Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - husosfagyi

#1
Szia. Nalam ugyanezt csinalta a stock biosszal. Frissites utan mar nem volt gond a bekapcsolasnal. Asszem f24 a legfrissebb ra. Tedd fel. A kartyak eszelelesenel nalam nem volt gond. Probald a risereket cserelni, mozgatni. Viszont ha felkialtijeles a kartya, akkor latja a gep. Atimdag patcert futtasd le. Valoszinu nem gyari bios van a kartyan.
#2
2150-es memoriaval szerintem tul van huzva. Nekem is volt ilyen hibauzenetem mult ev elejen. A stock orajel egy ideig megoldotta, de az en kartyam 1 honapon belul meghalt. Csreltek is gariba. Remelem a tied nem doglott meg. Az enyem memoriahibas volt gyarilag. Pribald meg a gyari orajellel, es csak a feszultseget vedd le.
#3
Vásárhely / Re:Kínál
október 06, 2018, 02:29:02 DÉLUTÁN
Azert irtam, mert ez a valosag. Es pontosan ezert is irtam le a AB ballitasokat is. Egyebkent szolohegyen preshaz pincejeben uzemeltek stabil 14-16 fokban.
#4
Idézetet írta: cypdru Dátum augusztus 02, 2018, 11:29:50 DÉLUTÁN
A bitcoint egyből átváltja epayments? Vagy lehet tárolni is.

Azonnal atvaltja dollarra.
#5
Idézetet írta: bbencee Dátum július 26, 2018, 01:02:59 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Az mitől van hogy az rx470-es tudja a 28 MHs-t, az rx480-asaim meg az utóbbi napokban átlag 12 MHs-t? Nincs túlmelegedés, viszont a 480-asok core clockja kb 300-800 MHz körül mozog..


dcri-t nem állítottam kellene? Mert így úgy látom automatán állítgatja.

Windows 10, Legújabb Claymore dual miner, Driver: Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23
Környezeti változók beállítva, Virtuális mem: 20 GB

Próbáld meg a legújabb driverrel, állítgasd át kiszámításra a kártyákat. Egy próbát megér.
#6
Idézetet írta: raffiakötö Dátum május 18, 2018, 08:52:28 DÉLELŐTT
Sziasztok!


Működik még ez a cucc? Tud valaki valami biztatót mondani? Rendelnék kártyát csak azt írja hogy ideiglenesen felfüggesztve...

Én 2 hete vettem le 60 rongyot, akkor még működött...
#7
Nem tudom ehhez van-e koze, de virtualis memoria legyen tobb, mint a kartyak osszramja. A te esetedben en legalabb 55-60 gigat javaslok.
#8
Jó alaplap a h110d3a. Ez az elso, amiben nem kellett a kartyakat cserelgetnem a slotokban, nem kellett risereket cserelnem, szo szerint minden elso probalkozasra sikerult. Csak ajanlani tudom a cuccot.
#9
Kriptopénz Bányászás / Re:RX 460/ RX 550 / RX 560
május 01, 2018, 07:58:01 DÉLUTÁN
Nálam volt hasonló múlt évben, riser volt a ludas, próbáld megigazítani, vagy inkább cserélni.
#10
Idézetet írta: GepyMiner Dátum március 20, 2018, 11:32:38 DÉLELŐTT
Én is kipróbálom, regeltem, rendeltem kártyát, most megy verifikálás. Ha direktbe küldhető rá kripto akkor jobb mint a buitpanda-skrill kombó amin gondolkoztam egy ideje.
Milyen Crypto-k küldhetőek rá? ugyebár kerülném a drága fee-seket pl BTC ETH ($11, $5), ZEC vagy BCH lenne a jó ($0.1 és $1.3 voltak legutóbb átszámolva)
viszont minden online vásárláskor SMS-t küld és meg kell erősíteni?

5 féle cryptoval tölthető: BTC, BTG, BCH, EHT, LTC

Vásárláskor nem tudom, meg kell-e erősíteni, de pénzfelvételnél nem kellett. Viszont küldd -mailt a tranzakcióról, tehát, ha elhagyod és valaki esetleg tudja a pin kódot és vesz le róla, akkor azonnal lesz értesítésed a dologról.
#11
Idézetet írta: Sthomi Dátum március 17, 2018, 02:15:04 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Van valakinek ötlete az alábbi gondra?
Van egy 6 kártyás (ASUS RX580 ARMOR 8GB) rigem az egyik kártya a Claymore indulás után 1/2 - 1 órával 00 Mh/s-okat ad majd újraindul egészen addig míg meg nem unom. Addig rendesen a többi kártyaval azonos Mh/s-t produkál. Ha kikapcsolom akkor így öt kártyával tökjól megy a rig. Már próbáltam több slotban is, de mindig ez a helyzet. Próbáltam a kártya BIOS-a szerinti beállításokkal, semmi változás.
A kártya lehet rosz, vagy más BIOS-sal kellene kipróbálni? Ha igen van valakinek használható BIOS-a? vagy ha nem ez a gond akkor valami ötlete?

Jobbik esetben sok az OC, vegyél vissza abból a kártyából. Esetleg moddold újra. Ha akkor is ugyanez a felállás, akkor a kártya is lehet hibás, én így jártam. Visszaküldtem, visszaadták az árát.(persze 2 hónap herce-hurca, anyázás, fenyegetés, meg miegymás után)
#12
Idézetet írta: tothtibor Dátum március 17, 2018, 12:10:10 DÉLUTÁN
Sziasztok ! Nekem olyan gondom van , hogy az Aterburner elkezd fagyni/nemválaszol stb. A Claymoron kívül semmi sem fut a gépen. Ha belépek akár távolról vagy hewlyben akkor csak azt látom , hogy semmilyen parancsot nem tudok kiadni csak homokórázik. Ha reszetelem akkor minden fain, tudok álligatni az AB-ben mindent enged és azonnal válaszol. egyszercsak valami történik és megfagy, nem válaszol semmire. 6 Nvidia kártyát állítok vele. Intel core2 3100-as proci 8 Gb ram 120Gb hdd Win10 .Valakinek van ötlete ?

Próbáltál több verziót? Ha nem érdemes lenne.
#13
FAQ és Tutoriálok / Re:TÁPEGYSÉGEK (WATTOK és AMPEREK)
március 16, 2018, 08:09:25 DÉLUTÁN
Ha van megfelelo cstlakozo, akkor szerintem nem lesz gond. Nalam dc5800-as hp-ben 240 wattos taprol ment egy 550-es rx. Osszesen falbol 95-100 wattot huzott a gep.
#14
En a letilason kivul meg be szoktam allitani a 35 napos kesleltetest is. A update specialis beallitasoknal van.
#15
Epayments Magánvélemény!!!

Először is működik. Már jár is a plusz pont.
Na a lényeg: Verifikáció kell, addig nem enged rá crypto-t tölteni. Ha megvan, akkor mehet a meló. Receive menü-cryptocurrency. Ott meg kell adni a tölteni kívánt mennyiséget, a crypto fajtáját meg egy visszatérítési címet (értelemszerűen a wallet deposit címét, ahonnan küldöd rá a cuccot),ha esetleg nem sikerül a dolog, legyen hova visszaküldeni a cuccot. Aztán next. A következő oldalon ad egy deposit címet, ahova küldheted a walletből  cuccot. A walletből átküldöd (értelemszerűen fee-vel emelt összeget, hogy pontosan annyi crypto jöjjön, amit megadtál előre.) Ha megjött a crypto, akkor finish és már ott is van az összeg az USD accountodon. Fontos, hogy olyan cryptoban küldd a lóvét, aminek gyors a hálózata, mert 30 perc van az egész tranzakcióra és ha nem ér át, akkor törlődik a tranzakció. (én először BTC-t akartam küldeni, de a harmadik sikertelen próbálkozás után inkább Ethert küldtem. ) A minimum küldhető összeg 50 dollár értékű crypto. Ami még fontos (nekem xapo volt előtte és ahhoz képest eltérés), hogy a ráküldött crypto azonnal átváltódik dollárba és a dollár accountodon van jelen(tehát az átküldéskori árfolyamon váltja át). A kártyára külön fel kell tölteni a dollárt. Simán rákattintasz a kártyára és feldobja, hogy a dollár accountból töltsd a kártyát és a neked tetsző összeget beírva tudod a kártyát feltölteni.  Én 8-án rendeltem a kártyát, ma jött meg, aktiváltam, beállítottam a pin kódot és ki is próbáltam. Az Otp-s automata simán kiadott 10 rugót.

Nagyjából ennyi. Remélem tudtam segíteni azoknak, akik még annyira nincsenek tisztában a dologgal. Még annyi hozzáfűznivaló, hogy a kártya chipes, dombornyomott, paypassos. És a legfontosabb, hogy a hátoldalon a kibocsátó az Epayments Ltd, tehát nem a Wavecrest. Valószínű ezért működik még a crypto töltés lehetősége.
#16
Ja es 50 dollar a minimum toltes.
#17
Idézetet írta: ManoLaby Dátum március 14, 2018, 02:56:04 DÉLUTÁN
a verifikaciom megvan, de nincs pez a szamlan es 8 doll a creditcard,,
de nem tom hogy kuldjek cointbaserol ra btc t

Receive menu- cryptocurrency

Ott beirod mennyit akarsz kuldeni, milyen cryptoban, aztan next es a kovetkezo oldalon adja a deposit cimet. De vigyazz csak 30 perc van ra. En inkabb Eth-t kuldenek.
#18
Egyebkent 8-an volt az eset es ma reggel meghozta a postas a kartyamat, ugy hogy nem elsobbsegivel rendeltem. 5 nap az eleg prima. Egyebkent szerintem nem Btc-vel kellene tolteni, mert az a 30 perc limit eleg razos, en azert kultem Eth-t , mert a Btc 3.  alkalommal sem ert at a 30 perces limit alatt.
#19
Ahhoz csak verifikacio kell. En Eth-t kuldtem ra es abbol rendeltem meg a kartyat.
#20
Kriptopénz Bányászás / Re:RX 460/ RX 550 / RX 560
március 14, 2018, 07:15:53 DÉLELŐTT
Idézetet írta: zsombor1 Dátum március 14, 2018, 12:20:57 DÉLELŐTT
No, elkezdett az RX560-asom csákányozni. Szinte minden csak alapbeállítás. Jelenleg 10.8 Mh/s körül megy. Biztos feljebb lehet ezt még tornázni egy kicsit... Holnap még olvasgatok. A GPU clock 1326 Mhz, a mem clock 1750. Ezeken kell állítgatni? A hőmérséklet 59 fok.

A gigabyre es msi kartyaknal nagyjabol ez az alap, sajnos moddolni kell a biost, hogy tobbet hozz ki beloluk. Sapphire alapbol 12-vel megy, gyari orajeleken, huzas nelkul. Bios moddal viszont mindegyik kartyabol kihozhato 13-13,5 mh stabilan.

Amugy memoriat huzd felfele, azzal elvileg no a hash, a gpu-t meg lefele, azzal meg a fogyasztas csokken. Kiserletezni kell, mire megtalalod az idealis beallitast.