Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Szo

#1
Én most tesztelem magamon, persze a kellő óvatossággal.
#2
A nyereség arbitrázs kereskedésből származik, van egy Ai program  mögötte, ami a különböző tőzsdéken figyeli az árfolyamokat, és a különbözeteket kihasználva ér el profitot.
Továbbá a kereskedésbe berakott pénz visszaváltásának a díja 2 héten belül 5%, utána már 1%. Tehát nem érdemes 2 hétnél előbb kikérned, mert a kamat pont a pénztárcába történő visszavezetés költségét fogja csak fedezni. Harmadsorban a walletből történő kifizetéseknek is van egy fix díja, ezért inkább nagyobb összegeket érdemes egyben kiutalni.
A lényeg az, hogy egy pénztárcán belül tudod a kereskedőprogramba az általad kívánt kriptókat lekötni, amely termeli számodra a profitot. Addig hagyod bent ameddig szeretnéd, sőt naponta a kamatot vissza lehet forgatni az alapot növelve.

Remélem így érthető volt.
#4
Havi 6-18 % passzív jövedelem ha már rendelkezel kriptovalutával!

A medvepiac idején egy új befektetési lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ha már úgyis rendelkeztek min. 500 USD értékű kirptovalutával.
Röviden egy telefonról elérhető walletről (pénztárcáról) van szó, amleyben tárolt coinok után jövedelemben részesülsz.
Saját magamon tesztelve átlagosan 0,3 % napi kamatot értem el.

Az alábbi valutákat kezeli a rendszer:
- ETH,
- BTC,
- LTC,
- DOGE,
- BCH,
- XRP,
- Dash,
- EOS

Ha érdekel a dolog jelezd itt a forumon és küldök részletes leírást telepítési útmutatóval.