Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 28 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Néha a kisebbik rossz a jobb megoldás!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.08.29!

BTC,  ez a tegnap esti asztalra csapás elég hangosan sikeredett és kicsit túl is lőtt azon a célon, amit egy ilyen mögöttünk hagyott alvós időszak után, meglepetés mentesen elvárhatunk. Én örülök annak, hogy a kék nyilakkal is jelzett valamelyik irányba határozottan elmozdultunk, mert ha még egy napig a háromszögben szöszölünk, akkor sokkal nagyobb elmozdulás is következhetett volna, amelyből szerintem a jelenlegihez képest sokkal nehezebb visszafordulási lehetőséggel álltunk volna szembe.
A tegnap 20 óra magasságában látható első felindulásból elkövetett zuhanás, a 9,627$-os szinte vitte vissza az árat, majd talán a csökkenő irányú háromszöghöz igazodva jött egy kisebb korrekciós erősödés, pontosabban vissza-teszt ha a háromszöget is nézzük.
De volt itt egy másik háromszög forma is, amit a tegnapi körkép elején egy külön linken jeleztem, ha ezt nézzük akkor nagyobb is lehet a baj, mivel egy durván 2,500$-os fordított árbóc lehetőség (ennek támasza, a napos lila emelkedő trendvonal) kapott egy tökéletestnek látszó kezdőlökést! Viszont ha ez fordított árbóc meg is kapja a lehetőséget a kibontakozásra, azt meg kellene előzze egy vissza-teszt, méghozzá a lila emelkedő trendvonalra és igen itt nemcsak az árbóc a probléma, hanem a napos trendvonal áttörése is!
Tehát ha kimarad ez a trendvonalat vissza-tesztelő mozgás, annak csak örülünk, mivel ez még mindig a kisebbik rossz. Ezért ha vissza-tesztet keresünk, azt a charton látható csökkenő irányú háromszög, azzal az apró korrekciós erősödéssel megkapta és ha csak valami váratlan esemény folytán nem rántják vissza az árat, akkor ennek a történetnek 9k környékén láthatjuk a végeredményét.
Szó volt tegnap még egy csapdaállítás lehetőségéről is, ami ennél a hirtelen csökkenő irányú mozgásnál, addig a pontig még lehetőség volt, amíg ki nem derült,  hogy kisebb korrekciós erősödés utána folytatódik a csökkenő irányú mozgás, tehát ahogy színe is mutatja, véresen komolyak a csökkenő irányú szándékok.

4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!


Napos: a piros és kék háromszögeken kívül volt itt egy 3. meredeken csökkenő háromszög, ami a piros nyíl mozgását követve jelzett egy durva visszaesési lehetőséget, ezt néhány nappal ezelőtt kivettem a chartról, de ha a jelenlegi csökkenés bedurvul, akkor sajnos szükség lesz rá! Azért is kerül ki ez a durva visszaesési lehetőség, mivel a piros háromszögben  kialakult egy olyan 6 napos trendvonal fölötti mozgás, amelyből akár  jól is kijöhettünk volna, de volt itt néhány csökkenést igénylő lehetőség, például egy c hullám és egy szürke támasz zóna, amelyet ha július végén sikeresen elérünk és abból határozottan visszafordulok, akkor még az sem kizárt, hogy az aug.6.-ai 12,300$-os csúcsban nem fullad ki a történet vagy egy kisebb korrekciós visszalépés után, például a 11k-s támaszról elrugaszkodva már rég 14k fölötti, talán annak vissza-tesztelésén ügyködnénk.
Tehát a piros háromszögből átléptünk a kékbe, ami tökéletes csökkenő irányú kék ABC hullámnak, illetve a szürke támasz zónába történő megérkezésnek, ahol már csak az a kérdés, a kék háromszögből (ami tulajdonképpen egy csökkenő ék) sikerül-e visszakapaszkodni és ott folytatni, ahol pár ezelőtt megrekedt a történet.
Van egy nyuszink, amire ugyebár mindent ráfoghatunk, ennek a nyuszinak bő 3 hetes lehetősége van a bakkt indulását megelőzően, arra ha az érdekek úgy kívánják, egy minél alacsonyabb beszálló szintet alakítson ki az intézményi befektetők számára.
Tehát bármi elképzelhető és annak az ellenkezője is, de talán a chartra felvázolt lehetőségekben bízva, sikerült esetleg az rsi csíkra is felvázolt célkitűzésnek megfelelően bepótolni, amit augusztus elején elmulasztottunk! De ismét az a kérdés, ha a bakkt szeptember 23.-ai indulásáig ezzel kell beérjük, az se az abc hullámhoz, se a szürke zónából várt hirtelen visszaforduláshoz, se az rsi csíkra felvázolt lehetőséghez nem passzol, csak ebben az esetben passzolna, ha ettől a bakkt indulástól max egy hétre lennénk.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: ahogy a rózsaszín nyíllal is felvázoltam, inkább ezt a tovább hátrálós lehetőséget tartottam elképzelhetőnek a vevők részéről, ezzel is arra utalva, hogy nem véletlenül vonultak kolostorba, miután kiderült a bakkt indulása szeptember 23-ra várható. De az is lehet hogy ez csak egy összeesküvés elmélet és a július 26.-ai 14k-s csúcs utáni határozatlan korrekciós mozgás bizonytalanította el a vevőket, amelyből csak akkor nyerik vissza az önbizalmukat, ha meglátják esetleg a bakkt indulása utáni valóban nagy bálnák megjelenését.
Az elmúlt két nap, az eladói szándékok irányába fújta a Passat-szelet, ebből kifolyólag van okunk megijedni, de félni még ráérünk! Ha az eladó azt szeretnék hogy jobban rezegjen a léc, akkor a rózsaszín nyilat követve kicsit jobban a gázra lépnek, viszont még akkor is csak ijesztgetni tudnak, ha elérik azt a 15k magasságában húzódó ellenállási zónát, amely átlépését követően, már sokkal komolyabb lenne a játékmenet.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/5gCS6xNA/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/AEG1bBUC/

"Hetes nézet: a múltheti gyertyára szerencsére nem ragadt át az azt megelőző heti csökkenő lendület, csak hát ez a múltheti kistestű le/fel szurkáló gyertya, sok mindenre alkalmas csak arra nem hogy segítse a továbblépést.  Viszont már az is egy nagy segítség, hogy nem erősíti az előző heti gyertyát és ha az előttünk álló héten, sikerülne egy nagyjából 1500$-os bika gyertyával, életet pofozni ebbe a lassan 2 hónapos oldalazó mozgásba, akkor talán végre sikerülne pozitív pályára állítani ezt a hullámvasutat!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wOsQLJHp/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DYDombvn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qviMcJzg/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/96etXXkO/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/r43WbmVI/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/sAJCtW4P/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Minden a csökkenés mellett szól csak az intenzitás nem világos!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.08.30!

BTC, egy dupla alj, támaszt alakított ki 9,350$-os szinten, amellyel nem megyünk sokra, max a felső zöld parabolikus ívnek tudunk egy ujabb alátámasztást biztosítani. Ezek a parabolikus ívek azért kerültek ismét a chartra, hogy erősítsem az aug.6.-ai csúcs és a mostani 10,600$-os csúcsot követő mozgás közti hasonlóságot. Viszont ez nem arra utal hogy pozitív folytatás várható, hanem arra hogy a csökkenő irányú háromszög, közel 1,500$-os mélységét figyelembe vevő folytatás következhet.
Sajnos a nagyobb idősíkok is ezt a folytatást erősítik meg, sőt ha nagyon eldurvul a buli, akkor még az a 7500$-os az mélység is szóba jöhet, ami a 28.-ai kisebb zuhanással, egy csökkenő irányú árbóc lehetőségből kiléptette az árat.
Én még mindig abban reménykedek, hogy 9k-s magasságban menthető a történet, de ha itt valóban a Bakkt érdekei kívánják az árcsökkenést, akkor a vevőknek nem elég csak bottal piszkálni az árat, hanem keményen az asztalra kellene csapni, hiszen még sok az a hátralevő 3 hét!


"4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!"


Napos: tegyük fel hogy az elmúlt napok tempójával folytatódik a csökkenő mozgás és elérjük a kék háromszög támaszát, ami egyáltalán nem biztos hogy ott lesz ahova azt én behúztam. Én most módosítottam háromszögön, arra az esetre gondolva, ha a 7,500$-os szintre mutató fordított árbóc lesz a nyerő!
Ennek a háromszögnek a csúcsa októberre is átnyúlik, viszont a szept.23.-ai bakkt indulás pillanatában, ha maradunk háromszög keretein belül, akkor a 7k-s szint is elcsíphető! Ilyen hosszú háromszögön belüli mozgással, a csökkenő kék csatorna is szerephez jut, remélhetőleg utoljára mivel az E ponthoz ér a csatornán belüli mozgás, tehát ha nem járunk teljesen tévúton, akkor ez jelenti a legmélyebb árszintet! Viszont mielőtt ez a háromszög elrontja a 2019-es évet, lesz itt még egy szerintem erős 9k-s támasz, illetve alatta egy 800$ széles zóna, amelyből javítható az utóbbi hetek bakija.
Az rsi csíkra felvázolt elképzelésnek tulajdonképpen a háromszög is megfelel, de ha a csúcsig végigmegy a mozgás, akkor még 2 támasz érintés simán belefér és az első támasz érintés után 1k-s korrekciós erősödés sem zárható ki, ahol az rsi mozgás lehetőséget kap a felső zónába felkapaszkodásra. Ebből a felső zónából, a háromszög igényeinek megfelelve nem lehetne csökkenéssel folytatni, pontosabban lehet csak akkor a 17k-s célkitűzés is bukik!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: szerencsére az utóbbi napok csökkenő ármozgása, csak kis mértékben tudott negatívan hatni a vevői oldalra, ezzel a tempóval simán megoldható a rózsaszínnel felvázolt mozgóátlagra visszanézés.
Az eladói oldal ficánkolását továbbra se lehet komolyan venni, főleg ha a tegnapi bizonytalan gyertya ismét arra jelzés, hogy az ezt megelőző kettő pozitív nap csak egy pillanatnyi fellángolás volt.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/gUi4r3Q7/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/KTN7d1zn/

"Hetes nézet: a múltheti gyertyára szerencsére nem ragadt át az azt megelőző heti csökkenő lendület, csak hát ez a múltheti kistestű le/fel szurkáló gyertya, sok mindenre alkalmas csak arra nem hogy segítse a továbblépést.  Viszont már az is egy nagy segítség, hogy nem erősíti az előző heti gyertyát és ha az előttünk álló héten, sikerülne egy nagyjából 1500$-os bika gyertyával, életet pofozni ebbe a lassan 2 hónapos oldalazó mozgásba, akkor talán végre sikerülne pozitív pályára állítani ezt a hullámvasutat!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RhK8Fhrk/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/BTQfbo0K/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/W5mmCBtg/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/96etXXkO/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/OF17iNPa/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/v4r3qS9w/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Szokásos hétvégi szédelgés!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.01!

BTC, kimaradt a tegnapi körkép, de mint látjuk nem vesztettünk vele sokat, sőt talán a mai körképnek se lesz sok mondanivalója.
Az aug.10. környéki mozgás még mindig hasonlít a jelenlegire, főleg 28.-ai zuhanás után kialakított oldalazó mozgással. A 3 héttel ezelőtti történetnek közel 2000$-os határozott csökkenő mozgás lett a végeredménye, ami akár meg is ismétlődhet, ha az 1,500$ mély csökkenő háromszöget figyelembe vevő folytatás következik.
Bitcoin futures 9.650$-os szinten zárt péntek este, tehát valahol ezen szint környékén kellene nyitni a következő hetet vagy ha ez nem sikerül, akkor a kialakult rést a múlthetihez hasonló gyorsasággal kellene eltüntetni! A hétfői nap Amerikában ünnep, tehát örült iramú mozgással nem számolnék, ezért sem kellene nagyobb rés kialakítani, mert még a nyakunkon marad.
A s&p 500 az árbóc lehetőséggel ellentétesen kilépett a háromszögből, sőt ha a pénteki vissza-tesztszerűséget megnézzük, akkor még erőre is kaphat, ismét felkapaszkodva a 3k-s magasságba.
Visszatérve poloniex chartra, ebből a jelenlegi oldalazó mozgásból kettő elég gyorsan visszavert kilépési kísérletet láthatunk, ami csak fokozza a sötétben tapogatózást, de mégis a csökkenő irányú elmozdulásnak a lehetősége nagyobb, a beérkezés irányt figyelembe véve!


"4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!"


Napos: a tegnapi gyertyának lehetősége lett volna szembemenni az árral, de ha itt is figyelembe vesszük a Bitcoin Futures chart hétvégi zárvatartását, akkor lehet hogy ezzel se mentünk volna sokra mivel kialakul egy visszalépése kényszer, amely kényszer szépen vissza is fogja az árat.
Végül egy test nélküli gyertyát sikerült kialakítani, ami szerintem segítség a további csökkenő mozgásban, de én bízok a 9k-s fekete támaszban, figyelembe véve a kék csatorna tehát egy 10k-s zászló érdekeit.
Az rsi csíkra felvázolt 17k-s magasságot megcélzó elképzelés, egyelőre hozza az elvárt alsó zóna környéki oldalazást, de elképzelhető hogy kétszer ilyen hosszú oldalazásra lesz szükség, ha a szept.23.-hoz is igazodni kell!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: ekkora érdektelenség rég nem uralkodott, új vevők a láthatáron sincsenek, a régiek közül néhányan kipotyogtak, de talán bízva a szept.23.-ai bakkt indulás utáni pozitív folytatás lehetőségében kitartóan várnak, amely nyugodtságra talán az eladói oldalon látható, szintén csekély érdeklődés a magyarázat!
A shorts oldal 20%-os erősödést tudott összehozni az utóbbi egy hét alatt, viszont hogy valóban erősek legyenek még egy 200%-os erősödés is csak a minimum, de a fenyegető szándékot már jelezni tudnák. Erről a jelenlegi 8-9k környéki szintről könnyen kialakulhat egy akár 50%-os visszaesés, főleg ha ehhez hozzájárul a fedezet nélküli megbízása kitakarítása!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/JMzCxepJ/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/m30JPS0G/

"Hetes nézet: a múltheti gyertyára szerencsére nem ragadt át az azt megelőző heti csökkenő lendület, csak hát ez a múltheti kistestű le/fel szurkáló gyertya, sok mindenre alkalmas csak arra nem hogy segítse a továbblépést.  Viszont már az is egy nagy segítség, hogy nem erősíti az előző heti gyertyát és ha az előttünk álló héten, sikerülne egy nagyjából 1500$-os bika gyertyával, életet pofozni ebbe a lassan 2 hónapos oldalazó mozgásba, akkor talán végre sikerülne pozitív pályára állítani ezt a hullámvasutat!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XuKIhhmR/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/FeGMFj0C/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pZML7hFo/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/96etXXkO/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/T6H88cKA/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/w5tALHyI/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

A 2013-as ősz, a 2015-ös ősz és a 2017-es ősz  is pozitív időszakot eredményezett, ez várjuk 2019 őszétől is!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.02!

BTC, a fekete támasszal megjelölt dupla alj lehetőségből, már péntek este meg kellett volna érkezzünk az éjjel elért 9,800$-os magasságba, helyette beragadhatunk egy oldalazásba, amelyben a mutatóujjal megjelölt leszúrásnál az is eldőlni látszott, hogy az a lendületes csökkenő mozgás, ami szerda-csütörtök magasságában kialakult nagy eséllyel nem folytatódik.
Ezzel a tegnap éjjeli kiugrással tulajdonképpen semmit sem sikerült elérni, csak az utolsó pillanatban ismét egy váratlan húzással ráerőltetni valamit a chartra! Értelmet akkor nyerhet a tegnapi akció, ha annak célja a lila napos emelkedő trendvonalra történő visszakapaszkodás, de ezzel is csak az időt húznánk, mivel ha az a cél akkor itt a napos emelkedő trendvonal vissza-teszteléséről van szó, ennek pedig csak akkor van értelme, ha további határozott csökkenő mozgásra készülünk. Viszont ha meg is történik a vissza-teszt, amivel ugyebár ismét 10k fölé kerülünk, majd a folytatásból kimarad a határozott 10k alá visszanézés, akkor ismét nem vehető komolyan a kialakított helyzet. Ebből kifolyólag 10k fölött kialakulhat egy nagyjából 300$-os sávban történő oldalazó mozgás, amelyben talán a beérkezési irány segíti a továbbhaladást, de ha itt is közbeszólnak a bakkt érdekei, akkor messzire nem jutunk, viszont ez még mindig hasznosabb, mint az érdektelenség okán kialakult aug.10. környékén megkezdett úton tovább haladni lefelé.
Az a tény hogy Amerikában ünnepnap van, talán segíti a Bitcoin futures charton kialakított 100$-os rés eltüntetését, amelyet 9,700$ környéki visszanézéssel sikerülhet megoldani! 


"4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!"


Napos: itt a lehetőség, az akár 7k alá is benéző kék háromszögtől történő megszabadulásra, pontosabban a lendületes csökkenés megtörésére, ehhez csupán az órás idősíkon már felvázolt trendvonalra visszakapaszkodásra van szükség.
Viszont ehhez nem megfelelő egy akár a mai gyertyával történő határozott megérkezés,, itt a lila trendvonalnak határozott átlépésére van szükség, tehát vagy előtte megállunk és egy következő napi  lendületes mozgással megpróbáljuk átlépni vagy amire elég kicsi az esélye, egy mai lendületes megindulással 10,500$ körül zárjuk a napot.
Ellenkező esetben a támaszra megérkezés vagy a meg nem érkezés, továbbra is a kék háromszögnek megfelelő irányt erősíti!
Az rsi csíkra felvázolt elképzelésnek megfelelően, akár már ma megkezdődhetne a felső zónába történő felkapaszkodás, tehát ha a mai gyertya 10k magasságában tudna zárni, az egy tökéletes kezdő lökés lenne, majd jöhetne a következő napi hasonló gyertyával történő trendvonal átugrás, ez nagy valószínűséggel az rsi csíkokat is határozat emelkedésre kényszerítené. De ez a 2 nap még nem változtatna semmin, legalább egy hetes hasonló lendületes emelkedésben kellene tartani a mozgást.
Tehát az előttünk álló 3 hét, 1.  hetében jöhetne az alapozás, 2. hetében az építkezés és a 3 hétében pedig a rápihenés, de ez csak egy nagyon barátságos elképzelés, robbanásszerű emelkedést ettől sem várhatnánk 23.-a után, viszont ha a longs oldali pozíciószám szép csendben 30k fölé kúszik, ott már érdemes komolyan venni az esetleges kiugrási lehetőségeket.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a vevői oldalon változatlan a helyzet, továbbra sem tudni mik a szándékok, de talán az is megnyugtató, hogy nincs pánikszerű 20k környékét karcoló csökkenés. Amit látunk, az szerintem egy kivárós stratégia és ahogy egy pohár vízből, ha nem iszunk belőle a párolgás okán akkor is csökken a tartalma, úgy itt a vevői oldalon is néhányan elpárolognak, viszont jól látható módon a többség kitartóan vár! 
Eközben az eladói oldalon, addig is igyekeznek a zavarosban halászni, de itt is jól megfigyelhető, hogy semmiféle felesleges kockázatot nem vállalva, csak egy nagyon szűk kereteken belül mozognak! Tehát a június-júliust megelőző időszakban még ficánkoló short spekulánsok tábora visszavonulót fújt, viszont ha előbújnak a rejtekhelyeikről, azt a rózsaszín nyíllal is felvázolt módon valószínű látni fogjuk, de amíg ez nem történik meg, addig a napos idősíkra felvázolt kék csökkenő háromszög lehetősége is csak egy gyenge lábon álló elképzelés.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/Gjsn3F6X/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/sW8UQaoO/

Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/duHG3BGb/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/MCwuVORa/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ANKum62Z/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/U3TaPNAm/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/9WYMMPNq/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/w5tALHyI/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ha eddig nem ment, most miért igen!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.03!

BTC, lazán átgyalogoltunk a piros háromszögön, ami a reggeli órákban még kétséges volt, de a háromszög 9,775$-os támaszának áttörése után simává vált a 10k fölé utazás. A tegnapi napot 10,421$-os szintre felszúrással zártuk, viszont ezt megelőzően elég határozottan átszaladtunk a napos trendvonalon, tehát nagyjából ott vagyunk ahonnan 28.-án bezuhantunk. Éjjel 3 környékén egy gyengécske leszúrással vissza-tesztszerűséget láttunk a trendvonalra, majd egy ismételt felszúrással 50$-ral feljebb kerültünk a tegnapi záráshoz képest.
Tehát azt állapíthatjuk meg, habár elég szép utat tettünk meg a tegnapi nap folyamán, egyelőre még nagyon billeg a léc sikerül-e megkapaszkodni trendvonal fölött, de még inkább fontos a szürke zónából ne pottyanjunk ki csökkenő irányba!
Én jobban örültem volna ha nem szaladunk ilyen magasra,  hasznosabb lett volna 10,100-200$ környékéről vissza-tesztelni a piros háromszöget. Ezzel remélhetőleg most már nem próbálkozunk és ha már megérkeztünk az ellenállási zónába, illetve a napos trendvonal fölé, lépjünk eggyel feljebb a 11k-s ellenállásra!
Jöjjön a dolog negatív oldala, ami a hétvégi mozgások után természetesen a Bitcoin futures 9,700$ magasságában nyitva hagyott apró rése, ezen talán még át is léphettünk volna, de sajnos a tegnap délutáni nagy fellángolásban nyílott egy komoly 500$-os rés, ami sajnos túl nagy szakadék ahhoz hogy a hét hátralévő napjaiban ne okozzon fékező hatást! Tehát ha úgy dönt a mozgás, hogy ezt el kell tüntetni, ahhoz egy legalább 500$-os visszalépésre van szükség, ami a poloniex chart háromszögének vissza-tesztelését jelentené! Viszont ez ismét egy olyan akció lehet, amivel áremelkedést fékező hatást lehetne kiváltani, már csak az a kérdés, ennek van-e köze a szeptember 23.-ai bakkt induláshoz.


"4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!"


Napos: az rsi csíkok komolyan megindultak felfelé, úgy ahogy azt a rózsaszín 17k-s célkitűzéshez felvázoltam, de ahhoz hogy ez valóban sikeresebb küldetés legyen még sok a dolog! Ha a tegnapi határozat emelkedéssel ráléptünk valami pozitív útra, akkor az nem passzol abba a gondolatmenetbe, hogy a bakkt indulás előtt direkt visszafogott az ár, esetleg a 3 előttünk álló hét még akkora távolság. amibe akár egy 14k esetleg 17k-s felszaladás és annak korrekciója is belefér!
A csökkenő irányba fenyegetőző ék lehetőséget kivettem a chartról, helyére került egy háromszög, ami egy méretes árbóc lehetőséggel kecsegtet(hasonlóan a kék csatorna általi zászló lehetőségez) , ennek siker minimum 17k, max 20k-s célt kellene jelentsen.
Tehát ha a tegnapi lendületes emelkedés folytatódik, akár 2-3 napon belül el is hagyhatnánk ezt a háromszöget, ami tökéletes rsi csíkok felülre megérkezését jelenthetné, ahol kb egy hetes aktív időszak a 17k-s célkitűzést is megvalósíthatná!
Ezzel a tegnapi kiugrásszerű emelkedéssel, csak pozitív lehetőségek maradtak a charton, de sajnos még egyik sem annyira konkrét, hogy biztosan lehessen rá építkezni, mindenesetre bizakodásra adnak okot!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: tegnap megmozdult a vevői oldal, ennek hatására az árat is emelkedésre ingerelték, de még várjunk az örömtáncokkal,mert lehet hogy csak egy napos fellángolás és az a chartra felvázolt mozgóátlag  vissza-teszt még hátravan. Ennél a chartnál nincs nagy jelentősége a mozgóátlagoknak, de ha visszamenőleg megnézzük, akkor az utóbbi 3 fekete nyilall megjelölt felszúrás után a 200-as mozgóátlagról komolyan visszafordulás látható. Az aug.9.-ei csúcsnál hiányzik a felszúrás, talán pont azért mert a 200-as mozgóátlagot mögöttünk hagytuk, tehát ha fordult a kocka és ezt a mozgóátlagot most felülről szurkáljuk, hasonlóképpen a 2017-es csúcsot megelőző időszakhoz, akkor végre elérhetünk egy olyan ponthoz, ahol már nem a vevői szándékokon, hanem azokon a bizonyos nagy bálnákon múlik hova kerül az új ATH!
Az eladói szándékoknál kisebb visszalépés látható, tehát a vevői oldalon látható emelkedésre ellentétes reakció érkezett, amely szintén nem egy arra utaló mozzanat, hogy az eladói nyomástól tartani kellene. Tehát itt továbbra is betegnek látszik a kék lufi és ha a folytatásban egy olyan 5k-s visszaesés következik, amit a zuhanó lufival is jelzek, ott már nagyon elvakult szándékú eladónak kell lenni ahhoz, hogy komolyan vehető legyen a kísérlet.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/DENJ7XwK/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/fanPdY7w/

"Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tXksW6Lv/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ImCIYm6j/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/jq3IaXeV/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/U3TaPNAm/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/ncahkkFF/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/w5tALHyI/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Megnövekedett érdeklődés, de milyen indokkal!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.04!

BTC, pozitívnak látszó, de mégis érdekes dolgok történnek itt a charton, pl. tegnap délelőtt miért kapott szerepet a napos emelkedő trendvonal, majd arról minek hatására sikerült átszaladni a szürke ellenállási zónán és a tegnap éjjeli 10,700$-os fordulat után, mi indokolta a 10,150$-os szintre történő méretes leszúrást.
Az utóbbira, tehát a leszúrásra magyarázat lehet a Bitcoin Futures 10,070$-os szinten nyitva maradt rése, csak hát ennek a leszúrásnak nyoma sincs a futures charton, de máshol sem, ebből kifolyólag nem vehető komolyan ez a csak poloniex charton látható eltévedés.
Lényeges dolog a szürke zónában történtek, méghozzá a piros ellenállásra történő vissza-teszteléssel, ami ha ismét nem egy kamu történet, akkor a szürke zónából a 11k-s ellenállást kellene eljuttassa az árat! Problémát most is a Bitcoin Futures chart réseiben látom, ezekkel több probléma is van, méghozzá hogy 12k magasságába is fel kellene kapaszkodni, ami egy örömteli probléma. Viszont a 10,070$-os, illetve egy kicsit lejjebbi 9,700$-os szinten nyitott rések már egy olyan visszafogó tényezők, amelyek a 11k-s nem is olyan messzi célkitűzés sikertelenségéhez vezethetnek és akkor itt van még a 8,475$-os szinten júniusban nyitva maradt rés, amit még azelőtt el kellene tüntetni mielőtt rálépünk egy komolyabb felfelé vezető útra. Tehát ha itt nincs rés, akkor nincs visszalépésre okot adó indok, ez akár egy 20k környéki hosszabb megkapaszkodást is eredményezhet!
Az aug.29.-ei dupla alj, illetve a 2 nappal későbbi mutatóujjal megjelölt leszúrás, szinte pontosan megegyezik a július 27-30 között kialakított mozgással, ennek köszönhetjük az akkori 12,300$-os szintre történő felszaladást. Jelenleg még csak a 10,700$-os magasságba sikerült eljutni, de a szürke ellenállási zóna, a 12,300$-os túrában is csak egy pihenő szintet jelentett és egy hasonló konkrét vissza-teszt után, mint amit most a piros ellenállásra is láthatunk, jött a végső roham!
A jelenlegi mozgásban nem gondolnám hogy elérjük a 12,300$-os szintet, bőven megelégszünk egy 11,700$-os csúccsal, lényeg annyi hogy a 11k környéki ellenállási zónából csökkenő irányba ne pottyanjunk ki, különben az azt követő történéseket ismét ráfoghatjuk a nyuszira!


"4 órás idősík, legalábbis idáig elég jól összefoglalta a történteket, tehát ha csak a 14-es mögöttünk hagyott ciklust nézzük és a gyertyákra rajzolt körökkel sikerült jól elválasztani, melyik ciklushoz, milyen irányú gyertyamozgás tartozik, akkor ez talán a folytatásban is működik, de csak az látszik nagy valószínűséggel biztosnak, hogy szept.8. magasságában záródhat a 15-ös ciklus! Ahogy az előzőekben most is 3 lehetőség van, vagy a 14-esben mozgásnál már felvázolt lila görbét követő viszonylag jelentősebb csökken mozgás, esetleg egy a 9 és 11k-s szintek közötti oldalazás, sőt egy hirtelen fordulattal még a 9k-s mélységből is kialakulhat egy határozottabb emelkedés 12,500$ környéki céllal, de ez egyelőre nagyon valószínűtlennek tűnik!"


Napos: biztató ez utóbbi napokban kialakított fordulat, de még nagyon gyerekcipőben jár ez a történet, ami még tökéletesen alkalmas a botladozásra! A csökkenő irányú kék ABC hullámot 30.-án zártuk, tehát ha most felfelé minimum egy hasonló ABC hullámban gondolkodunk, annak a célját valahol az előző B hullám 10,942$-os csúcsa fölött kell keressük, viszont ha már ilyen konkrét a 30.-ai fordulat, akkor megérdemelnénk egy minimum 11,700$-os magasságot!
Ha a 11k-s ellenálláson fennakadunk, akkor azt is mondhatnánk, fennakadtunk egy fordított fej-váll lehetőség vállvonalán, ami abból a szempontból jó hír, hogy lesz egy 12,500$-os magasságot megcélzó lehetőség, viszont ezt megelőzően a 11k-s ellenállásról a jobb váll kialakítása érdekében visszalépési kényszerbe kerülünk, azonban ezzel megoldható Bitcoin Futures chart 10,070 esetleg a 9700$-os nyitott réseinek problémája.
A tegnap chartra kerülő kék háromszög ellenállása, 11k magasságában kaphat egy újabb alátámasztást, majd ha valóban szerepe lesz a fej-váll elképzelésnek és annak jobb válla a 9,700$-os szintre visszanéz, az még mindig a kék háromszög 9,400$ környéki támasz elérése fölött van, tehát a kék háromszög, illetve az ennek köszönhető árbóc lehetőség, azzal hogy nem lépünk vissza a háromszög támaszára, tökéletes kilépést megelőző szituációba kerül!
Itt kicsit előreszaladva az időben, ha a fej-váll is passzol és a futures rések alul-felül eltüntetésre kerültek, akkor ha szemelőt tartjuk a szept.23.-ai bakkt indulást és ennek pozitív hatása lesz a jövőbeni mozgásra, az 11k magasságából kellene elrajtoltassa az új ATH-t kialakító történetet!
Az rsi csíkon látható a történésekhez egyenlőre nem tudok mit hozzáfűzni, csak az hogy túl tökéletes, de az eredménye nulla, ha nem vált ki olyan hatást, mint az áprilisi és májusi hasonló mozgásnál, viszont ha megnézzük a június-júliusban várt hasonló elképzelést, ahol 20k volt a cél nem jött össze, ennek ellenére mégsem nevezhető kudarcnak, csak sokkal többet vártunk az előzményekből kiindulva, de azzal hogy kijelölésre kerül a bakkt indulás időpontja, minden újrarendeződött az igényeknek megfelelően.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: mindkét oldal hasonló kiugró teljesítményt tudott tegnap felmutatni, a vevők oldaláról ezt még indokoltnak is tartom, mivel elég pozitív napok vannak a hátam mögött, az eladói oldalon ez inkább csak egy védekezés, ami mögé csak megbízásokat tudok elképzelni, talán azzal a szándékkal hogy a bikák igyekezetét megpróbálják visszafogni! Ezt az árvisszafogási kísérletet, csak a bakkt indulása előtti féken tartása érdekében tartom indokoltnak, egyébként ha már az eladói igyekezet lassan 2 hónapja a béka feneke alá szorult, miért most egy ilyen fontosnak tartott időpont előtt igyekezne feléleszteni a shortolási vágyat.
Long charton egy 9k-s kiugrási lehetőség kapujában, tökéletes kezdőlépés eredményezhet a tegnapi akció! Short charton látható hasonló kiugrás célja, talán a 15k magasságában húzódó ellenállási zóna, ahol ha szerencsénk van kifullad a történet és remélhetőleg kiderül, hogy ez ismét csak egy megbízásokkal kitömött árvisszafogási kísérlet volt!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/iZto8cXo/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/ARCNx3r6/

"Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/s6X3dgNg/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/d9hqOju9/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HJ4jbVdF/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/U3TaPNAm/
https://www.tradingview.com/x/rKjn9efL/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/aaz4642e/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/Cdv6DEx2/
https://www.tradingview.com/x/6xRHEKcs/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

A jó lehetőség, lehetőség, a lehetőség szétverésére!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.06!

BTC, ismét kimaradt egy nap, ennek ellenére nem maradtunk le semmiről, inkább erősödött a felfelé továbblépési lehetőséget! A hetet ezer dolláros erősödéssel kezdtük, majd kisebb korrekciós visszalépés után megrekedt a történet, ennek ellenére csökkenő irányú fenyegetettség nem alakult ki, sőt ha az emelkedő háromszöget nézzük, akkor a hétvégét akár további ezer dolláros elmozdulás is követheti.
Végre egy olyan emelkedő háromszög, ami a trenddel megegyező irányba nyújt be továbblépési igényt, de ennek ellenére sem lesz egyszerű feladat, mert ha az utóbbi hetek látványos árvisszafogó akciói nem véletlenül alakultak úgy ahogy, akkor ebbe az ezer dolláros lehetőségbe is bele kell hogy nyúljanak.
Elég hatékony belenyúlási lehetőség lenne, ha a háromszögből  kilépés után a 11k magasságában húzódó elállási zónát nem tudnánk átlépni, esetleg abból egy hirtelen fordulattal csökkenő irányba következő nagyobb elmozdulás,  visszaverve ismét a 10k-s szintre az árat!
A háromszögből kilépés erősséget növelné, ha a jelenlegi ellenállás érintés után kicsit visszanézne az ár, majd még a háromszög támaszának érintését megelőzően, ahogy a rózsaszín nyíl is mutatja, megpróbálunk minél jobb eredményt elérni! Tehát ha most ez a kisebb visszalépést sikerül megvalósítani, akkor nem lesz szükség a háromszögből kilépés utáni vissza-tesztre, ellenkező esetben ha most kilépünk, akkor könnyen előfordulhat hogy a 11k-s ellenállásról vissza-tesztre van szükség és mivel ez a barna ellenállási zónából történne, annak nagyobb negatív következménye is lehet.
Ezzel az emelkedő háromszöggel maximális siker esetén az a 12k-s magasság is elérhető, ami a Bitcoin Futures charton egy 4 hete nyitva hagyott rés tudna eltüntetni, ez nagyon szuper, csak hát közben 10k környékén szintén mögöttünk hagytunk egy nagyobb rést. Tehát ahol jelenleg vergődünk és ígéretes lehetőségre várunk, az egy csapda helyzet is lehet és ez így tökéletesen alkalmas arra, hogy nagyobb sikert ne tudjunk elérni.


4 órás idősíkon a 15-ös ciklusban egy elég veszélyes és látványos visszaesés lehetőséget sikerült elkerülni, ezt jelezte volna a rózsaszín görbe. Nagyjából 2 nap van hátra a 15-ös ciklus zárásából, amely még a zöld felfelé mutató görbét is kitöltheti, ha ez nem sikerül és a hátralévő két napban, tehát a hétvégén bealszik a történet, akkora 14-es ciklushoz hasonlóan oldalazással zárunk és ezzel továbbra is fenntartjuk a bizonytalanságot.
Az órás idősíkon felvázolt emelkedő háromszög, a zöld görbe sikerét valószínűsíti, ami ugyanolyan 3 ciklust eredményez, mint az a 10,11 és a 12-es ciklusoknál is láthatunk, de ez nem azt jelenti hogy megoldódott minden probléma, csupán annyit hogy az emelkedő háromszögből nagy eséllyel sikerrel zárul!
Azt hogy mi következik a 16-os ciklusban, lehet találgatni én a bakkt indulását veszem figyelembe, de mivel ez a ciklus zárás 18.-a környékére esik és ha tényleg direkt visszafogott az ár hetek óta, akkor remélhetőleg legrosszabb esetben egy oldalazással húzzuk az időt, majd ezt követően a 17-es ciklusban jöhetnek viharos mozgolódások. Viszont ha mégis rosszul sülnek el a dolgok és ki kell elégíteni a Bitcoin futures réseinek igényét, na meg persze a bakkt indulását megelőzően, a minél olcsóbb annál jobb stratégia lesz a nyerő, akkor visszatérhetünk a 10k-s kerek szintre.


Napos: érdekes a helyzet, mert ha az rsi csíkra felvázolt elképzelésből indulok ki, akkor itt az ideje belekezdeni a 17k-s túrába! Ebben a megindulásban segítség lehet az órás emelkedő háromszög lehetőség, amellyel tökéletes kilépés biztosíthat itt napos nézetben a kék háromszögből, ami ugyebár egy 10k-s árbóc lehetőséggel hozhatná a kirobbanó sikert. Tehát itt már csak az a kérdés, a szeptember 23.-ai bakkt indulás mennyire hátráltató tényező, ezen látszólag tökéletes lehetőség sikerében.
A 9k környékén húzódó szürke támasz zóna elérésére 4 konkrét kísérlet is volt, sajnos egyik sem járt sikerrel! Azért sajnos, mert ennek a zónának szerintem nagyon fontos támasz szerepet kellett volna betölteni, de még óvatosan a fogalmazással, mert ha valóban a bakkt indulásával váltjuk meg a világot, azt megelőzően még rengeteg idő áll rendelkezésre, akár ezen zóna meglátogatására is.
A június 26.-ai 14k-s csúcsot elérő mozgás korrekcióját követően megrekedtek az álláspontok, ennek eredménye a kék színnel látható háromszög, amelyen belüli mozgás akár az egész szeptembert is végigkövetheti, de ezt remélhetőleg nem várjuk meg és ha most az órás háromszöggel nem is érünk el sikert, mert a napos háromszög ellenállásáról visszapattan az ár, az akár jó indokkal is történhet, feltéve hogy a háromszög támaszáig nem nézünk vissza, ami így lehetőség a szürke zónába valamilyen módon mégiscsak megérkezésre! Szerintem menjünk sorba és az órás emelkedő háromszög lehetőségét hozzuk össze, még akkor is ha ezzel a napos idősík lehetőségeibe belekavarunk és itt igen jogos felvetés, hogy inkább a napos idősík lehetőségére kellene gyúrni, viszont ha meghatározó a szeptember 23., akkor úgyse tudunk mit tenni, de legalább egy követhető történetben maradunk!
Visszatérve az rsi csíkra, a 17k-s elképzelés a jelen helyzetet figyelembe véve jó eséllyel indul, de ha azt szeretnénk, hogy a káposzta is megmaradjon és a kecske is jóllakjon, na meg a lehetőség ismét ne kerüljön a kukába, talán egy max 14k-s, esetleg egy 12-13k közötti vészmegoldással kellene valahogy mégiscsak megoldani ezt a sokismeretlenes egyenletet!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a longs chart mozgása elég látványos emelkedésnek indult, de érdekes és egyben meglepő lenne, ha ezzel a lendülettel a 9k-s háromszög mélységét figyelembe vevő folytatást is megvalósítaná. Viszont ha mégis összejön és az ár megreped a jelenlegi szinten vagy akár egy-két ezer dolláros elmozdulást mutat, az azt valószínűsítheti, hogy megfelelőképpen elő van készítve egy jelentősebb kiugrás! Természetesen itt az eladói oldalnak a viselkedése is befolyásolja a várható sikert vagy sikertelenséget, mindenesetre az a tény hogy a maciknak elég mélyről kell visszakapaszkodni, ezáltal talán a bikák van lépéselőnyben.
A shorts oldal igyekszik tartani a lépést, de mivel a helyzetük elég szorult, én úgy gondolom ismét csak a megbízások száma növekedik és talán ahogy a rózsaszín nyíllal is felvázoltam 15k környékéről takarításnak leszünk szemtanúi. Ha ez még a szeptember 23.-hoz is kapcsolhatunk és összefüggnek a dolgok, akkor elérhet ahhoz a ponthoz a történet, ahol nagyon nagy meglepetésnek kell történnie ahhoz, hogy az ár tekintetében ne egy pozitív végkimenetű mozgás vegye kezdetét!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/nDv0zL5I/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/SMGNd8fc/

"Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/psGNTNOy/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/r6BUtpxe/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/N1JMRYJ0/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/U3TaPNAm/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/QrO9KubO/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/IVi4iEYF/
https://www.tradingview.com/x/7J5HMv28/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Cél nélküli időhúzós lézengés!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.07!

BTC, semmi különös csak egy olyan húzás, ami szerintem a muszáj kategóriába tartozik, ha egyszer az a cél hogy a bikák ne kapjanak egyelőre zöld jelzést. Tökéletes emelkedő háromszög lehetőségbe kerültünk tegnap délelőtt, amelyből a 11k ellenállás fölé sikerülhetett volna eljutni, majd azon megtámaszkodva mehetünk volna tovább.
Ismét egy olyan történés, amit nem lehet, nem a szept.23.-ai Bakkt induláshoz kötni és hogy nem véletlen műve, azt a shorts pozíciók a semmiből megnövekedett száma is jól mutatja. A rózsaszín nyíl követése, tehát a tegnap reggeli ellenállásról egy kisebb korrekciós visszalépés pont ennek a zuhanásnak elkerülése érdekében lett volna fontos, de hogy ennek is legyen jó oldala, már az is egy pozitív történés, hogy nem értük el a barna ellenállási zónát!
Én azt látom, hogy itt nagyon óvatosan és jól átgondolt módon terelgetik az árat, az alakzatokból kilépés követően még időben megrántják a gyeplőt, vigyázva arra hogy ne érjük el azokat a zónákat, ahol sokan gondolhatják ugyanezt, tehát a kelleténél jobban nem dől be a történet.
Benne vagyunk a hétvégében, ilyenkor elkönyveljük hogy a Bitcoin Futures 10,420$-os szinten zárta a hetet, de ezt megelőzően egy leszúrás sikerült összehozni 10,230$-ra. Viszont kettő leszúrás is kialakult a zárást megelőző órákban, a nagy igyekezet talán a hét elején kialakított rést igyekezett bezárni, nem sikerült ebből arra gondolok, hogy a hétfői nyitás csökkenő irányba löki meg az árat, megoldva a rés problémát(talán a 9,700$-os rést is ), de nyitva hagyva egy újabb rést csökkenő irányba, ezt azonban ha összerázódtak a fogaskerekek akár másnap reggelre vissza is dolgozhatják.
Tehát azzal számolok, ha a hétvégén látunk is kilengéseket, a hétfői nyitásra 10k környékén folytatódik a sztori és ha továbbra is a bakkt igénye irányítják a történetet(ez csak saját összeesküvés elmélet), akkor sok jóra ne számítsunk, talán ezer dolláros elmozdulások is belefér, de ez csak egy cél nélküli időhúzós lézengés!


4 órás idősíkon meg kell újítani a tegnapi gondolatmenetet. mivel ezzel az árlenyomós tegnapi történéssel, szerintem egyértelművé tették, hogy a zöld görbén belül nem lesz 12k környéki zárás, csak egy hasonló oldalazás megerősítő piros karika, ami a 14-es ciklust is jellemzi. Tehát hétfőn a 16-os ciklusban átlépve nyithatunk egy új fejezetet, erre egyenlőre még nincs elképzelés melyik irányba mehetünk tovább, de ha a bakkt érdekeit nézzük akkor semerre, tehát elképzelhető egy 3. fájdalmas oldalazó ciklust kell végigszenvedjünk az előttünk álló 16-os ciklusban!
Ezektől a ciklusoktól már ideje lenne megszabadulni, ehhez azonban egy az utóbbi két-három hónap problémáit megoldó történésnek kellene következnie, ami az én elképzelésemben csak egy a 2017-es csúcsot megdöntő mozgás esetén következhet be, esetleg a tavaly novemberben látott nagyobb bezuhanás esetén, amire sok indok nincs, de ez a csökkenő háromszögre hajazó kék ellenállás alatti mozgás egyelőre ennek a lehetőségét is valószínűsítheti.


Napos nézetbe csak kicsit tudott  belerondítani a tegnapi gyertya, ennek semmilyen formája sincs és mindkét irányba tüskét rajzol, tehát ez csak olyan valahogy fussunk neki a hétvégének előkészítő gyertya, nehogy valaki rosszban vagy jóban sántikáljon.
Ez kinek lenne rossz, például a Bitcoin futures használóinak, aki tuti nem szeretnének kimaradni árbedőlés esetén egy kövér shortolási lehetőségből, illetve abból se ha a hullámvasút legmagasabb csúcsa irányába megindul a szekér!
Talán még a 10k-s hétvégi visszanézés belefér abba a kategóriába, ami az rsi csíkra felvázolt, felső zóna környékén tartja az aktivitást, viszont ez akár a szept.23.-ig tartó nagyobb problémám belül csak egy kisebb probléma, de mivel része a problémának rombolni képes.
A kék háromszögön belüli remélhetőleg utolsó a mozzanatként zártunk egy kék csökkenő ABC hullámot, de mivel a sorozat nem szakadhat meg, felfelé kellene hasonlóval jelentkezni vagy egy sokkal hatékonyabb Elliott hullámmal megcélozva  17k környékét. Ha megnézzük, abc hullámra a kék háromszögön belül már nincs lehetőség, csak kilépve belőle valahol 11k fölött tudna  ABC hullám zárni, tehát ez egy apró jel, ami arra utal a kék háromszögön belüli mozgás napjai megvannak számlálva.
Ezt a gondolatmenetet folytatva, a tegnap kialakított gyertya mégse véletlen, csak egy b hullám kialakulásában segédkezik és ha nem tévedünk nagyot, akkor a hétfői nyitás követően megtudjuk ez mennyire életképes elképzelés, de itt legalább az történhet, ami a tegnapi órás idősíkon rózsaszín nyíllal megjelölt háromszögön belüli fontos mozzanatnál kimaradt.
Tehát ha itt a háromszögnek és az általa kialakított árbóc lehetőségnek köszönhetően elkezdődik egy néhány hónapos pozitív irányba mozgás, aminek ezáltal köze lehet a bakkt indulását megelőző történések formálásában, akkor abba 23.-ig még bele kell férni egy a rózsaszín nyíllal is megjelölt határozott háromszögből kilépésnek, majd az arra történő vissza-tesznek.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a vevői oldala nem okozott semmilyen pánikot a tegnap esti kisebb bezuhanós történet, de talán a felszúrás ennek volt köszönhető, viszont ez a felszúrás nagyon nem kellett volna hogy itt megjelenjen, mert ha ez annak a sorozatnak a része, amelyek előzőleg fekete lefelé mutató a nyilakkal lettek megjelölve, akkor a szept.23.-ig tartó időszak gyászosra is sikeredhet! Erre megfelelő válasz az aktivitás további növelése, tehát mindenképp a tegnapi gyertya fölé kellene zárni, ha szeretnénk elkerülni nehéz pillanatokat.
Shorts oldalon meredeken törünk felfelé, ez a meredek fal a semmiből alakult ki, furcsa módon akkor amikor az ár ismét összeszedhette volna magát, tehát nem meglepő az a gondolat, hogy ezek a történések nem sorolhatóak véletlenek kategóriába. Ezt követi az általa felvázolt elképzelést, ami arra a gondolatra épült, hogy a szept.23.-ig a hátralévő néhány hétre miként lehetne befogyasztani keretek közé az árat. Tehát én úgy gondolkodtam, hogy itt megbízások számának növelésével ez tökéletesen végrehajtható, viszont hogy mennyire volt életképes az elképzelés, az csak utólag derül majd ki, például egy határozott 15k környékéről történő esetleges fedezet nélküli pozíciók kitakarításával vagy ha a vevői oldalon olyan hirtelen aktivitás növekedés történik, ami arra kényszeríti a spekulánsokat, hogy újra gombolják a kabátot és szálljanak fel a másik irányban tartó rakétára!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/SVwc6qJ3/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/DeTmmvI1/

"Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!"



Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/spYkHJmP/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/L7Ena4dq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IA3lKQlw/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/8r7e3IlZ/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/76fSpUv0/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/szeQGO8g/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Nem megy senki, sehova, ez a parancs érik a narancs!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.08!

BTC, sok értelme nem lesz a mai körképnek, de azért járjuk körbe a lehetőségeket és zárjunk ki néhány tévútra vivő elképzelést!
Induljunk ki abból hogy napos tekintetben jó irányba haladunk, ez nem feltétlenül igaz az órás történésekre, itt inkább a bátor kereskedők vadászhatnak, viszont annyi az értelmetlen húzás hogy nem könnyű elejteni igazán nagy vadat. Az utóbbi nagyvad a felfelé mutató háromszög lett volna, de sajnos a vevői oldal elsiette a kilépést, ennek eredményeként be is zuhant az ár. Talán szerencsénkre a szürke zónában megkapaszkodtunk, de nem biztos hogy megússzuk a hétfőn nyitást, ha a Bitcoin Futures chart történéseihez is alkalmazkodni kell!
Futures charton csökkenő irányú elmozdulással kellene nyitni, ha ez a szokásos 500$-os rést eredményezi, az semmi meglepetést nem okoz, de remélhetőleg ez az irány nem uralkodik el egész hétre, csak néhány órára, esetleg egy napra!
Poloniex chartra visszatérve, a háromszög lehetőséget szétverő zuhanás és az azt követő 2 napos enyhén emelkedő mozgás, egy fordított zászló lehetőség esetén a kerek 10k-s szintre lökheti vissza az árát még a ma éjjeli nyitást megelőzően, ezzel a Futures igényeit is kielégítve. Tehát ha ez a fordított zászló lehetőség sikerrel jár, akkor egy nagyjából 641$-os visszaesést kell lássunk, ez már napközben is összehozható vagy egy hasonló hirtelen utolsó órákban bezuhanó gyertyával, olyannal mint amivel ez a dráma is kezdődött!


"4 órás idősíkon meg kell újítani a tegnapi(pénteki) gondolatmenetet. mivel ezzel az árlenyomós tegnapi történéssel, szerintem egyértelművé tették, hogy a zöld görbén belül nem lesz 12k környéki zárás, csak egy hasonló oldalazás megerősítő piros karika, ami a 14-es ciklust is jellemzi. Tehát hétfőn a 16-os ciklusban átlépve nyithatunk egy új fejezetet, erre egyenlőre még nincs elképzelés melyik irányba mehetünk tovább, de ha a bakkt érdekeit nézzük akkor semerre, tehát elképzelhető egy 3. fájdalmas oldalazó ciklust kell végigszenvedjünk az előttünk álló 16-os ciklusban!
Ezektől a ciklusoktól már ideje lenne megszabadulni, ehhez azonban egy az utóbbi két-három hónap problémáit megoldó történésnek kellene következnie, ami az én elképzelésemben csak egy a 2017-es csúcsot megdöntő mozgás esetén következhet be, esetleg a tavaly novemberben látott nagyobb bezuhanás esetén, amire sok indok nincs, de ez a csökkenő háromszögre hajazó kék ellenállás alatti mozgás egyelőre ennek a lehetőségét is valószínűsítheti."


Napos: ahogy már említettem napos tekintetben jó irányba haladunk, de ahogy mostanában megszoktuk, ilyen simán nem szoktak megoldódni a dolgok, tehát habár jónak látszik a lehetőség és hasonlít a 8k, 14k-s szinteket megtámadó áprilisi-májusi lehetőségekre,a július végi sikertelen próbálkozás is lehűtötte a kedélyeket.
A július végi rsi csíkon látható sikertelenség magyarázható a gyertyák által kialakított kék háromszöggel, ami még most is közbetud szólni, ahogy már pénteken a 10,900$-os szinte történő felszúrással közbe is szólt! Remélhetőleg itt nem sietjük el a dolgot, ahogy az órás emelkedő háromszögnél sajnos megtettük, tehát a rózsaszín nyíllal felvázolt módon visszanézünk 10k környékére, majd onnan próbálunk talán 12k környéki magasságba eljutni.
Az rsi csíkon kék apró nyilakkal ismét hasonlatot keresek, amely hasonlat hiányzik a július végi sikertelen szitunál, de kialakulhat a jelen mozgásnál, feltéve hogy a jövő hét nem örvendeztet meg minket meglepetéshegyekkel!
Tegnap az egyik YouTube-os elemző videójában, több alt esetén csökkenő ékre hívta fel a figyelmet, tehát azt jelenti, ezekből kilépve kisebb emelkedést kellene lássunk. Én ezeket az ékeket nem nagyon látom, pontosabban rá lehet rajzolni a napos mozgásra, de például az ETH esetén már augusztus 20.-a magasságában el kellett volna hagyni ezt az éket és nagyjából 260$-os magasságba erősödni, majd jelenleg is ebben a magasságban várni hogy gondolkodik a Bitcoin. Viszont ha már ebben az ékben lejjebb csúsztunk, akkor némi önállóságot kellett volna belevinni a történetbe és többet mutatni a jelenlegi oldalazásnál! https://www.tradingview.com/x/nkDXMEgU/
Tehát ha az altok emelkedésre várnak, akkor ehhez a Bitcoinra is szükség lehet, itt már csak az a kérdés, mit szabad és mit nem a bakkt indulását megelőzően! Kicsit engedve a gyeplőn, ami a Bíitcoin esetén a 12k-s magasságot jelentheti, erre ha az altok is rácsatlakozhatnak, talán egy 20-30%-os emelkedést elérhető!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: vevői oldalon a 6.-ai kisebb felszúrás után megtorpantunk, ez talán a hétvégével magyarázható, tehát még egy nap haladékot adhatunk a pénteki felszúrás megdöntésére, különben jöhetnek a bajok. A baj nem tudni mekkora lehet és még az sem biztos hogy baj, ha ide is bekapcsolódhat a bakkt-hoz köthető gondolatmenet, tehát ha a pénteki felszúrást hasonló folytatás követi mint az előzőekben fekete lefelé mutató nyilakkal megjelölt esetekben, akkor elérték a céljukat és megfelelőképpen sikerült visszafogni a bikákat.
Shorts oldali mozgásban egyelőre töretlen a lendület, viszont ha megnézik az utóbbi két nap ármozgását, nem úgy tűnik hogy ez a shorts oldali emelkedéshez árcsökkenés társulna, tehát csak a megbízások száma növekszik, illetve ha rágyúrnak az órás idősíkra felvázolt fordított zászló lehetőségre, akkor még a 15k környéki ellenállási zónába is megérkezhetnek! Ebbe a zónába megérkezve ha nem komolyak a szándékok, akkor egy felszúrást kellene lássunk vagy egy  hirtelen elvágott gyertyára, másnap visszaeséssel válaszolni!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/X3e2v46u/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/J92m02tq/

"Hetes nézet: az rsi csíkon látható határozott csökkenő mozgást nem tükrözik a gyertyák, mivel azok beálltak egy oldalazó mozgásra. Viszont a kezdeti lépéseknél volt néhány felszúrás, amelyek a 9k-s támasszal kiegészülve egy rózsaszín csökkenő irányú háromszög lehetőséget rajzolnak a chartra, ami igaz hogy ellentétes irányú a trenddel, de mégis a mozgóátlagokra történő vissza-teszt lehetőségét erősít!
Itt ismét előjöhet az a gondolat, amire egy szürke csökkenő irányba mutató nyíllal is utalok, tehát hogy a június 2. hetében kialakított 9k-ról 14k-ra felszaladó mozgással túltoltuk a biciklit, ezáltal kimaradt egy fontos korrekciós visszalépés.
Abban az esetben ha maradunk 9k fölött és kialakul az a feltéve elmozdulás, amit a kisebb idősíkokon is boncolgattam, akkor a háromszög 5k-s mélységét figyelembe vevő folytatás esetén is csak a júniusi 14k-s csúcsot tudjuk elérni. Tehát kialakul egy széles oldalazó sáv, amelyből a kilépési esélyeket erősíti az emelkedő trend és ha a hónapokkal ezelőtt felvázolt fekete nyilakkal nem tévedtem nagyot, akkor elég komoly esélyek lehetnek a 2017-es csúcsba megérkezésre. De itt se kellene túltolni a biciklit és a korrekciós visszalépést kialakítani, tehát valószínűsíthető hogy egy gyors mozgással 34k-ra is felszaladhatunk, szemben egy okos korrekciós visszalépést követő, akár 50k-s lehetőséggel!"



Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LP8xLDzn/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ysw76FEu/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MB4qLKIy/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/8r7e3IlZ/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/76fSpUv0/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/szeQGO8g/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Óvatosan kezdjük a hetet!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.09!

BTC, a fordított  zászló lehetőség csatornájából 13 óra magasságában egy határozott 300$-os zuhanással kiléptünk, majd vártuk hogy ezzel a lendülettel tovább haladunk 10k irányába, de nem ez történt. A zuhanó gyertya 150$-os leszólást hagyott maga mögött, ami arra utalt hogy itt problémás lehet a lendületes továbbhaladás!
Jelenleg azt látjuk hogy ebben a csökkenő mozgásban sincs sok élet, inkább csak a súlya húzza lefelé, talán nem véletlenül ha az újabb csökkenő irányú háromszög megjelenésnek formálódása miatt egy-két napig  formálni kell még ezt az alakzatot!
Tehát ebből már most az látszik kirajzolódni, hogy itt inkább lassú csökkenő irányú csökkenéssel kezdünk, majd a hét további részében sem kell izgulni, marad a hetek óta érzékelhető kivárásos játék! Ez hogy miért történik így, arra a Bakkt indulását megelőző féken tartáson kívül jobb indokot nem tudok, de egyben talán azt is jelenti, hogy még az igazán nagyok sem tudják mit kezdjenek a bakkt-tal. Mert ha az lenne a fő indok, hogy minél alacsonyabb áron tudjanak beszállni, akkor ennél sokkal erősebben zuhanna az ár, illetve ha az indulás utáni  shortolási vágyainkat akarták kielégíteni, akkor pedig az új ATH irányában száguldanánk.
Ezen utóbbi két elképzelés megvalósítására még 2 hét áll rendelkezésre, ezalatt sok minden összehozható, de ezekből egyenlőre még csak a bizonytalanságot lehet kiolvasni és azzal számolni hogy ebben a két hétben vagy legalábbis az előttünk álló héten sok minden nem fog történni!
A csökkenő irányú háromszög megoldhatja a Bitcoin futures chart múlt héten nyitva hagyott résinek problémáját, de mivel ennek a háromszögnek még kellene legalább egy ellenállás érintés, egyelőre maradjunk a zászló lehetőség lassú mozgással történő célba érkezése mellett, a folytatás tekintetében remélhetőleg holnap vagy napközben, talán kapunk további ingereket.


"4 órás idősíkon meg kell újítani a tegnapi(pénteki) gondolatmenetet. mivel ezzel az árlenyomós tegnapi történéssel, szerintem egyértelművé tették, hogy a zöld görbén belül nem lesz 12k környéki zárás, csak egy hasonló oldalazás megerősítő piros karika, ami a 14-es ciklust is jellemzi. Tehát hétfőn a 16-os ciklusban átlépve nyithatunk egy új fejezetet, erre egyenlőre még nincs elképzelés melyik irányba mehetünk tovább, de ha a bakkt érdekeit nézzük akkor semerre, tehát elképzelhető egy 3. fájdalmas oldalazó ciklust kell végigszenvedjünk az előttünk álló 16-os ciklusban!
Ezektől a ciklusoktól már ideje lenne megszabadulni, ehhez azonban egy az utóbbi két-három hónap problémáit megoldó történésnek kellene következnie, ami az én elképzelésemben csak egy a 2017-es csúcsot megdöntő mozgás esetén következhet be, esetleg a tavaly novemberben látott nagyobb bezuhanás esetén, amire sok indok nincs, de ez a csökkenő háromszögre hajazó kék ellenállás alatti mozgás egyelőre ennek a lehetőségét is valószínűsítheti."


Napos: ami a június 26.-ai 14k-s kialakulása után történik, az 2017-ben egy hónap alatt szeptemberben lezajlott, a történet vége pedig ismerős, tartottunk egy veszélyes pihenőt novemberben, majd decemberben csúcsot fogtunk. Sajnos ennyire nyugodtan összefoglalni a történéseket csak utólag lehet, mindig óriási a bizonytalanság hogy a kialakul csúcsból milyen indokkal történik visszalépés.
Ha csak korrekciós szándékok vannak, akkor ez egy viszonylag gyors lefolyású történet, azonban ha bizonytalan a helyzet, akkor mint ahogy most is látjuk, sokáig nyúlik a rétes és egyáltalán nem biztos hogy megússza a rétes szakadás nélkül!
A szakadás mindenképp azt jelentené, hogy ez a lassan 3 hónapos történet negatív végeredménnyel, tehát akár a piros nyíllal is jelzett 4k-s zuhanással végződik. Pozitív szándékokra utaló jeleket, egyre valószínűbb hogy csak a bakkt indulását követően tudunk kapni, ezek a jelek ha azonnal nem is jelentkeznek, de a longs pozíciók számának jelentős növekedése előre jelezhet egy kiugrásszerű emelkedést.
Az rsi csíkra felvázolt elképzelésnek nagyon nem tenne jót az órás idősíknál boncolgatott csökkenő irányú elmozdulás, sőt ha a fordított zászlóval vissza is nézünk 10k-ra azt jó volna minél hamarabb megvalósítani és annál is gyorsabb tempóban visszatérni a 11k alatti zónába! Tehát ha gyors megoldás születik, akkor a rózsaszín nyíllal felvázolt fordulat kialakítása után, a csökkenő irányú háromszögből felfelé kilépést követően, talán sikerül kicsit pozitívabb irányba terelni az előttünk álló hét mozgását, viszont a kérdés továbbra is nyitott! Mit készítünk elő, a Bakkt indulását megelőző két hétben?


BTCUSD Shorts/Longs chartok: továbbra sem  megnyugtató az a pénteki felszúrás, de legalább nem követte hirtelen zuhanás, ami ezáltal eltér az előző fekete lefelé mutató nyilakkal megjelölt szituációktól. Ha a zöld csatorna ellenállására szeretnénk felkapaszkodni, az a 30k-s magasságot jelentené, ahol szintén nem kellene felszúrással találkozni. De hatékony megoldás lehet az aug.9-10. magasságában hirtelen elvágott gyertyák által kialakított ellenállásra, illetve a piros háromszögre egy vissza-teszt!
Shorts oldalon egy nagyjából 5k-s masszív emelkedő hullám látható, ez inkább pozitív mint negatív, már csak azért is mert ennek igazán árvisszanyomó hatása nem volt, csak mint egy fékezőernyő visszafogta a kitörni készülő lehetőségeket, talán azzal a szándékkal hogy a bakkt indulás megelőzően féken tartsa az indulatokat.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/iT0uWDKi/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/dBzC0dvV/

Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fm5Wj9fy/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QPFVMA5y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vqdncV7t/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Wekgkml5/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/szeQGO8g/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Bízzunk egy kicsit több élettel teli mozgásban!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.10!

BTC, a tegnapi háromszög teljesen vakvágány volt, sőt egyelőre még a hétvégén megerősített fordított zászló sem érte el a 10k-s célját, de ha a felvázolt csökkenő ék egy kicsit besegít, akkor ez a probléma is megoldva.
Ha sikerrel jár az ékből kilépés, az ismét csak a szürke zónában tudja felhozni az árat, tehát vagy oldalazást követő továbblépéssel vagy valami más még ismeretlen megoldással kellene megoldani a továbblépés problémáját!
Ahogy a lila nyíllal felvázoltam, most az ék ellenállásának érintése utáni 10k-a s szintre visszanézéssel számolok, majd ha már ék, akkor abból a megfelelő kilépés utáni nagyjából fibo 0,61 szintre kellene várjuk az árat! És hát a fibo is azt jelzi, cél a szürke zóna, ezzel azonban nem megyünk sokra, csak kapunk egy megerősítést a bizonytalan folytatásra.


4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!


Napos: napokra de talán órákra vagyunk attól, hogy az rsi csíkra felvázolt lehetőség tekintetében kiderüljön, mennyire vakvágány az elképzelés, mivel az apró kék nyíllal jelzett keresztnek már itt lenne az ideje, viszont a tegnapi hét indító sem változtatott a helyzeten, továbbra is lógunk a bizonytalan semmi közepén!
A 4 órás idősíkra felvázolt fordított fej-váll, illetve az itteni háromszögből kilépést jelző rózsaszín nyíl ugyanazt az eredményt érhetne el, pontosabban a napos nyíl arra a szintre mutat, ahonnan a vissza-tesztet kellene lássuk! Itt ismét nyitott kérdés, hogy ez a történet, ha sikeres, akkor az a 23.-ai célba érkezést jelenti vagy csak a vissza-teszttel leszünk kész, majd kapunk egy kis kezdő lökést, esetleg a célba érkezés már az vizionálja előre, hogy negatív elmozdulással kell számoljunk.
Ami a legzavaróbb a történetben, az a szőke támasz zóna, viszont ez még mindig jelzésértékkel bírhat egy kitűnő lehetőségben, csak hát ahhoz egy olyan hirtelen 2k-s visszaesésre lenne szükség, ami max egy-két napig okoz problémát és ha ebből ugyanolyan hirtelenséggel visszatud kapaszkodni az ár, akkor már nincs több probléma, mert megtámasztottuk azt a szintet, amit meg kellett támasztani!
Tehát kettő nagyobb léptékű kiutat tudok elképzelni vagy egy ilyen nagy visszalépés utáni határozott folytatást, esetleg a 14k-s csúcsra történő felkapaszkodás után egy több mint vissza-teszt 14k-ra!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: várunk, várunk arra hogy a 6.-ai felszúrásnak lesz a következménye vagy az azóta eltelt bizonytalan 4 nap, a nagyobb visszaesés lehetőségét kilőtte. Reméljük  az utóbbi megállapítás a helyes és hamarosan ismét növekszik az aktivitás a vevői oldalon!
A shorts oldalon látható aktivitás növekedésnek egyelőre nagyobb negatív hatása nincs az árva és az utóbbi napokban itt is csak bizonytalan gyertyákat sikerült a chartra rajzolni, tehát ez se egy magabiztos mozgolódás, ami abból a szempontból örömteli, hogy az 5k egységnyi hirtelen emelkedés nagy része vagy akár az egész kamu!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/XylsnZS0/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/1GyhJgnG/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PSqGOtHg/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ykfp5FfG/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/YPuzYi0c/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/S1Z7NqHf/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/RfWFHYqc/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Elbizonytalanodva de nem feladva!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.11!

BTC, nagyjából az történik amit tegnap felvázoltam, de mivel se az ellenállást nem érintettük, sőt a támaszon is kicsit túlszaladtunk, lehetnek itt még problémák! A támaszon túlszaladás mivel leszúrással történt, egyelőre még csak kis probléma, de ez kellett ahhoz hogy a fordított zászló célt érjen.
Tovább gondolva ezt a szituációt, miért ne alakulhatna ki egy kisebb dupla alj, hasonló mint ami aug.29-30.-án is megoldást jelentett. Ehhez a dupla aljhoz a jelenleg épülő gyertya kell, tehát nagyjából 9,965$-os szint környékén kellene zárjon (ezen már most túlszaladtunk), majd  lendületesen felfelé el kellene hagyjuk az éket.
Az a mutató ujj, ami az előző dupla aljnál sorozatban harmadszor jelentkezett, most ebben a lehetőségben is szerepet kaphat, remélhetőleg azért hogy még a szürke zóna érintése előtt vissza-teszteljük az éket!
Nagyon szeretjük a kerek szinteket, ezt nem megcáfolva a dupla alj lehetőségnél már 9900$-os szintre  túl is szaladtunk, bízok abban hogy ennél lejjebbi szint már nem jön szóba és ha jobb nincs, élünk ezzel a dupla alj megoldással.


"4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!"


Napos: lassan kifutunk az időből, ami annyira nem meglepetés,mivel már hónap elején világos volt hogy ezt 23.-ig nehéz lesz tartani, ja és még azt se tudjuk ennek a 23.-ai  napnak lesz-e szerepe (szerintem nem, de elindíthat egy folyamatot, ami még szintén kétséges hogy pozitív vagy negatív végkimenetelű). Gyorsan kellene egy kereszt az rsi csíkon, különben úgy járunk mint az augusztusi szituációnál és szép csendben visszacsurgó  az alsó zónába, majd várjuk a csodát!
Csodát vagy nem csodát várunk az lényegtelen, a kék háromszög támaszára már nem kellene visszanézni, mert ott már lutri a végkimenetel, de ha már belekezdtünk egy csökkenő irányú mozgásba, akkor a Bitcoin futures 9,705$-os szintjére nézzünk vissza!
Bármi is történik, ha annak köze van a Bitcoin Futures chart réseihez, akkor egy nagyon gyászos 8,475$-os visszanézéssel is számolnunk kell, de tovább görgetve ezt a szálat, nyitott rés 12k-s magasságban is van, tehát ha a futuresnél van az irányítás, akkor csak ideiglenes problémával állunk szemben!
Ez persze tökéletes lenne a poloniex chart szürke támasz zónát elérő mozgásához, amit ha már július közepén elérünk, talán az utóbbi két hónap problémáira is előbb megoldást találunk.
Ennél a jelenlegi pontnál kicsit sikerült elbizonytalanodni a pozitív folytatás tekintetében, de bízzunk abban hogy nem véletlenül és nem rossz szándékkal tartják 10k környékén az árat.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: tegnap volt egy gyengécske pár száz egységnyi növekedés, ezzel a helyzeten se javítani, se rontani nem tudtunk, de ismét kiemelendő, hogy az előzőekben látható fekete nyilakkal megjelölt felszúrások után, nem alakult ki hirtelen visszaesés. Az rsi csík felső zónájában mozgás, ez utalás arra hogy a vevők jó formában vannak, de ennél sokkal nagyobb eredmény kell letenni az asztalra, ha a 9k-s hegy megmászási szándék komoly.
Shorts oldalon ugyanaz a pár száz egységnyi növekedés, de ez most nem látszik kamunak, mivel az ár is megfelelőképpen csökkent, ettől függetlenül a mögöttünk hagyott 5k-s hullám eléggé problémás és szerintem beszakadásveszélyes! Ha igaz hogy 23.-ra gyúrunk, akkor ezt a zuhanást hagyhatjuk az utolsó pillanatokra is, de mint már említettem, az utolsó pillanat lehet 23.-a után is, tehát akkor mikor már világos hogy a bálnák mit szeretnének kezdeni a helyzettel.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/MHqdh24Y/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/YThnvxTD/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wPP4P7Yx/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5tE4nYem/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7T5TzKmk/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/KGxf6Nlh/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/RyMW3Wcb/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

A semmiből építünk semmit!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.12!

BTC, nem engedjük el a történetet, legalábbis addig nem, amíg ki nem derül az ékből visszafordulási lehetőség fennáll vagy vakvágány,  tehát ha sikerül visszakapaszkodni a szürke zónába, akkor jól gondolkodtunk, ha nem akkor  csökkenő irányba bármi elképzelhető! 
A baloldali bordó nyilall felvázolt ékből kilépés sikertelen volt, mivel az ellenállásra nem tudtunk visszakapaszkodni, ezt a tegnap esti órákban sikerült bepótolni, ahol már abban bízunk hogy a támaszra nem nézünk vissza és megpróbálkozunk a kilépéssel.
Hármas  aljat jelöltem meg,  ez nem túl szabályos, de szerintem ide most ez kell és ez így ebben a formában már némileg hasonlít a chart bal oldalán látható augusztus végi történethez!
Tehát még semmi nem biztos, de legalább vannak pozitív irányba mutató lehetőségek, amelyek habár nem egetrengető magasságba mutatnak, viszont a 10k alá zuhanási lehetőségtől talán megmenthetik az árat!


"4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!"


Napos: az utóbbi hónapokban igyekeztek arra játszani, hogy követhetetlen legyen a történet, viszont ez a háromszög amit sokan felrajzoltunk elég követhető, ennek alapján reménykedünk pozitív folytatásban, kivéve ha a 23.-ig hátralévő napokban ismét arra játszanak hogy követhetetlen legyen a történet.
Ha a jelenlegi 10k környéki szintről visszakapaszkodnak a háromszög ellenállására, az csak megerősít mindenkit a pozitív folytatás lehetőségében, tehát viszonylag biztosan lehetne arra játszani, hogy egy nagyjából 1k-s kiugrás után esetleg vissza-teszttel számolva több is lehet ebben a történetben.
Remélhetőleg az utolsó abc formát várjuk kirajzolódni, ezzel is arra utalok hogy a 10k-s  visszafordulási lehetőség életképes lehet és ennek célja a 11,700$-os még a 2017-es év végére, illetve 2018 februárjára visszamutató ellenállás!
Az rsi csíkra felvázolt elképzelés kezd homályosulni, legalábbis a kék nyíllal megjelölt kereszt elmaradás 2 napos csuszást jelent, de nincs mit tenni ha nincs vevői szándék.
Röviden ennyi, de a semmiből csak semmit lehet kihozni!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: ismét pihenőnapon vagyunk túl, ez a napos idősík rsi mozgásában kezdi megtenni romboló hatását, de itt longs charton még mindig hasznosabb megoldás, mint a 6.-ai felszúrás után egy hirtelen fordulat. A piros háromszögre itt már nem kell vissza-teszt, mivel azt már kilépés előtt lerendeztük, tehát nyitva a 9k-s kapu!
Shorts oldal tökéletesen azt csinálja, amit egy erős long trendben látnunk kellene, viszont itt azt a balesetet látjuk, mikor a long trend megrekedt, de még egyáltalán nem erős, tehát valamiben benne vagyunk csak még az erejével nem vagyunk tisztában!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/YIXlbBG7/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/d2UAaWcm/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2c2abtVy/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5tE4nYem/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/SZN6cFMH/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/voYgzTSc/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/TVihhtvd/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/4y19elh4/
https://www.tradingview.com/x/O8wCbVOZ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

A hétvége kapujában kellene egy pozitív lökés!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.13!

BTC, órás tekintetben sikerről beszélhetünk, tehát a tegnapi körkép címétől eltérően, a semminél többet sikerült összehozni! Itt hirtelen napos idősíkra ugorva és a ribbon indicator mozgását figyelve, talán nem túlzó az a kijelentés, hogy több ezer dolláros hirtelen elmozdulás előtt lehetünk!
Vissza az általam követett legkisebb idősíkra, tehát az ékből végül sikeres lett a kilépés, majd óvatosan elértük az ellenállási zóna alját(10,342$) és egy vissza-teszt szerű mozzanat következett, de sikeresen felszaladtunk 10,444$-os szintre, ahonnan most lassan csorgunk vissza, de ha a fibo 0.38 környékéről ismét erőre kap a mozgás, az valószínű fibo 0.61-re felszalad, amelyről még mindig elképzelhető egy  fibo 0.5-re történő visszanézés, mielőtt felfelé megpróbáljuk elhagyni  a zónát.
Sokáig nem húzhatjuk itt az időt, mert azzal bealszik a történet és egyáltalán nem azt sugallja, hogy itt van erő a továbblépésre!
Az egy nem jó mozzanat, hogy a szürke zónából csökkenő irányba kinéztünk, de talán ennek a méregfogát, a zóna aljáról történő kisebb visszanézés kihúzta és itt a fibo szintek között pattogva pozitív irányba megoldódik a gordiuszi csomó.
Ha sikeres lesz a továbblépés akkor 11k magasságában kell kereskedjünk, ebben a magasságban kell lezárni a hetet és az rsi csíkra felvázolt kereszt utáni első 5k-s hullámba bele is foghatnánk, amellyel talán érdekes információkat kaphatunk a 23.-ai bakkt indulást megelőzően. Tehát ha a 11k magasságában húzódó ellenállási zónába megérkezés, hasonlóan történik mint a tegnapi szürke zóna elérés, az már egy fél siker, de az igazi siker az lenne ha a 11k-s ellenállást felülről próbálnánk tesztelgetni.


"4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!"


Napos: a ribbon indicator szeptember eleje óta beszorult egy nagyon szűk sávba, hasonlóba mint amit piros körökkel a tavaly novemberi, illetve az idén február-március közötti időszakban láthattunk. A tavaly novemberi zuhanásnál voltak határok, talán ez is közrejátszott abban hogy egy viszonylag biztonságos 3k fölötti szinten sikerült megkapaszkodni. A februári történet már sokkal sikeresebb volt, itt nincsenek határok, tehát ha a véletlenek úgy állnak össze és arra van igény, akkor a most még elképzelhetetlen magasságba is felszökhet az ár. Ezekből kiindulva, ha most csökkenő irányba gondolkodunk és határokat kell keresnünk, azt valahol 6k magasságában kellene megtaláljuk, talán most még felfelé is lehetnek határok, ha október 23 előtt szeretnénk valamit összehozni, de ebben sem lehetünk biztosak, mindenesetre ha a ribbon nem hazudik és a bakkt részéről semmi váratlan nem jön közbe, akkor felfelé folytatódik a történet!
Itt most nem igazán látszanak a gyertyák, de ha az utóbbi 2 nap pozitívumával megyünk tovább, akkor egy a tegnapi gyertyához hasonló közel 250$-os gyertyával elérnénk a háromszög ellenállását, ezt azonban jobb lenne elkerülni, tehát vagy maradni a háromszögön belül és egy következő napi lendületes gyertyával távozni vagy még ma melegében távozni egy 3-400$-os gyertyával, ami a hétvége kapujában talán a legjobb megoldás és ez a ribbon összekuszálódott szálait is felfelé elmozdulása ingerelhetné!
Ami szintén nem látszik a charton az a rsi csíkra felvázolt elképzelés, ahol már 9.-e magasságban keresztet vártunk, ezt azonban csak a tegnapi kicsit pozitívabb  gyertyának köszönhetően sikerült összehozni, tehát most már csak abban kell bízzunk hogy ez a lehetőség életképesebb mint az előző!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: ami pozitív napos charton, az itt longs charton inkább negatív, de ennek is lehet jó oldala, ha csak a háromszög vissza-tesztelése okán kezdtünk lassú csökkenésbe. Tegnap azt írtam, hogy itt már vissza-tesztre nincs szükség ,mivel azt már lerendeztük az augusztus 9.-ei hirtelen visszafordulást követően, ettől függetlenül a 9.-ei gyertya 27.284-es szintjére, mivel az már a háromszögön kívül található érkezhet vissza-teszt,  ami talán a zöld ellenállást átlépő lehetőség megalapozása. Viszont ha igazán nagy árelmozdulást szeretnénk látni, akkor itt longs charton, az utóbbi napokban látható gyertyáktól sokkal többre lesz szükség!
A szeptember eleje óta épülő shorts oldali 5k-s hullám, ha komoly szándékok húzódnak meg mögötte, akkor is csak kisebb problémád tud okozni, de hogy igazán veszélyesek legyenek nem azt az óriási bizonytalanságot kellene lássunk, ami az utóbbi két napban eluralkodott. Tehát itt azt várnám, hogy még 23. előtt visszazuhanunk a 10k alatt húzódó zónába, amelyből ha hirtelen visszapattanunk lehetnek izgalmas történések, ha ott megadom 10k alatt, esetleg a júliusihoz hasonló 5k-s barlangtúra következik, akkor kizárt dolog hogy az ár szempontjából ne valami nagy jelentőséggel bíró pozitív elmozdulás legyen a történet vége!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/rjVWPINi/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/kcaTI9LE/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sOWKJOv3/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/OArcaRj7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MTIVWNQP/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/awnG6Xpe/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/E6OgAFBa/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Teljes homály a folytatás tekintetében!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.14!

BTC, az órás idősíkon követett történet, tehát az ékből kilépés, majd felkapaszkodás a szürke zónába sikeres, de sajnos ott kifulladt a történet, ennek folytatásában kicsit jobban visszanéztünk a kelleténél, de mostanra visszakapaszkodtunk oda ahol tegnap reggel is azzal számoltunk, hogy a szürke zónán belül fibo 0.61 környékére 10,500$-os magasságába sikerül emelkedni.
Ismét benne vagyunk a hétvégében, ahol ha a múlthetihez hasonlóan, a hétfői nyitás alkalmazkodik a pénteki zárószinthez (Bitcoin Futures 10,335$), abba még belefér némi irányitól független mozgolódás, de semmi több és mivel azzal is bő egy hétre leszünk a szept.23.-ai bakkt indulástól, talán az egész hét visszafogott lesz!
Hogy a mai kis idősíkon történtek szóljanak is valamivel, talán a legjobb megoldás visszaugrani 15 percesre, ahol 2 egymással ellentétesen elhelyezkedő fej-váll rajzolható a chartra. Az elsőn, ami fél sikerrel járt már túl vagyunk, ebből kiindulva az órás idősíkon a kelleténél jobban visszanéző ár még egy barátságos végeredmény, mivel ha ebből a fej-vállból indulunk ki, akkor lejjebb is szaladhattunk volna!
Szépen egybeforrt ez a két lehetőség, de még egyáltalán nem biztos hogy a fordított fej-váll életképes, első feladat a nagyjából 10,350$ magasságában kialakított váll vonalat áttörni, majd ha sikerrel is járunk a szürke zónából akkor sem tudunk kiszabadulni.
Tehát ezt a 15 perces mozgolódást megnézve, nem sok izgalomban lesz részünk a hétvégén, még akkor sem ha ettől eltérő, akár sokkal intenzívebb mozgást látunk, mert nagy eséllyel a pénteki zárószint környékén folytatódik a történet!


"4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!"


Napos: 3 napos késéssel és kipottyanva a felső zónával, az rsi csíkon sikerült összehozni a keresztet, ezzel szerintem jócskán meggyengült a lehetőség, de kíváncsian várjuk egy 14k-s esetleg sokkal szerényebb minimum kihozható e belőle!
Ha még egy hétig oldalaznunk kell, ezzel eléggé bizonytalan helyzetbe kerülünk, amelyből ha az elképzelésünknek megfelelően felfelé folytatjuk, azzal azt is mondhatnánk jól gondolkodtunk, vagyis mégse, mert akkor ezzel a csúszással is számoltunk volna, de mivel továbbra sem tudjuk mit várhatunk a szeptember 23.-ai bakkt indulást követően, senki sem mer lépni, főleg nem csökkenő irányba, mert ha kilő az ár, ez akár a stop szinteket is átugorhatja, tehát elképzelhető hogy mindenki a biztosra vár, bármi is legyen az!
Attól függetlenül hogy a kék háromszög árbóc lehetőséget is magába rejtegethet, ez akár egy 4k-s csökkenő irányú háromszöget is jelenthet, viszont ami erről elterelheti a figyelmet az a júli.17.-ei 9,065$-os legmélyebb szint és az ezt követő egyre feljebb zárult aljak 9,175$, 9,336$, illetve a szerdai 9,900$, de ha itt hiba csúszik a gépezetben és a kék háromszög támasza 9,450$ környékére magához vonzza az árat, az már egy problémás helyzet, továbblépés szempontjából megtippelhetetlen végeredménnyel.
Csak a piros színnel felvázolt kisebb abc hullámban látom azt a lehetőséget, ami a kék háromszögből kilépést követően, megerősítheti az árbóc lehetőséget, majd egy esetleges vissza-tesztel jövő hét második felében és egy izgalmas hétvégét követően, akár már 23.-án vagy az azt követő napokban követhető úton mozgatja az árat!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: szaggatott függőleges vonal jelzi a 23.-át, addig esetleg még az 50-es emelkedő mozgóátlagra visszanézhetünk, legalábbis ha fennáll ez a bizonytalan eladó és vevő mentes szituáció. Az utóbbi egy hetes mozgásnak sok értelme nem volt, de még mindig jobb mintha a felszúrás után néhány ezer egységnyit ismét bezuhanunk.
Shorts oldalon az 50-es mozgóátlagra történő visszanézés, semmi meglepetés nem okozna, kivéve ha ez a 14k fölött húzódó ellenállási zóna elérése előtt történik, mivel ez fenntartja annak a lehetőségét, hogy a mozgóátlagról visszapattanást láthassuk.
Egyik oldal mozgása sem látszik annyira tudatosnak, hogy valamit sejtsük mi várható 23 után, talán pont azért mert kimondatlanul is egyértelmű pozitív történésekkel megyünk tovább, csak hát itt a tömegeket valamilyen módon meg is kellene győzni, ebben viszont már lehet tudatosság, mivel ha van egy olyan jól eltitkolt elvárás, hogy az ár stabilnak látszódjon és ahhoz képest igyekezzenek a legolcsóbb belépőszintet tartani, akkor talán már láthatunk némi értelmet az utóbbi hónapok történése mögött és a meggyőzés 23. után kezdődik!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/B0Xk7Sij/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/k7qjnQUm/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 15 perces: https://www.tradingview.com/x/v2dPtm6o/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/pvi2v6nQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/3kkuFca1/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Dq7H40tQ/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/COkMltvB/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Inkább mindenki menjen kirándulni!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.15!

BTC, tulajdonképpen semmi nem változott, sikertelen volt a fordított fej-váll  néhány száz dolláros emelkedési lehetősége. Ez a fej-váll már módosítva látszik, de egyenlőre ez is rombolás alatt van, hacsak a fekete háromszög csúcsáig végig nem megy a mozgás, majd ha már kialakult egy minimum 400$-os árbóc lehetőség, azzal megpróbálunk valami értelmes dolgot kezdeni és a kék színnel látható enyhén csökkenő trendvonalat elcsípni!
Az viszont nem lenne szerencsés húzás, ha ezzel az árbóccal kezdünk valamit és az még a mai napon történik, mert az a Bitcoin futures charton rést eredményez és hát nem lenne egy örömteli húzás emiatt ismét visszafogni a lovakat.


"4 órás idősíkon általában a ciklusok követésére használom, most azonban  kiegészítettem egy fordított fej-váll alakzattal, ezzel is alkalmazkodva a zöld görbében várt, egyáltalán nem biztos emelkedési lehetőséghez! A fordított fej-váll durván 1,500$-os emelkedési lehetőségre ad jelzést, ezzel megfelelőképpen eltudnánk távolodni a kék csökkenő trendvonaltól. Viszont ezzel akkor tudom megkapaszkodni 12k fölött, ha a kék trendvonalra és az alakzat váll vonalára érkezik egy vissza-teszt. Talán ennél a vissza-tesztnél kaphat szerepet a 11k-s fekete jelenlegi állás szerinti ellenállás, tehát ideális vissza-teszt a 11,700-11,000$-os szintek között tudna kialakulni és a 16-os ciklus hozhatná azt a pozitív elmozdulást, amit már a 15-ös kellett volna elérjen!"

Napos tekintetben is gyászos a tegnapi nap és ez annyira súlyos hogy nem is lehet miről beszámolni, de ha már így alakult akkor az is egy pozitív fejlemény, hogy a kék háromszög ellenállását felszúrás sem érinti, viszont ezzel 23.-ig nem lehet kihúzni(ha ez cél), mert vagy határozottan kilépünk felfelé és ott mozgolódunk esetleg a tegnapihoz hasonló gyászos képet mutatjuk még egy hétig vagy marad a csökkenő irány!
Ez a tegnapi történet ismét nem esett jól az rsi csíkon látható mozgásnak, sajnos ezzel is halványítva a 17k-s lehetőség sikerét.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: valamelyik irányba szurkáló gyertya szinte mindig a fordulat lehetőségét rejtegeti, ennek tegnap egy nagyon apró csökkenő irányú formáját láthattuk, remélhetőleg ez egy jelzés arra hogy itt 27-28k környékén maradunk továbbra is, bízva abban hogy még 23.-át megelőzően sikerül emelni a tétet és ezzel kapunk egy biztatást arra, hogy pozitív lehet a folytatás.
Shorts oldal 4. napja  nem tudja eldönteni mit kezdjen a 10.-én elért csúccsal, de kis szerencsével ez az elbizonytalanodás ismét egy pozitív folytatását előjelző történés, aminek remélhetőleg 23.-át megelőzően lesz látványos visszaesést mutató mozgása.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/dohRbqSI/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/L7qxMv4Z/

"Hetes nézet: ha a múlt heti gyertyánk nem csak felszúr 10,900$-os szintre, hanem ott is zár és azzal kilép egy 5k-s csökkenő irányú háromszögből (ami ellentétes irányú a trenddel), akkor kapunk egy apró jelzést, az inkább szűk keretek között zajló oldalazással történő folytatásra. Hasonló pozitív jelzést adhat az előttünk álló hét gyertyája, ha a múlt héten elmulasztott nagyjából 11k környéki zárást bemutatja, viszont ha a Bitcoin futures charton rés eltüntetés okán visszanéző mozgásra van igény, az a hetes háromszög tekintetében nem a legjobb húzás.
Az rsi csíkoknál keresztet látunk, de itt is kell még minimum egy, az előttünk álló hét remélhetőleg pozitív megerősítése! Hónapokkal ezelőtt felvázoltam két 5k-s emelkedést vizionáló kereszt utáni mozgás lehetőségét, tehát hasonló ezres elmozdulásokat várva mint a tavalyi év során, illetve az idén kialakított 10k-s kereszt utáni mozgással. Tehát ha ebből a kereszt utáni mozgásból indulok ki, akkor a Bakkt indulását követően nagyon pozitív történések következhetnek!"


Pillanat kép 15 perces: https://www.tradingview.com/x/aWVvv9P2/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/YvGnSaVb/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/H0Bu86X6/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/n7vNWaH0/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Dq7H40tQ/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/COkMltvB/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Utolsó hét Bakkt előtt!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.16!

BTC, mikor felettébb szorult és kilátástalan a helyzet, akkor általában az órás idősík sem elég kicsi, nálam ilyenkor jön képbe a 15 perces, esetleg 5 perces idősík. 15 perces idősíkon két ellentétes irányú fej-vállal  kerestem a kiutat, ahogy látjuk mindkettő fél sikerrel zárult és a tökéletes kilépés csak a fekete háromszög kialakításában segédkeztek.
Fekete parabolikus ívekkel jelöltem az utóbbi jelentősebb fordulópontokat, amelyek nemcsak itt a fej-vállak környékén rajzol háromszor alakzatot, hanem a 8.-ai és 11.-ei fordulatoknál is, de a lényeg hogy ennek a háromszögnek már nagyon a csúcsa környékén járunk! Nekünk, az itt a vége felé kirajzolódó háromszögre van csak szükségünk, mivel az egy árbóc lehetőséggel felfelé elmozdulást biztosíthat, ettől ma még nem sok minden változik, de elérhetővé válik a júliusra visszamutató csökkenő trendvonal, illetve ennél is fontosabb, hogy napos tekintetben kiléphetünk egy sokkal nagyobb árbóc lehetőséget vizionáló a háromszögből. https://www.tradingview.com/x/57POdU8y/
Visszaugorva órás nézetre, itt jobban kivehető a 15 perces idősíkon kerülgetett háromszög, illetve ha árbócról beszélünk akkor annak rúdját biztosító ékből kilépő hullám. Ékből kilépésnél lehetett volna némi plusz, például elérve fibo 0.61 szintet, de végül is mindegy, lényeg a kis fekete árbóc sikerrel járjon!
Ennek a fekete háromszögnek, illetve árbócnak van egy nagy tesója, ezt aug.10. környékén kell keressük, ahol a 12,300$-os csúcsba megérkezést követően 4 napig formálódott egy háromszög, de végül sikertelen lett az árbóc lehetőséget biztosító továbblépés. Remélhetőleg most sikeresebbek leszünk, talán pont azért, mert kisebb a tét, de ahogy az aug.10.-ei megtorpanás is része a napos idősík háromszögének alakításában, úgy ez a mostani kis háromszög is szerepet kaphat, kis szerencsével főszerepet!


4 órás idősík 16-os ciklusában, már nehezen összehúzható a zöld görbével is jelzet kiugró siker, mivel arra már csak 2 napunk maradt és ha ilyen nehezen alakulnak a dolgok, akkor még a 11k-s fekete ellenállás elérése is problémákba ütközhet. Tehát ha nem változik semmi, akkor ide is egy az előző kettőhöz hasonló oldalazást jelző piros kör kerül!
A bakkt indulását megelőzően nagyon feszült a helyzet, ez  pont a 17-es ciklus felénél következik be, ha ezt követően valóban emelkedésbe kezd az ár, azzal egy olyan helyzetbe kerülünk, ami ezen ciklusok végét is jelentheti!
Ha visszamegyünk az 5,6 és 7 ciklusokra, azok mintha hasonlítanának a mostani 14-15 és 16-os ciklusokban látható bizonytalan mozgásra és ha a végeredmény is hasonló lesz, akkor megérte végigszenvedni ezt az utóbbi egy hónapot.
Az órás idősík árbóc lehetőségének sikere, ha alkalmazkodik ezekhez a ciklusokhoz, akkor a 18.-a  környékén záródó 16-os ciklus, talán pont azt jelzi, hogy nagyjából 2 napunk van lezárni ezt a történetet!


Napos: szeptember 4.-én megtört az a kisebb hullám, ami a kék háromszög ellenállásának irányába robogott, majd végül 2 test nélküli gyertyát követően egy élénkebb maci gyertya felszúrását követően, sikeres lett a küldetés, de ez a felszúró gyertya már azt jelezte, lehetnek problémák.
A problémát kicsinek is nevezhetjük, ha a piros abc hullám, c hullámának sikerével kilépést biztosít a kék háromszögből, de egyenlőre az abc se egy biztos pont, köszönhetően az utóbbi 12 nap oldalazással jellemezhető mozgásának!
Ez a 12 nap sajnos az rsi csíkra felvázolt 17k-s magasságot megcélzó elképzelést is szépen rombolja, viszont még mindig jobb ha az oldalazás eredményez ilyen csökkenő mozgást az rsi csíkon, mintha konkrét árlenyomó szándék húzódna meg a háttérben.
Ennek a kék háromszögnek az ellenállása, tulajdonképpen a trendvonal szerepét is betölthetné, viszont ha idevesszük a kék ellenállást, amit a júli.10. és aug.6.-ai felszúró gyertyáknak köszönhetünk, akkor kapunk egy másik trendvonalat, de itt nem is az a lényeg hogy melyik trendvonalat kell figyeljük, hanem hogy azok kirajzolnak egy enyhén emelkedő parabolikus ívet, ez kaphat plusz egy megerősítést, ha a 11,700$-os magasságban is sikerült kialakítani egy csúcsot!
Tehát nagyon nem mindegy ebből a háromszögből milyen irányba távozunk, de főleg az nem mindegy, hogy ezt milyen intenzitással tesszük, mivel az valószínű kihat a elkövetkezendő hónapok intenzitására is! Csökkenő irányba csak egy a nagy meglepetés következtében mozdulhat el az ár, illetve ha a bakkt mögött meghúzódó szándékok erre irányulnak, nem tudjuk, azt viszont látjuk hogy mindenki izgatott, ennek örömére néhány alt igyekszik ficánkolni, talán az előttünk álló hét az altok tekintetében meglepetéseket is tartogat!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: mivel napos tekintetben nem sok változás érzékelhető, ugorjunk át hetes nézetre, ahol a 3 világos barna színnel megjelölt zónán kívül, több információra talán nincs is szükség. Egyértelműen látszik, hogy a 2017-es 20k-s árszintnél a longs oldali mozgás még közel sem volt a csúcshoz, inkább ahhoz a középső zónához ahol most is mozgunk és mivel idén áprilisban, majd júniusban másodszor is visszalátogattunk az alsó 20k alatt zónába, itt az ideje a felsőt is meglátogatni. De mielőtt megkezdődik egy ilyen intenzív emelkedési folyamat, ha jól megnézzük a hullámokat, jelenleg gyanúsan egy csúcs közeli állapotban vagyunk, viszont ha szerencsénk van a következő bezuhanás előtt, sikerül az árat ha nem is 20k-s, de legalább a 17k-s magassága feltolni, majd hasonlóan a 2017-es mozgáshoz harmadszor is visszaesünk a 20k állati zónába és ezt követően célozzuk meg a felső zónát, ami az árat is arra ingerli, hogy az új ATH kialakítása érdekében törjön minél magasabbra!
Shorts oldali hetes történéseket nagyon nem részletezem, viszont az jól látszik, hogy rosszabb a helyzet mint 2017 év végén. Ezen a charton 4 zóna látható, jelenleg az alsóba kapaszkodunk, tehát nagyon messze attól a 30k környéki zónától, ahol azt mondhatnánk a jelenlegi 10k környéki mozgásra veszélyes lehet, ettől függetlenül nem lehetünk nyugodtak, mivel a 20k környéki zónába felkapaszkodás esetén jöhetnének kellemetlen pillanatok, de ahhoz hogy a veszélyes 30k környéki zónába eljussunk, azt megelőzően inkább azzal számolok, hogy visszapottyanunk az alsó zónába!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/IWabpXpg/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/g7H6ydNK/

Hetes nézet: a múltheti apró piros testű gyertya csak minimális megerősítést adott, az rsi csíkon látható keresztre tekintettel, tehát a gyertyákra rajzolt piros háromszögből kilépés még mindig kétséges, ettől függetlenül mégis siker, mert lehetett volna rosszabb is, egy az előző heti gyertyát betakaró visszalépéssel.
Azt kellene várjuk, amit a fekete felfelé mutató nyíllal, igaz hogy néhány hónapos csúszással, de már május környékén felvázoltam, ekkor került az rsi csíkra, a már tavaly is látható keresztek utáni 5+5k-s elképzelés. Tehát itt hasonló továbblépést várok a fekete nyilakkal felvázolt mozgással, mint azt a 2017-es csúcsot megelőző mozgásban pl szeptember környékén láthattunk, aminek az volt a lényege, hogy a június közepén kialakított ellenállási szintet visszatesztelve, kialakul egy olyan támasz, amire biztonságosan lehetett építkezni és ha megnézzük még 2017 novemberében is volt egy ilyen határozott visszalépés, az augusztus 28.-ai 4,950$-os csúcsra.
Ezeknek mind-mind az volt a lényege, hogy hozzásegítsék az árat egy robbanásszerű emelkedéshez és ha megnézzük az idei év mozgását, akkor a jelenlegi 9,050$-os fekete támasz megegyezhet a 2017-es 4,950$-os támasszal vagy akár a 2,977$-os támasszal, erre az utóbbira akkor kapunk választ, ha a fekete nyilat követve felkapaszkodunk a 20k-s magasságba és onnan vissza-teszteljük a júniusi 14k-s csúcsot!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eAFyhJb0/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Un6OzKfO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/7m5PsoeW/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/o2Gu7zH3/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Dq7H40tQ/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/COkMltvB/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Az időhúzás is célravezető, csak unalmas!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.17!

BTC, ismét aug.10.-re kell hivatkozni, mivel ugyanez történt, tehát ugyanúgy a háromszög és árbóc lehetőség jelzésével ellentétes, elég határozott elmozdulást láthattunk! Ez mint utólag kiderült nem volt jó semmire, mert az esti órákban néhány órás oldalazást követően, visszarántották a 10,300$-os zuhanást megelőző szintre az árat.
Tehát a továbblépési lehetőség szétverve, mindenki megnyugodhat, mármint azok akik nem szeretnék hogy az ár kiugorjon és esetleg a tömegeket arra ingerelje, hogy felszálljanak a  mozgó vonatra.
Van itt még egy érdekesség, méghozzá háromszög ellenállásának másolása után, azt támaszként alkalmazva kialakul egy enyhén csökkenő csatorna, ami akár egy zászló lehetőséggel is elkápráztathatna a nagyérdeműt, de ez már egy annyira elnyújtott csatorna, hogy erre alakzatot építeni teljesen felesleges. Viszont ha már itt ez a csatorna, amíg nincs más ezzel is elszórakozhatunk és ha vagyunk olyan szerencsések, hogy az ellenálláson átszaladunk, esetleg felülről kap egy kisebb  vissza-tesztet, ott talán  ismét elővehetjük a pozitív gondolatokat, egyébként csak az időhúzást segítjük a tegnapihoz hasonló akciókkal.


"4 órás idősík 16-os ciklusában, már nehezen összehúzható a zöld görbével is jelzet kiugró siker, mivel arra már csak 2 napunk maradt és ha ilyen nehezen alakulnak a dolgok, akkor még a 11k-s fekete ellenállás elérése is problémákba ütközhet. Tehát ha nem változik semmi, akkor ide is egy az előző kettőhöz hasonló oldalazást jelző piros kör kerül!
A bakkt indulását megelőzően nagyon feszült a helyzet, ez  pont a 17-es ciklus felénél következik be, ha ezt követően valóban emelkedésbe kezd az ár, azzal egy olyan helyzetbe kerülünk, ami ezen ciklusok végét is jelentheti!
Ha visszamegyünk az 5,6 és 7 ciklusokra, azok mintha hasonlítanának a mostani 14-15 és 16-os ciklusokban látható bizonytalan mozgásra és ha a végeredmény is hasonló lesz, akkor megérte végigszenvedni ezt az utóbbi egy hónapot.
Az órás idősík árbóc lehetőségének sikere, ha alkalmazkodik ezekhez a ciklusokhoz, akkor a 18.-a  környékén záródó 16-os ciklus, talán pont azt jelzi, hogy nagyjából 2 napunk van lezárni ezt a történetet!"


Napos: az rsi csíkra felvázolt lehetőségeket engedjük el, habár nem az ár kényszeríti csökkenésre a mozgását, hanem az oldalazásnak köszönhető gyenge aktivitás, ami ha végigkíséri az egész hetet, azzal elég szépen visszaesünk az alsó zónába és ez egyelőre még rejtély milyen hatással lesz a 23. után történésekre.
Ha csak a háromszöget figyeljük és vannak ellenállás alatti mozgását, akkor elvileg jók az esélyeink, ezt némileg növeli a piros abc lehetőség c hullámának még nyitott kérdése, ami minimális siker esetén is a háromszögből felfelé kilépést vizionál!
Az egész történetben legaggasztóbb a 9k alatti szürke támasz zóna, de a javunkra is fordítható egy esetleges ide bezuhanás, főleg ha az napos tekintetben egy óriási leszúrást eredményez, ami végre lezárhatná a júni.26. óta mindenkit izgalomban tartó korrekciós folyamatot, de ebbe is van csavar, mivel a korrekció már júli.17.-én a 9,065$-os szinten, sajnos a szürke zónát el nem érve lezárult. Tehát az sem kizárt, ha a júli.17.-ei történet a szürke zónában landol, akkor nincs szükség további két hónapos iránykeresésre és az rsi csíkra felvázolt augusztusi lehetőség sem kuka.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a tegnapi hetes kirándulás után térjünk vissza a napos történésekre, ahhoz sajnos továbbra se lehet érdemi dologról beszámolni, folytatjuk a 7.-én megkezdett, sehova nem vezető egy helyben topogást. Tehát ha már az árat nem akarják kiugrasztani, de vélhetően pozitívak a 23.-a utáni szándékok, akkor legalább a vételi megbízások növelésével  adhatnának egy minimális jelzést.
Shorts oldalon nem kell jelzés, mert annak senki nem örülne, ha a spekulánsok kezdenének ficánkolni. Az sem világos 7. napja miért oldalazunk egy hullám tetején, de ez itt látható mozgás legalább egy olyan jelzés, ami arra utalna hogy 23. után nehéz pillanatokkal nem kell szembesüljünk.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/LsEOLULq/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/d64umwE0/


"Hetes nézet: a múltheti apró piros testű gyertya csak minimális megerősítést adott, az rsi csíkon látható keresztre tekintettel, tehát a gyertyákra rajzolt piros háromszögből kilépés még mindig kétséges, ettől függetlenül mégis siker, mert lehetett volna rosszabb is, egy az előző heti gyertyát betakaró visszalépéssel.
Azt kellene várjuk, amit a fekete felfelé mutató nyíllal, igaz hogy néhány hónapos csúszással, de már május környékén felvázoltam, ekkor került az rsi csíkra, a már tavaly is látható keresztek utáni 5+5k-s elképzelés. Tehát itt hasonló továbblépést várok a fekete nyilakkal felvázolt mozgással, mint azt a 2017-es csúcsot megelőző mozgásban pl szeptember környékén láthattunk, aminek az volt a lényege, hogy a június közepén kialakított ellenállási szintet visszatesztelve, kialakul egy olyan támasz, amire biztonságosan lehetett építkezni és ha megnézzük még 2017 novemberében is volt egy ilyen határozott visszalépés, az augusztus 28.-ai 4,950$-os csúcsra.
Ezeknek mind-mind az volt a lényege, hogy hozzásegítsék az árat egy robbanásszerű emelkedéshez és ha megnézzük az idei év mozgását, akkor a jelenlegi 9,050$-os fekete támasz megegyezhet a 2017-es 4,950$-os támasszal vagy akár a 2,977$-os támasszal, erre az utóbbira akkor kapunk választ, ha a fekete nyilat követve felkapaszkodunk a 20k-s magasságba és onnan vissza-teszteljük a júniusi 14k-s csúcsot!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cvMUyCQB/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/n5Xx71QV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Bgr1myLw/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/o2Gu7zH3/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/IRHZKsDz/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/q5Dgvzeq/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Fehér bottal magabiztosan előre!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.19!

BTC, ismét kimaradt egy nap, ennek ellenére nem vesztettünk semmit, sőt ott folytatjuk ahol hétfőn abbahagytuk, tehát az aug.10.-ei hasonlat, amit kisebb formában 16.-án sikerült lemásolni, majd ahogy a ma hajnali mozgást megnézzük, a folytatásban sincs változás.
Ha tényleg nincs változás és a folytatás is ugyanaz, akkor semmi meglepetést nem okozhat egy 9k-s visszanézés, de van egy 9,605$-os szintre történő leszúrás, ami alkalmas a csökkenő irányú lendületes mozgás lassítására, illetve az irányváltásra!
Át kell ugorjunk Bitcoin futures chartra, mivel erre a zuhanásra magyarázat lehet  a szeptember elsején nyitva hagyott 9,705$-os alsó szinttel rendelkező rés. Maradva futures charton, láthatjuk a 16.-ai háromszögből ellentétes irányú elmozdulás, a fej-váll lehetőséget is kiütötte, tehát nem kaptunk esélyt a 11k-s szintre történő felkapaszkodással, a bakkt indulását megelőzően pozitív örömködésre. Súlyosabb is lehet a probléma, mivel ha visszamegyünk a 8,475$-os június közepén ugyancsak nyitva hagyott réséhez és azt még a bakkt indulását megelőzően le szeretnénk rendezni, akkor azt a ma hajnali lendületes mozgásba belekapaszkodva elég gyorsan összehozhatjuk. Én úgy gondolom ennyire nem fogom sietni, ha valóban ez a 8,475$ a cél, akkor azt a hétből hátralévő néhány napra hagyjuk, esetleg egy intenzívebb hétvégével oldjuk meg, ami a jelen mozgásban is rést alakítanak ki, de ha bízunk a Bakkt indulását követő pozitív hangulatban, akkor ezzel csak rövid ideig lesz problémánk! https://www.tradingview.com/x/CKIXo1GH/ 
Visszatérve Poloniex chartra, itt egyelőre a leszúrásba bízunk, tehát abba hogy ennek a kisebb bedöntésnek csak a zavarkeltés volt a célja és a megoldás hasonló lesz mint a piros színnel bekarikázott szept.1. ill. 11.-ei leszúrásokat követően!


4 órás idősík: az utóbbi 3 ciklusban nem sok izgalom volt, konkrétan semennyi, ennek köszönhetően kirajzolódott egy szép oldalazás, amelyen belül egy enyhe fordított fej-váll lehetőség is kirajzolódott, de köszönhetően a ma hajnali akciónak lassan ez a lehetőség is kezd homályosodni. Viszont itt 4 órás időikon nem az alakzatokra, hanem a ciklusokra hegyezzük ki a mondanivalónkat! Talán ez a ma hajnali akció, már a 17-es cikluson belüli mozgás kezdő momentuma, viszont hogy hova fut ki a történet az még kétséges, mivel 23.-ai nap beleesik ebben a ciklusban.
Egyelőre sötétben tapogatózzunk, de felrajzoltam két lehetséges megoldást, a zöld megoldás abban az esetben működhet, ha a ma hajnali gyertyában ennyi volt és a hétből hátralévő néhány napot a jelenlegi szint környékén kihúzzuk, majd 23-át követően pozitív pályára állunk. A rózsaszín megoldás, a durvább megoldás, ez tulajdonképpen a Bitcoin Futures 8,475$-os réséhez alkalmazkodik, majd 23.-át követően nem látunk azonnali kirobbanó pozitív elmozdulást, hanem ezt a 17-es ciklust 29.-e magasságában lezárva és a történéseket jól átgondolva kezdődik valami.


Napos: ez a ma hajnali zuhanás, napos idősíkon is látványos, de még egyáltalán nem katasztrofális, viszont az lehet, ha a háromszög támaszát eléri és elindít egy lavinát, akkor a már sokadjára említett szürke zónában megérkezés kihagyhatatlan epizód.
Van itt egy rég nem említett 200-as mozgóátlag, ez jelenleg a 8,143$-os szinten kúszik felfelé, ami még mindig az április és június közötti pozitív hangulatból táplálkozik, de mivel 3 hónapja nem érkezett pozitív inger, fogyóban a lendület és ha a ma reggeli akció komolyabbá válik, akkor egy leszúrással 23.-a előtt találkozhatunk ezzel a mozgóátlaggal, illetve ha 23.-át követően sem történnek pozitív elmozdulás, akkor 26.-a magasságában, érdekes módon a futures chart 8,475$-os szintjén létrejöhet a találkozó, tehát lezárul az a folyamat, amit már júliusban egy 6k-s szintre történő visszanézéssel le kellett volna zárjunk!
Az rsi csíkon elképzelt 17k-s magasságot megcélzó tervünkről lemondhatunk és mivel megérkeztünk az alsó zónába, hasonló lehetőség kialakítása érdekében a szeptemberből hátralevő 11 napot, negatív történésekkel kellene támogatni. Ebbe akár a szürke zónába, illetve a 200-as mozgóátlagra történő lassabb visszaereszkedés is belefér, de bízzunk abban, hogy ilyen hosszú alsó zónában mozgással nem szembesülünk, max a hétből hátralevő néhány napot szándékozunk ezen fenyegető körülmények között eltölteni és a 23.-a valóban meghozza a pozitív változásokat!
Tökéletes segítség és egyben pozitív jelzés lenne a mai gyertyától, ha a most még fenyegető maci gyertya, nap végére kifulladna egy test nélküli szurkáló bizonytalan gyertyában és ez így lehetőséget adna, talán egy holnapi a kék háromszögből kilépő mozzanat, ami a hétvégét megelőzően felbolydíthatná a méhkast!
A piros abc hullám tekintetében, már most módosításra van szükség, viszont amíg a háromszög keretein belül vagyunk nem kell tőle megváljunk, de mivel ez a mai leszúrás benézett a 9,900$-os 11.-ei csúcs alá, már most defektes, illetve a megsemmisülés útjára lépett az elképzelés.
Összefoglalva, a ma hajnai gyertyát megelőzően, inkább lehetett abban bízni, hogy 23.-át megelőzően hátralévő néhány napban már nem történik semmi, igaz ennek a lehetőségét még most se zárjuk ki, de a jelenlegi képet megnézve, inkább egy néhány napos csökkenő irányú mozgolódással kell megbarátkozzunk.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a hajnali visszaesés ellenére, longs oldalon pozitív irányba mozgunk, ami egy nagyon jó történés, mivel ez egyáltalán nem arra utal, hogy pánik hangulat kezdene kialakulni. A vevői oldal hangulatának visszaesésére, a 6.-ai  leszúró gyertya után lehetett volna számítani, hasonló megoldással mint az előzőleg fekete nyilakkal megjelölt felszúrásokat követően. Tehát mivel vevői oldal egy nyugodt, habár csökkenő aktivitást mutatott, mégis készen áll arra, ha a nagyok érdeke ezt kívánja, akkor a 9k-s lehetőséggel élve, kellemes karácsonyt megelőző időszakot hozhat a Bitcoin fanatikusok mindennapjaiba!
Shorts oldal kicsit fickándozik, amíg ezt a 15k környékén húzódó ellenállási zóna alatt teszik, addig nincs probléma, sőt a 200-as mozgóátlagot figyelembe véve, felszúrással 17k-ig s nyújtózkodhatnak. Én abban bízok, amit a rózsaszín nyíllal is felvázoltam, tehát a szürke zónában esetleg csak felszúrni sikerül, sőt a magabiztosabb visszaforduló érdekében, zónában történő konkrét zárást követő visszafordulás lenne az igazi pofon. Sokkal tovább gondolva történetet, már hónapok óta időszerű lenne egy mozgóátlag kereszt, erre utoljára május-június környékén volt lehetőség. Ha a szürke zónából vagy azt megelőzően határozott visszafordulás történik, az ennek a keresztnek lehetőségét, decemberig is kitolhatja, sőt ha valóban pozitív történések kezdődnek 23.-át követően, akkor ez egy 2020-ra is átnyúló lehetőség.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/ZUQGc5ee/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/ZPBaiv6k/


"Hetes nézet: a múltheti apró piros testű gyertya csak minimális megerősítést adott, az rsi csíkon látható keresztre tekintettel, tehát a gyertyákra rajzolt piros háromszögből kilépés még mindig kétséges, ettől függetlenül mégis siker, mert lehetett volna rosszabb is, egy az előző heti gyertyát betakaró visszalépéssel.
Azt kellene várjuk, amit a fekete felfelé mutató nyíllal, igaz hogy néhány hónapos csúszással, de már május környékén felvázoltam, ekkor került az rsi csíkra, a már tavaly is látható keresztek utáni 5+5k-s elképzelés. Tehát itt hasonló továbblépést várok a fekete nyilakkal felvázolt mozgással, mint azt a 2017-es csúcsot megelőző mozgásban pl szeptember környékén láthattunk, aminek az volt a lényege, hogy a június közepén kialakított ellenállási szintet visszatesztelve, kialakul egy olyan támasz, amire biztonságosan lehetett építkezni és ha megnézzük még 2017 novemberében is volt egy ilyen határozott visszalépés, az augusztus 28.-ai 4,950$-os csúcsra.
Ezeknek mind-mind az volt a lényege, hogy hozzásegítsék az árat egy robbanásszerű emelkedéshez és ha megnézzük az idei év mozgását, akkor a jelenlegi 9,050$-os fekete támasz megegyezhet a 2017-es 4,950$-os támasszal vagy akár a 2,977$-os támasszal, erre az utóbbira akkor kapunk választ, ha a fekete nyilat követve felkapaszkodunk a 20k-s magasságba és onnan vissza-teszteljük a júniusi 14k-s csúcsot!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qZnzOdi7/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZuD5iN12/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/c9OQ1bwC/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/o2Gu7zH3/
https://www.tradingview.com/x/OwED5Hkq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/hq9hR38j/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/TfxptigL/
https://www.tradingview.com/x/rAkCdMbv/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

...!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2019.09.21!

BTC, kicsit szellősen vannak mostanában a körképek, de nincs mint tenni, ilyen ez a 23.-át megelőző időszak és még az se biztos, hogy hétfőtől kezdve rögtön változás következik.
Miután 16.-án kiestünk a fekete háromszögből, majd úgy nézett ki egy fekete csatorna megoldja a problémát, de nem ez történt! Három napos oldalazást követően hasonló bezuhanást láthattunk mint a háromszögből kizuhanást követően, viszont a leszúrás már jelzés volt a fordulat lehetőségére és a végeredmény ugyanaz lett mint a 16.-ai szitunál, visszaérkeztünk a zuhanás megelőző szintre. Ennél a pontnál maradt ki a tegnapi körkép, de ahogy sejtettem sok izgalomban nem lesz részünk, azonban a kialakult rózsaszín csatorna egy durván 500$-os zászlóra adhat lehetőséget, ami ismét egy kilépési lehetőség a napos háromszögből, ennek csak halványan örülhetünk, mivel már ebből a csatornából is sikerült kiszúrni.
Abban az esetben ha mégis összejön a zászló, még mindig itt a Bitcoin futures problémája, ahol egy hétvégi emelkedő irányú rés, pontosan annyira visszafoghatja hétfői lovakat, hogy ne tudjuk kihasználni a pozitív hangulatban rejlő lehetőségeket.
Kicsit átböngészve a bakkt kérdések válaszok rovatát  https://www.bakkt.com/publicdocs/Bakkt_faq.pdf  a 9-es pontban választ is kaphatunk arra a kérdésre, hogy hétfőn történik-e valami, egyértelműen azt mondhatjuk hogy nem! De mivel ez inkább a nagypályások játszótere, egyáltalán nem kell csodálkozni azon, ha napi szinten több száz vagy akár ezer dolláros elmozdulások történnek, mint a régi szép időkben!


"4 órás idősík: az utóbbi 3 ciklusban nem sok izgalom volt, konkrétan semennyi, ennek köszönhetően kirajzolódott egy szép oldalazás, amelyen belül egy enyhe fordított fej-váll lehetőség is kirajzolódott, de köszönhetően a ma hajnali akciónak lassan ez a lehetőség is kezd homályosodni. Viszont itt 4 órás időikon nem az alakzatokra, hanem a ciklusokra hegyezzük ki a mondanivalónkat! Talán ez a ma hajnali akció, már a 17-es cikluson belüli mozgás kezdő momentuma, viszont hogy hova fut ki a történet az még kétséges, mivel 23.-ai nap beleesik ebben a ciklusban.
Egyelőre sötétben tapogatózzunk, de felrajzoltam két lehetséges megoldást, a zöld megoldás abban az esetben működhet, ha a ma hajnali gyertyában ennyi volt és a hétből hátralévő néhány napot a jelenlegi szint környékén kihúzzuk, majd 23-át követően pozitív pályára állunk. A rózsaszín megoldás, a durvább megoldás, ez tulajdonképpen a Bitcoin Futures 8,475$-os réséhez alkalmazkodik, majd 23.-át követően nem látunk azonnali kirobbanó pozitív elmozdulást, hanem ezt a 17-es ciklust 29.-e magasságában lezárva és a történéseket jól átgondolva kezdődik valami."


Napos idősík áttekintése most nem a szokásos poloniex, hanem a bithumb chartján és ott is a dél-koreai wonnal szemben készül! A lényegen azonban nem változtat, itt is megvan ugyanaz a háromszög, amit a kiegészítünk egy úgymond rúddal és ezt kivetítjük a folytatásra, akkor az árbóc lehetőség itt is megtalálható!
De itt talán nem is a háromszög és az árbóc a lényeges, hanem a piros körökkel megjelölt egymásra támaszkodó csúcsok, ennél tökéletesebb lehetőség nem is kell a pozitív irányú folytatásra. A háromszögben sikerült a végsőkig elnyújtani a történetet, ennek a háromszögnek most megérkeztünk a csúcsához és irányt kell választani, ami remélhetőleg nem egy oldalazásban fog kimerülni.
A 2017-es történésekre visszanyúlóan szűkítettem be a chartot, azzal a szándékkal hogy a két piros kör jelentőségére felhívjam a figyelmet, igaz ezt a poloniex charton kellene nézzük. mert ott sokkal  határozottabbak a 2017-es decemberi rohamot megelőző megtámaszkodások.
Szerintem még nem szembesülünk a 2017-es vígjátékkal, arra a megfelelő lehetőség egy hasonló háromszög lehetőséggel megtámaszkodni a 2017-es vagy sokkal erősebbé téve a folytatásban rejlő lehetőségeket, ezt megelőzően a most júniusi csúcson is kialakítva egy megtámasztást, amit ha a dollárral szembeni árnál nézzünk, akkor a tét 34k-s csúcs helyett, akár 50k-s lehetőség!
De van egy egészen pontos jelzés arra hogy még nem várhatunk hasonló rakétákat mint a 2017-es vagy akár a tavaly novemberi bezuhanást megelőzően láthattunk, méghozzá a volume oszlopokat ha megnézzük, azok egyelőre nem mutatnak olyan intenzitást, ami arra utalna hogy akár csökkenő irányú fenyegetettség kapujában várakoznánk.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: állunk és várunk, várunk arra hogy a bakkt környékén megjelenő intézményi befektetők, megfelelő ingert váltsanak ki a váltókon kereskedők köreiben is! A helyzet már nagyon feszült, főként az utóbbi napokban, de már olyan közel a 23.-ai bakkt indulás, hogy itt már csak valami eltévedt húzásnak köszönhetően történhet nagyobb mozgolódás. Viszont ahogy már említettem, azonnali változással nem számolok, tehát akár az 50-es mozgóátlagot is bevárhatjuk, szeptember végéig elnyújtott várakozással!
Shorts oldalon már kicsit izgatottabbak a kollégák, főleg azért mert egy rossz húzással és egy esetleges pozitív irányú határozottabb elmozdulással bukó lehet az elképzelésük. A szeptember 10. óta látványos az oldalazás, ebből már csak egy felszúrással vagy komoly eladói szándékkal elérhető el a 15k környékén húzódó ellenállási zóna, tehát a rózsaszín nyíllal felvázolt fordulási lehetőség ebből az oldalazásból kell visszafordítsa a shorts oldali aktivitást, talán a barátságos fekete támaszra, de ha ennél is nagyobb a gáz annak csak örülhetünk!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/hGVAp9CI/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/NeSAzViT/


"Hetes nézet: a múltheti apró piros testű gyertya csak minimális megerősítést adott, az rsi csíkon látható keresztre tekintettel, tehát a gyertyákra rajzolt piros háromszögből kilépés még mindig kétséges, ettől függetlenül mégis siker, mert lehetett volna rosszabb is, egy az előző heti gyertyát betakaró visszalépéssel.
Azt kellene várjuk, amit a fekete felfelé mutató nyíllal, igaz hogy néhány hónapos csúszással, de már május környékén felvázoltam, ekkor került az rsi csíkra, a már tavaly is látható keresztek utáni 5+5k-s elképzelés. Tehát itt hasonló továbblépést várok a fekete nyilakkal felvázolt mozgással, mint azt a 2017-es csúcsot megelőző mozgásban pl szeptember környékén láthattunk, aminek az volt a lényege, hogy a június közepén kialakított ellenállási szintet visszatesztelve, kialakul egy olyan támasz, amire biztonságosan lehetett építkezni és ha megnézzük még 2017 novemberében is volt egy ilyen határozott visszalépés, az augusztus 28.-ai 4,950$-os csúcsra.
Ezeknek mind-mind az volt a lényege, hogy hozzásegítsék az árat egy robbanásszerű emelkedéshez és ha megnézzük az idei év mozgását, akkor a jelenlegi 9,050$-os fekete támasz megegyezhet a 2017-es 4,950$-os támasszal vagy akár a 2,977$-os támasszal, erre az utóbbira akkor kapunk választ, ha a fekete nyilat követve felkapaszkodunk a 20k-s magasságba és onnan vissza-teszteljük a júniusi 14k-s csúcsot!"


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pZypJ8p4/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9DTnml4h/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/GPvcyDUw/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/wcYsJyji/
https://www.tradingview.com/x/lQUkUqFx/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/yWrRqRHh/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/5dE1nYef/
https://www.tradingview.com/x/pS4mke6o/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!