Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - Laca012

#1
Gépház / Minden ami kriptó fórum ötletek-javaslatok
április 13, 2017, 04:51:16 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Székely Vegán Dátum április 12, 2017, 04:34:19 DÉLUTÁN
Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum április 12, 2017, 10:34:19 DÉLELŐTT
mindenre uj topikot mindenki ne nyisson mert mar mindjart minden kerdes egy kulon topic lesz. rendszertelen kezd lenni a forum nagyon!

Miért ne lehetne minden kérdés külön topik?
Szerintem sokkal áttekinthetőbb úgy mint 10-20 topikba belezsúfolva minden.
Hamarabb megy átolvasni 1-2 oldalt egy adott témában mint 50-et.

Mert akkor 1000topicban lesz szó pl. videokártyákról, és akkor nem fogod tudni kitalálni, hogy valamit valahol már kérdeztek-e, mert képtelenség lesz behatárolni, hogy kb. hol keresd.
Mert valahol minden kapcsolódik mindenhez és pl. USB riserekről akarsz megtudni mindent, akkor nem csak az USB riser topicban van info,
hanem a Elektromosság, Tápegység, Amperek és Wattok, meg a vezetékek-ben is, mert a risern megy az "Amperek" egy része a "vezetékek"-en,
aztán a HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál -ban is, mert ha kezdő vagy, nem tudod azt sem hogy mi az a riser,
aztán ott van a RIG keret építés, meg ami hozzá tartozik mert amikor RIG-et építesz akkor az is alap, hogy a risereket beépíted,
Szóval sajnos nem elég átolvasni egy topicban 1-2 oldalt.

Viszont egyrészt használni kell(ene) a keresőt és azzal jelentősen lehetne redukálni az összevisszaságot (a felesleges kérdéseket). (Meg természetesen az #1. hozzászólásokban összegezve a lényegesebb információkat, ismert buktatók megoldásait..stb.
Másrészt az "egyszeri" kérdések nem tolnák annyira hátra a fontosabb ökölszabályokról szóló topicokat, és akkor talán meglátnák az újak is az első körben jelentős-fontos "kötelező" olvasmányokat..

A Prohardveren is kapnak hideget meleget azok a "jampik" akik kereső használata nélkül "beböffentik" a 160.000-szer kitárgyalt kérdést vagy nagyon hasonló létező már megválaszolt kérdésnek új topicot nyitnak. Nem véletlenül.

Lehetne javítani a topic címek pontosításával is. Pl ott van a Milyen rig-et tanácsoltok? ami igazából jórészt a "milyen alaplapot" -ra korlátozódik,
de kicsit belevegyül a "milyen videokártyát" is, amire van külön topic a VGA választás bányászathoz sőt, egyes videokártyáknak új topicok vannak nyitva. (vega, rx550-70-80) 
belevegyül kicsit a "milyen tápegységet" is amire ott van a Elektromosság, Tápegység, Amperek és Wattok, meg a vezetékek..

Ott van a Grafikus kártya meghajtók a bányászat szemszögéből... ami egy "régen" elfelejtett topic, de a "kezdő" nem találja meg, mert már a harmadik oldal alján van a topic címek között, sokkal egyszerűbb 100-adszor is megkérdezni a kezdő topicban, de majd lehet bepróbálja a Operációs rendszer és beállításai topicban is..

Tudom, hogy ezt rendbetenni óriási munka, de talán még nem késő.

Természetesen ez a mit bányásszunk topic szerintem is pont egy szükséges új topic,  nem is értem miért nem volt eddig, de ha mindennek új témát nyitunk akkor lesz egy csomó ehhez hasonló:
http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=135.msg0#new
De most őszintén, ez nem a Poloniex, Coinbase, Debit Card, utalások kezelések-be kellett volna? Tényleg szükséges ennek egy új topic? A  fórumnak pont az lenne a lényege, hogy a felmerült problémákat úgy oldjuk meg, hogy más is tanulhasson belőle, de ha mindenki a saját problémájának új "privát" topicot nyit azzal pont nem ezt érjük el szerintem.
Különben lehet kéne nyitni itt a kriptón belül egy "Ötletek-javaslatok" topicot? Vagy már létezik?

Szerettem volna betenni a "Nem lesznek alkategóriák" című topicba, mert ott volt kérdés, hogy szerintünk jó-e ez így vannak-e ötletek-javaslatok, de úgy tűnik az a topic lezárva.. :-\