökkenő háromszög, amelyben itt is biztosíték lehet az alulról érkezés,  de csak nagyon gyenge lábakon álló biztosíték, ami csak a Bitcoint felébredéséig kínál önálló lehetőséget emelkedésre. Tehát az árbócnál még biztosabbnak látszó ellenállások elérése, illetve határozott gyertyával történő átlépése, ezzel a változással már nem annyira tűnik biztosnak, inkább oldalazó mozgásra utal.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ui01L4Nh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/iPIoa4jm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, egyenlőre bizakodóak lehetünk abban a tekintetben, hogy sikerül kilépni a háromszögből, viszont erre már lehet hogy inkább az ék kifejezést kell használni, mivel a támasz nem tűnik vízszintesnek. De talán mindegy is milyen formából kilépve érjük el a piros ellenállást 21$-os magasságában. Szintén megemlítem ez a mozgás csak a Bitcoin alvó állapotáig köthető a lila alakzathoz, után szintén felülünk arra a bizonyos Bitcoin vonatra, amelynek az úticélja még ismeretlen.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bRjRlp46/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jnv6kuIn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Kicsit fomozva vettem egy kevés DigixDAO-t. Viszont egy kicsit zavaros a kép, mi  a különbség DGD és a DGX között. A DGX van elvileg az aranyhoz kötve, a DGD viszont nincs. Kicsit olyan, mint pl. a Maker / DAI token, ahol a DAI a stabilcoin, a maker tulajoké a kockázat, de nyilván a Makeren lehet pénzt keresni bullrun idején ill. bukni, ha a macik jönnek, a DAI marad $1.

Karcsi papa

Kimaradt lehetőségek utáni kesergő!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 10.19!

BTC, látszólag történt valami, gyakorlatilag azonban semmi, ezt a semmit ha közelebbről szeretnénk megnézni, akkor ismét a 15 perces idősíkot kell előhúzni a fiókból. Itt már sokkal izgalmasabb történéseket láthatunk,  például egy dupla alj lehetőséget, viszont ez még annyira friss, hogy elképzelhető mire közzéteszem a körképet, arra már  értelmét is veszti vagy a jelzett 6,700$-os célszintre meg is érkezett.
Visszatérve a tegnapi oldalazásból történő kilépésre, azt kell megállapítsuk ez nem az a bizonyos hirtelen csökkenő mozgás, amely megelőzne egy esetleges trendfordulási szituációt, pedig ha sikert akarunk elérni,  ahhoz ki kell elégíteni a macik igényeit ez nagy valószínűséggel csak egy bezuhanás esetén tud teljesülni. 
Abban az esetben ha sikeres lesz ez a dupla alj lehetőség, akkor az vagy az előző sávba való visszatérést jelenti vagy egy szűkebb 6580-6700$-os szintek közötti oldalazó mozgással történő folytatást. Sikertelen dupla alj esetén, tulajdonképpen az történik, amit már a 16.-ai korrekciós folytatásnál megvalósíthatott volna a mozgás, de valamiért nem ez történt, hanem beszorultunk egy semmitmondó oldalazásba.

Napos: ha a tegnapi gyertya betakarja a 15.-ei bika gyertyát, akkor elég konkrét 80% esélyt adtam volna arra, hogy irány az 5,000$ környéki támasz zóna. Ezt  az esélyt a tegnapi gyertyával 40%-ra csökkenteném, de csak a gyertyából kiindulva és ha megnézzük, hogy az 50-es mozgóátlag fogta meg, akkor talán nem véletlen alakult így, viszont ezt még a mai gyertyának meg kell erősíteni, elérve a 6,800$ környéki kék ellenállást vagy azt átugorva.  Ebből természetesen még egy Morning Star gyertyakombináció és kialakulhat, ami azonban értelmét veszti, mivel nem egy csökkenő mozgás alján látható, ettől függetlenül a kék ellenállás átlépését elősegítheti.

BTCUSD Short/Long chartok: a macik szépen csurgatják a mézet, ebbe a bikák szépen bele is ragadnak, sőt még azt is mondhatjuk seggre is ülnek. A short charton látható mozgás, semmiben sem tért el az előző napokban, hetekben láthatóaktól,  ezzel szemben a long charton látható mozgás, kilépett az enyhén csökkenő piros sávból. Ez még a nap további részében, az ellenkezőjére is fordulhat, tehát egy leszúrás még megbocsájtható, viszont ha két chart mozgását összehasonlítjuk, akkor egyértelműen látszik, hogy a vevői oldal nyakig benne van a slamasztikában.
Short chart: https://www.tradingview.com/x/9qM2io4h/
Long chart: https://www.tradingview.com/x/mP9Zx9Fl/

"Hetes idősík, 2 héttel ezelőtt egy elég bizonytalan gyertyával zártunk, ezért zöld színnel bekarikáztam, mi volt amikor tavaly  augusztusban és szeptemberben, amikor hasonló gyertyával zártunk. Ennek okán reménykedtünk egy méretesebb kiugrás lehetőségében, ami most meg is érkezhet, de még elég sok nap van hátra ebből a hétből, tehát sokféleképpen formálódhat még ez a gyertya, akár csökkenő irányúra is válthat. Volume oszlop ezt szinte még észre sem vette, tehát kell még itt intenzitás bőven, amelynek minimum el kell érnie a zöld ellenállást, ebben az esetben  lehet érdemi hatással a folytatásra. RSI már jó néhány hete bizonytalan képet mutat, ebben is nagy megerősítés lehet ha felfelé tudna mozogni a hét további részében.  Tehát összefoglalva ha a 7,770$-os ellenállás környékén vagy fölötte tudunk zárni egy kövér gyertyával, annak lehet olyan pozitív hatása, amellyel remélhetőleg tartós emelkedést tudunk elérni."


Pillanat kép 15 perces: https://www.tradingview.com/x/xfMZcWnw/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/U6nGZQq0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bcO9ERmf/
https://www.tradingview.com/x/tyWDDXkK/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/ZYAuUlTv/
Tavaly!: https://www.tradingview.com/x/MEGthuei/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/qXU0LwV1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ennyi volt bezárt a játszótér, amely altok kihasználták a Bitcoin szundikálását, azok ezzel a mostani visszaeséssel a néhány nappal ezelőtti szintekre kerültek vissza, tehát az eddigi hátrányos helyzetükön nem rontottak. Ezen a charton nem kerül kihasználásra a lehetőség, amit az árbóc biztosíthatott volna, most pedig úszunk az árral és tágra nyílt szemekkel figyeljük, hova visz minket a Bitcoin folyó!  A kék csökkenő sávot figyelembe véve, ha a Bitcoin is megtámogatja néhány száz dollárral hátrább lépve 180$ környékén kijelölhető az E érintési pont.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/V0gxzHTk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/UvlTn0M1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, ennyit kellett volna tenni az ETH-nak is, tehát kihasználni az árbóc lehetőséget a lehető legjobban, amit itt szépen meg is tett az ár, ami által a mostani visszaesés az előző napokhoz képest egyenlőre nem vitte hátrébb az árat. A folytatás kétséges, de Bitcoin százalékokat figyelve nem reménytelen, tehát a pozitív folytatás lehetőségéről nem kell lemondanunk,  viszont nem egyszerű a fennmaradás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/actke7og/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ofsUcQpy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, kimaradt az árbóc lehetőség, ennek most fizetjük az árát, de talán a kék zóna kereteit nem lépjük túl, ez adhatna egy kis bizakodást a jövőre nézve, viszont a 150$ környéki támasz már abban a közelségben van, ahol szinte elvárás az érintése.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/m1LRLiB1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TZ0rgsQ4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, itt is volt lehetőség a jelenlegi csökkenő mozgást megelőzően a javításra, ezt egy zászló lehetőségnek kellett volna kihasználni még az 55$-os szint fölött. Ettől a csökkenő sávtól nem szakadtunk el, szépen követi a mozgás, viszont hogy meddig az még a jövő zenéje, de ha van jelentősége ennek a csökkenő sávnak, akkor talán az ebből történő kilépés is jelzés lesz valamire.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/3Mvw7D8w/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kooaat5E/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, 3 idősíkot követünk és a többiektől eltérően itt mindhárom idősíkon történtek izgalmas és bizakodásra okot adó elmozdulások.
Órás idősíkon ugyebár, volt egy piros ék, amelyből a kilépést követően elmaradt az ennek megfelelő visszaesés, amit most a Bitcoin segít bepótolni.
4 órás idősíkon még mindig a 15.-ei kiugrás utáni korrekciós mozgásban vagyunk, amire már inkább egy oldalazás a jó kifejezés, de mint látjuk az ebből történő tovább emelkedés nem véletlenül volt sikertelen. Fennakadtunk a kék csökkenő sáv ellenállásán, ami még jelen formájában is biztosít egy árbóc általi 0.57$-os ellenállást elérő emelkedést, illetve még a 0.43$-os támasz akár egy zászló általi mentőövet és bedobhat.
Napos idősík, azzal a kék csökkenő sávval, a pontosság kereteit egyenlőre mellőzve, rejtegethet egy nagyobb zászló lehetőséget,  megcélozva a 0.75-0.80$ környéki szinteket. Ezt a lehetőséget óvatosan kezeljük, tehát bármiféle meggondolatlan hirtelen vásárlásba nem szabad beleugrani! Kivéve ha az általam javasolt stratégiát alkalmazva, már előzőleg vásároltál 0.75, 0.43 és 0.32$-os támaszok elérésekkor.
Ezekből jelenleg mindhárom pozíció nyitva van, amelyben már voltak sikerek,  ugyanis a 0.43-0.57$-os szintek közötti liftezésből, már kétszer sikerült hasznot kipréselni.  Ezzel a módszerrel várjuk ezt a napos zászló lehetőséget, ami attól függően mekkora mértékű kiugrást (ha)produkál, esetleg újra az 0.57$-os ellenállás átlépését jelenti. Viszont ennél nagyobb halat is akaszthatunk,  ha elérjük a zászló által jelzett célszintet vagy akár a 84$-os ellenállást, ez esetben a 0.57$-os szinten nyitott pozíciónkat zárhatnánk, mivel egy esetleges korrekció, eddig a szintig nagy valószínűséggel visszahozza az árát, sőt ha egy esetleges kiugráshoz nem társul a Bitcoin, akkor még a 0.43$-os pozíció zárásában is lehetne gondolkodni, tehát kifognánk egy szép nagy halat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/i9zrnaQz/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gKqDsrrc/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wA9gjEE7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, szerencsétlen módon a Bitcoin néhány napos pihenőjét nem használtuk ki, ahogy talán most szerencsés módon a csökkenő irányú mozgás sem mutat nagy intenzitást, ennek köszönhetően maradtunk a kék támasz fölött. Az oldalazó mozgástól így nehéz lesz elszakadni és ha lehet választani, ezt csökkenő irányba nem is szeretnénk látni.  Bitcoin lehetőségekbe kell továbbra is kapaszkodni, viszont ott sem fényesebb a helyzet, mint ebben az oldalazásban, de talán a főnök szerepből mégis könnyebb kitörési lehetőségeket összehozni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4Zslttns/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RFzTocoy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, bőven 10$-os támasz fölé kellett volna, a tegnap este indult Bitcoin csökkenést megelőzően felkúszni, ez azonban nem sikerült, tehát hasonlóan a többi lusta coinhoz itt is meg kell barátkozzunk a néhány nappal ezelőtti alacsony szintekkel. Ez azt is jelenti, hogy kétszeres erővel kell majd kimászni a gödörből vagy marad a többiek utáni kullogás, amit csak egy esetben nem bánunk, ha megismétlődik a tavaly év végihez hasonló bikafuttatás.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ba3MDdct/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FnYToFZQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, úgy látszik ez a kimaradt jelenetek napja, ezt láthatjuk itt is, mikor egy tökéletesen kialakult árbóc lehetőség, tökéletesen meghiúsul. Tehát ebből a szituációból, már tökéletesen nem lehet kijönni, csak tökéletes szerencsés módon, ennek megfelelően kellene tökéletesen mozogni a Bitcoinnak, legalább a százalékos jelzésnek megfelelően!  Szerény mozgás mellet a mai naptól  várhatunk, esetleg egy 100$-os támaszra történő visszaesést vagy a Bitcoin 70%-os lehetőségébe kapaszkodva, talán a 200-as mozgóátlag 113$ környéki érintését.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ugv1YSfN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5HbJw70a/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sajnos már túl mélyre jöttünk vissza ahhoz, hogy egy zászló lehetőségbe kapaszkodva, szerényen megcélozzuk a 200-as mozgóátlagot.  Tehát marad a pozitív hozzáállás, illetve belekapaszkodás abba a bizonyos Bitcoin 70%-ba.  Ezáltal ahogy az előző napokban, nagy terveket most sem dédelgetünk, mivel azzal érdemi változást hozó elmozdulást úgysem tudunk elérni.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OJP1XRdZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/JyQqut76/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, napos idősíkot bővítettem egy lila csökkenő sávval, ezt 4 órás idősíkon is láthatjuk, ebből ideális esetben felfelé kellene távozunk, amely ha megfelelőképpen történik, akkor a 0.29$-os ellenállás a minimum célszint. Fibonacci szintekkel itt már eltértünk a 15.-ei kiugrástól,  alkalmazkodva csökkenő sáv támasz illetve ellenállás közötti mozgásához. Ideális emelkedésre váltás lehetőség vagy most a 200-as vagy egy kicsit lejjebb az 50-es mozgóátlagról lenne egy jó gondolat, tehát már csak az a kérdés, mit szól ehhez a Bitcoin és melyik irányt támogatja.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zOrXP2mJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/k5GAlb0k/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, szintén egy kimaradt jelenet, illetve egy lehetőség amellyel most viszonylag biztonságosabb szinten követhetnénk a Bitcoint kitudja merre tartó mozgását. Itt most hasonló folytatásban gondolkodnék mint a Monero charton, tehát csökkenő irányba a 396$-os támasz, emelkedés esetén pedig a Bitcoin 70%-ba kapaszkodva, talán a kezdetekben árbóc által is jelzett ellenállás  elérésére kapunk még egy lehetőséget!

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ovN8RSuL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yLc79Rkf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, van itt egy nagyon enyhén csökkenő ék, ennek az ellenállásán sajnos tegnap este fennakadt,  az addig elég jónak látsz emelkedő mozgás. Ezen éken belüli fordulókat meg is jelöltem, ami azt mutatja hogy még ez E érintési pont okán visszaeshetünk a lila támaszra. Viszont ezt talán nem kellene megvárni és már most az 50-es mozgóátlagról vagy ha az kevés, akkor a 16$-os támaszról vissza lehet fordítani ezt a határozat csökkenést.

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Bt2phkOx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MbFxsVoU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!