Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - reysys

#1
Kriptopénz Bányászás / Re:Szeretet bányászás
augusztus 08, 2018, 08:42:33 DÉLELŐTT
Jol ki lett forgatva az otletem.teljesen masra gondoltam...salt lend vagy valami hasonlo.persze lehetett volna mashogy is gondolkodni( pl Vegan hurrikan esete egy paran bealltunk a cimere nyomatni).   no mindegy

#2
Vásárhely / Re:Kínál
június 27, 2017, 10:21:31 DÉLUTÁN
#3
Üdv

segitséget kérnék ,debit kártyát(fizikait) tervezek venni ..Uquid-ra gondoltam ,csak a POS fee-t nem találtam (fizetés pénztárnál)

nem derült ki ,hogy 0% a dij.....
#4
Idézetet írta: messimage Dátum április 24, 2017, 01:11:12 DÉLELŐTT
ati patchert rá és jó lesz!

driver Crimson 17.4.3

ati patcher : kicsit bővebben ..honnan és hogyan ???
köszi
#5
üdv

rx480-ast modolt bios-al( átírt timing) letiltja a win10 (hibaüzenet: A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43) )

köszi a segítséget
#6
Kriptopénz Bányászás / Re:Pénz bányászathoz
április 12, 2017, 09:41:52 DÉLELŐTT
Idézetet írta: hoppus Dátum április 12, 2017, 09:27:34 DÉLELŐTT
esetleg idősebb hölgyeknek is nyújthatsz bizonyos szolgáltatásokat, úgy hallottam (egy barátom barátjának az ismerősétől) elég jól fizet.




viccet félretéve pedig ez nagyon egyéni, kinek milyen lehetőségei vagy ismerősei vannak. adj el minden nem használt felesleges dolgot magad körül (semmiképpen nem anyuciék ékszereire gondolok), és/vagy gyüjtögess és apránként épits. ha bátor vagy és szeretsz kockáztatni akkor banki hitel is bejátszik de annyira ezt nem javasolnám. ismerőstől kéregetni megintcsak nem jó dolog.
2-3 kártyával már érdemes lehet megindulni, az abból bejövő pénzt visszatudod forgatni és durván 2 havonta tudsz venni egy újabb kártyát (jelenlegi árfolyamokat nézve ami bármikor változhat akár negativ akár pozitiv irányba).
[/quot



Sajnos szuleim nem elnek mar.es lassan nalam is kopogtatt  a nyugdij....koszonom az eddigi hozzaszollasokat...tovabbi  szep napot.kedves forumtarsak
#7
Kriptopénz Bányászás / Re:Pénz bányászathoz
április 12, 2017, 06:10:51 DÉLELŐTT
Akkor még egyszer megköszönném az eddigi értelmes hozzászolásokat ( és az igazi magyaros virtust)

nem arra vagyok kiváncsi ,hogy kinek mi van a zsebében !!!!!!!!!!!!!!!!!!vagy ,hogy milyen anatómiai tudása van ( lásd máj,vese  és egyéb kinai inyencségek)

baromi egyszerű a téma : bizonyos szinten túl befektetni kell ...a hivatalos lehetőségek érdekeltek volna ..csakhát a többség egyből a zsebéhez kapott ( jaj)

banki hitelek ,kezdő vállalkozás alapítása, inkubátor programok stb.stb.stb. ilyen és ehhez hasonló hivatalos(!!!!!!!!!!!)   lehetőségek segithetnek bárkit ,aki tovább lát az orránál..........